här kommer alla känslorna på en och samma gång!

Bättre än Per Gessle kan jag inte beskriva min studentdag den var helt fantastisk och lätt en av de bästa och roligaste dagarna i mit liv!

Började dagen med Champangefrukost i Butan, vidare och käkade lunch på wraphouse, skolan foto, klä flak, aulan , ( när rektorn sa " nu är det bara en sak som saknas, studenter på med mössorna, det var en så otroligt mäktig känsla och det ögonblicket som verkligen satte sprätt på känslorna) vi dansade till tvåornas uppträdande och ja det var magiskt, sen känslan när man rusade ner för trapporna och ut de var helt magiskt jag har typ minnesförlust från de sekunderna minns ingenting från själva trappan, vad jag tänkte eller vad som hände!!

Nått av det absolut roligaste var flakfärden det var awesome!!!

Sen färden hem med Jerker och Jonathan haha fett och att alal stod och väntade när man komm hem och så fina presenter jag fick och bara att folk kom så underbart glad jag blev och att Frida stannade längst av alla var riktigt roligt eftersom vi känt varandra sen hon föddes ( en och en halv månad efter mig haha)

Mamma och Pappa sjöng för mig istälelt för att hålla tal det var så fin och ja jag kan inte beskriva känslan eller dagen bättre än rubriken!!

Att sen idag sitta på arbetsförmedlingen är kanske inte lika roligt haha men lätt värt det !!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0