förjävla dag!

Denna dagen början med att bussen var riktigt mycket försenad. dagen rullade på som vanligt. Sen när jag skulle hem så var bussen i tid WOW men själv klart smäller hjulet så vi får stanna på vägen och vänta mer än en halv timme först när det small tro9dde jag jag var död och sen resten av färden var jag helt lugn men i alla fall, sen när jag ska av så fungerar inte stopp plingarna så bussen stannar inte, någon skriker och vi i får gå av mitt i vägen. skyndar hem hämtar pengar ner i byn och dom hade öppet, handlade halsbandet till matilda eftersom det varit stängt de andra dagarna. Köpte mat på kaffe och sånt jätte gott och nu måste jag sova, hade tänkt lägga upp en bild men pallar inte. ha det bra

grattis matilda !

Jag provade ju den saken i går och jag kan värkligen rekomendera den. Den var jätte mysig och jag kännde mig som en bebis efteråt. den kostar runt 40 på ica(tror jag). Som sagt är det matildas födeledag idag stort grattis. Jag är riktigt trött idag och vill inte påstå att jag mår jätte bra men hoppas det blir bättre. jag måste fixa mig nu bussen går ju tio över sju.

kisses

Söndag

Hejsan, idag vaknade jag över tidigt men var på helt bra humör. gick upp och fixade frukost och sen drog jag på mig mjukis byxor och kammade genom håret och sminkade mig lite sen stack jag ut i byn. Skulle fixa en sak men det gick in te idag heller !

Klockan elva var det teater. vi var helt lite folk och gjorde inte det vi skulle utan lekte och gjorde övningar i stället, på kvällen stack jag mamma pappa och jerker till farmor och farfars kolloni där det bjöds på grillad korv. Nu har jag precis skrivit klart den svenska saken. den blev skit kass men bättre än ingenting. Vi har även halv konstaterat att jag inte tål mini tomater för det känndes som min hals svulnade upp och det kliade som fan under tungan. Nu ska jag hoppa in i duschen, hittade en peeling kräm på ica som luktade jätte gott ska andvända den nu och kanske smörja in mig med brun smörjan sen jag sår se. ska upp tidigt imorgon så får gå nu. plus att det är matildas födelsedag imorgon tihi ;).

ps. friskis och svettis var på ica och jag fick ett program där så nu blir det attbörja träna, någon som vill hänga på:) ? 


puss&godnatt

godnatt

ah, matilda hade kalas idag känndes som mina presenter var jätte tråkiga när dom stod där på bänken synd att jag inte hittade vad jag sökte, aja jag hade jätte trevligt med god mat, sen gick vi ut. orkar inte skriva mer är skit trött och fryser som en gris, har kollat runt på lite olika sidor med kläder och här ( http://swefox.se/ ) hittade jag lite spännande underkläder haha. ja nu måste jag sova ska upp klockan  nio imorgon jag är inte sugen kan jag tala om.

aaarggh !

ggaaah ! nu har jag gått upp ett kilo till ! jag blir så jävla förbannad påmig själv nu får det vara nog!

tänkte egentligen ha på mig klänningen jag hade till jul men magen bara stack ut så jag valde detta i stället och ska ha höga skor till det.

puss

nytt hår nya naglar

ja kvällen igår blev ju inte direkt som jag trodde jag orkar inte dra allt men var med jerker matilda nathalie och lina och där var åttor med alldeles för mycket sprit. jaja jerker sov hos mig i natt, mysig :)

idag var jag och klippte mig det var helt mycket slitet och jag klippte upp det så det känns både tunnt och kort. jaja nu har jag fixat naglarna och dom blev as fula men jag orkar inte bry mig, ska snart sminka mig och fixa håret samt raka benen vet inte vad jag ska ha på mig heller så är lite stressad.

mycket att göra så får börja nu.

puss

bästaste

nej det blev inget sova och inget sol. stack till jerker, vi satt ute eoch snackade ett tag sen åt vi glass och efetr det mötte jag nathalie och matilda kom också. vi satt och snackade och nu äntligen ska jag fixa mig och sova. är så jävla trött, imorgon är det välkomms dag och present till matilda hihi jag vet vad jag vill köpa men hittar det ingen stanns å får nog köpa någonting typ tråkigt haha.

sommarväder

gaah det är ju värsta somamrvädert ute och här sitter jag inne och gör bilder haha, funderar på att gå och ta en lite eftermiddags lur men det är så fint väder ute, aja jag tror att sängen lockar mer än solen just nu haha.



svedala VS lund

ah hade ingen bra rubrik som vanligt haha.

Vi började med datakunskap idag men vi har inte fått våra datorer ? har varit en riktigt dryg dag idag speciellt tyskan jag blev så jävlqa förbannad ! vi var en grupp på 30 personer och en annan grupp runt 20 så några av oss skulle flyttat och det var dom som kom in sist alltså JAG men så säger någon (ursäkta uttrycket) jävla idiot och säger att man kan ju ta dom som är frivilliga och jag sträcker upp min hand så långt det går men självklart får jag inte flytta. jag hoppas att den gruppen suger så jävla mycket att dom ångrar sig men självklart kommer den inte göra det !

På bussen hem satt jag med Jesper hahah han är en sån som lyser upp dagen haha så jävla rolig. vi snackade om mognad och så alla barnen på bussen höll på att resa sig och gå fram och till baka så kommer där en kille och snackar med en brevid oss jerker bara "du gå och sätt dig" och han löd och barnen förblev sittande hahah.

sen till rubriken (heter det så?) jag har inte tänkt på det förrän nu men innan på central när jag inte mådde bra en dag veller bara inte palla fixa mig så slängde jag direkt på mig mjukis byxor och om håret var dåligt satte jag upp det i en knorr, nu drar jag på mig ett par jeans och tar på mig mer smycken om jag inte är på húmör och håret ser bara hemskare ut uppsatt så jag skiter i det och bara springer iväg till bussen och sen tänker jag inte mer på det, och nu till själva poängen, nu sitter jag här och skriver i mjukis med håret uppsatt i en knorr haha, det är det första jag gör när jag kommer hem, det är någonting med svedala som gör att jag bara tycker detr är obekvämt med jeans eller något och smykena åker av direkt medans jag i lund saknar dom om jag inte har dom lite märkligt att det kan vara så olika :P.

aja ska ta ett glas vatten nu är helt slut i huet, jag trivs i lund men aldrig nå¨gonsin att jag hade valt bort central skolan för att gå i lund. några på bussen snackade om det igår att central skolan sög och dom går ju i lund men centralskolan har varit den roligaste tiden hittils i mitt liv och jag trodde aldrig och jag menar aldrig att jag skulle säga det men jag saknar centralskolans mat. !

aja ska dra nu pusspuss

träning

tränade fitnes med frida innan och nu är jag på jäte bra humör jag älskar att röra mig. Fast det är en kvart kortare nu än innan. Jerker var och tittade och mobbade mig men nästa vecka ska han få då ska jag minnsan ta med honom dit.

imorgon ska vi få våra skol datorer och efter skolan ska jag köpa en present till lilla matilda som ska ha kalas på lördag. aja nu ska jag titta på min tyskläxa och mysa med Jerker.

pussen





...

Jag har aldrig någonting vettigt att skriva om så det är itne roligt och skriva och enu tråkigare att läsa. Hade tre lektioner idag endå ganska najs. Vi var ute och titade på löv och johanna gick in i en stolpe haha så dagen var ganska rolig. Nu ska jag snart träna ska bara ta det lite lugnt med jerker först.

kommer när jag har någonting roligare att skriva om.

puss

Brinner för ?

Skolan idag har varit helt okej,  på idrotten frågade läraren vad vi brinner för och jag vet inte vad jag brinner för det finns så mycket jag tycker om men inte riktigt brinner för.

Jaja fick vänta en timme på bussen så under tiden gick jag och fikade och gick på åhlens sen träffade jag jerker. Klockan halv sex var det barn träning och efter det träffade jag matilda&nathalie och åt. mums. nu ska jag snart göra läxan tror ja gska bara kolla runt lite först hihi. puss

teater hela dagen

Ah, stack till teatern då två timmar varade det har alltså spelat teater i 4.5 h idag. På kvällen blev det Jerker och filip och ämnet var som vanligt sex haha. Nu har jag skrivit min läxa och är as trött så ska gå och fixa mig och sen blir det sova. imorgon är det lite störigt för jag måste vara i lund en hel timme innan vi börjar. juste måste hitta en karta innan jag somnar får skynda nu ska ju lägga mig innan elva.

puss&godnatt

skool day !

