Teater

Åååh hela veckan är fullproppad av teater !

Imorgon teater mellan 10-22 typ
Torsdag Genrep med 1811 Gänget
Lördag Premiär (kommer mer info om det)
Söndag Föreställning

Men nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar med allt !

Pusspuss

Varm

Mina ögon svider och jag är varm, riktigt varm!

Just nu sitter jag på samma stol som jag satt på när jag skrev det senaste inlägget, det vill säga min köksstol. Innan jag log mig ner här så pyslade jag med ölburkarna, hittade 6st pripps blå som jag fyllde till 1/4 med vatten typ och satte silvertejp över hålen, sen sen har jag hittat 8 st övriga burkar som också inehåller lite vatten men som är helt insnurrade i silvertejp och det står "ÖL" på dem. Detta är till pjäsen imorgon som spelas på spyken södra, kom gärna och kolla. Jag har även fixat ihop några hjärtan som nämns i pjäsen, ska snurra in de sista burkarna nu, sen duscha och efter det blir det nagel målning och sen blir det att sova !



Jag vill sätta mig ute på ballkongen med gott sällskap och bara snacka en massa skit

After dinner

Så nu har jag precis käkat, har ont i magen vet inte om det beror på kakor eller stress, inget av det är speciellt bra så det kan väll kvitta.

Ska börja plocka undan disk och mat och sen har jag följande lista att gå efter:

Kläder, hår, naglar
Smink!
Hjärtan, Afficher, "ölburkar", Kork
Fiskelina
Repliker, Repliker,replikerreplikerreplikerreplikerreplikerreplikerreplikerreplikerreplikerreplikerreplikerrepliker...
Manus
Rum om det hinns med !
Och duscha !

Funderar på att läsa igenom manuset först och se vad som behövs fixas, sen fixa det, efter det ta jag en snabb dusch, tar bort nagellacket och målar på nytt och sen fortsätter jag med resten.

Måste även berätta att jag har legat på MVG i scenisk pruduktion hela året typ men nu fick jag bara G på provet ( "poäng ifrån VG) och detta skulle dragit ner mitt betyg MEN min lärare läste igenom en gång till för att se om jag kunde kompletera någonting och hoppla hoppla hon hittade fem poäng till så jag fick VG på provet och MVG i kursen! hihi lycka ! :D

 



Addidas 999:- på junkyard ! Looove!

Work work work

oooh har fullt upp idag, sitter vid datorn, skakar i benen...har precis skrivit in allt smink som vi ska ha imorgon på teatern, är så nervös...Ska börja laga mat nu till papa sen ska jag gå ignom manuset och sen ska jag städa på mitt rum. Sen skaj ag gå igenom manuset tills jag kan det baklänges.

Måste avsluta detta inlägget med ett citat, en lärare på centralsklan sa alltid det och det passar så bra nu i det fina vädert.

"Ut och lek i solen barn"

Aloe vera

Japp så står det på mina sminkborttagnigsservetter som liger här brevid. Lite lustigt att jag köpte dem för att ha hos tex Jerker när jag sover där men jag har bara använt de hemma när ha nsovit här och jag inte pallat resa mig ur sängen för att ta bort sminket.

I alal fall så började jag 12.20 idag, kollade film och gjorde utvärdering, sen gick jag och några tjejer på stan tills det var dags för körnig.

Kom hem ca: 19.30 och nu ska jag ut och träffa vänner och sen blir det att plugga repliger för på onsdag är det föreställning !

Joggingkläder

Fick helt ont under fötterna efter att vi varit ute och sprungit, hade verkligen behövt nya jogging skor och dessa nike skorna står högt på min önskelista, har även en låång lista med träningskläder som jag vill ha ! får väll köpa en sak i taget eller nåt haha



Haha jag brukar inte vara så jätte mycket för rosa men allt detta har någonting rosa på sig, det är väll Elin som smittat mig, hon älskar rosa haha men i vilket fall som hälst så hade jag gärna sprungit runt i dessa kläderna på mina joggingturer aaah vad taggad jag blev nu!

Börjar föresten inte förrän 12.20 idag tror jag haha är inte säker för jag är så förvirrad på om vi har idrott eller inte. Men jaja sen blir det körskolan ikväll

Mitt namn är sara tomat...?

Efter att ha blivit utlurad på en joggingtur med min bror kan man nu mera tror att jag är besläktad med tomater. Jag har även fastställt att min kondition inte ens är värd att listas under kategorin "otränad" så vad fasiken är jag då ?



