man lär av sina misstag

Beställde böckerna väldigt sent denna kursen vilket resulterade i att jag läst in allting på en vecka. Det var ganska dumt av mig så denna gången har jag redan beställt böckerna. Kanske kan ge en bättre studieteknik förhoppningsvis, suger lite dock att jag på under 3 veckor beställt böcker för ca:3500:- det svider rejält!
 
Dock har jag snälla föräldrar så jag kör på avbetalning här hemma annars hade jag legat på minus om studiebidraget skulle räcka till allt...

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0