Yes i know that is not stavas så men det är ju på lite svengelska.

Idag var bussen lite sen så jag kom lite sent till non men han hade inte börjat riktigt som tur var. Gick och fixade min tyska men ångrade mig ganska snabbt, det enda han snackade om var om tysklan och på svenska, så jag satt och kladdade och stängde öronen och dom brevid mig skrev som satan sen sa han att vi skulle få böcker där allt stod så mna behövde inte skriva ner haha. Resten av dagen gick väll bra jag är ju inte jätte sugen på skolan längre men han no läraren fick mig faktiskt att vilja läsa no för han var så himmla snäll och ung och rolig. jaja skutade med typ tre timamrs teater inte riktigt två och en halv kanske. Nu har jag fått i mig lite mat oc hska snart på teater. är egentligen jätte trött men får väll pallra mig dit. vet inte om jag orkar göra någonting speciellt ikväll får välla se.

om man hade pengar

Sitter och tittar på massa kläder på internet, ooh jag önskar att jag hade pengar för jag vill ah typ allt !

innan gick jag ut och träffade matilda och nathalie en lite stund, Jesper kom också snackade lite sen skulle jag hem och äta. har fixat lite saker till skolan men har lite kvar jag vill bara typ handla massa fina saker och fixa i skåpet så det är fint, men det känns inte som folket där vet vad som är mitt och ditt så jag undrar omn jag får ha sakerna ifred och hur många nya lås jag får köpa. hopaps inga men man vet ju aldrig. Ska bara ta det lugnt nu, fortsätta drömma och sen ska jag sova.

puss&godnatt

mina mål

Denna veckan har jag ätit så mycket godis och kakor att det nog skulle ta en hel vecka att förbränna det. Nu när skolan börjat är det ju massa tider man måste hålla koll på och inte bara skol tider utan mat-tider sov tider och tränings-tider,.

eftrersom jag får ta bussen tjugo i åtta varje morgon utom torsdag där jag får ta den tio över sju så har jag bestämmt mig för att jag ska vara i säng innan elva så jag kommer upp klockan sex.

eftersom jag varit väldigt lat i sommar utom nu på slutet och har ett mål att gått ner tre eller två kilo till november när thyra ska döpas så ska jag börja träna regelbundet i alla fall onsdag fredag lördag och kanske torsdag.

Och det där med maten så ska jag försöka sluta äta godis så klart och försöka äta typ samma tider varje dag.

helt onödigt men har ingenting bättre för mig.

thyra

Nu har vi kommit hem från lilla thyra, hon är jätte söt och jag fick hålla i henne och hon somnade nästan, så gulligt hon verkligen kämpade för att hålla ögonen öppna. Hämtade jerker på vägen hem.

Innan tyckte jag att tyra var ett lide udda och konstigt namn men det är ju samma namn som tyra banks fast med svenskt uttal haha, ska hitta på något nu vet doch inte vad sen blir det att träffa matilda.

pusshej

Sunday morning

Godmorgon, ligge här i sänge med Jerker, han sov här inatt.

igår gick jag ut och träffade "anonym";) Vi köpte kakor och kinesen gav mig kakan så ska jag betala nästa gång, så gulligt det var. Efter ett tag kom även nathalie. vi satt och snackade och sådär sen stack  jag hem och fixade mig så kom farmor,farfar,mormor,morfar och Jerker. Vi käkade och så och jag och Jerker var lata så vi låg inne och kollade på outsiders haha sjukt.

Nu hoppas jag på att han orkar gå upp för jag är skit hungrig !! och sen blir det kanske att träffa thyra :D <33

saturdaynight

Nu är gästerna här, jag och Jerker försöktefota mig haha har inga bilder på denna datan men då ville pappa vara medoch sen ville jag att Jerker skulle vara med, resultaten blev såhär

saturdaymorning

Good morning,

Igår var det då den första riktigt dagen i skolan med SCHEMA;) och allting och vi började med estetisk verksamhet som jag har valt teater och sen efter det var det det "estetiska valet" som jag också då valt teater så teater enda fram till lunch. Det var i en helt annan byggnad men jag hittade ovh kom itid, applåder. Ja se nahde vi typ svenska och matte sen slutade vi.
Mitt språkval har inte kommit med men kunde inte ändra det igår för ingen var där när jag hade rast. I alla fall så gick jag mot bussen när jag slutade och som tur var var bussen försenad så jag han med den.

På kvällen fick jag min älskade dator :D , och jag var helt slut efter skolan, vi hade ganska roligt i familjen och skrattade hela tiden, körde och köpte nötter sen somnade jag och Jerker helt sjukt vad jag var trött.

Idag ska jag fixa lite i uterummet för vi ska ha gäster sen ikväll också vet jag inte riktigt var ja gska göra resten av dagen/kvällen får väll se vad som erbjuds.

puss

första skoldagen

" första dagen på resten av mitt liv "

Det var Rholand som sa det på teratern och idag tänkte jag faktiskt det, en helt ny start. Jag var jätte nervös i morse men sen väl på bussen släppte de. Klassen verkade jätte bra fast jag hade önskat fler kilalr. Har jätte svårt att snacka med tjejer sådär. Men i alla fall så gick vi runt och fick massa lappar och så. Sen efter skolan träffade jag jerker tobbe emma och johanna. Käkade och sen var jag och Jerker hos mig. Jag orkade inte träna idag på blev hemma och nu på kvällen träffade jag matilda&nathalie en stund.

Jag trode verkligen att jag skulle dö idag på väg hem från lund, jag vet inte hur busschaufören körde men han krängde ju över hela vägen shit så rädd jag blev. Nu ska jag måla naglarna som jag inte hann igår och sen ska jag packa ner alla saker till skolan imorgon börjar med teater typ hela förmiddagen :). Och jag måste fixa min tyska som inte kommit med.

snart är det dags !

aaah, jag är riktigt nervös och har mega ont i magen :(. ska bara fixa håret sen sticker jag typ.

önska mig lycka till !

I ♥ Rock!


Ja det blev såhär att jag och min kära familj åkte in till malmö, parkerade och gick till fokletspark. Där mötte vi kenny och hans bror vid Bullet, gaah, jag fick rysningar det finns ingenting bättre live än rock , så jävla härligt. Fast vi kom typ när dom sluta och i väntan på dead by april såg vi ett riktigt kasst band. Träffade lite folk v i kände och så.

Sen väl inne på amiralen kan jag är 174 cm lång vilket brukar vara väldigt långt och jag var kortast där. framför mig stod en kille som var säkert upp mot 2 meter och en tjej som var längre än pappa. och framför dom var där lika långa personer så jag såg inte ens om jag stod på tå. Men vi stod mitt under disco kulan(dock som packadesillar)men där var ju helt klart bäst ljud, och mitt i allt hör jag killen framför mig bara "det är folk som slåss eller någonting" och hela publiken fluttar sig åt sidorna och tre sekunder efter så åker alla bakåt, som tur var stod micke bakom mig annars hade jag flugit i backen haha. Visst på sånna konserter hör det ju till att dom ska hålla på att hoppa och putta på varandra för att få igång publiken men det vaar inte roligt att vara led ett i cirklen runt om men i alla fall sen helt plötsligt kommer typ 7 poliser och alla slutar och deras spelning också inte för poliserna kom då asså. Vi står kvar ett tag efter och sångaren går förbi och alla som är kvar skriker, inklusive jag, så ser jag att han ska kasta sin vattenflaska så jag rusar fram, det var ju inte många kvar men han kastar inteså långt, typiskt sen går han fram och till baka några gånger och alla skriker haha han tyckte säkert det var skit kul.

sammanfattning, äh det går inte att förklara det var när rock är som bäst typ, så jävla bra och överläckra.
vår "rock kväll" slutade i helenehols grillen haha.

nu ska jag försöka sova är helt uppe ivarv imorgon är det skola aaah !

godnattpuss
 
     

♥ kom ihåg

förberedelser för imorgon:

!! ta medicinen !!

ducha, fixa ögonbrynen, raka benen, platta håret och måla naglarna

välja kläder och skor i god tid (ska fotas imorgon)

packa väskan, almenacka, mobil, bläckpenna, lås, fotopapperna, plånbok med busskort och pengar lypsyl och sånt!

ladda ipod om det behövs och ta med

jogging idag

Hellu,

igår stack jag hem till Jerker och somnade där, men han väkte mig vid tolv så cyklade hem då. inte en kotte ute sså skönt. Somnade typ tidigt igår.

