Rännstens ungar !

Yes nu drar vi ju igång, Denna helgen spelar vi:

Fredag klockan 19.00 på kulturhuset flamman

och Söndag klockan 16.00 även det på flamman.

Boka biljetter kan ni göra här eller chansa på att det finns platser kvar och gå dit samma dag. Kassan öppnar en timme innan föreställningen

Biljettpris :

Vuxen 90 kronor
barn (till och med 15 år) 40 kronor

HÅLL I HATTEN !!

Ja, ni som känner mig och haft no med mig svimmar kanske nu men idag var vi ute i skogen med vår no lärare (som är helt underbar) och musikklassen. Vi var i grupper och skulle utforska massa saker och jag trodde det skulle bli riktigt drygt men det var svin kul. Fastän jag inte kunde så mycket så försökte jag och gruppen jag var i var så jävla rolig, jag älskar min klass. Och dagens händelse var nog när jag skulle kolla på en spindel så hoppar någonting mot mig och jag tänker jävlar vilken stor spindel och skriker till men det var en gräshoppa haha. Ja jag är trött nu så det blir ganska bladdigt skrivit men jag hade i alla fall svin kul och jag LÄNGTAR tills nästa no lektion då vi ska renskriva ohc sammanfatta och sånt plus att det är tävling, den som kan säga flest sorter vinner, ;)

nu ska jag snart sova, jag börjar känna mig sjuk och imorgon är det genrep på teatern.

puss&godnatt

blodsmak i halsen !

Hellu, Imorse mådde jag inte så bra jag var jätte snorig och hade ont i huet och ville verkligen inte gå upp ur min varma säng men det gjorde jag endå...

Det var ganska lång tid tills vi började så jag fortsatte läsa min bok som jag läser "när kommer du tillbaka?" sen har jag varit sån nörd och typ läst mellan lektionerna haha jag är verkligen helt fast ochn u har jag suttit här hemma och läst sen jag kom hem.

Ja i alla fall så var vi ute och sprang idag och jag klarade två kilometer med värsta rivkännslan i halsen och blodsmak i munnen.
Sen på tyskan fick jag inte gå tidigare så jag sprang hela vägen till bussen och idag var jag glad att bussen var sen så jag han men fan nu hade jag blodsmak i halsen och kunde knappt andas. Jag kanske börjar bli sjuk elelr så har jag dålig kondition... Jaja om en timme ska jag träna barnen och innan det kommer jag antagligen läsa boken fastän jag egentligen borde läsa tyska eftersom vi har både läxa och ett stort prov nästa vecka.

aja vi hörs sen pusspuss

♥ Hösten är här ♥ !

Oooh ! :) är det bara jag som tycker hösten är hur mysig som helst ?

Nej jag tror inte det, jag har inte varit så glad i det innan men det luktar så gott och det är så mysigt att bara packa på sig massa kläder och skor och tjocka strumpor. I love it ! dock tycker jag inte om när det regnar, det kan vara fuktig på marken men inte regn, eller jo någon gång ibland för då har man alltid en anledning att stanna inne och bara glo på bilm och äta godis och kladdkaka !

haha jaja slutsatsen är att jag tycker om hösten i alla fall nu :) sov gott och dröm sött, det hade jag tänkt i alla fall :) puss

sovmorgon

Jaha, då var helgen slut än en gång och man får gå  tillbaka till vardagen igen. Fast bara lite för jag hade ingen no så det blev sovmorgon :). Sen hade vi ingen lärare på tetatern så vi fick göra andra uppgister. Så trött jag var i huet sen. Men det bra var att vi slutade tidigare. Och jag var på helt bra humör enda tills två jävla svin glor ner typ mellan benen på mig och säger någontig om sex, de snackar inte svenska och sen går de och glor efter mig. Jag var så jävla nära att springa efter och slå honom. Seriöst är man 40 plus ska man in gå och glo på tånårs tjejer bara för man råkar ha kjol på sig. Sen gick de och skratta och härmade mig för jag blev arg. aaah ! Jävla gubbe, han andra var kanske 25 men endå deras blickar var så man kunde kräka.

Nu ska jag i alla fall på teater rännstensungar  JIPPI not, jag är inte på humör nu och dit vill jag inte nu jag orkar inte mer jag löängtar tills det är över och vi kan börja med någonting annat !

puss

bo själv ?

