musical

Gutten Abend... elelr hur man nu stavar det...

Jag gjorde två prov innan, blev godkända på båda vilket jag inte kan förstå, att ha 10 fel är väll as mycket ? nänän skit samma jag blev glad.

Halv sex tog jag bussen till Lund där jag blev mött avv ett sött litet grönt hjärtetroll vid namn Amanda♥

Gick in och träffa de andra tjejerna på ett kebabställe? han inte mer än in innan vi skulle ut igen haha, sen var det musikal, jag tyckte att alal var jätte duktiga men jag fattade ingenting av hadnligen typ. De fick varandra i slutet och var lyckliga och det var väll bra i alla fall.

Har precis käkat och nu ska jag sminka av mig jag har skrivit förr vad jag tycker om det hahah, jag längtar så till sommaren nu och till våren och till att bli helt frisk så jag kan träna och få min hängiga kropp att bli fast och smidig(hrrm ja lycka till) haha men ja ååh nu ska jag snart sova.

puss och godnatt





Bara för att det blir roligare med bilder lägger jag upp denna söta krabat:)
också från bodycandy.com

brumbrum

Hejhopp tjohej !

Jag är ledig idag och pluggar teori för fullt. Har läst över 40 sidor och tänkte göra ett litet prov sen eller ja alla proven är ju stora.

Ikväll ska jag på premiär av treornas musikal! Det ska bli skitkul !

Igårkväll stack jag ut och träffade nathalie och snackade nån timme sen hämtade jag jerker så sov han här eftersom han inte heller skulel till skolan idag.

Nu ska jag käka lite sen göra prov och kanske plocka undan på mitt rum sen blir det att fixa sig för att åka till lund !



Här är ett sött litet smycke från bodycandy

Vaknade klockan sex ida och tänkte oh shit...

img_3673 (MMS)

Vaknade klockan sex ida och tänkte oh shit jag har försovit mig, måste skynda, samlas i musiksalen på historian! Skyndar till skolan och när jag ringer Sofia och hon svarar, då inser jag att jag inte alls hade behövt stressa för vi har ju historia på torsdagar och inte på tisdagar, som tur är var Sofia också lite yr och var i skolan för tidigt så vi satt och snackade och hade mysigt haha, nu sitter jag på bussen hem puss puss:-D

V-ringen !

Hejsan!

Jag har fått höra att jag är dålig på att uppdatera och ja....jag är dålig på att uppdatera ursäkta haha.

Så nu tänkte jag berätta om min dag. hrrm hrmm... Jag började morgonen med att sova en timme extra haha sen mötte jag Cässi, till idrotten men Pedra skickade mig att "duscha" för jag känner mig sjuk så det var inte jätte lönt.

Men fixade till mig sen stack vi till skolan och käkade, på kuhi lyssnade vi på musik och på Historian var det underbara redoviningar. Så helt okej skoldag, sen kom vi fram till att vi inte har någon läxa alls. Det kändes så konstigt att sätta sig på bussen och bara känna att jag behöver inte göra någonting när jag kommer hem utan jag kan vila och kolla på teve med gott samvete haha.

Sen var det teater, vi städade och det bjöds på glass och kakor men jag käkade ingenting. Har en liten utmaning denna veckan med Jerker att inte äta socker, läs mer här jag älskar den bloggen, riktigt peppande.

Annars så måste jag även säga att jag faktiskt har fastnat lite för super stylisten Jonas Jag följer det inte slaviskt men jag gillar det. Chuck visas ju inte på TV6play längre.




Jag blev väldigt glad när jag såg denna klänningen
Jag är en riktig sucker för v-ringar och hoppas det kommer komma
fler sådana här klänningar i sommar och kanske i lite finare och roligare färger.

Så det var en liten uppdatering haha eller ja en lång en

pusspuss

snorig

haha alltså jag är sääämst på att ha "godis löften" speciellt nu när jag är sjuk och inte tränar haha.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, jag har kollat på mina gamla dator och ååh så mycket snygga kläder där fanns. Varför har inte CUBUS kvar de byxorna som de hade förr de var ju skit snygga !

Just nu väntar jag på att pappa ska bli klar med vad han nu än gör så han kan hjälpa mig med att se om CV´t går att skriva ut. Han har massa musik saker upp så jag vågar inte riktigt röra datorn då kanske någontiong försvinner.

ja det var de hehe.

puss puss

lalalala

Hellu !

Här sitter jag med min penna i handen, har varit lite flitig och äntligen börjat läsa lite körkortsteori.

Jag har även skrivit ett CV så det blir kanske att gå ut i helgen och söka jobb.

Sist jag skrev sa jag ju att jag skulle planera idrott med Klara och Cassandra, det gjorde vi i många timmar men det blev skit bra när vi väl höll i lektionen i måndags, om jag får säga det själv ;)

Piercingen såg bra ut men nu är den ganska röd och irriterad, blir lätt orolig med sånt men får hoppas att det inte är någonting.