Vaknade tio idag , käkade frukost sen stack vi ut och joggade jag och jerker, och vi sprang hela grusvägen idag. Fast jag var ganska död sen haha. När vi kom hem och jag duschat så ringer pappa och säger att elgiganten har sån sak att 12-14 säljer dom vissa saskre mycket billigare och att där var en data för lite över fyra tusen och klockan var då halv två så snabbt starta datan och beställa :D. den är lite större än vad djag ville ha men endå. glad :D

Nu har jag precis färgat Jerkers hår. ikväll ska jag och familjen tillsammans med vänner  och eventuellt även en liten jerker, se dead by april sen hem och sova för imorgon är det skola.

puss

Nova Lund

Var på nova lund idag med mamma och hittade lite saker, egentligen hade jag kunnat ta med typ hela gina hem, jag älskar den gina där, så stor och fräch. När vi gått runt där i några timmar så åkte vi hem och jag träffa Jerker, sen halv sex var det barnträning och nu har jag precis kommit hem ska äta och sen träfa Jerker vet inte vad vi ska göra. jag vill typ ut och springa eller någonting nunär jag väl börjat träna så vill jag inte sluta för då kommer jag aldrig igång igen.

Dagens fynd:




Bild1: stor t-shirt från gina
bild2: stort linne från gina
bild3:Hood tröja från hm´s kill avdelning (lika dan som jerker hihi)
bild4:linne från gina
bild5:paraply,2mini deo och mini hårspray från hm samt örhänge från gina

godnatt

så nu ska jag kolla lite saker sen stänga av datorn, är ganska sur just nu, tänker rent för mycket och alla filmerna som jag hade på min gammla lur är helt borta , min bror har mitt minnes kort men jag kollade ju bara igenom bilderna och sa att han kudne ta bort allt men nu kom jag på att jag har massa filmer som jag ville ha, suck. godnatt.

hmm, bilder ;)

typ hej glad sara och hel över ful sara som hatade sin frisyr ? ?

 


Jag ska snart klipap mig och vet verkligen inte hur, alltid samma problem, jag hålelr ju på att få långt hår nu och vet inte hur jag vill ha min lugg! det passar väll bättre med lite längre men jag passar väll bättre i kortare ? Har ju haft kort lugg jätte länge har inga bra bilder på mig själv i lång lug och inte jätte lång då utan typ mellan ögonen och mungipan. Hjälp mig ! och inte såhär kort då heller tycker bara bilden är så rolig, jag mins dagen som den var igår och jag ville bara gå coh lägga mig och vakna med långt hår haha.

längtar till skolan

Huh ? jo sant jag längtar till skolan nu när alla skriver om alla papper dom fått och cheman och alla i klassen så blir jag helt nyfiken på vad jag får för papper, hur mitt chema kommer se ut och vad jag får för folk i min klass. Kommer min nya klass vara lika bra som den gammla?

Jag är riktigt nervös också för detta är ju en helt ny start.

När jag gick på röda tyckte jag att får klas var helt jävla underbar och jag saknar den klassen riktigt mycket och alla personer vi höll liksom ihopa, och där hade jag lixom en plats. typ sara som aldrig stod på någons sida ?

Sen nu på central var den klassen också helt sjuk bra speciellt i slutet, gilla det inte i början men nu i slutet så älskade jag den, där hade jag liksom också en plats, i början var det liksom en annan sara typ som alltid snackade snusk och misstolkade allting haha. saknar den sara endå, trivdes så bra med mig själv då.

Nu är det liksom en helt ny skola i en helt ny stad med helt nya människor, vad blir jag då , nörd sara, bitch sara ? haha nej skoja men seriöst jag är jätte nervös för det första dagen är ju endå allt tänk om jag snubblar eller något då blir jag snubbel sara och får leva med deti tre år. Nej nu ska jag sluta oroa mig och tänka på roligare saker. hihi typ som att jag har sovmorgon imorgon när alla andra går i skolan typ.

pusspuss

en padda i malmö !

Jag åkte in till malmö och träffade matilda och nathalie, vi snackade och jag köpte fika och så träffade vi "ardjent"(säkert fel stavat) så gick vi runt lite till oc hsen satte vi oss på ett café. Vid fyra tiden tog vi bussen hem. Kom hem käkade en macka sen direkt till körskolan fick fylla i en jävla massa papper och det tog ju skit lång tid så mamma fick köra mig till teatern, fick göra en av mina scener i alla fall. Känns så himmla drygt. och på tal om himla så fick vi gratis bivlar i malmö haha. Ja och nu sitter jag här och är jätte trött. Det är föresten ändrade planer för veckan. Jag har väll berättat att jag skulle sluta på kempon och inte få träna barnen men jo jag får lov att träna barnen och jag kanske komemr träna någon gång då och då för att friska upp minnet.

aja så alltså blir det inte jympa imorgon utan nya barn att träna.

titta vad jag hittade i malmö, jag och matilda stod länge och tittade på den för att se om den var riktigt men jo en andades haha. syns kanske inte så bra men den var skit stor !

gutten morgen,

Igår retades jag med matilda och nathalie för dom börjar skolan idag och jag på torsdag. Så jag sa liksom ja men jag kan ju säga till när jag vaknar ;). Och självklart så har jag glömmt stänga av alarmet från igår så jag vaknar klocklan åtta haha. Ja jag somnade om i alla fall och vaknade klockan nio av att pappa ringde, inte så farligt. Nu är jag uppe i alla fall och dagens planering ser ut typ såhär;

äta
plocka undan på mitt rum
åka ner och kolla på "saken"
kanske malmö ?
körskolan
teater.

resten av veckan är inte planerad men ska i alla fall gympa imorgon och onsdag blir det antagligen ded by april och torsdag skola.

nu får jag äta är vrål hungrig.

mångavänner bra att ha

Hejsan,

Jag gick ju ut och träffade matilda och nathalie, vi satt och snackade ett tag och så. Sen cyklade matilda hem till sig och jag och nathalie hem till henne, där åt vi pasta salad och sen fick nathalie för sig att vi skulle bada och jo visst det gjorde vi i det iskalla vattnet och brändes av kyla efter ett tag haha men roligt var det. Sen satt vi och snackade ett tag med hennes familj. Vid halv tio tiden så förflyttade jag mig he mtill andreas där Jerker och tonny var, vi kollade på en svensk film, den var jätte bra men ett dåligt slut.

Jag älskar såna dagar som jag kan umgås med alla mina vänner eller alla och alla men asså mina bästa vänner och mina pojkar. Nu när jag kom hem gjorde jag nudlar var endå helt hungrig och nu är jag skit trött så ska försöka sova. Imorgon ska jag hinna med massa saker känner mig lite stressad faktiskt men hoppas det går bra.

sov gott godnatt och en stor kram till er som börjar skolan imorgon, själv har man ju sommarlov några dagar till ;)<3

Snabbis

Hejsan, jag orkade bara inte skriva igår och ja gska snart ut men här kommer en liten snabbis om vad som hänt sen sist ja gskrev.

Igår,
jag träffade matilda och satt och snackade, hem och åt och fixade mina jävla naglar. sen ut till andreas job och träffade JErker andreas och tonny, dom flög såna sjukplan haha sjuka är dom.

idag.
upp klockan åtta fixade mig och helv elva blev jag hämtad av familjen svensson, iväg för att äta med jerkers släkt. åt och gick vid havet sen hem vilade och nu ska jag ut och träffa matilda och nathalie vet ej vad som händer ikväll.

imorgon.
Ska jag till körskolan och så skriva in mig eller vad det heter , så teater ska kunna manuset ajaj kan inte. Och pappa ska även ringa några snubbar som kanske ska fixa en sak till mig säger inte vad än ifall det inte blir så.

ska kila nu pussen

JÄVLA NAGLAR !!!

