lugnet

Jag kan ju säga att jag är aningen lugnare idag än vad jag var igår hehe ursäkta men ibland så har man såna dagar också.

Just nu är jag bara så trött på mitt rum det är kaos och jag har precis byggt på mina naglar så jag är faktiskt lite rädd att bryta dem.

Skulle egentligen ut i skogen idag men jag var väldigt hungrig och gnällig så vi sket i det.

ska försöka ta mig igenom de sisa sidorna teori som jag har kvar nu....

fetto

fetto svullo degklump tjockis fetknopp uppsvullen...jag vet inte vilket uttryck som bäst förklarar min ynkliga insidas syn på min utsida just nu, jag känner mig som en riktigt förfallen degklump som någon tappat men inte tagit upp för att forma till en fin och slät bulle. Varje sekund så känner jag hur mina muskler äts upp av fett som strömmar genom hela kroppen, jag känner mig svag och mjuk och otränad helt enkelt. Det blir vibrationer i det yttre lagert av kroppen när jag går för det finns inte längre en tränad yta, Min mage har fått en hel knäpp form som jag inte kan se någon logik i över huvud taget.

Man ska inte klanka ner på sig själv men jag jag blir besviken när jag sitter här och varje dag gnäller jag men det blir inte bättre jag bara växer och växer utan att göra någonting åt det.

JAG VILL BÖRJA TRÄNA OCH JAG VILL KÄNNA MIG SNYGG JAG VILL INTE HA FETTVALKAR PÅ RYGGEN OCH JAG VILL KUNNA PROVA KLÄDER OCH VARA STOLT FÖR MIN KROPP, JAG VILL KUNNA VISA MIG FÖR MIN POJKVÄN UTAN ATT SKÄMMAS OCH JAG VILL KUNNA SE MIG I SPEGELN UTAN ATT DRA DJUPA SUCKAR OCH DRÖMMA OM EN ANNAN KROPP! PT-fia SÄGER ATT VI SKA BLI DEN BÄSTA VERSIONEN AV OSS SJÄLVA OCH DET ÄR JAG INTE JUST NU! JAG VILL BLI DEN DEN BÄSTA VERSIONEN AV MIG SJÄLV OCH KUNNA ÄLSKA MIG SJÄLV OCH VARA STOLT FÖR ATT JAG ÄR JUST DEN JAG ÄR.

min dampighet beror nog lite på att mina visdomständer är på väg igen...

puss

Alltså jag är så fett sugen på det men vet...

img_3126 (MMS)

Alltså jag är så fett sugen på det men vet inte om jag vågar så jääääkla snyggt!!

lalala

Den största delen av helgen har jag tillbringat med Robinson Crisoe som nu mera är utläst!

Jag ska snart börja mig på en presentationsmal men behövde en liten rast efter att ha steckläst i ca:4 timmar.

Annars har jag inte gjort mycket i helgen typ åkt runt lite med Jerker och köpt skor och idag kom Cassandra och hämtade mig så fikade vi i Lund och sen gick vi på Nova.

Jag har egentligen lovat mig själv att inte köpa mer kläder innan jag klarat av att gå ner i vikt men sen kom jag på att jag måste ju ha byxor som passar mig under tiden som jag försöker nå mitt mål så idag blev det ett par svarta jeans !

Nä nu måste jag göra klart Crusoe och sen ska jag ha läst någonting i socialkunskap också attans pattans också :P

Stolt stoltare stoltast !

Igår tog ju som sagt min kära pojkvän körkort, oturligt nog så hopapde en katt framför bilen på motorvägen, jag skrek och det kanske inte var så jättekul att börja sin första dag med körkort sådär, jag hade ju börjat gråta om det varit jag kan jag säga och jag gjorde nog inget bättre genom att skrika men så reagerar jag bara...

Sen kan jag stolt berätta att även min kära vän Cassandra tog sitt körkort idag aah dubbel stolt ! :D nu är jag astaggad och riktigt nervös över mitt jag vill ha det !!!!


