Det står helt still

i mitt huvud. Ögonen vill falla ihop och huvudet känns tungt. Jag känner ingen motivation bara frustration över att jag inte hittar det jag söker. Jag vill komma igång att skriva men allting vi skriver måste vara baserat på vetenskaplig forskning och jag har väldigt mycket att skriva men utan källor är det bara åsikter och jag hittar inte källor på vad jag anser.
 
Idag är det fredag. På Mådag ska det vara klart och jag börjar bli något stressat men jag ska klara det här! Sen är det "bara" en kompletering på den förra inlämningen, jag glömde genusperspektiv, och sen har ett helt läsår gått.  Bara jag får klart denna nu och blir godkänd så..
 
Får väll återgå till böckerna och hoppas på att någonting kan skapa en liten gnista så jag börjar skriva.

Stockholm

Hej kära vänner, god morgon, hallå, goddag! 
 
Nu är helgen i Stockholm över och vilken helg det varit! Den började med en 5,5h lång tådresa upp till huvudstaden med massa ta igen- snack samt roligheter med/åt paret som satt bredvid oss som inte längre var ett par och var väldigt noga med att berätta det för de runt omkring. Det kändes inte som att det tog så lång tid att åka som det gjorde. Det var många på tåget som skulle se Bon Jovi och det var som att hälla salt på såren eftersom biljetterna var slutsålda när vi skulle boka.
 
Men vi blev så taggade att hitta biljetter så vi började googla och tillslut hittade min kära far biljetter på ticnet så det måste varit folk som ångrat sig. När vi kom till Hotellet bokade vi direkt och tog en snabb middag innan det var dags att ge sig av.
 
Jag kan inte med ord beskriva hur stort det var för mig att se Bon Jovi, jag har vuxit upp med musiken och Johns leende gick rakt in i hjärtat och jag fick ett sånt lyckorus och blev varm i hela kroppen. De var helt fantastiskt.
 
På lördagen stod det shopping på schemat och vi sprang runt i affärer i hela sju timmar! vi hittade massa fint båda två och var nästan helt nöjda. Söndagen bjöd på lite mer shopping och anledningen till att vi åkte till Stockholm från början. P!NK !!! wow så grym hon är! vilken show! vilken stjärna! tårarna rann ner för kinderna när hon intog scenen och det gick inte att sjuga med i de första låtarna.
 
I går satte vi oss och fikade (Fick syn på Danny och Cassandra var lycklig!!) och varför inte gå och shoppa lite mer när man ändå inte har någonting annat att göra ;)
 
Våra vägar skiljdes vid halv sex tiden då hon drog sig mot flyget till Oslo för att se Beyonce och jag begav mig mot tåget för att åka hem.
 
Nu sitter jag här med huvudverk och har precis lämnat in en dåligt utkast till artikeln som ska vara klar om en vecka. Mitt huvud hänger inte med och jag måste gå och lägga mig en stund.
 
Helgen var helt fantastiskt rolig men gick sjuuuukt fort!! har tyvärr inga bilder på datorn än de kanske kommer
 
 

Hufudstaden

Hej från Stockholm!!
Ligger i hotellsängen med verkande fötter efter dagens utflykter! Började dagen med SJU timmars shopping, chillade på en gräsplätt till halv åtta tiden sen drog vi oss mot hotellet, fixade oss och vi kvart över tio begav vi oss mot tunnelbanan vidare mot Sergelstorg där vi åt gott på Jensens sen blev det en härlig kvällspromenad..på kullersten..i högklackat..så mina fötter har all rätt att göra ont. Igår fick vi ett ryck på tåget och skulle se om vi trots allt kunde hitta biljetter till Bonjovi som tidigare varit helt slutsålda och vi hittade!!! Fyra timmar innan konserten och lyckan var total alltså WOW!!! Det var helt fantastiskt jag kan inte släppa det och jag får fortfarande lyckorus av tanken på Johns fina leende!!

Ronnebybrunn

Hejsan! Denna helgen spenderades med släkten. Först var vi på kalas hos Jerkers syster i Fredags med hans famij, sen var vi i Ronneby lördag-Söndag och firade min farmor med min släkt och familj. Det var väldigt trevligt och jag sitter här med världens träningsverk efter helgens aktiviteter.
 
För det första åkte jag mc upp med pappa och det blåste något fruktansvärt så jag spände varje muskel jag har för att kunna hålla mig kvar. Det var väldigt fint den största delen av vägen då vi körde på småvägar och såg naturen men den sista biten var riktigt läskig jag trodde att jag skulle blåsa av men det gjorde jag som tur inte. Fick dock kramp i bröstet när vi kom fram för jag hade spännt mig så mycket.
 