JAG SATT ITVÅ OCH EN HALV TIMME MED MINA NAGLAR OCH BLEV HUR NÖJD SOM HÄLST, GÅR IN OCH TVÄTTAR HÄNERNA OCH VAD HÄNER JO ALLTING FÖRSTÖRS !!! DET ÄR SPRICKOR ÖVERALLt !! TRE NAGLAR ÄR HELA TRE ENDA JÄVLA NAGEL FY FAN VAD JAG ÄR ARG JUST NU !!!!!





Ja ni ser väl lsjälva skillnaden , aaarggg! :@

JAG fick en idé !!!

Jag kanske har kommit på en lösning till mina nagelproblem ! "äntligen" tänker ni säkert.
Jag behöver ju inte sätta på några tippar, jag kan ju måla vanlig frans manikyr på naglarna sen kan jag ju ta på sån gele sak borde inte naglarna bli tjockare då så dom inte knäcks !? . Nu ska jag duscha och se nska jag minnsan prova det ! :D

önska mig lycka till

♥ mina mål

yeey! detta med att itne äta godis och röra sig mer kanske hjälper och kanske även gårdagen då jag inte kunde äta alls. idag vägde jag nämligen nästan 1 kilo mindre woho och ja ghoppas verkligen inte att vågen lurade mig för nu är jag glad! :D

pussssilussi! ♥

Lördag

Ah nu ska jag köra iväg min lillebror till ica så han får köpt någon jävla PIZZA som han vill ha. Vet itne vad som händer sen, kanske ska ta en mys dag och badda skumbad eller oljebad elelr någonting ja gvet inte riktigt än är enså helt rastlös. David och micke plingade precis på för att se papaps mc men papap var ju såklart inte hemma, stackare. Jag vill också ha mc helt coolt ju ! :D

aja får dra nu hörs sen.

dagens ilandsproblem

Nu sitter jag här hemma och sitter och grubblar på saker som mina föräldrar skulle kalla ilandsproblem.

1. Jag vet att jag tjatar mycket om mina naglar men ja gvet inte vilken färg jag ska måla dom det är ilandsproblem nummer1.

2. Jag vill jättegärna ha en bärbar dator nu när jag börjar skolan så jag kan lixom sätta mig var som häls och skriva saker om vi har något arbete men ja gvet inte om jag ska köpa en mini PC som är på rea nu för typ 3-4 tusen eller vänta till jul och önska mig en som är LITE större och kostar mer än 7 tusen.

Så det rör sig i mitt huvud nu, vad ska jag göra ?

Good moorgoon !

Hellu, vi är vakna nu och har varit det ett tag. Jag mår mycket bättre nu är bara lite hungrig, det var ju inte ens lönt att äta igår.
Vet inte riktigt vad som händer idag det är ju inte så jätte fint väder ute precis. aja har ingenting mer att skriva var bara lite  rastlös.



godnatt

sitter här hos Jerker och har tänkt sova här om jag mår bra hela natten, vi hörs imorgon.

puss&godnatt

♥ Bilderna !


Linne ginatricot
Jeans ginatricot
skor din sko



skorna från dinsko, love them♥ dock lite stora men what ever !
fick ingen bra vinkel men såhär ser dem ut.


...

Jag kommer aldrig på någon bra rubrik så det får bli några prickar. Jag körde ju som sagt hem till Jerker och mös lite på hans terras och lekte med vilma, Sen gick vi in och mös en stund. Fick sms av matilda så gick och träffade henne en stund sen körde jag hem och har precis ätit och tack vare matilda står jag inför ett stooor problem. Hon har gjort såna tippar som jag hade innan(skit snyggt) och nu är jag grymt sugen på att göra det men sen så eftersom jag odlat mina naglar så länge så vill jag inte klippa av dom vet inte vad jag ska göra om jag ska måla dom eller klippa dom.

Om jag mådde bra ikväll så skulle jag till malmöfestivalen med det gör jag inte eller jo jag mår bra men itne magen. Får träffa Jerker istället haha så taskigt det lät. Och det blir nog att måla naglarna för jag hittar inte filen. då var det problemet löst me nnu kom nästa, vilken färg , hahah :P

shopping !!!

YEEEY ! har varit i malmö då för min bror skulle köpa skor och byta en väska. Jag gick även runt och kollade lite på kläder men hittade ingenting, dock hittade jag två par skor som jag fick av mamma :D. Kommer bilder sen plus det jag köppte förra gången. Det lönar sig att ha en bror som kostar mycker. 1 par av hans skor = 4 par av mina haha. är det så konstigt att jag har många fler skor än han :P?

Nu ska jag klä på mig sen kör jag iväg till min lilla Jerker, jag är så glad idag.

god morgon

Ja denna morgonen verkar bättre än igår mår mycket bättre förutom min mage som fortfarande måste hålla på att bråka med mig. Nu ska jag snabbt in och duscha sen blir det in till banken och lösa in en sån sak så jag får min lön sen in till malmö.

en riktig uch dag

Ja, det har inte varit någon bra dag idag, vaknade klockan nio men gick upp tio vet inte om jag somande där emellan. Gick upp väntade på sms fick sms fixade mig eller nä jag abra tog på mig mjukis kläder. körde och mötte nathalie så skulel vi hämta våra busskort men hade inget papper så fick vänta men honm kunde snacka sig till det haha. Hem mådde inte bra grät skit länge, skrev ut papper. sen skrek jag för sörsta gången på länge så vände jag allt jävla skit utåt och det kändes så mycket bättre för en stund men sen kom tårarna igen. cyklade ner till coop med min kusins skiva, köpte även nya SOLO. På vägen hem hade jag musik på så var en gubbe tvungen att tuta på mig och då kom tårarna igen inte för att han tutade utan för att det har varit så mycket motgångar i mitt liv med allting folk ljuger, jag vet inte vem jag är eller hur fan jag ska vara för att folk ska kunna acceptera mig och det värsta mina jävla fucking tankar jag orkar inte mer ja gklarar inte av att ha det såhär längre. I alla fall när jag är så nere så lyssnar jag på musik riktigt hög musik så det är den enda jag hör då käns det som alla problem är borta men när ha nvar tvunge natt tuta så väkte den tutningen mig och ja gavr tillbaka i verkligheten igen. Har varit såhär hela dagen. hämtade busskortet sen föresten och fyllde i det och sånt, sen in till malmö men blev inget shoppande. Jerker kom förbi en stund så fick pratat lite, det hjälpte väll lite grann. Har varit hemma nu hela kvällen mår inte alls bra och magen bråkar och allt suger just nu.

hatar att vara på dåligt humör men det kan inte hjälpas.

gårdagen

Började med att jag gich upp halv sju och fixade mig sen mötte jag matilda och nathalie. Vi cyklade gemensamt till bussen och var typ sist lite pinsamt men jaja satt rätt långt fram i bussen. Gjorde ett stopp på vägen dit där vi kunde köpa mat, köpte en bulle och snickers. Somnade på vägen och när vi väll kom dit stod vi i kö ganska länge, gjorde några "misslyckade åk" där inte alla kom med på samma åkning. Där var även en jätte rolig kille som liksom jag vet inte vad han gjorde men när han åkte en karusell blev hans mun som såna på filmer när de sticker ut huet genom rutan på bilen. aja fick några lyckade åk ochså och käkade korv & falaffel.  När det var en timme kvar innan vi skulle åka hem stack vi ut och gick till ica som låg bara en liten bit där ifrån, vi köpte jätte goda bullar alla tre och sen gick vi in på ett hotell och kissade , jätte snällt att vi fick det. Sen åkte vi hem och dom visade en film som jag trodde jag sett hea men tydligen inte haha.

Var väll i svedala runt halv 2 och cyklade hem sen somnade jag.

Torsdag

Godmorgon på er.

Det är väll inte världens finaste morgon om man tittar ut , regnet vräker ner och det ser ganska grått och dystert ut. Men det är ingenting att vara ledsen över Jag ska berätta om dagen igår lite senare för jag har lite saker att göra just nu skulle bara slänga in ett snabbt innlägg.