Nu borde jag nog göra lite svenska och lite matte kanske eller ja i alla fall svenska, jag har matte prov imorgon men vet inte om det kommer gå så mycket bättre om jag börjar plugga nu.

Vi har även fått våra roller på teatern, jag gillar min roll och det kan nog bli skitkul att spela.

åh jag längtar så efter att käna mina egna pengar igen, vill så gärna köpa en nu "musikspelare" och ett par skor hehe.



Min nya kärlek, de ser inte så fina ut på bilden men de är så fina i verkligheten.

får göra läxan nu, pusspuss




unfresh

urk !

Jag känner mig extremt ofräch !

Igår blev det en hel del tjafft och skrik och gråt men tillsist blev det en mysig kväll.
Mötte upp Jerker på coop och köpte godis, sen hyrde vi film och satt och tjockade oss och mös och pratade och kramades. Och gick och la oss tidigt, jag sov inte jätte bra, har drömt en massa konstiga drömmar och vaknat flera gånger.

Jag kunde ha vänt mig bort, tagit en egen kudde och ett eget täcke men jag kände bara för att kramas hela natten även om det idag resulterar till en väldigt trött sara.

Sen känner jag mig så ofräch för jag käkade chipps igår och vad jag än gör om jag äter saker med mycket smak eller om jag borstar tänderna 75 gånger så vill inte smaken försvinna !

 Nu ska jag gå och fixa mig sen ska jag åka in på "återbesök" med min piercing. Jag är lite nervös att den inte ska läka som den ska. När jag gjort det sa jag att jag aldrig skulle göra om det igen men ååh nu älskar jag den så mycket och vill inte vara utan den !

Cassandra ska hänga med för sen efter måste hon jag och klara fixa vår idrott som vi ska hålla imorgon. woho !

måste även mot min vilja köpa en ny ipod eller musikmaskin för jag hittar inte min gamla, jag har så dåligt samvete att jag slarvat bort den eller tappat den så den ligger ute någon stans och fryser...

som sagt jag är trött så hehe puss

g-punkt a-punk och extrempunkt

Det finns en hel del punkter har jag kommit fram till, många av dem har med mattematik att göra, men om man är trött är det mycket roligare att prata om de andra punkterna. Det var i alla fall vad vi gjorde på matten vilket jag får för nu i efterhand när jag har hela stencilen i läxa. men intressant diskutsion får jag säga.

Jag visade inte upp min dans idag heller för det hade kommit tillbaka folk som inte var där förra veckan som var före mig på klasslistan. Men nu tror jag att jag kommit på en dans eller en grund till en dans i alla fall och en låt wooohoo !

Jag somnade igår när jag skulle läsa igenom historian en gång till. Men förhöret är uppskjutet till den 31mars så det är lugnt så länge jag kommer ihåg det.

Nu hade jag tänkt de Kulturhistorian ett försök.



Cassandra sa att hon möjligtvis sätt mina älsklingar på trianglen så jag måste
dit en dag och kolla.

onsdag

Idag var det tillbaka i skolan igen efter en rikitig långhelg.

Som tur var så var det en lugn start på det hela. Vi läste igenom manus på teatern bara och röstade och innan det så var det dans som jag bara satt ovh tittade på.

Nu på kvällen bjöds det på teater och första repet med 1811 för min del. Skit kul att träffa alla, lite tråkigt att jag inte fått den talangen att sjunga vackert...

När vi sjungit (kraxat från min sida) klart så träffade jag jerker en liten stund innan jag stack hem och nu har jag käkat och måste läsa igenom historian en gång till.

Frå hoppas att jag kan sova bekvämare idag, jag sover alltid på mage och kan inte riktigt ligga skönt på rygg eller sidan.

att göra sånt som man inte riktigt vågar

Idag pluggade jag ganska mycket, det jag har kvar är den förbaskade dansen som ska visas imorgon aaaah panik !!!

Efter pluggandet åkte jag in till Malmö med matilda där vi mötte upp nathalie och gick och fikade.
Jag sneglade bort mot trianglen och tänke, ska jag göra det. Jag sa det högt och mina kära vänner hejade på. Vi gick in på trianglen, bort till butiken och frågade om det fanns någon tid.

20 minuter senare låg jag skakandes med en trevlig kvinna som pratade lugnt med mig och mina älskade vänner som stod och höll i min fot. två minuter senare var det klar. Jag har piercat naveln, någonting jag aldrig trodde jag skulle våga göra och inte ens nu kan jag förstå hur jag vågade, men just nu i alla fall är jag glad att jag vågade och att mina små älsklingar följde med och höll i min fot haha knäppt inlägg jag vet men jag sitter här och skakar, måste gå och lägga min nu. Eller nä jag måste duscha först.





Jag och matilda kollade in den på mc's dass, den är blå och lila inte rosa
hahah ja nu ska jag duscha och röra den för första gången hehe.

puss puss

Att koka ägg

God morgon

Igår var jag och Jerker ute och joggade för första gången i år, det var inte mycket till joggande men ändå har jag fått lite träningsverk.