Just nu sitter jag i köket och ska snart hoppa in i duschen, följde med pappa till gymmet fast det var jag som körde ;) haha har ont i armarna nu kan jag säga ! jag är såå fruktansvärt otränad i armarna så det är knappt sant !

För övrigt så har jag bara haft en lektion idag, den började 13.35 och varade idag till 14.30 haha lönt ? men innan så gjorde jag några prov på körskolan och sen hämtade Jerker och Jessica mig i Lund så shoppade de loss på Citygross i Staffanstorp och sen stack jag då till gymmet.

Nä jag måste duscha nu stinker som en hal hög brandmän efter ett fyspass eller ja nästan i alla fall ;)





Hade lite mer färgerglada kläder på mig på dagen träningspass haha men ååå
nu ble vja gastaggad på att springa i skogen !! :D

stolt

Fett stolt över min pojkvän som tog körkort idag blev så glad att jag började hoppa och sprang fram och kramade Sofia haha ooooh jag längtar efter mitt !!! får plugga sjukt mycket nu ! För övrigt så är jag fett trött så jag ska sovan nu godnatt !

puss puss

Malmöfestivalen

God morgon!

Igår så slutade vi kl:11 för det var ingen vanlig skoldag...sen hade jag körlektion klockan tre, lite drygt men Cassandra höll mig sälskap :)

Efter lektionen så åkte jga inte till mamlmö och mötte upp tjejerna och sen tittade vi på en massa duktiga tjejer som dansade, först från dansakademin och sen dansade Lina och sen stannade vi kvar och såg några tjejer som slog mig med häpnad, de var asgrymma!!

Vi missade bussen hem, trodde att den gick kvart i men den gick 34, rätt surt men vi hade endå ganska kul när vi väntade fastän tiden gick aslångsamt !!

I dag är det vanliga lektioner och jag har bara nya lektioner tror jag, spännande ! :D ska packa min skolväska och duscha nu

Tiden går så snabbt på morgonen!

Just dance!

Idag planeras det för malmöfestivalen, ska kolla på när bla Lina dansar!:)

Men jag funderar på hur jag ska packa skolväskan för det, alltså vi har bara skola på förmiddagen sen ska jag inte köra förrän fem över tre och där efter ska jag direkt till malmö hade jag tänkt. Så alltså måste jag ha med mig vad jag behöver för skolan men inte för mycket för då blir det jobbigt att gå och bära på....så vilken väska ska jag ta är frågan.

Jag sa igår att man inte ska klaga för det blir inte bättre för det men jag är lite besviken på att de tagit bort de bra programmen som visades på morgonen och ersatt det med Tyra Banks show och AFV, klarar inte såna program på morgonen så jag har barnkanalen igång istället.

Jaja får snart gå och fixa mig have a nice day ! ;D

nytt

En ny termin en ny rektor en ny årskurs en ny mentor nya klasskamrater nya kurser nya förväntningar och nya mål....

Har tillbringat största delen av kvällen till att söka jobb...har sökt på massor av olika ställen men det är egentligen bara på två ställen som jag känner mig taggad på att jobba eller kanske tre eller fyra haha...

Jag längtar efter att få se mitt schema så jag kan börja min planering, ett av mina mål är att jag ska försöka planera lära mig planera och framför allt våga planera.

Jag ska även försöka sova lagom nu haha inte för mycket och inte för lite utan lagom, och ha riktigt kul försöka gnälla mindre och se saker positivt, yes skolan är inte jätte kul men man får väll göra det bästa av det för det blir inte bättre av att klaga!

Min hanled krampar så jag ska sluta skriva nu, skola imorgon :)

Dansa barfota i vattnet en ljummen sommarkväll

Vad härligt det hade varit! Längtar tillbaka till Mallorca och joggingrundan på stranden, det går inte att beskriva den härliga känslan som fyllde kropp och själ när det salta vattnet skvätte kring benen och sanden masserade undersidan av foten älska det !

Idag tog jag en liten sväng om med mitt wii, snacka om otränad när jag får träningsvärk i armarna under tiden som jag spelar/dansar.