Dagens planering :

* bränna en skiva med norge bilderna eller kanske två när jag endå är igång
* hämta busskortet på Nisses.
*Lämna skivan till TH och kanske farmor om jag orkar.

Sen vet jag inte kanske ska mysa med min bebi idag det är ju itne så fint väder att vara ute fast vi ska väll kanske gå rundan, får se.

Nu ska jag i alla fall äta och fixa skivan.

regn och rusk

Det är ju inget kanon väder man vaknar till direkt utan regn. Hoppas de tär bättre väder i göteborg, och hoppsa verkligen inte det är kallt, det var det tydligen (gick upp och kollade). Jaha vad ska jag då ha på mig idag då, hade tänkt leggins för det är lätt att åka buss i och även karuseller.

Igår gjorde jag ansiktsmasken, den var inte lika mysig att ha på som dom brukar vara men efter åt kändes det jätte skönt och gör det fortfarande. Gick ovh la mig runt tolv men kunde jag somna icke sa nicke eller hur det nu är, kvart i två var sist ja gkollade på klockan och då vände jag mig om och vred mig några gånger. Sånt är jobbigt. Jaja jag hoppas det blir en toppen dag och att min mage håller i sig fastän vädert inte gör det .

varför ljuga

Jag förstår inte varför folk ska hålla på att ljuga och bortförklara sig hela tiden. varför int e bara säga sanningen Jag förstår de inte idag är det flera stycken som ljugit för mig och jag är för fan inte dum, så har jag liksom sagt men jag ser på dig att du ljuger och tillsist komemr ju sanningen fram och tillsist orkar jag inte ens. Jag förstår inte varför solk inte bara kan säga som det är när sanningen endå komemr fram tillslut.

trevlig kväll

Det blev inget regn som tur var ! vi grillade, pratade och hade mysigt. Jag och filip cyklade till sandra och hämtade en sak. Hon är för jävla härlig den människan. Nu har jag ingenting att göra så jag ska väll kanske göra ansiktsmasken som jag aldrig hann innan och kanske fixa naglöarna om jag orkar. ska lägga mig tidigt idag liseberg imorgon! :D<3 hoppas verkligen att jag ska må bra hela dagen och kvällen.

det luktar regn

ooh noo! det luktar regnt, vill itne att det ska börja regna nu när vi ska grilla och ha mysigt, sen mår jag inte jätte bra men jag hoppas det blir bättre.

ska sticka nu håll tumamrna för finst väder och snäll mage ! <333

Knäckemacka med mjukost

Hejsan alla glada och alla sura med för den delen.

Jag var och hämtade Jerker innan och vi gick runt lite på ica och kollade, jag längtar värkligen tills han flyttar hemmifrån så jag kan vara med honom och handla massabra saker som diskmedel och diskborste haha. Jaja, köpte viktväktar korv haha ville ha lite lagom tjock korv så det blev de, bröd och naturgodis. Jag älskar den blandningen mes sjögräs sakerna och alla nötterna. mums.
Efter det gick vi ut fast idag gick vi bara för det hände lite saker som vi pratade om på vägen. Nu har vi precis ätit knäckebröd med mjukost, min nya gamla favorit. Åt alltid det innan. Nu ska jag in i duschen och raka mig och sen så ska jag göra ansiktsmask och fixa mig inför kvällen, mest för jag itne har någonting att göra.

ha det bra

Gutten houte alle loute !

haha säkert felstavat men det sa alltid vår tysklärare till oss uttalas (Gutten hojte alle lojte).
Jaja nu har jag i alla fall vaknade en timme senare än planerat vet inte varför jag inte vaknat av klockan. Vet inte vad jag ska göra idag, ska i alla fall ut och jogga med Jerker sen ikväll blir det ju klassträff men där imellan har jag ingen aning. Får väll gå och äta frukost nu är ganska hungrig. ooh vi ska föresten beställa dom "Twilight" böckerna jag älskade verkligen den första och hoppas dom andra är lika bra.
aja ha det bra.


Lund idag!

Ja, vi åkte alltså till lund idag för att se hur lång tid det tar att komma till skolan. Vi räknade ut att det tar en kvart att gå till bussen i svedala men jag lär väll cykla för det mesta. och tio minuter från bussen i lund till skolan så det tar ju inte så lång tid. Dock är jag orolig för bussen eftersom massa traktorer och sånt kör nu, visst vi hamnade bakom några såna men endå tänk att komma försent första dagen. "ja hej jag heter sara och  jag fastnade bakom en traktor" nej det får bara inte hända *knack knack*. I alla fall så gick vi runt och tittade lite det var ju hur mysigt som hälst och jag fick även shoppat lite, ett linne och ett par svarta jean me like, är bara rädd att antingen kommer dom töjas eller krympa för så är det alltid oc hdom satt helt perfekt, lite hög midja bara men what ever. Ja sen kom vi hem och käkade och nu ikväll har jag och Jerker lyft såna hantlar för vi var inte ute och gick men det blir imorgon. Och imorgon är det även klassträff på kvällen. trevligt.

Har nog inte hänt mycket mer idag mer än att jag ahr hittat böcker och spel på internet som jag vill ha. Singstar och the sims 3 haha nörd jag vet. Jo jag har min brors mobil eller jag har två nu, det är en LG pk500 eller någonting tutch.

aja ha det bra.
                                                                                                                                                                

måndag

hejsan, har inte orkat skriva förrän nu och ska snart iväg så skriver lite snabbt bara.

igår gick jag ut och träffade lina och nathalie så kom solan och han är ju sjuk i huvet haha nä me nhan ville ha plommon så cyklar han iväg så kommer han tillbaka med en hel jävla gren och sitter och äter från den. Ja sen stack dom så kom matilda så lekte hon med katten haha, fast nathalie ville bara skada katten. Vid tol stack vi hem och jag mötte upp Jerker så sov han hos mig. Vi tittade på film och sen somnade vi tydligen och det to gen halvtimme att få upp honom imorse haha. jaja Nu ska jag jerker och kanske mamma in till lund ni får ha det bra.

Söndag

Det blev inte så att jag gick och duschade innan utan ja ggick ut och la mig och somnade för det är så jävla varmt här inne, vaknade och mådde inte bra, gick in. Somnade vaknade mådde inte bra, gick ut för att äta men kunde inte det. Nu är jag lite piggare och ska fixa mig för att träffa Lina och nathalie, matilda kommer väll sen också när hon kommit hem. aja får gå nu vet inte vad som händer senare ikväll får väll se.

jerkersvensson, <3

hottentotten

ooh, sicket väder det är idag.

Vaknade runt tio gick up och käkade frukost i uterummet, det är så mysigt på mornarna att sitta där och lyssna på rockklassiker. Jag och Jerker joggade nästan hela grusvägen idag på vår runda vet inte hur långt det är men riktigt skönt. Har varit ute hela dagen typ ochg när solen kikade fram blev det snabbt på med bekinitrosa och bh och steka i solen haha. Har inte känts lönt att fixa mig idag har ju blivit helt svettig och klibbig så fort jag gått utanför dörren. Nu verkar solen ha lugnat sig så jag ska nog snarrt gå och duscha kanske göra ansikts mask eller någonting och sen ikväll blir det nog matilda&nathalie :D.
kisses

tråkigt

Jag hade ingening att göra så fixade en header, vet inte om jag tycker om designen, jag gillar ju den svarta för det känns så tryckt men jag är för lat för att ändra. Ett glass vaten blev en halv liters flaska vatten som är slut nu. Nu måste jag sova ska upp hyffsat tidigt imorgon eftersom vi gör vår runda. Haha igår var jag föresten så sur att jag int ekunde somna så jag slapp vakna upp med helg maskara kletade ögon haha. aja ska sova nu godnatt.