Även ca tio minuter senare kan man skymta en grisrosa färg i fejan!

gick igenom lite bilder och la märke till att jag alltid ser oförskämt
 glad ut på i princip alla bilder där jag befinner mig i ett par träningskläder haha
(förutom på denna)




Balklänning

Vi fick som uppmaning av vår historia-lärare att fråga våra far och mor föräldrar om de minns någonting från andra världskriget och det gjorde jag idag när vi var hos farmor och farfar, de var små och mindes inte mycket men jag fick se såna här kupponger som man fick till att hämta ut mat och sånt.

I samma mapp som kupongerna fanns hade farmor även foton, vilket ledde till att pappa och farfar hämtade fotoalbum från källaren och alla satt och tittade i dem.

Sen blev det hem och käka lunch och sen hem till Mormor och Morfar haha har gjort mycket idag och ätit riktigt mycket kakor så är riktigt aggresiv haha blir det av socker :P

Sitter och smällter kvällsmaten nu, får se om det blir en joggingrunda med lillebror sen eller om det blir en lugn kväll med plugg.

Jag är helt taggad på studenten och balen och sånt och jag har en bild i huvudet på hur jag vill att min klänning ska se ut. Jag kunde inte bestämma om jag vill ha kort eller lång och har tänkt för och nackdelar ett tag men se kom jag på att jag sett min drömklänning ...



Letade läng på Kenzas blogg där jag viste att jag sett den...
Jag hade gärna haft någonting liknande i röd/mörkröd/blå eller mörkblå.
Kanske även olika nyanser av lila. haha men jag vill ha en som är lång bak och kort fram för jag tycker att långa klänningar passar bäst till baler MEN jag är rädd att trampa på den så då hade ju en som är kort där framme passat helt perfekt haha. ja jag gjorde en kort historia lång!

Kanske borde försöka matcha klänningen men en snygg och vältränad kropp också ;)

Projektarbete

Hejsan svejsan!

I Onsdags var jag på flamman och såg NFU´s musikprojekt med matilda, satt och snackade med henne lite, snackade även en stund med elin på väg hem sen blev det direkt i bingen.

Torsdags...jaa eh inte så mycket sov med Jerker

Idag sov morgon behövdes! har följt med andreas och jerker och tittat på tapeter och i skolan hade vi bara musikal möte och sen på engelskan fick vi tillsammans våra nationella prov och jag blev GODKÄND! ååh så skönt, så det firades ikväll men god mat och efterrätt.

Vet inte om jag ska gå ut nu eller gå och lägga mig haha mina ögon svider lite av trötthet :P

Har även idéer till vad jag vill göra som projekt arbete, jag har funderat mycket på volentär arbete och välgörenhet och sånt men sen en dag när jag gick till skolan att allting inte behöver handla om pengar. Någon log mot mig och sen gick jag och log en bra bit. Jag vill arbeta med leende, istället för att sattsa på att skänka pengar så vill jag få folk att le, leende smittar av sig och man blir varm och lycklig av det så tänk på det en regnig dag, le mot folk på stan på bussen i skolan jag tror att 4 av 5 går och ler mot någon anna för att de blev lite gladare av ditt leende.

Ja det var väll allt får se hur jag gör nu ikväll...



En annan liten filur som gör mig glad:P

Nelly.com

I fredags var jag på kalas hos Jerkers morbror hela kvällen och i lördags var jag på kalas hos min kusin uppe i hjärnarp, förutom att farmor, kusin och faster fyllt år så ar även min andra kusin förlovat sig så grattis på er allihopa.

Söndagen spänderade jag tillsammans med mina läxor. Nu är det bara två saker kvar än så länge innan sommarlovet.

I måndags missade jag att den lilal teater gruppen hade uppspel, minns inte vad jag gjorde istället...igår repade vi 1811 sen träffade jag lina daniella och nathalie.

Jag är så sugen på att shoppa men har inte pengar till det så får nöja mig med att titta :P








Jag är helt kär i de två översta och även den blommiga, får verkligen börja träna nu så jag kan gå runt i såna här klänningar utan att skämmas:P

Ska gå och duscha nu...har D-dag men vi sak repa teatern som vi ska visa upp om en vecka, kommer repa utan lärare och ååh fuck det känns så flummigt typ.

och ja alla klänningar är från nelly.com

wo o o

Hahha har tänkt skriva inlägg hela helgen men nu vet jag inte vad jag ska skriva så sparar det till imorgon. ska göra klart sceniskpruduktion sak imorgon bitti ... har äntligen kopplat in högtalare till min lilla dator hehe nice ;)

Nationella...igen

NU är alla nationella klara för den här terminen !

