Vårt hus

Igår var vi på inflyttningsmöte tillsammans med de andra som ska flytta in i vårt område. Vi fick gå in i ett hus och de hade gjort nästan exakt samma val som i vi kök och badrum och det kändes så bra! Vi vill bara flytta nununu.


Vår lägenhet är ute på hemnet också och det är visning nästa vecka alltså jag är så pirrig och taggad! Gaaaaah tre månader!!!

Alltså dessa fötter❤

Att hitta balans

Sitter på balkongen i solen!! Och njuter. Anton sover i vagnen, Vi har precis varit och fixat pass till lilleman, världens sötaste pass. Jag gick dit och tillbaka i det underbara vädret. Jag har aldrig tyckt om att gå om det inte varit i skogen eller att gå för att just ta en promenad men att gå för att ta sig från A till B har jag känt är drygt och slöseri med tid när det går så mycket snabbare att cykla men nu njuter jag av att gå ut och gå och jag behöver ta mig den tiden det tar. 


Jag är så stressad nu in bords för flytten och föräldraledigheten. Jag ska till jobb om två veckor och då ska jag skriva när jag kommer tillbaka. Vi får planera hur vi ska göra med det. Jerker har fått avdrag för semester denna månaden också fastän det var förra månaden vi åkte och han fick avdrag då, eller han fick tjönstledigt för han har ingen semester. Och mina föräldrardagar är inte godkända än vilket gör mig lite nervös om vi ska klara oss på en mindre bra lön. Men det går!

Vi har inte speciellt mycket planerat i veckan än men i morgon ska vi titta på huset!!! Så spännande!!! 

En bättre dag

Gårdagen blev bra tillslut. Jerker var med och vaccinerade lillen som var så duktig! 


Idag har jag städat alltså i tre år har jag skrubbat sönder mig för att rengöra ugnen utan resultat men idag hittade jag ett knep på grumme sopa och resultatet är helt fantastiskt!!

Före
Efter

Alltså seriöst TITTA!! jag har städat hela köket med det och det SKINER. I morgon är det badrummet tur. Håller på att tvätta tvättmaskinen nu med citronsyra.

En skitdag

Hej! Jag vill egentligen inte skriva rubriken för alla dagar kan vända och jag hatar att sprida negativ energi. Men Anton har börjat äta mer mat nu=ammar mindre=denna mamma fick mjölkstockning igår. 


Jag har trott att folk har överdrivit smärtan men NEJ alltså jag måddeRÖV! Det kändes som influensan var på g. Helt slut, dunkande huvud svinont i brösten ont i leder och hela kroppen. idag är det lite bättreoch jag pumpar pumpar pumpar men det gör ont så det blev i gen simning idag och både jag o h Anton är trötta och gnälliga så därför känns det inte så roligt idag jag har noll energi. Orkar inte gå ut mes soporna heller för det gör så ont att bära Anton och vagnen är i bilen. I eftermiddag är det fem månaders vaccin. Här är i gen struktur känner jag, Jag fattar inte ens vad jag själv skriver! Nu ska jag äta och dricka saft återkommer med positiv energi sen❤

Lägenheten

Det var inte appen det var fel på det var telefonen som behövde uppdateras men här är i alla fall lägenheten. Det var fotografering idag så nu kan jag slappna av lite känner jag. Hade så ont i magen i morse när jag körde och tränade för jag trodde jag hade glömt att fixa någonting.

Hallen. Min älskade uggla fick vara kvar. Jag såg den i affären och den bara drog mig till sig. Älskar den!
Grönt i köket
Hålen är igenmålade
Jag är inte riktigt nöjd med att ha en ko på golvet
ÄLSKAR BALKONGEN! sitter här just nu inlindad i en filt och Anton sover gott i vagnen
Jag kom i mina byxor!
Gårdagens outfit

Jag är i stort sätt nöjd med stylingen det är kul att se hur fint hör kan bli men det har varit sjukt mycket jobb eftersom vi fortfarande bor här så alla våra saker är intryckta i garderober och i källaren! Nu ska jag tvätta all tvätt som vuxit i garderoben!