puss

thyra

Jag tycker egentligen inte om att lägga upp bilder på folk utan att fråga men nu kan jag inte hålla mig längre här är lilla thyra inte för man ser så mycket men tyckte den var gullig det kommer säkert flera sen, vi köpte kaninen till henne :)

min älskling

Jag har ingenting att göra och alla mammor lägger upp bilder på deras barn så nu lägger jag upp bilder på min lilla bebis (som vanligt klicka för större) 


kvällen

Ah, jag och Jerker skulle ju handla choklad men för min del blev det mest nötter och natur godis, även choklad och vanligt godis också. När jag satt där meden vanlig godispåse och en naturgodis påse så slank handen hela tiden ner i natur godiset haha det är ju bara så mycket godare än vanligt godis och till och med Jerker som alltid har ratat mitt naturgodis vände sig om och snodde påsen haha. Dom säger att naturgodis inte ska vara nyttigare än vanligt, kan det stämma? jaja skit samma det ät gott i alla fall men dyrt. Nog om godis vi satte oss i källaren och tittade på en film på teve eftersom vi var ensama hemma. Sen så kommer filip och efter en stund går vi ut så vill filip till mc donals käkar glass var inte alls sugen men han bjöd och gratis är gott. för det mesta, Så kom han Kamran? så frågade jag vad heter nu han så snackade filip och Jerker så svarade filip men jag tyckte han sa ja det kan man till Jerker så sa jag va så fick ha nsäga det tre gånger innan jag fattade. Ja han kom i alla fall och sjöng och dansade för oss, sen sjöng filip för en fluga ? jaja så går vi då så kan kamran han var ju itne nykter så lät det som han sa såhär till hon i kassan

- Så snygg du är i dag lisa, vad har hänt ?

haha det lät så roligt, ja så skiljdes vi åt och jag körde jerker hem nu sitter jag här och skriver lite onödiga saker mest för jag inte har n¨ågonting annat att göra. ska ta ett glas vatten nu blev törstig

soligdag

Hejsan!

Vaknade ganska tidigt idag. halv tio tror jag, käkade frukost och sånt sen körde vi till thyra och Jerker följde med hennes farmor,farfar och kusin var där. Hon började gråta när jag höll henne men det är sånt man får ta. Efter det körde vi till byn och efter det stack jag och Jerker ut och sprang. Åt sen somnade vi vaknade fixade mig sen iväg till R&C käkade där och nu sitter jag med världens mensverk och ja goch Jerker ska och handla choklad. vet inte vad som händer ikväll. 


(har även ätit glass idag haha finns det någonting bättre en varm sommardag ?)

gårdagen



Så nu är jag på bättre humör och kan berätta om gårdagen. Det började med att jag cyklade och mötte nathalie, så väntade vi på matilda så satt vi ute lite sen hem till matilda och grillade med hennes syster och hennesa kompisar. Vissa fick ju skratt attacker och vissa slängde ju ut maten haha så det var roligt. efter maten så stack vi ut blev stoppade av polisen och en av dom var riktigt kaxig (när jag berättade för mamma sa hon att vi kunde skriva till tidningen att om polisen skulle va snutig kunde vi lia bra skita ia at ha dom här haha och dom fick skylla sig själva att dom blir kallade snut j*vlar när dom beter sig så haha) men i alla fall så satte vi oss i parken sen skolan så kom där två killar och två b*atte tjejer och dom hade jag kunnat banka in käfte på. Ja vi snackade med fälltgruppen också. Sen till vad jag tyckte var kvällens roligaste händelse. Jag såg en spindel på mitt ben och varför vet jag inte blev bara chockad haha och då började matilda och nathalie skrika och hoppade över borden haha så skrattyade jag så mycket att jag inte fick fram vad det var så stod dom där bara men säg vad det var haha. När jag gick hem stötte jag på Jerker och dom sa hej sen gick och såk kommer där en bil och skrämmer skiten ur mig.

det var en trevlig kväll haha puss på den !

frukt i bitar ?

Jag är skit trött och sur så orkar inte berätta om kvällen, den var i alla fall rolig om jag får säga vad jag tyckte men kommer mer imorgon när jag är på bättre humör.

Jag tror jag blir fetare och fetare varje dag jag blir så ledsen. vill verkligen gå ner två kilo till thyras dop men vågen vill inte peka neråt. Jaja i alla fall så skulle jag äta frukt nu, som jag gjort hela dagen och är det inte mycket godare att äta typ päron och äpple när man delat det i såna bitaar ? eller är det bara jag ? :P

Är så trött att jag inte orkar fixa mig så får sova med maskara vilket jag hatar.

godnatt på er pussilussi

skriver efter dusch

De mesta jag skrive här är nog efter jag duschat eller störst procent eller någonting. När jag duschat går jag direkt upp och skriver för att andas ut och ta det lite lugnt sen börjar jag springa runt som en idiot och fixa hit och dit och blir aldrig nöjd. Nu ska jag ta en huvudverks tablett och en magtablett för jag blir alltid så himla nervös när jag ska äta någon annan stanns eller ja ibland inte för att äta där utan för hur jag ska må, men jag hoppas det går bra. nu ska jag i alla fall fixa mig och jag ska försöka hinna med att måla naglarna. Det är ju skit varm ute och vi ska grilla, jag kommer svettas som en gris men jaja.

puss

tick tack tick tack

Så nu har jag köpt mat, jag vet itne riktigt vad man ka ngrilla men så hittade jag "grillbiten" och den måste ju het a så av en anledning så det köpte jag. Jag ska hem till matilda och grilla ikväll föresten därför ja gköper kött. Nu har jag lite mindre än två timmar på mig, kommer jag hinna ? min ansikte svider av solen, Jag hade inte behövt sminka mig för mina kinder är endå helt röda. haha jaja ska duscha nu vi hörs snar.

puss

sola och bada i pinaculada

Ställde klockan på nio idag ifall vi skulel till stranden men det blev inte för filip ville inte svara. Men när jag endå var vaken så gick jag upp och åt frukost i uterummet så mysigt. Målade mina tå naglar och lite finger men ska ändra sen tror jag för 3 naglar blev konstiga. När jag gjort det gikc jag ut och solade i nästan två timmar. sommnade.
Vid ett tiden kom Jerker så gick vi rundan och det ska vi försöka göra nu varje dag. får se hur det går. den är tre kilometer och helt lugn och fin.
Nu har vi ätit och när matilda svarar mig så ska jag ner och handla mat till ikväll. och så kommer ju pappa hem ! :D en vecka går ju skit snabbt. Dom timmarna vi väntade på att petra skulle ringa känndes som flera år men nu springer ju tiden iväg tänk att imorgon är det en vecka sen lilla thyra kom till världen och om två veckor börjar skolan det är ju sjukt.

Jaja ni får ha det bra, hoppas ni njuter av solen för det gör jag. puss

OOOH!

Godnatt, jo som ni ser så är här inte svart längre och här kommer förklaringen:

Jag tröttnade, (som jag alltid gör) och hade ingentinng att göra så skulle prova lite nya saker och nu när jag skulle göra det till svart igen för jag inte orkar göra om den nu inatt så har jag ju inte sparat hela mallen på datorn utan bara halv färdig och orkar inte ändra allting svart nu så det kommer se ut såhär tills jag orkar ändra. förlåt för jag ändrar hela tiden men lite omväxling skadar väll inte.

Nu ikväll så stack jag hem till Jerker och satt på hans altan och grabbarna bus var där, vi splittrades och jag, jerker och andreas stack hem till andreas och såg film. Skit trött nu och hue verk ska bara sova.

godnatt på er puss

torsdag

Jag stack ju ut och och mötte Jerker och Filip, handlade på ica, en fruktsalad och en bulle mums. Sen skulle dom nödvändigt vis IN och se film när det är så fint väder men visst jag gav mig och filmen var bra baksmällan haha så endå värt det. Men vi ska kanske till stranden imorgon så får ta igen det då . Ja efter filmen stack vi ut och gungade och gick lite sen ringer tyrren filip och säger att folk är kagia så vi tror det är bråk och går ner där men där är ju fan intre en kotte eller jo sjuor men hallå, och ingen tyrre heller. Sticker hem efter det och sen till träningen, hände en obehaglig sak så det blev inte så bra träning men i slutet blev det och det är ju så varm så svitta blev vi endå. Nu ska jag fixa mig sen ut med nördarna igen.

puss på er

jävla naglar !

ooh nu blir jag riktigt arg ! jag har låtit mina naglar växa ut nu till skolan börjar och har målat dom och fixat med dom varje dag för dom inte ska brytas. skulle byta nagellack idag till röd och målade två lager, tyckte inte det blev fint men set är sånt som stärker naglarna så jag tänkte ha det kvar men när jag tvättar händerna (efter jag låtigt det torka jätte länge) så börjar det bli helt så konstigt så man kan riva av det och allt förstörs, får ta sån nagellack remover och nu är mina naglar helt förstörda :(

Ska gå och fixa mig lite snabbt nu sen ut i det fina vädert, puss

trevlig kväll

Jag är riktigt kass på att lägga in bilder på datorn så därför får ni se massa gamla. Innan jag fixade mig tittade jag lite snabbt på mobiler och datorer på internet och mobilen jag vill ha är tydligen inte bra får se om jag köper en anna eller köper de naj gahr eller så kasnke jag behåller min som ja ghar nu,det är ju inget fel på den men önskade mig bara den för att ingen annan fungerade. Jag hittade även en dator som jag blev förälskad i jag vill så gärna ha en bärbar dator också inte bara denna stationära men ska ha kvar denna också. Vill ha en rosa eller mörkblå me nfinns inte längre som jag hittar så i så fall blir det en svart.

