jag har flyttat !

Eftersom blogg.se alltid laggar när jag ska publicera mina inlöägg så är jag tillbaka på den gamla bloggen http://sarapatriicia.blogspot.com/

Kalajs ♥

Johan Glans handlar på coop !

När jag började jobba igår så säger en på jobb, nu missade du johan glans, inte för jag bryr mig speciellt mycket men jag blir lite stolt innombords, att han kom till oss och inte till ica karlsson.

Skit samma, jag jobbade fyra timmar igår och sen blev det kalas för andreas, jag snackade mycket med elin och jessica medans grabbarna kollade någon dator graj.

Sen blev det dags att börja mecka bil sådär vid tio tiden eftersom bilen gått sönder dagen innan. Jsg och Elin begav oss till donken och satt där och snackade tills klockan tolv då vi kände att vi nog skulle gå tillbaka till dem.

Nu ska jag snart fixa mig eftersom jag ska jobba och måste till apoteket innan och köpa en grej.

pusspuss

Aldrig stor stan! Jag skulle inte kunna tä...

img_0343 (MMS)

Aldrig stor stan! Jag skulle inte kunna tänka mig att flytta till någon stor stad som Malmö eller Stockholm, rätt som jag sitter här och väntar på Matilda kommer en hare framskuttandes till mig, hur ofta händer det inne i stan? Puss på er 

rubrik

Igår var en bra dag.

Den började med att jag vaknade brevid my love, jag fixade mig och målade naglarna och sen var det dags för thyras ett års kalas.

De var trevligt och hon är så söt lilla snäckan när hon kryper runt, och hon och mormor sprang runt som tossar när hon höll i mormors händer som stöd.

Efter det träffade jag tjejerna en stund vi snackade och lite sånt trevligt, men sen var jag tvungen att gå för att hyra film med jerker elin och andreas, vi hyrde världens sämsta film och såg inte ens hela för den var så usel.

Jerker var ensam hemma så jag sov där, och nu i morse stack jag och pappa ner till körskolan så jag har förhoppningsvis min första körning nästa måndag klockan 8.00.  Men hon skulle ringa imorgon så det kan ju ändras.

ni får ha det så bra nu ska jag börja fixa mig för denna dagen hehe.

pusspuss:)♥

edge of darkness

Goodmorniiing!

Jag har varit en riktigt tjockis dessa dagarna haha, sist jag skrev var jag inne hela kvällen och hade sex and the city maraton och åt glass.

Sen har jag varit i lund med sofia och fikat och shoppat en massa, och igår var vi hos familjen persson. Mysigt värre och riktigt kul. Jag skratta så tårarna rann.

I alla fall så åt jag cheescake där sååå gott, sen hem ohc träffade Jerker, vi kollade på edge of darkness och jag åt nästan en hel påse ostbågar.

Om inte det vore nog så ska vi på kalas idag för min älskade lilla kusin fyller ett år idag.

Haha just de, jag har ätit paj och pommes på mc donalds med tjejerna också haha så efter denna helgen blir det at ta de lugnt om jag ska komma i mina byxor innan jul.

wooho jag klarade av att göra en skugga på mitt eget lila vis ;)sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0