Heeejsaaaan

Jag har haft en super mysig söndag idag. Först mötte jag jerker så var vi hos honom och bara tog det lugnt, gick ut och möte nathalie och efter en stund kom matilda och sen Jerker. Satt och snacka sen hyrde vi film och köpte godis. Var ute lite till sen såg vi på filmen alla fyra, Chanchelling hette den fast jag vet att jag stavat fel men endå. Den var jätte fin , om man nu kan säga så.

tjejerna gick efter filmen och jag och jerker gick till coop och köpte lite saker sen lagade vi spagetti och köttfärssås. Och när vi gick där på coop och sen lagade mat tillsammans så tänkte jag på hur mhysigt det skulle vara att få bo själv i sitt/sin eget/egna hus/lägenhet och köpa hem saker och laga mat.

Jaja dags att sluta dagdrömma, just nu ser jag på Hitch har sett den en gång men inte slutet så ska se det nu och sen ska jag sova.

puss

"städat ger ro i själen"

Yesbox, good morning.

Som ni kanske kan luska ut genom rubriken så har jag städat, (plockat undan gått ner med tvätten, bäddat rent och damsugit). Och sen när jag fixade mig själv så kommer min pappa och säger att det är synd om mig och jag frågar jag ju såklart varför det? :...

pappa- att du fått svininfluensan

Jag- va ?

pappa- Ja, eller någon annan konstig sjukdom (kollar mot mitt rum)

så löjlig han är , men sen sa han att det var fint. Men nu ska jag í alal fall gå och möta jerker.

puss

lyckad lördag...?

Började min dag med att dansa, skoj skoj. Sen när jag fixat mig och sånt så möte jag jerker och vi gick runt lite i byn och kollade för det var sån "minimarknad". Efter det kollade vi på svenska holywood fruar för första gången,  jag vet inte riktigt vad jag tyckte om det, det gick att kolla på men vissa var ju helt pantade.

Ja sen vid tre träffade jag matilda och pratade lite tills jag skulle till farmor och äta och sen tillbaka till jerker igen där alla var as kalas och jag var inte så jätte road. Gick och möte matidla och hittade på lite saker sen ja jag orkar inte berätta hela kvällen. Den blev som vanligt inte som planerad(folk borde lyssna mer på mig) men jag hade endå roligt för jag avslutade den med matilda&nathalie.

nu ska jag bara ta det lugn, kanske äta och sen sova.

puss

Pucko

Haha jag skulle precis skriva och funderade på en rubrik när jag ser att det är 11% kvar av batteriet och jag tänkte "va, jag satte ju i laddaren och den är i" och ja den var i i datan men jag hade glömt den viktiga delen att sätta in den i väggen.

Ja jag är svin trött och det känns som jag har feber men jag ska i alla fall fixa mig och raka benen sen ska jag till Jerker och se vad som händer där tror jag.

aja det var de hele, pussen

fredag i blodet...

Jag har varit helt taggad för att hitta på någonting ikväll bara för att Klara den underbara var helt sprallig när hon kom in på teatern i morse så då har jag lyssnat på "då har vi fredag i blodet igen" och sen när jag skulle hem kommer martin bakom mig och sjunger den fredags mys haha. Men nu när jag kom hem så lyssnade jag på den underbart fina låten som mousse gjort till minne av en person som precis gått bort, jag känner inte för att nämna namnet efterson jag inte känner personen men jag vet många som gjorde det och jag har hört så mycket om honom och det har inte varit ett enda dåligt ord. Och då kan man bara undra varför så underbara personer tas ifrån oss. Det är inte rättvist!

I alla fall så blev jag lite nere och började tänka en stund på alla som tagits från denna värld. Men jag ska inte tänka på det så länge utan bara nu tills efter maten hade jag tänkt då jag ska börja med att njuta av fredagen på riktigt. Och som jag redan listat ut så orkar jag inte träna för jag vill äta den goda maten min mamma lagat.

hoppas ni får en bra fredag allihopa, puss

Himmlen öppnade sig !

Ja, jag gjorde faktiskt alla min läxa och är ganska nöjd. Jag har glömt läsa manus bara men det kan jaga göra imorgon på morgonen.