Alla var hungriga så vi började med att käka sen checkade vi in och efter det var det dags för fika haha och sen blev det utomhus aktiviteter för hela slanten. Brännboll, sparka boll så långt man kan, fotboll, kubb, "strand tennis" med hemmagjorda rackett och för benjamins del blev det spark med plastglas, smaka på en väska promenad med sara och bus med mamma och gammelmormor.
 
På kvällen blev det god mat och massa snack och en hel del skratt.
 
Nu sitter jag och försöker komma igång med den sista examinatione för den här kursen och förhoppningsvis för den här terminen. Är lite stressad då skissen på artikeln vi ska skriva egentligen ska in på måndag men jag måste lämna min redan på torsdag då jag och Cassie drar till huvudstaden på fredag.
 
 

Tankar

Det kändes som att jag fick sååå mycket energi från Göteborg och det öppnade verkligen mina ögon för hur mycket glädje kan ge till vardagen. I måndags vaknade jag med ett stort leende på läpparna, gick fram till spegeln och gav mig själv ett gäng av komplimanger sen kunde jag möta dagen med ett leende.
Fortsatte på samma anda i tisdags, ställde mig i underkläder framför spegeln och sa hur vacker jag var, min stora rumpa, mina runda lår och valkarna på magen är vackra för de tillhör mig och jag är vacker. Jag mötte jerker med ett leende som täckte hela ansiktet och det första han sa var hur söt jag var så skönhet kommer verkligen inifrån.

Det jag vill ha sagt är att många fokuserar så mycket på det negativa, vi är våra värsta ovänner och våra hårdaste kritiker. SLUTA SE NER PÅ DIG SJÄLV DU ÄR UNDERBAR PRECIS SOM DU ÄR och låt dig själv veta det.

Visst vill jag gärna ha mer muskler men jag äter det jag mår bra av, jag tränar det jag mår bra av och tills valkarna på magen blir till muskler vill jag le åt den istället för att gråta för det ger så mycket mer av att vara snäll mot sig själv. Det lyser igenom och hela världen kommer se hur vacker just du är! För det är du varje del av dig!<3

Gothenburg

Denna helgen spenderades i Göteborg ,för att fira Nathalie, tillsammans med Corine, Daniella, Lina och Nathalie ,såklart. Vi åkte tidigt på Fredagen och kom hem igår.
 
I Göteborg åt vi god mat (på riktigt den godaste pastarätten jag någonsin ätigt), träffade två trevliga göteborgskor, umgicks, dansade oss svettiga till Martin Björk på ett ställe som hetter Berså (Vi sa BÄRSÅ göteborgarna sa "bäschååå"). Vi gick på universeum där vi undersökte dinusarier, samlade superkrafter och tävlade med kakerlacker om vem som sprang snabbast. Vi köpte även godis i fina påsar från statoil, spelade pingis och utforskade staden.Det var riktigt kul och jag känner att jag fick fullt av energi av att vara i den possitiva atmosfär som finns där uppe.
 
Jag blir helt pirrig i hela kroppen när jag tänker på den underbara stämmningen som inte alls påminde mig om en storstad. Det var ett lugnt tempo och ett citat som ploppar upp i mitt huvud är "Ibland måste man stanna upp och njuta av det som är vackert." Det kändes verkligen som att människorna gjorde det och jag kom på mig själv verkligen stanna upp och njuta av staden. Det var magiskt och helt underbart!
 
Underbart!

Klättrade i träd

Klättrade i ett träd idag. Det var mysigt och kändes så....fritt på något sätt och mysigt:)

Helgen

Förutom de negativa tankarna som springer runt i mitt överbelastade huvud har jag haft en helt okej helg.

I fredags jobbade jag vilket var riktigt roligt! Boxades med Frida. Käkade med pappa och jerker och hade myskväll. I lördags var det släktkalas för katta och Katrin det bjöds på många skratt.

Idag har jag varvat ensamhet (vald mental vila) blandat med utomhus aktiviteter tillsammans med J,J&A.

Har även ätit sjukt många korvar sen förra söndagen, 11 stycken grillade! Mår typ illa när jag tänker på det då de är ett större antal än vad jag brukar dra i mig på ett helt år! Soyakorv är gott! Men kanske inte så gott får lugna mig lite nu;)

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0