Idag var det 4 timmars matte, gick efter 3,5 höö snacka om huvudvärk. Vet inte alls hur det gick men får reda på det redan imorgon eller på torsdag. eller ja vi får mail om vi inte blev godkända.

Igår var jag hos andreas men han och jerker och sen blev det mat här med jerker.

öööh jag är så jääkla trött vet inte ens om jag tänker och mina ögon bara kliar, dels av trötthet men även av handkräm som jag fått av att klia mig ögonen.

Ska hoppa in i duschen snabbt nu sen blir det teater på flamman och om vädert bjuder på det så blir det även en liten promenad med Elin.



Haha det blev ett trött lyckligt jubel när vi såg Danny på skärmen i lördags!

modellab

I fredags var skoldagen som vanligt, fast efter skolan var vi kvar och spelade teater ett tag.

På kvällen blev det ishokey med grabbarna, mötte även tjejerna ute och sen film hos iki.

I går (lördag) Mötte jag upp lundatöserna utanför Åhlens, sen befann vi oss på modellab hela dagen, köpte tre bilder, som jag inte kan visa för jag har inget CD-intag på denna datorn haha. Sen käkade vi och kollade på Eurovision hos Cassandra och sen sov vi där. åååh så bra Erik var, för en gång skull behöver man inte skämams över sveriges biddrag!

Idag blev det typ hotellfrukost hemma hos cassandra sen kom pappa och hämtade mig och jag stack direkt till teatern, när det var slut stack jag till farmor och farfar, vi käkade där och nu kolalr jag på fotboll, ska gå och lägga mig nu.



En av veckans alla outfits...åååh vad tråkigt att Sverige ligger så dåligt till
i ishokeyn, men man ska inte sluta heja på dem..jaha NU blev de 5-1 till Finland..

Nationellaprov

Idag har det bara varit nationella i skolan, eller bara och bara... det var nationella i engelska hehe kändes inte så jätte bra men det är bara att hoppas på det bästa.

Slutade typ tio i tolv och det var sååå skönt ! Har skrivit kontrakt på coop och bara tagit det lugnt, träffade Jerker en stund. Vet inte vad jag ska göra nu ikväll..klockan är ändå mycket.

MAAAT !

Någonting av det bästa jag vet är MAT!

Jag blir väldigt ledsen på folk som äter pulver istället för mat eller hopapr över måltider för mat är ju typ det godaste som finns !

här kommer i alla fall mitt lilla recept på "smootisarna" jag gjorde till mig och min bror, de är inte alls ´nyttiga men väldigt goda.

1portion:

1,5dl laktosfri vaniljyoghurt
1 banan
1 päron (de som är grönbruna
1kiwi
kanel

Börja med att mäta upp yoghurten i en mixer-skål, ta senad i en halv banan, ett halvt päron, halva kiwin och lite kanel (mängden är ju helt peroende på hur stor mixern är) mixa bara så att det inte är hela fruktbitar längre, häll sedan i resten av frukten och mixa så mycket som behövs, smaka sen av och se om det behövs mer kanel, häll upp i ett glas och njut!

mums ! :D

Förlovning

Sitter och bölar till biggestloser när man ser de förra deltagarna och en av killarna friar till sin flickvän.
Åh det var så fint och tårarna bara rann.

Jag är hemma från skolan idag för huvudvärken var fortfarande kvar. Det känns löjligt att vara hemma pga att jag har ont i huvudet men det är ju inte vanlig huvudvärk utan en varning för migrän huvudvärk. Det är bra just nu så länge jag inte rör mig.

Jag gjorde "smoothis" till mig och min bror i morse, de blev riktigt goda.

Här kommer bilderna på piercingarna jag köpt, nu vill jag bara ha fler det är typ ett beroende ju! och det är riktigt skönt att ha en kortare stav nu haha.





Andra raden längs till vänster är den första jag hade, alla andra är nya!
Här är hemsidan för er som är sugna!

Piercingar !

HEEEJ! :D

Idag blev jag jätte glad för idag kom klara till sklan med mina piercingar ! :D

Jag har redan bytat två gånger idag och imorgon kommer bilder på alla, för jag orkar inte hämta kamera sladden nu. Nu blir det ju att träna också så magen matchar piercingen haha.