Jag och Jerker skulle ju ut och springa men det blev inte mycket med det , för precis som vi kör iväg från honom så öppnar himmlen sig och det öpser ner. Vi kör endå dit för det kunde ju bara varit en skur men nej. Och när vi kom fram var jag så kall så vi sket i det och körde hem igen. TRäfade matilda, nathalie och Jesper en stund. Vi skulle följa nathalie men stod kvar och pratade väldigt länge haha trevligt. Nu är jag hemma och har ätit en yoghurt rent för fort så jag har ont i magen. Men nu ska jag gå och ta en snab dusch. Ingen riktig skrubb dusch ,det får bli imorgon om jag pallar och om jag orkar träna och nu tänker ni säkert "hon är dum i huet, träna på en fredag " svar ja men jag vill komma igång. Kommer säkert inte palla men jag får se jaja nu måste  jag springa in i duschen.



På bilden är allt nyköpt utom linnet.

puss&godnatt

Yeeeah ! :D ♥

Hejsan :)

Jag är på ett utmärkt humör idag. Varför vet jag inte, kanske för att jag bara haft tre lektioner idag eller för att jag bara är allmänt glad.

Ja som sagt hade jag bara tre lektioner för sen stack jga till min kurator. Vi skrattade en hel del då hon tog up ett exempel som faktiskt hänt mig och jag blev helt paff och bara "berättade jagf det för dig förra gången det minns jag inte". Hon såg frågande på mig så berättade jga då att det stämde så började vi skratta. Riktigt trevligt. Sen nu när jag kom hem så käkade jag, Jag har börjat med de nu när vi endå inte äter samtidigt att jag äter "middag" när jag kommer hem och är jag hungrig så kväällen så tar jag något lite då. Jag blir gladare under kvällen om jag får fylla på energi direkt efter skolan.

Ja, Nu ska jag i alla fall kolla runt lite och sen ska jag börja skriva min krönika och sen ska jag maila den till min lärare. Ikväll hade jag tänkt ta mig i kragen och komma ut och springa en runda och ta en ordentlig dusch med skrubb och ansiktsmask. Känner att jag behöver det.

                                                             naglarna till Tisdagen



ha det bra puss :D

Onsdag

Hejsan, jag tog bort det förra innlägget tyckte det var för deprimerande.

Jag vaknade någon gång i morse men somnade om och vaknade på riktigt halv elva för Jerker var utanför. Började skriva engelskan och käkaed och läste lite tyska sen åkte vi med mamma till Jacksport och köpte:

* Shorts
* Puma mjukis med Puma tjocktröja
* Shorts

har gjort massa annan läxa också men skit i det nu tittar jag på teve och snart ska jag sova sen imorgon blir det mer läxa och jag ska försöka komma ut och springa eller något.

inspark


Dagen igår var inte så rolig till en början då vi var på förfest där alla var skit fulla och jag inte kände någon och de jag kände gick iväg men sen så blev det bättre. Lundabor är helt galna. Själva insparken tyckte jaag var rolig när jag var där men nu efter var det inte så jätte kul endå. Vi dansade typ hela tiden det var inga lekar som de lovat bara en som jag inte ville vara med i. Jag gick hem vid ett för då var det typ inget folk kvar så jag satt och frös i en busskur och väntade på mamam som kom vid halv två och det cyklade förbi en person som mumlade någonting om jävla katt haha.

kissemisse

Hellu, nu sitter jag här redo för fest all night long eller nja nästan i alla fall. Jag är svin trött och har ont i magen men hoppas endå på en trevlig kväll. Petra kommer och hämtar mig runt halv sju så jag är i Lund sju. Ska hem till någon och sen halv nio börjar innsparken och varar till ca klockan två. mamma ska hämta mig och sen blir det sova hela dagen i morgon.

ha en trevlig kväll puss //kissemisse

påminnelse !

Rännstens ungar :'

Här kan ni kolla tider, priser och även boka biljetter till rännstensungar som har premiär den 2oktober!

Fullbokad

Jaha, denna veckan är helt fullproppad och speciellt denna dagen.

Jag vaknade halv sex fixade mig sen stressade jag till sju bussen. Skola hela dagen tog bussen hem med jesper halv fem hemma ca fem, käkade nån macka sen teatern sen hem fixade till maskeraden och NU ligger jag ner i sängen och ska snart sova.

Har fått en bok med posten som alla 16 åringar får, har tittat igenom den lite och den är verkligen kännslosam om man kan säga så, jag ska läsa den någon dag. Den heter 100 röster mot våld och krig eller någonting och det är saker som jag tycker är väldigt viktiga.

