I say what what in the butt

Hejhej
Minns inte sist jag skrev och helt ärligt fick jag kolla min pillerkarta för att veta vilken dag det är trodde det var lördag och att vi varit iväg en vecka haha lite fel!

På Cypern är det fett varmt kan jag meddela, brukar ha solskydd 15-20 i vanliga fall men det går inte att vara utan 30 solen är jäkligt stark!

Vad har vi gjort? Solat och ätit typ...tog en morgon tur på stranden men uch det var varmt redan då på Mallorca var det perfekt värme för joggning den tiden på dygnet men det går inte här, jag klagar absolut inte det är bättre här än i Sverige men blir förvånad över vilken skillnad det kan vara! Och sjukt skönt att kunna traska runt i shorts och linne på kvällen!!

Spelade boll idag kul att göra av med lite energi får se om jag hänger med P&J till gymmet imorgon känner att kroppen börjar förfalla haha jaja vet inte vad detta var för konstigt inlägg är trött och munnen värker av mina dumma tänder!

Har även läst snabba cash jag var så jäkla förbannad när jag läst klart haha måste se filmen en gång till och läsa fler böcker av samma författare !

Nu ska jag upp på rummet alla andra är redan där och stannar jag här i receptionen kommer jag somna:p

här kommer alla känslorna på en och samma gång!

Bättre än Per Gessle kan jag inte beskriva min studentdag den var helt fantastisk och lätt en av de bästa och roligaste dagarna i mit liv!

Började dagen med Champangefrukost i Butan, vidare och käkade lunch på wraphouse, skolan foto, klä flak, aulan , ( när rektorn sa " nu är det bara en sak som saknas, studenter på med mössorna, det var en så otroligt mäktig känsla och det ögonblicket som verkligen satte sprätt på känslorna) vi dansade till tvåornas uppträdande och ja det var magiskt, sen känslan när man rusade ner för trapporna och ut de var helt magiskt jag har typ minnesförlust från de sekunderna minns ingenting från själva trappan, vad jag tänkte eller vad som hände!!

Nått av det absolut roligaste var flakfärden det var awesome!!!

Sen färden hem med Jerker och Jonathan haha fett och att alal stod och väntade när man komm hem och så fina presenter jag fick och bara att folk kom så underbart glad jag blev och att Frida stannade längst av alla var riktigt roligt eftersom vi känt varandra sen hon föddes ( en och en halv månad efter mig haha)

Mamma och Pappa sjöng för mig istälelt för att hålla tal det var så fin och ja jag kan inte beskriva känslan eller dagen bättre än rubriken!!

Att sen idag sitta på arbetsförmedlingen är kanske inte lika roligt haha men lätt värt det !!!

Torsdag-måndag

Varning för långt inlägg!
I torsdags var det bal! Vaknade halv åtta låg kvar en stund sen duschade jag och fixade mig, pappa kom och fotade, jerker körde mig till Cassandra "fix" där med henne och Emilia, jerker var vår taxi till Lund där det börjades med röda mattan och champagne följt av middag och tal- dans till liveband- nattklubb-dans i skolans matsal! Var hemma vid sex och kunde inte somna för jag var helt uppe i varv!(ps. Fick POTATIS till middag och vodkadränkt frukt med glass till efterrätt)

Fredag: vaknade 12 med bomull i öronen, rakblad i halsen och trummslag i huvudet, bar sugen på glass så åt det men kunde inte somna om! Begav mig till Jerkers student sen Matildas, en snabbis till Daniella och sen tillbaka till jerker gav upp klockan tolv och stack hem.

Lördag: kalas för bror

Söndag: fixade till mima bryn, var i stan, chillade

Måndag: skolan fick betygen, frisören (har inte sett hur det blev än för hon lockade håret) det blev nog inte så stor skillnad, sprang med jerker snackade länge

Nu ska jag snart duscha! Alla presenter är fixade nu också skönt!

Dygnet

06.45 uppstigning-frukost-fix-slöa
08.35 buss till Lund
10.00 samhälle
11.10 lunch
11.45 naglar
12.40 Åhléns
13.00 religion
14.00 Coop
14.09 buss Malmö
14.30 mat
14.45 ögonbryn
15.30 bil mm
16.30 lina student
18.35 buss hem
19.00 ombyte
19.20 cykel
19.30 lizette student
01.30? Sova

Fantastisk vad man kan hinna med mycket på några timmar :)

Hemma gym

Två timmar tills pojkvännen slutar jobb vad gör man?
Jo du sätter igång bra träningsmusik( tex "träna mera" mitt och cassandras projektarbete) sen dansar, tränar du dig dyng sur!
jag blandade dans, boxning, friskis,löpning och styrka
Och nu sitter jag här på golvet hal av svett och försöker komma ner till normalpuls

Stackars hår

Sa till jerker innan idag att det var dumt av mig att boka klipptid nu när jag fått "långt" hår, men efter allt plattande lockande och vågande inför balen tror jag mitt hår behöver fräscha upp lite!

Hade sista föreställningen som klass idag! Var inte uppe på scenen men fick hoppa in som röst för en sjukling!

Nu ska jag duscha och Skrubba mig sen är det brun utan sol som gäller i försök att bli av med mina hemska märken efter brännan...

Happy feets

Låt mig presentera världens skönaste strumpor!! Alla nya strumpor är skön men älskar verkligen dessa

Ozzy Osbourne

Igår började jag med att åka in till Burlöv och köpa studentpresent till en viss Mr jerk, vi stod 30 min och väntade på vår tur, en kund före...mer personal kanske skulle behövas

Sen på kvällen var det dags för någonting jag så länge längtat efter, Mr Ozzy Osbourne whit friends!!! Wow alltså jag började gråta när han ställde sig på scenen och bara wow för mig är han en av de största männen/gubbarna i världen helt fantastiskt var det det känns lite konstigt kan nog inte riktigt förstå vad som hänt men det var mäktigt att se!!

När vi kom hem snackade jag med Jerker Nathalie och Corine sen direkt hem i sängen :)

(Konserten var ju utomhus, kändes lite lustigt att sitta med vantar, halsduk vinterstrumpor, fodrade skor, två tröjor, en tjocktröja och regnjacka den 2 juni haha med det var nice!)

Ledig!

Var uppe tidigt på min lediga dag! Fixade nya piller, kollade efter presenter, och chillade under dagen

På kvällen blev det först träning, vi var sex pers med pappa som är tränare haha liten skara men skönt var det, sen käk hemma med the familja
vid elva kom M&N och hämtade mig hem till Nathalie och snackade och provade olika balfrisyrer... Vid tolv kom Daniella och halv två körde Matilda mig hem

Sprang runt i träningsläger mest hela dagen det är det bästa man kan ha på sig en ledig dag!!

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0