Jag har haft huvudverk hela dagen men ändå käns mig tvungen att vara i skolan. Nu ska jag minsan gå och lägga mig.

artiklar

Efter att jag fick G- på min aldra första skrivning i svenska sjönk mitt självförtroende ner genom golvet när det gäller att skriva. Jag älskar att skriva och har alltid gjort men efter det så har det inte alls varit lika kul.

Nu sitter jag med två halv färgdiga artiklar framför mig ( vi gör ett tidningsarbete i skolan och får inte använda oss av wikipedia därav de 6 timmarnas pluggande igår) och är rädd att de ska sänka gruppens betyg.

Bäst att fortsätta nu för sen kommer grabbarna grus hit och ska äta

Efter ca:6timmars pluggande tar jag nu en ...

img_2779 (MMS)

Efter ca:6timmars pluggande tar jag nu en paus för att lag mat med min man, egentligen vill jag inget hellre än och träffa vänner och gå ut och dansa! Men det verkar som att läxorna kommer hålla mig inne ikväll puss

Friskis&Svettis

Igår var det en så kallad "friluftsdag" i skolan där man fick välja mellan att spela volleyboll, orientera eller friskis&svettis.

Jag valde gympa och det blev två timmars friskis pass med en halvtimmes paus, jag fick verkligen inte luft hela bröstet värkte och jag har sån fruktansvärd träningsvärk idag !

Det var kul för jag har inte tränat på väldigt länge och denna träningsvärken säger att det är på tiden att jag börjar nu hehe.

Läste förberedelserna inför nationella med pappa igår och imorgon gäller det, snacka om att jag är nervös ! eller nä det är jag inte men jag känner mig lite pressad för jag MÅSTE verkligen bli godkänd !

Nu ska jag nog äta lite frukt mmm kiwi vad sugen jag blev på det.

gulle

Jag var ju ganska nere igår men blev på bättre humör när min älskade pojkvän kom till mig med glass och film.

Det blev "Dumma mig" och den var verkligen sevärd, den var riktigt fin.

Nu får jag snart börja fixa mig för skolan.

regnskogen...

Förra helgen bjöd på både skratt och sång och det samma gjorde denna.

Jag har försökt förtränga vad som hänt hela veckan men idag kom allt i kapp mig, jag känner mig tom, fast ändå inte, jag känner mig full av kännslor men jag vet inte var jag ska göra av dem så de står liksom bara stilla innom mig, och samtidigt som det så känns det som att jag har en regnskog innåt i mig, hur detta går ihop förstår jag inte riktigt men det är i alla fall så det är.

I Fredags körde jag "stora landsväg" med körskolan, vi var tre bilar med två personer i varje bil vi körde om varandra och massa sånt, och så bytade vi vem som körde lite då och då. Det var lärorikt, jag gick bara på en lektion den dagen sen var det dans på kvällen och det blev katastrof haha musiken var så låg att vi inte hörde den så vi gick liksom fram såhär skit coola och sen när vi kommer fram till stereon så hör vi att vi är rent fö långsamma och alla börjar hoppa runt och försöker komma på var i dansen musiken är haha, sen tabbade jag mig ganska mycket men det var ändå kul, det var ju dansens dag i fredags så vi uppträdde på torget i lund.

På kvällen sen så åkte jag, andreas, jerker, tonny, felicia, sebastian och två andra brudar till Ystad för att se street race, men det hade satts upp hinder på vägen så att man inte kunde köra, så vi körde hem igen

Sen igår vaknade jag halv nio för jerker skulle iväg, jag hade ingenting bättre för mig så jag kökade och sen gick jag ut och gick/joggade i en och en halv timme ! det känns i rumpan idag kan jag säga sen stack jag och köpte mat och läppstift, snabbt hem och duschade och sen bar det av till jobb, jobbade 14.30-21.15, så konstigt det kändes att vara nästan helt ensam kvar sen i affären haha. Efter jobb fixade jag mig och sen bar det av till Tonny, där jag äntligen fick äta, klockan var tio då så jag var ju hyfsat hungrig haha, mamma hade rört ihop pastasallad av de jag köpt innan och jag sa till jerker att ta med extra och det var tur för både andreas och felicia blev sugna.

Det var kul, sen hade vi lite problem när vi skulle hem e´ller det blev inget problem utan vi åkte åtta stycken i Ikis bil, trångt men det gick.
 
jag körde på köga vita jeans shorts och en hallonrosa overseize T-shirt.

detta blev ett långt inläg men ja, puss på er

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0