Sen då veckans planering

Tisdag, skola sen inspark

onsdag D-dag men måste plugga sen kanske träna.

Torsdag den läxan jag inte hinner , kanske träna

Fredag allting ska vara inlämnat och jag får sova

Lördag&Söndag är öppna för förslag

nu när jag skrev det verkade det inte mycket men vi har över mycket läxa i alla fall som vi ska göra på vår lediga dag som är typ en läxdag.

nu måstejag sova puss

blä !

Örk, jag mår riktigt illa just nu har skit ont i magen och i huet med och min vägg gör ett konstigt ljud så jag får toss. Ska dricka ett glas vatten sen ska jag sova. Jag har även kollat på "katt ögon" nu och det finns ju hundra sätt att sminka  "katt ögon" och jag vet inte om jag klarar nån av dom så det blir som jag vill men jaja nu måste jag lägga mig,



Puss&Godnatt

måla måla på flera sätt

Godkväll,

Teatern var väll helt okej, var inte på humör och alla var mer eller mindre agresiva men ja, vi spelade igenom den en gång sen målade vi kuliser. När vi slutade klockan tre så stack jag till Jerker vi kördde hem och käkade sen ut och träffa matilda,nathalie&lina. Sen skulle vi äta hamburgare halv sju så vi fick köra och fixa lite saker. Nu är vi mätta och belåtna och har precis målat mina tånaglar svarta, ett steg närmre kissemisse på tisdag :)

puss

Söndag

Hejsan,


Dansen igår var riktigt rolig och shit vad man blev svettig det var ju sjukt, man blev inte trött som på ett vanligt pass men riktigt svettig. När jag ätit och duschat så stack jag ner och mötte Jerker i byn och fixade lite saker sen hem till honom var där ett tag sen ut och träffa tjejerna en liten stund.

På kvällen stack familjen plus Jerker hem till Eva och Matts det käkades god mat och blev många skratt, vå stack vid halv ett kanske och när vi kom hem fixade vi oss sen slocknade vi direkt.

Nu har vi precis käkat och jag ska fixa mig för teatern är inte jätte sugen men ja.

hoppas ni hadde en lika bra lördag som jag,
 puss

dans

vad var det jag sa ?
Förlåt för jag var så negativ igår men ja gvisste ju precis hur det skulle bli och det blev till och med värre så jag tänker inte ens berätta om det.

Men idag är jag på bättre humör och nu ska jag och mamma och dansa hoppas det blir skoj :)

Fucking Fredag

Segt som fan idag vaknade skolan gjorde utvardering var hemma elva käkade sen sov jag till två, ut och sätta upp såna för teatern. Ut en runda till malmö med pappa och motercyklen var över lycklig för jag hittat ett vad jag trodde var ett singstar spel men nej det var ett jävla kareoke spel och nu är det öppnat så kan inte lämna tillbaka det är så jävla sur just nu och kvällen kommer säkert inte bli bra. när vi planerar saker blir det alltid fel så antagligen blir det så ikväll också och speciellt när min "kära" pojkvän har "planerat" något *SUCK*.

Jag måste...

Jag var ju hos kuratorn idag och det var läskigt men det känndes skönt för nu känns det som att jag lämnar alla mina problem där dom finns liksom inte här längre även om de gör det, men jag känner mig endå några kilo lättare. Och självklart kommer jag inte berätta det för någon annan för då känns det som det kommer hit igen.

Men jag måste...

... våga acceptera mig själv som jag är
... inse att jag kan och får lov att vara älskad
... det är inte alltid mitt fel
... våga ta för mig
... våga&försöka jag har klarat det förr och jag kan göra det igen
... inse att jag inte ska försöka "tillfredställa" andra så mycket att jag själv mår dåligt av det
... leva som en tonåring "ska" leva

vissa saker pratade vi om och vissa insåg jag själv under tiden.