Jag var även på teater och där såg vi inspelningen av 1811 från 2007, jag hade rysningar genom hela filmen, den musikalen går värkligen rakt in i hjärtat på mig, jag älskar den och det är någonting av det roligaste jag någonsin spelat i även om jag bara var statist.
Det mesta man såg av mig var mina ögonbryn haha jag hade typ världens fetaste kolsvarta ögonbryn, efter sommaren lät jag min frisör noppa dem åt mig för första gången.

Idag har jag för första gången kokat ägg, helt på egen hand och inte för att skryta men dem blev ganska bra ;) eller ja helt okej.

På dagens schema står det läxa läxa och läxa...Jag hann inte med så mycket igår för det tog ganska lång tid att rensa ur byrån, lite mer än fyra timmar. Och allting gavs bort till välgörenhet.(tror jag det går till i såna kontainrar?)



Typ en av de första dagarna i mallorca 2007 och mina gigantiska ögonbryn

Black Swan!

Hejsan,

Jag har inte skrivit på hela helgen trotts att jag tänkt göra det varenda dag.

När jag hade min lilla tjejkväll för någon vecka sen fick jag ett kort av "Lunda tjejerna" (Amanda,Cassandra,Klara och Sofia) där det stod att min present var bio och middag och de betalade allt.

Detta använde jag i Fredags då vi åkte in till Helsingborg och såg Black Swan och efteråt käkade vi riktigt god mat. Trotts att jag inte mådde så bra hade jag en riktigt trevlig dag,kväll och början på natt. Tack så jätte mycket tjejer ni är helt underbara!

Om filmen så kan jag väll säga att den är bra men jäklar var läskig den var på vissa ställen, det trodde jag verkligen inte om den.

I Lördags vaknade jag hos Jerker och sen övningskörde jag till malmö, i malmö och hem från malmö. Jag vill verkligen ha mitt körkort nu åååh ! Jag måste verkligen börja plugga nu !

Sen på kvällen käkade vi och gick och la oss väldigt tidigt för jerker mådde inte så bra.

Det resulterade till att vi vaknade väldigt tidigt igår 8.40 tror jag bestämt att det var och vi var pigga båda två, käkade frukost och sen stack vi ut och gick en runda i skogen. Efter det stack vi hem och grilalde korv och på kvällen käkade vi hos farmor och farfar :)




Jag har haft en väldigt mysig och lagom helg och nu är jag ju ledig
Måndag&Tisdag så jag ska försöka få gjort lite saker

Det som står på schemat är

Rensa min garderob/byrå
Städa på mott rum och kläder i tvätten
Plugga teori
Göra läxa/saker jag ligger efter med:
-Matte
-Historia
-Kulturhistoria
-Svenska(reklam)
-Engelska
-Dans


Ett väldigt långt inlägg men så kan det gå, har mycket att göra så det är bäst att börja nu.

Utkast: Mars 3, 2011 (skulle pibliceras men blev inte av)

Det sämsta med blogg.se är att inläggen inte sparas automatiskt, det var det aldra bästa med blogspot.com.

Idag höll jag och Amanda vårat tal, jag är väldigt nöjd fastän jag var så nervös att svetten ran av mig och jag inte fick ut någonting som jag tänkt det. Men amanda vägde upp talet väldigt bra plus att hon skrivit ett väldigt fint tal som jag hade fastklistrat på talkort som stöd.

Nu ska jag nog försöka vara lite duktig och göra lite läxa och om jag har tid och lust så blir det nog lite dans sen, som inte är till skolan utan bara för kul.

En liten parantes, nu denna veckan när jag varit helt utan godis så har jag varit mycket mycket hungrigare än vanlig ;)

väskor

När jag ändå håller på att beklaga mig kan jag lika bra fortsätta...

föutom att jag stinker nått fruktansvärt så är jag ganska ledsen över väskan som jag köppte.
Jag är fullt medveten om att jag har väldigt mycket saker i mina väskor och inte många tål det och de flesta är för små, så jag köpte en hyffsat sstor väska och fyller den med alla nödvändigheter. Efter EN vecka är den sönder i handtagen EN VECKA!!! men jag köper det och andvänder axelremmen i stället, tror ni inte att den också går sönder, efter ca:2,5 veckors bruk ! är inte det sjukt ?

Jag menar jag har min älskade Friss o co väska som jag packade fullt och den höll i tre år !

Är det någon som vet någon riktigt stark väska som tål mycket packning, är stor och snygg så hör gärna av er.

tack på förhand nu ska jag tvätta armhullerna och gå och sova.

dans vs trams?

Jag har försökt få ihop en dans tills imorgon eftersom min doktor är sjuk kanske jag måste visa upp för läraren imorgon.

Det kommer inte gå med tanke på att jag är sekunden från att spy just nu och huvudet och magen snurrar.
Jag fumnderar stark på att byta min seriösa dans mot någonting tramsigt där jag mest hoppar rakt och inte blir yr.

Jag måste värkligen gå och lägga mig nu fuck mår inte alls bra...

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0