Pre pregnant pants

Oj vad fin vår lägenhet blev efter stylingen men oj så opersonligt här är! Vi typ tassar på tå för det känns inte som vårt hem men jag vill typ bo på balkongen så mysig den är och har fått inspiration till vår altan. Vi har kaos bakom alla stängda dörrar. Tvättkorgar står i garderoben och alla byxor är i tvätten och jag kan inte tvätta för de ska fota i morgon. Drog på mig ett par byxor från innan graviditeten och de passar!! Men jag får inte luft när jag sätter mig ner så de får vänta lite till. Vi ska och fika med Antons faster och hennes vän som också har barn så jag måste lugna sitta ner..Får se vad jag hittar. 


Bloggappen har uppdaterats och uppdateringen suger så kan inte ladda upp bilder! Fortsättning följer..

Flyttstädning

Nu är det mindre än fyra månader tills vi får nycklarna till vårat hus!! Så sjukt galetatt det var över ett år sedan vi satt och skrev papperna hos mäklaren.


Nu är det alltså full show med att sälja vår lilla lägenhet i Trelleborg och vi har i stprtsätt tömt lägenheten på allt utom möbler(och kläder och sånt vi behöver i fyra månader till) för i morgon kommer stylister hit och ska pimpa våran lägenhet så jag Anton och Katten är utslängda hela dagen o h ska förhoppningsvis ha lite mamma och bebismys med de andra mammorna och bebisarna hemma hos mina föräldrar. 

Idag håller jag på att städa =damma och torka golv. På onsdag blir det att städa toaletten och försöka få rent duschdörrarna. Vi har så sjukt mycket kalk i vattnet så de blir kalkiga på två dagar så ska göra det dagen innan fotografen kommer. 

Anton sitter och leker med sin tiger och blåser bubblor med munnen och är gullig
Innan jag började jobba så städade jag varje lördag och då tvättade jag golven och ugnen varje vecka. Folk sa att det var mycket och nu skäms jag över hur sällan jag gör det. Målet är att göra det varje vecka eller i alla fall varannan sen när vi flyttat. Det blir ju aldrig smutsigt då.

Så ska jag ALDRIG göra när jag får barn

Man är den absolut bästa föräldern innan man får barn. I alla fall enligt sig själv. Så många gånger jag har tittat på föräldrar och tänkt "sådär ska jag aldrig göra". Det var innan jag själv fick barn, du har jag betydligt mer förståelse för det mesta. 


Jag skulle aldrig:
sitta med telefonen när jag är med mitt barn. Jag gör det lite för ofta men jag har aldrig varit på populär som jag är sedan Anton kom så det blir bilder och sms varje dag.

Byta en kissblöja utan att tvätta händerna. Jag tänkte inte ens på det. Dock tvättar jag alltid händerna innan jag fixar med mat. Eller när jag kommer hem eller har städat eller har ätit eller har gått från ett rum till ett annat. 

Ha på mig kläder med kräk/bröstmjölk. Om jag skulle byta varje gång hade jag inte gjort annat än att tvätta. Dock försöker jag att alltid vara ren men ny ligger jag nerbäddad i pyjamas med bebiskräk på och orkar inte byta. 

Låta mitt barn sitta med Ipad osv..Anton sitter typ aldrig vid tvn bara när hans pappa är hemma och ibland när jag inte har sovit på flera dagar så det känns bra MEN han var nog fyra dagar när han blev introducerad för babblarna första gången och de har räddat oss så många gånger sedan dess.

Lite nytt

Alltså barnkläder kan jag köpa tills jag inte har några pengar har kvar! De är ju underbart fina! Dessa har jag själv beställt från kappahl sen fick han en massa nya kläder av sin mormor och morfar i helgen som jag måste visa sen så himla coola. Men de är kvar i vagnen i bilen. 


Mamma frågade vilken färg vi ville att de skulle köpa för hon köper typ alltid blått men när jag själv köper kläder handlar jag nästan bara blått. Jag älskar blått och även om det är normativt manligt så köper jag det ändå för jag tycker att det är fint och Anton passar i blått😊.

Jag vet inte varför bilden blir upp och ner men här är de i alla fall.

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0