Ja, jag stack ju ut och träfade matilda och nathalie och jag hade i alla fall jätte roligt, var ganska trött också för den delen. Vi blev bort chasade från terräng av en sån väktare men hittade en ny lekplats. och jag vann nnn nathalie nilssons nynniingar ;) . Blev en sväng om mc donalds också jag tror jag är sjuk äter bara sån mat nu ju. Nu ska jag nog ta en yhoghurt(mat igen) och sätta igång sex and the city!

Godnatt på er sov så gott :)

suck tryckte på någonting så allting blev kursivt och vill itne gå tillbaka borde kanske sova nu haha. haha scary pictur(uttalade ordet så i mitt huvud) haha är trött godnatt nu

lalala

Oj klockan är mycket måste fixa mig ,ska träffa matilda och nathalie och har inga kläder eller någonting men får fixa ihop någonting endå.

Jag gick till Jobbet klockan sju eller jag cyklade men var där tio i och allt gick jätte bra och aj gjobbade med riktigt trevliga människor, Jag var klar vid lite över ett. Stack till Jerker åt och solade typ tio minuter. Sen hem hit var ute med smulan släppte henne helt lös i trädgården och hon var jätte duktig, eller hon hadde sele men inget koppel. Glassbilen kom och jag brööt mitt mål har ätit två lakris strutar idag. Jag&Jerker gjorde pizza, är ensam hemma så trevligt med sällskap. Nu har han gått och jag har duschat och måste skynda mig ska träffa dom om, typ mindre än en halv timme, har ont i magen men få skylla mig själv.

ha en trevlig kväll puss på solen

god morgon

haha så onödiga saker jag skrev igår men så blir det ibland.

Vaknade halv sex eller ja jag gick upp då för jag har sovit jätte dåligt och var vaken redan vid fem. Har ätit lite och tittat på solen, så fint endå när man ser den tränga sig upp ur skogen. Tittade även på Ellens show och pink var med. Jag har alltid tyckt hon var sjukt cool men detta var ju bara något extra hon var ju hur gullig som hälst när hon pratade och skrattade hela tiden så började hon sjunga och hoppa runt på ja minns 13cm stilletklackar, hon är så jävla grym. (kolla det onödiga igen) Sen helt plötsligt går kanal fem på rast eller någonting för sen börjar inte nästa program förrän en kvart senare men barn kanalen finns ju haha. ska gå och fixa mig nu, jag är riktigt nervös, annars har jag gått in genom den riktiga ingången men efterson klockan bara är sju så ska jag ringa på en klocka på lagert där leveranser kommer in. haha
ha en bra dag puss

fadder till thyra ! :D

Ja, jag är skit glad just nu, min moster ringde innan och frågade om jag vill vara fadder till Thyra och ja självklart ! :D Var med på friskis och svettis i parken med mamma och mormor, det är det enda målet jag hållt hit intills haha att träna två dagar i veckan, och idag ska jag ioför sig gå och lägga mig tidigt eftersom jag ska upp och jobba klockan sju imorgon så ja gmåste ju vara utvilad då. När jag slutat jympan stack jag hem till Jerker och fick en stor bukett röda och gula rosor, så gulligt, det är ju egentligen vår tvåårsdag idag eller natten mellan 3&4 så fick det idag. Nu ligger vi här i sängen och jag ska snart stänga av datorn, sen blir det duschen och sova.

godnatt på er puss (har fått sms av pappa och han mår bra men dom har skit mycket och göra, stackare)

hamburgare & salad

Jo det blev ju itne riktigt som jag tänkt mig idag, Jerker mådde inte bra så ingen runda, ville itne gå själv, så jag duschade och skulle fixa mig så frågar min bror om jag vill ha hamburgare så säger jag lixom när för jag vet att han itne ätit frukost och där bara var två (minismå) men efter lite tjat gick jag med på att ta en halv och eftersom han vet att jag älskar salad så hade han gjort en liten salad att ha till, ha när rätt gullig ibland, Efter det så hjälptes vi åt med disken och nu ska jag snart fixa mig igen, hittade inga kläder som passade så satte mig här och andades lite men nu ska jag göra ett nytt försök haha. Måste även börja läsa manuset nu eller inte nu men i veckan så jag kan det sen vi börjar ju repetera igen den 17 utan manus. *svälj* jaja får göra det nu ha det bra puss

sluta äta mjölk

Förlåt för allt det negativa igår, var bara tvungen att skriva av mig. OCh jag vill absolut inte skylla på mina vänner det var itne det jag menade mina vänner är underbara och jag älskar dom.

Ja sitter här med en skål gröt framför mig och mår faktiskt bättre så nu ska jag fortsätta vara possitiv och inte negativ.
Jag har ju gått till doktorn för min mage och dom har sagt att jag ska sluta med mjölk helt inte laktos utan mjölkprotein, men nu under somamren kan jag börja igen men nu har min mage varit helt uppblåst och jag blir aldrig mätt så nu ska jag ta några veckor att inte äta mjölk, tror mest det är i typ glass och yoghurt och sånt inte direkt lagad mat men endå så nu ska jag ändra rutinerna igen.

Vet inte riktigt vad som händer idag, ska ut och gå en runda med Jerker i alla fall sen får jag se vad som händer senare.

puss

nya mål

Ja som jag upprepat ett antal gånger så mår jag inte så bra för tillfället, jag vet inte rikigt vad det är med mig men jag kommer in i såna här lägen iblan och en gång var för två år sen då mådde jag skit och bråkade med mina föräldrar, hade tappat kontakten med min aldra bästa vän och i princip bodde hos min kusin. Då kom jerker in i mitt liv och redan från första gången så lixom känned jag att det här är någonting speciellt inte som kärlek direkt utan som någonting jag inte kunde sätta fingert på. Vi pratade väldigt mycket när vi var själva och skrev sms om allting, Och även andreas fanns där och frågade mycket hur jag mådde men det var den där Jerker för första gången kände jag mig älskad av någon annan än min familj. Det var något nytt för mig, jag har haft väldigt lätt att bli kär och blir väldigt lätt sårad och har skit svårt att verkligen släppa folk in på livet men det var någonting speciellt. I alla fall så skickade han ett sms tidigt en morgon jag vet inte om han jobbade eller inte gått och lagt sig än men jag vaknade och min pappa hörde också det för han skulel till jobbet så han kom in på mitt rum och vi pratade om allting som hänt och vi blev sams igen. Jag vet att jag var en liten skit unge som tyckte att mina föräldrar var skit stränga men nu förstår jag dom, visst bråkar vi ibland men det känns som att när jag träfade Jerker så mognade jag och ja ghar en helt annan relation med mina föräldrar. Jag älskar dom över allt annat dom är världens bästa.

Jaja tillbaka till saken, nu är det så igen jag är int een liten skit unge som bråkar med mina föräldrar men jag känner mig totalt jävla meningslös just nu. Och jag är nervös så jävla nervös för hösten, För det första börjar jag i en ny skola i en ny "stad" vilket ska bli skit skönt men jag vet att min mage inte komemr klara av det i början och sen ska jag ta nya prover och jag hatar att ta blodprov och är redan nervös. Sen ska jag för första gången gå till någon och prata om mina problem, mina tvångs tankar mina drömmar och hur jag mår för jag klarar nte av detta längre jag klarar inte av det ensam, jag vet att jag har folk som bryr sig om mig men när jag är såhär ja jag kan inte förklara, så går det inte det hjälper inte jag klarar det itne själv jag måste prata med någon, vi väntar i princip bara på tiden.