Har även mätt mig och vägt mig...gjorde samma sak för ungefär ett år sen (den 17 Augusti) och sen dess har jag gått upp ca:6 kg och 18.5 cm SJUKT !

trodde visserligen att det var mer men har förlorat all min muskelvikt haha ;)

Men jag känner mig taggad nu på att träna, prova på olika träningsformer och hitta det som passar mig ! Jag vill verkligen vara stolt över min kropp när jag om tio månader springer runt och sjunger " för vi har tagit studenten..."

mitt mål är att gå ner fem kg till jul, eller jag vill egentligen inte räkna kilo utan jag vill helt enkelt trivas med min kropp men för att ha ett mål så säger jag fem kg, jag vill även kunna göra 20 riktiga armhävningar haha och springa fem km utan att stanna. Det är mina träningsmål och självklar träna regelbundet och ha askul!

Hej hå lets gå

Hejsan ! Första skoldagen avklarad...inte mycket till skoldag utan mest upprop men jag var på körskolan i morse, körde och gjorde lite prov skönt

Fick även reda på att vi INTE ska ha redovisningar imorgon utan det är intruduktionsdag så vi ska få jobba med projektarbetet, skönt så jag slipper stressläsa boken utan kan läsa lite varje dag!

Nu käkar jag och tittar runt på lite ställen där jag vill skicka in mitt CV, ska försöka dansa lite sen (Wii just dance)

Fick även en liten notering/påminelse om att vi tjejer var och åt på Gränden det var riktigt mysig där man satt liksom utomhus och ja allt var bara så mysigt och det var jätte trevlig personal som jobbade där!

Nä planerna nu är väll att dansa, förnya mitt CV, skicka runt mitt CV, läsa Robinson Crusoe och jag får ju inte glömma att titta på The Killing som jag spelade in inatt!

Lyckades för övrigt ta på mig samma linne som jag hade på mig första dagen i ettan :P

kyss mig!

Hejsan, sitter äckligt ofräsh i min säng medans mannen kollar på F&F

Innan idag låg jag några timmar i solen tillsammans med Robinson Crusoe, har ju skjutit upp min redovisning till nu efter lovet, skulle hållt den innan men det blev inte så och naturligtvis har jag skjutigt upp det till sista minuten åååh! Jag kom ändå en bit på vägen men den är såååå tjock!

I veckan så var jag med lunda töserna på bio och middag, vi såg Kyss mig, en väldigt fin svensk film, sen käkade vi på ja vad det nu hette världens lättaste namn...

Har jobbat mina sista timmar på Coop Konsum i svedala, det känns ändå ganska bra, har varit där i typ tre år nu eller två år men tre sommrar så jag känner mig redo att söka ett nytt jobb nu

Var även på kräftskiva i farmor och farfars koloni igår vilket var väldigt mysigt, och nu ska jag snart gå och duscha och sånt för imorgon är det som sagt skola, ska köra vid åtta tiden först och börjar skolan halv tolv, det ska ändå bli skönt att få en vardag igen med mål och planering och förhoppningvis en hel del träning...

 

du skyllde på min bästa vän som du desutom knullade i min säng

Känner att jag är extremt dålig på att uppdatera haha men jag jobbar och när jag inte jobbar så gör jag annat haha men ja jag jobbade i helgen lördag+söndag. Sen i måndags var jag och Jerker hos mormor och morfar ovch lekte med mormor och Thyra, mysigt jag älskar den tjejen alltså!

Sen i Tisdags så träffade jag matilda och nathalie, hämtade busskort aaahhh vi börjar TREAN vad är det liksom haha ! :P

Sen idag är det väll onsdag har jobbat 14.30-21.15 hade asmycket att göra haha skit kul ! på riktigt alltså och innan dess så övningskörde jag oooh vill ha mitt körkort nu !! :D

Läste desutom 70 sidor teori i Tisdags haha !

Nä nu får jag göra någonting vettigt hmmm ja som vaddå ?

