Att hitta motivation till saker.

Tredje veckan på jobb nu och det känns bra, riktigt bra faktiskt MEN nackdelen är att jag inte vill göra någonting annat än att vara med min familj när jag är ledig. Eller jag tränar två gånger i veckan men det behöver jag för att må bra men när folk frågar om jag vill hitta på någonting så känner jag bara i hela kroppen att NEJ jag vill vara med min man och min son tack. Och innan har jag inte tackat nä till någonting oavsett hur uppbokad jag varit. 

Jag känner även att jag har svårt att lägga full fokus på saker men jag får bli bättre på det. Och här är kaos hemma men jag är så sjukt omotiverat till att städa och tvätta på mina lediga dagar men vi måste i hop det. Nu ska jag sova så jag orkar jobba i morgon. 
Vi satte oss ner i söndags och planerade maten för veckan, skrev scheman, handlade och lagade tre olika rätter så vi är lite förberedda sjukt vuxet av oss. nu önskar jag nästan att Anton ska bli gnällig så de kommer in och sover hos mig. Jag hatar att sova ensamKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0