Jag har varit så jävla stressad på sista tiden , i skolan och teater och vänner och allt så nu när jag slappnar av kommer allting till mig med ett ända slag. Jag vet inte vem jag är eller hur jag ska hantera allting jag vill bara gråta men det går inte jag är ständigt ledsen men det kommer inga tårar. Jag skriver inte detta för att någon ska tycka synd om mig eller någonting inte för att låta som en psykopat heller för det är jag inte jag är bara en helt vanlig tjej med helt för mycket tankar och jag måste, jag måste jag verkligen måste få skriva av mig.

Så då till rubriken "nya mål" Jag märker själv att jag sover aldeles för lite så mitt första mål är att

gå och lägga mig tidigare oc hvakna vid tio tiden då blir jag piggast

Sen märker jag också att jag mår sämre när ja sitter inne och gör ingenting så nästa sak är att

syselsätta mig själv, gå runder för att lätta tankarna och träffa folk göra saker. JAg jobbar ju på onsdag och sen kommer jag antagligen jobab mer senare och det sblir skönt för då har jag någonting att göra och annat att tänka på.


allt känns redan bättre godnatt

lilla Thyra

Ah har inte hunnit skriva idag och har inte orkat heller för den delen. Imorse vaknade jag konstigt nog vid nio av att jag var jätte kissig. Gick och kissade oh la mig i sängen igen ohc lyssnade på mullrandet utanför. Somnade med mobilen brevid mig och vaknade trodde jag knäckt den för den låg öppen men nej. Pappa åkte till Finlad idag och ska vara där en hel vecka och jobba eller ja vi hoppas värkligen att han och jörgen (som också är där)  blir klara denna veckan så dom får åka hem på fredag, ja alltså en hel arbets vecka. Jaja när jag vaknat då så fixade jag mog direkt sen stack vi ner till byn (jag mamma och J) och först jag och J in till mia och nettans för jag skulle ha ett foto album och mamma djur afären för mat til lsmulan sen gick vi ner till den affären som har massa barn och baby saker. Vi stod där ganska länge och bara sa, aaah naaw, så gulligt men titta detta naaw. Men jag fikc välja min bror hittade också men det får vi köpoa någon annan gång, och vi köpte även en jätte söt och mjuk kanin, sen bar det av till lilla thyra, ooh hon var nog den absolut sötaste ungen på hela jorden. Jag vågade först inte röra henne hon är ju så himmla liten men sen klappade jag henne lite, hon sov hela tiden vi var där men ibland gjorde hon ifrån sig små gulliga ljud. naaw. mormor och morfar kom också när vi skulle gå så vi stannade en stund till. Thyra blev lite irreterad på oss för vi klappade henne och räckte finger till mig den lilla busen haha.

När vi körde där ifrån hämtade vi ju upp Jerker, vi har varit tillsammas två år idag eller ja nu inatt mellan den3 och den 4 så egentligen borde vi göra någonting speciellt, mamma frågade om vi inte skulel festa haha men nä vi tog det bara lugnt jag mår ju som sagt inte så bra så vi får ta igen det någon annan dag.

långt innlägg men jaja what ever . puss

depp

Jag har känt mig riktigt hängig hela dagen, sen såg jag en sak och det är så löjligt att bli ledsen för men det blev jag för jag är väldigt känslig av mig.
Jaja i alla fall så stack jag ut och träffade matilda och nathalie en stund sen vidare till Jerker, träffade hans faster mycket trevlig och pratglad. Stack till coop och köpte tidningen chic och även en runda till videosaken och hyrde film. Den var bra men förutsägbar och slutet var riktigt kasst, orkar inte titta efter vad den heter just nu. JA sen var jag med Jerker och tog det lugnt har somsagt inte mått så bra men ska inte gnälla mer. 

Nu är det den 3 augusti vilket betyder en bamsekram till andreas som fyller 19 och En bamse kram till Jerker som varit min pojkvän i 2 år nu :)<3 

ska lägga mig med tidningen nu en stund och försöka slappna av godnattpuss

städdag

uch idag har jag städat eller ja plockat undan på mitt rum och rensat vissa lådor. Jerker har faktiskt hjälp mig lite också ;). nu sitter jag här helt slut, ska snart fixa mig och höra av mig till m&n. ikväll ska jag bara ta det lugnt har jag tänkt jag är helt slut och måste ju må bra imorgon när jag ska träffa lilla Thyra, ja jag är överlycklig över att ha fått en liten kusin. Jag ska till och med köpa fotoalbum som är bara till henne eller asså foto på henne´, Jag saknar det från när jag var liten att titta tillbaka och se hur det var. Det är inte alls samma sak med att titta på bilderna på datorn som i ett album. Sen hade jga även tänkt köpa ett till mig som jag ska sätta in bilder på kompisar familjen osv, har ju bilder på väggen men heller inte samma sak som ett riktigt fotoalbum.

Jaja får väll fixa mig nu ha det bra puss

bild upp til lhöger =före                              
bild upp till höger= efter 1                    
bild ner vänster= efter 2 (har itne sett bordet på länge ;))

gårdagen

Hejsan alla glada människor ! och alla ledsna och sura också .

Igår gick jag då ut en runda eller jag joggade faktiskt också, behövde komma ut, klarade inet av att sitta hemma och oroa mig över min moster. Gick in till mormor och morfar för jag ville inte vara ensam ja gstirrar upp mig så lätt. Och bäst när vi sitter där och pratar om det blir en Joel eller thyra eller vad så ringer telefonen och jag bara ser att morfar ler och då är det som jag blir 100 kilo lättare oc hjag förstått att allt gått bra, så säger han "en hon" och då skiner jag upp. ahhh en liten bebis flicka. Min moster åkte in till sjukhuset torsdag kväll och bebisen kom inte ut förrän lördag klockan 12.02 så jag antar att dom är väldigt trötta båda två, ohc stackars thomas(pappan). Ja nog om det sen stack jag då hem och fixade mig snabbt sopm tusan för vi skulle se pappa spela halv fem trodde vi så jag och mamma sprang runt där men sen var det inte förrän halv sex så jag han måla om mina naglar.
Stack och såg det, jag mamma jonathan och Jerker och sen direkt till Lena och stellan, stannade där hela natten, åt gott och spelade spel haha jag och stellan vann en gång (H).

Jerker sov hos mig sen och jag somnade direkt jag la huet på kudden/hans arm.

utgång



mest för det känns så tråkigt utan bilder.

Jag gick upp klockan tio trött so mett svin kunde inte somna i natt. Har käkat frukost och sånt, nu ska jag bränna en skiva med norge bilderna till Lena och stellan och efter det ska jag snabbfixa mig för att gå ut och gå, alltså inte så mycket.

ah, ha det bra pussen

spela spela

ah, vaknade runt elva men låg kvar lite till, fixade väll mig så kom Jerker hit, käkade och somnade. Fick reda på att bebisen vill komma ut men har inte fått veta mer så börjar bli lite orolig :$. Jaja stack hem till Jerker en stund sen halv sju käkade jag, vid nio hem till andypandy och så kom Tonny och Jerker lovade mig att vi inte skulle spela idag me nljug ljug ljug vi satt och spelade hela kvällen fast detvar mysigt och alla blev helt utflippade och jag skrattade skit mycket. Och jag fick faktiskt också vara med och spela och jag vann ! (H) två såna banor vann pengar och en bild ! (H)

Imorgon ska jag vakna vid tio elva tiden, ställer alarm på båda så får jag se vilket det blir. Så ska jag ut och gå/jogga en runda. !!!Fixa mina naglar!!! sen ska vi antagligen in till malmö och titta på pappa när han spelar. Dom ska ha sånt genrep innan dom ska spela på riktigt.

(Det är såhär att min pappa spelar i ett band och dom ska ut och spela tex under malmöfestivalen på en pubb eller en resturange eller någonting i den stilen, och en annan sak och sen kanske förband till ett band. så nu vet ni det.)

och direkt efter deras spelning så ska familjen plus Jerker hem till Lena och stellan och äta middag där, vet inte vad som händer på kvällen än om vi stananr där eler pyser ut.

godnattpuss

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0