Skolan börjar på måndag jag längtar inte men det ska endå bli lite skönt att komma tillbaka till vardagen eller när ÄLSKAR SOMMARLOV haha men har lite mål till hösten så det ska bli kul att börja med det :)

Någonting som inte är lika kul är att jag ska ha en bokredovisning första veckan när skolan börjar och jag har inte läst boken..höö

I måndags körde jag även och köpte med mig pankakssmet hem till mig och Jerker haha



Bild 1 min pannkaka
Bild 2 Pankaksröra haha mumsigt och mycket lättare att göra än pannkakor ;)
Bild 3 Jerkers helt runda pankaka somn jag fick :)

Tosse

Hej hej hallå (Timbuktu)

Sitter i sängen och booorde gå och duscha men är så lat att jag inte pallar...

I Onsdags var jag med mamma och lille bror på Tosselilla haha skoj ! Jag körde automatare både dit och hem hehe lite läskigt men det gick ändå helt okej bra tyckte jag.

När vi väl var där så hoppade vi på studsmattor, svingade oss i lianer i Tarzan skogen, åkte karuseller, käkade god mat och badade. Det var riktigt mysigt att umgås sådär för det händer ju inte så ofta.

Vi körde även gocart haha asball :P fast jag var sämst och kom sist :P eller jag kom först men det var för att tiden var slut så alla andra körde ett varv mer än mig haha

Sen råkade jag naturligtvis snubbla och skrapade upp mit knä klumpig som jag är men det var ändå en riktigt trevlig dag !

Igår var jag på körskola sen gjorde jag ingenting och på kvällen umgicks jag med Jerker och Andreas och Arne,

riktigt bull att jag jobbar både denna helgen och nästa helg och sen börjar skolan....MEN VARJE DAG ÄR EN DAG NÄRMRE STUDENTEN WOOOHOOO ÅÅÅÅH JAG LÄÄÄÄÄNGTAR VERKLIGEN !!!






Läängtar även tills jag kan träna igen woohooo ocvh fett sugen på att tattuera mig aaaahh

Kläderkläderkläderkläderkläderkläderkläderkläderkläderkläderkläderkläder

Jag är riktigt shoppingsugen, jag vill både ha festkläder, myskläder och träningskläder !!!

I'm driving

Hahaha det gick inte så bra på körskolan idag och det märktes verkligen att jag inte kört på över en månad!

Gjorde tre teoriprov blev inte godkänd haha men fick ändå 58-61 rätt av 70 så är endå helt okej nöjd men måste träna på de förbaskade skyltarna.

Nu hade jag tänkt ta det lite lugnt och smälta Mozzarella pizzan som jag precis tryckt i mig, sen blir det att gå och hämta cykel och ladda på busskort och bara röra lite på sig.

Lite onödig fakta i punktformat utan punkt:
Jag lånade Jerkers cykel i morse, ställer den på busshållplatsen och sen får jag panik för jag inte hittar nyckeln, får hoppa på bussen och mamma hittar nyckeln på gräset brevid cykeln hur jag nu lyckas kasta bort den dit...

Mitt kontokort blir inte accepterat på bussen så jag får åka gratis...

Tittade på bilder på min gamla dator och insåg att jag nog lagt på mig en del de senaste två åren + att det var helr okej snyggt när jag hade långt hår innan jag klippte mig i ettan och trots att jag trivs i kort hår och bara älskar det så tror jag nog att jag ska satsa på att få långt hår till balen !

Visdomstanden på vänstersida på den övre tandraden har börjar titta(skära)fram

Ska nog fördriva matsmältandet med att leta efter lite jobb nu, det finns väldigt många jobb om man bara vill hitta det ! Kolla tex på längst ner på hemsidor där brukar det stå "jobba hos oss" alltså hemsidor som typ H&M och sånt

trött brud

God morgon !

Det är helt sjukt vad trött jag är, jag är vanligtvis en morgon männniska som älskar att gå upp tidigt och sitta och käka frukost medans dagen långsamt försvinner från buskar och gräs, men denna sommaren har jag varit helt hopplös med det, har sovit till runt elva halv tolv tiden (brukar inte sova lägre än till 8 även om jag går och lägger mig vid 4-5 på morgonen) och jag är inte ens huingrig då och kan inte äta !

Detta kanske beror på att jag knappt har rört på mig på typ hela sommaren...

