två barns mamma


Mycket har hänt på de snart två år sedan det var jag uppdaterade sist och jag har inte haft en tanke på att skriva någonting men nu en dag kände jag så otroligt stort behov att att skriva av mig. 

Jag är numera två barns mamma, vilket är helt underbart men samtisigt intensivt. Idag går vi på sommarlov, vilket nog bidragit till att jag känner att jag kan behöva skriva lite. 

Nu ska jag för första gången försöka mig på att köra och handla med två barn, får se hur det går. I vanliga fall beställer vi hem mat men det missades igår. 

Anton är numera 2,5 år och lille Arvid är 8 veckor.

Önska mig lycka till!Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0