  

nu ska jag sova puss&godnatt

slutade tidigt

Hejsan,

Som tur var såg amanda mig när jag var vid skolan så jag gick till skissernas museum med henne och cassandra och tur det för jag hade fan aldig hittat dit ensam. DEt var faktiskt ganska kul, skrev klart snabbt sen slutade jag klockan elva och då gick vi till mc donalds och jag käkade pommes (H) . Sen till skolan lämna boken och jag hann med bussen hem, så snabbt det går när bussen itne stannar på varenda jävla hållplats. Nu ska vi snart till banken och efter det till trellehulla och kuratern är endå lite nervös men jag hoppas som fan att detta kan hjälpa mig så jag mår bättre och blir mer som "vanligt" igen (om det någonsin funnits ) aja ni får ha det bra    

eniro.se

Godmorgon, jag undrar hur denna dagen kommer bli. Morgonen började jag med att ha ont i både mage och hue, spilla ut proviva och nästan tappa min macka.

Skol dagen kommer börja med en färd till skissernas museum så fick söka på eniro och hoppas på att jag hittar dit:S egentligen kan jag nog koppa av vid un universitetet men det vågar jag inte för då är jag helt lost. :P

ajaj hoppas dagen blir bra ska till kurater sen och sätta in lönen och det sista verkar lockande.

hoppas ni får en bättre start på morgonen än mig, puss

skönt

Ah så jävla skönt det var att röra på sig, och hon som höll i det var toppe, två tummar upp för henne hon gjorde allting skit ballt. Efter träningen käkade jag så kom jerker en stund och snackaed med mina föräldrar sen snabb dusch ut och träffa tjejerna&lite allan. Nu kom jag nästan precis hem från jerker och jag känner att jag måste sova så ha det bra
 
puss&godnatt:)

training

hahah hallå ! tja eller någonting, just nu är jag på otroligt bra humör och ja gvet inte riktigt varför för jag är helt slut i kroppen, vi har haft fyra olika pass idag med olika saker vi skulle göra shit måste skriva om det också (påminnelse till mig själv). Somnade på ett av dom haha vi låg i ett mörkt rum och lyssnade på musik som varade ca 25 minuter. Jaja ja ghar aktiverat mitt studentrabatts kort nu och även fått ett allkort- ungdom på friskis och svettis av mamma och självklart ska jag dit och inviga det nu.

Kommer snart upp länk och information om rännstensungar som vi äntligen ska få spela.

puss så länge hoppas ni är lilka glada som jag ! :D

VMA

Har legat här och kollat på VMA på mtv´s hemsida och jag började gråta när hon höll talet för MJ i början, Har sett 1h och 22 minuter som en liten påminnelse till mig själv. Det måste ha varit häftigt att vara där och se alla underbara uppträdande, Pink är ju så jävla grym jag älskar henne. Nu måste jag sova får fortsätta titta imorgon.

godnatt på er puss

eos dag 2

hejsan, idag var det dags för eos dag nummer två och det började med musik där vi skulle göra ljud i en saga eller ja en läste sagan och vi andra skulle göra ljud efekter till. Sen hade vi bild där vi fick kladda med färg :D yeeah ! sen käkade endå ganska gott.
Efter lunchen såg vi en hel konstig film ja jag kan inte berätta vad den handlade om för ddet förstod jag inte själv och så fick vi en uppgift att skriva om den typ eller vad vi tyckte och vad vi trodde, det var riktigt svårt.

Nu ska jag snart träna barnen och jag är inte jätte taggad men jag hoppas det går bra endå och att de är snälla mot mig/oss.

puss

en ren besvikelse !

ooh vad jag är ledsen på mig själv jag klarade det med godis så bra innan men nu har jag trillat dit igen. Suck, jag vill ju verkligen klara detta så nu får jag fan ta mig skärpa mig. Jag ska börja med att sova nu så jag är pigg imorgon sen ska jag komma igång och träna på riktigt !

godnatt !

öööh

jag är helt trött just nu. Först teater sen träffade jag matilda och nathalie och sen stack jag till andreas och snackade med han och jerker tonny lite då och då när han vågade sig ut.



vinter vinter efterlängtade vinter...

Hejsan, teatern idag var ganska dryg men att ha sara där muntrar alltid upp.

Efter teatern hyrde jag och Jerker män som hatar kvinnor och den var faktiskt helt okej jag gillade inte att "martin beck" var martin där men ja och den var ju ganska hemsk men helt klart sevärd ! Nu ikväll gick jga hem till Lullu och vi satt och snackade och tiden sprang iväg och nu sitter jag här med en målad hand och en målad fot plus en stor tå. Har inte orkat med resten.