Igår var en chil dag! Sov till jag vet inte när sen hyrde jag och jerker två filmer och köpte en räkbomb och fördrev eftermiddag och förkvällen med det, sen köpte vi mat (Grillad kyckling och pitabröd mm) fixade till det och till efterrätt åt vi vindruvor,vattenmelon och granatäpple medans vi såg på en till film som gick på TV. Avslutade kvällen med lite mario spelande helt okej söndag.

Nu borde jag fixa mig för jag ska snart iväg och övningsköra för första gången på över en månad så hej jag är nervös !



Det är inte ofta mina fossingar känns små men i Jerkans skor så gör de ;)

Linnen!




Sugen på att börja dansa och mer än gärna i dessa topparna från gina tricot ( störit matrial att bli varm i bara)
(duschen blev upptagen) 149:-/st

Just dance!

Detta är en återkommande rubrik och jag är SÅ sugen på att tatuera in det på foten!

Jag sitter här men en igentäppt näsborre och hostar som en idiot, ska snart hoppa in i duchen för vi ska ha gäster ikväll. Är riktigt hungrg också!

Igår var jag med Cassandra på Fridays, vi käkade browni och tog vars en drink, jag vill ut igen när jag mår lite bättre, det tar på krafterna att vara förkyld så var kanske inte världens bästa sällskap haha men ja är redan taggad på att gå ut igen fast lite mer "på riktigt".

Det är ändå helt sjukt att de har 20till+25 typ över allt i malmö ! vi hade du och kom in för att vi bara avr två stycken med ett gäng som kom efter oss fick gå någon annan stans.

Sen läääängtar jag efter att tränna och röra på mig och känna svetten rinna och musklerna arbeta och den härliga känslan man(JAG) får av att träna.

Ska se om duschen är ledig nu men ni får ha en trevlig Lördagskväll! :D



MUMS!:D

blogg

Haha alltså denna bloggen är typ så ful en blogg kan bli men jag pallar inte med alla koder idag, det fanns en skitbra blogg innan som visade exakt hur man skulle göra och där fanns hur många färger som hällst att välja mellan men jag kan inte hitta den och de utbudet av färger som jag kan hitta är inte att hänga i Julgranen precis...

Ska plocka undan på mitt rum snart...hade egentligen tänkt träna träna träna nu men jag är fökyld så det går itne så bra, jag känner hur musklerna i min kropp bara säckar ihopa och försvinner...

Ledighet kanske?

Heeej Heeej !

Har jobbat hela helgen käns det som men det har jag inte....

I fredags jobbade jag, träffade Jerker efter och vi hyrde film, sen sov vi tillsammans och jag vaknade med skallebank, mådde pyton hela dagen och missade andreas födelsedagskalas...hade feber och kunde inte somna av stressen att jag skulle upp och jobba 07.30 vaknade flera gånger och alltså jobbdagen igår var kaos inte i sig men i mig det kändes som att jag jobbader i minst 12 timmar och varje sekund var buren av en snigel.

När jag väl slutade så var det kalas för Thyra, vi dansade och sjöng till Doris och Knäckebröderna, jag verkligen älskar den tösen, fick tyvär sticka hem ganska tidigt då huvudverken tog över och det jag somnade direkt.

Jag jobbade idag igen, mådde lite bättre men landade däremot på golvet då stolen i kassa fem bestämde sig för att gå i sönder haha lite pinsamt men det gick bra.

Nu ska jag måla naglarna, eller ja först ska jag orka gå in och sen ska jag nog vila lite haha sen blir det att måla naglarna och duscha och bädda rent i sängen och slänga kläder i tvätten.

För övrigt så har min körlärare semester i TVÅ veckor till så jag ska köra med en annan kille så länge är det planerat i alla fall.

haha sen MÅSTE jag verkligen byta design här på bloggen också haha :P

Imorgon står det LEDIG på schemat och så hoppas jag att det förblir för jag är riktigt trött på att jobba nu och jag vill verkligen ta en promenad eller en joggingtur i skogen eller vad som hälst, umgås med vänner haha jaja får lyfta på röven nu ;)

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0