Nu denna veckan kommer vi ha EOS vecka vilket betyder att jag bara kommer ha estetiska ämnen JIPPI !!! :D

ska sova snart, puss

fuck it !

aah, fan också !

Nu har jag varit ifrån att ha ont i magen och huet och allt jävla skit ett bra tag nästan hela sommaren men nu när skolan börjat och läxor och all stress börjat så har jag så jävla ont i magen och inte bara på vardagar utan jag har ont i magen nu för jag vet att jag har saker jag måste göra, det leder til latt jag har svårt att sova bara drömmer om sakerna jag ska göra och då får jag en jävla hueverk.

i fucking hate it !

en trött en

tjenarmoss, Nu undrar ni säkert vad jag gör uppe såhär tidigt men jag ska på teater och trodde det var klockan tio men det är inte förrens elva. Är inte alls sugen men jaja. Jag var kanska trött när jag vaknade men nu är jag glad, När jag är lite nere så brukar jag läsa blondinbellas pojkväns blogg, han är så jävla ball och har sjuk humor hahah prova det någon gång. 

igår träffade jag tjejerna en stund  och satt och snackade, och sen satt hela familjen och käkade home made pizza och alla var vrålhungriga. efter en stund kom Jerker och då frågade mamma om han skulle följa med till fjällen iår eller ja nästa år blir det ju. Så roligt hihi, jaja han får ju tänka på saken. Nu ska jag gå och duscha och fixa mig när jag endå har gått om tid.

puss

trött

ooh vad jag är trött, har kommit hem nu och precis ätit. Sitter och lyssnar på massa fina lugna låtar. Jag funderar på att gå och lägga mig en stund, är helt tung i huet. aja får se vad som händer sen.

puss

Film resention!

Hejsan, alla sura och glada och ledsna och kåta och kära och lyckliga och allt möjligt...

Träffade matilda&nathalie en stund innan kändes bra, sen stack jag och jerker och hyrde film självklart hade dom inte män som hatar kvinnor så det blev Wild child en riktigt tjej film.

Den handlar om en as rik tjej som heter Poppy Moore, hon hatar sin styv mamma eller något och gav bort til lsina vänner på en fest, hennes pappa kommer och skickar henne till en privat skola i England eller internat. Hon vill bara där ifrån och hennes rummskompisar ska hjälpa henne men sen vänder typ allting jag vill inte berätta för mycket för det stod rent för mycket på baksidan av filmen men jag tyckte dden var svin bra man tröttnade inte och blev inte så irriterad utan jätte bra och det hände saker som man inte förväntade sig.

Den får lätt 5 av 5 "stjärnor" verkligen se värd. sen har jag tagit en paus från mitt inte äta godis haha :P.
nu ska jag göra ansiktsmask ni får ha det så bra. puss

inspark

hejsan, jag har gått nu helt länge och tänkt "ska jag gå på insparken eller inte" men nu så har jag köpt billjett så nu hoppas jag det blir roligt :D. vi slutade en timme tidigare idag för svenskan var inställd satt och snackade med amanda och hennes pojkvän eftersom vi fick vänta ett tag på bussen haha roliga typer domdära.

idag ska jag träffa Jerker typ nu sen ska jag träffa m&n och ikväll vet jag inte riktigt. jag ska lägga mig tidigt i alla fall efterson jag ska jobba åtta imorgon.

puss

sova! :D

yeeh nu har jag läst typ 17 sidor och har bara tio kvar men innan jag läser det hade jag tänmkt ta en liten lur, och nu ska pappa iväg och köra mc så det passar mig perfekt :D.



















läser man teater så kan man ju inbilla sig att det är roligt och visst är det men jag förstår inte ett skit.

Skolan, läxor allvar ?

Ah skolan idag var ganska dryg i början men sen på svenskan hade vi ingen lärare så det var skit kul, alla är helt crazy och jag älskar det. Jag stack tidigare från svenskan för vi blev klara tidigt så jag han med den tidiga bussen hem :D, var till och med Nu kommer säkert alla bli förvånade men vet ni vad ? jag ska göra min läxa idag och jag ser fram emot det ! :O för det är teater läxa. vi ska klippa och klistra och sen läsa typ jätte många sidor men det verkar faktiskt roligt så ska börja nu.

puss :D

be strong

Ja så nu var det lite bättre känner mig inte menings lös längre men dock har jag inte gjort min tysk läxa så jag känner mimg helt jävla hopplös. Har även fått veta lite saker och känner mig helt ledsen egentligen är det inte jag som ska vara ledsen men när folk jag känner eller folk mina föräldrar känner råkar illa ut eller det händer dom eller deras familj någonting så blir jag så ledsen och jag förstår inte hur dom kan vara så starka.

en sak är det med branden i staffanstorp det var ju hemskt.

Sen han som blev knivhuggen liksom varför måste folk döda varandra och hur fan kan folk tycka det är coolt det är helt jävla fuckat !

Vänners släkt och familj som ligger på sjukhus, opereras, är sjuka och liknande.

vänners vänner och tränare som inte längre finns kvar hos oss.


Sen det sista tänker jag inte berätta om men min granne är nog den absolut starkaste person som jag träffat det är sjukt vad hon gått genom mycket på sista tiden.

det är hemsk när det kommer så nära och jag vet inte vad jag skulle gjort om jag själv hamnade i den situationen och jag vill gärna slippa det.

nu måste jag gå och lägga mig har en hel dag att se fram emot imorgon eller ja vi har bara tråkiga ämnen så det är väll mer det jag måste sova för. aja, ni får ha det så bra.

puss

helt jävla meningslös

Jag känner mig helt jävla meningslös just nu, bara det jag ville säga.

hejdå  !

trött

hejsan, sitter här och är as trött. jag har ju jobbat hela dagen från åtta till kvart i fem sen halv sex tränade jag barnen och nu ska jag läsa typ 60 eller 50 glosor och sammarfatta en artikel, aaah är så jävla less på skolan jag skulle kunna jobba varje dag och tjäna massor med pengar men sen vill ja ju självklart ta studenten så jag har väll inget annat val än att stå ut med skol arbetet tre år till, fast det är ju inte så farligt det är bara svenska och engelska som inte ä'r roligt och tyska resten är faktiskt intressand.

nej nu är jag trött och måste gå innan jag skriver enu fler konstiga inlägg. puss

en sen jag tidig en sen jag sen

Ja, imorse när jag vaknade duschade jag då iskallt och blev ganska stressad för jag viste inte vilka kläder jag skulle ha för jag viste inte vilket väder det skulle bli. Jag stressar som en galning ner till busse men jag hade kunnat krypa dit för den var ju självklart sen och jag mådde riktigt dåligt.

första lektionen no = brandövning, vi trodde först vi hade satt igång larmet för vi eldade på non men nej glädje dödare som dom är så var det meningen hade ingenting roligt se, hörde på en dum föreläsning som jag inte minns någonting av.

När jag sen skulle hem så säger jesper att bussen är försenad så jag springer till bussen men som vanligt kommer jag fram precis när den gått. Nu har jag ätit lite och dra min trötta kropp till teatern.

imorgon är det D-dag vilket betyder att jag är ledig från skolan men istället ¨så ska jag till coop och lära mig kassan, superduper nervös men jag hoppas att det går bra.


aah nu måste jag pysa,

oj jo vi har äntligen fåt våra datorer och första läxan i teater ah hörs puss

iiiih !

Ah, trodde jag började sent idag så jag gick inte och la mig förrän elva vilket jag tycker är sent för att gå upp halv sex. ööh nu sitter jag här i alla fall är svin trött och fryser bara jag tittar ut oc hsnart ska jag gå och "duscha" iiih säger jag bara det kommer ju vara svin kallt och jag vet inte vad jag vågar ta på mig idag vädert kan ju inte bestämma sig om det ska vara varmt eller kallt =/.

aja får väll gå nu  
                                

Lövestad

Hellu,

Idag har jag, jerker,mormor,petra & lilla thyra åkt till lövestad marknad för att se pappa spela och jag tyckte det var lite roligt med marknad men asså dom av er som tycker svedala är en håla åk dit och ni komemr tycka svedala är stort sen ! marknaden var typ halva gågatan i svedala, liksom hallå ? jaja hade en trevlig biltur i alal fall och nu på kvällen lagadej ag och jerker mat hos honom, kebab haha. vid nio stack jag ut och träffade nathale med flera, trevligt och nu har jag pratat med telenor, mindre trevligt !

skit trött måste sova godnatt.

kräftskiva

när jag kom hem efter teatern så somnade jag en stund. När jag vaknat kokade jag vatten eller ja värmde jag lät det inte koka, ja så rakade jag benen sen vila en stund igen. upp och fixade mig sen iväg till Jerker, jag kom samtidigt som alla andra. Vi käkade kräftor och räkor och rostat bröd och när vi äter ringer tobbe så är han och emma utanför. så vi sitter hela kvällen och lyssnade på musik, sjunger en massa och dricker några cider och bara har det allmänt mysigt. fast sen så vid elva började vi kolla på en läskig film också så jävla hemk jag undrar vem som kommer på såna filmer. jaja nu så håller jag på att somna så måste gå upp och tvätta bort sminket.

(
jag bytade kläder sen till "party like a rockstar" tröjan)

puss&godnatt

bara 22 grader !

godmorgon!

Sitter här ny duschad, eller ja jag har fått skäljt av mig i alla fall vår varmvattenberedare strejkar så vattnet är typ 22 grader vilket är jävligt kallt, sitter under duntäcke och försöker torka, teatern börjar om 20 minuter och jag har så jävla ont i magen, dumma mens verk och det regnar ute så jag är inte speciellt sugen på att resa mig ur sängen.

igår hyrde jag och Jerker två filmer, Walander tjuven och en shoppaholiksbekännelse(stavning). den första såg vi med papap och då somnade pappa så tog vi en liten filmpaus och träffade matilda sen kollade vi på den andra filmen och då somnar Jerker och snäll som jag är så kastar jag inte ut honom i det vädert utan han får stanna över natten och sitter här nu och försöker värma mig. aah får väl försöka komma upp endå.

ikväll ska jag på kräftskiva och jag hade tänkt raka mina ben så får väll koka vatten som dom gjorde för hundra år sen. aja får gå nu puss

för dåligt

Ja, jag har helt tänkelt inte orkat skriva på ett tag eller ja inte så länge sen men jag brukar sitta här flera gånger om dagen känns det som.

igår tränade jag och jerker jag trodde det varade en timme men det varade en och en halv timme, sen stack jag ut och träffade matilda,lina&nathalie fast matilda&lina stack ganska snabbt så satt jag och nathalie kvar och snackade så mysigt. sen cyklade jag hem på tio minuter och pratade med älskling i telefon.

idag hade jag sovmorgon men vaknade vi sju , huu ? ja var helt äcklig hade tydligen somnat igår utan att duscha kände mig riktigt äcklig så jag hoppade in i duschen och skrubbade mig rejält sen åkte jag med mamma hem till Petra thomas och thyra och vid fyra åkte jag in till malmö och mötte Jerker&Jessica, köpte puder och ansiktsmasker, skulle köpa underkläder men väntar lite med det. nu ska jag sova skola imorgon ju och på kvällen ska det bli myspys med pojkvän&film och på lördag blir det teater och kräftskiva sen så ringde renate och jag ska till coop på tisdag och lära mig kassan om jag är ledig.

så det var nog allt haha puss&godnatt

(bild från förra gången)

helt slut

jag är helt slut nu och ungarna lyssande inte för 5 öre. jag ska antagligen hem till min "sjukepojkvän" och sen ska jag hem och sova. så jävla skönt att vara ledig på torsdag !

godnatt jag hade någonting att skriva men glömmde

 

puss

badat

hejsan!


idag hade vi idrott och vi började med att springa eller jag gick fort för jag glömmt halva ombytet hemma, fastän jag tog fram det. Och sen så badade vi så jävla härligt haha, kom försent till tyskan och missade halva förhöret haha han gillar nog inte mig. Ja och själv klart så river jag sönder mina strumpbyxor så jag får go osminkad med mjukis, kände mig som en riktigt luffare haha. nu har jag precis fått i mig lite mat och måste rusa för jag ska ju träna barnen. hade egentligen tänkt träna själv sen klockan sju men jerker är sjuk och ingen annan verkar vara så haj på det så jag ska göra kräm i stället hade jag tänkt.

aja puss

åter igen

                                                                                                         börjar på 70 kilo

jadå än en gång måste jag vakna oförskämt tidigt för att kunna gå till skolan. jag är redan helt slut och vi har ju tyska läxa till idag som jag inte hunnit titta på ens.

denna veckan jag jag ju börjat igen och nu ska jag skärpa mig fem-sex kilo ska väck!
stolt över mig själv för jag åt inget godis alls igår ! :D

måste börja fixa mig nu =/.
puss

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0