IBS och att äta rätt.

Sedan jag blev gravid i januari 2016 har min mage fungerar så mycket bättre än tidigare. Förr var jag uppsvälld och hade kramper varje dag. Skulle jag iväg så åt jag inte på hela dagen. 

I sommar slutade jag äta kött helt. I samma veva började jag även på viktväktarna och lade om min kost. Jag har mått kanon! Denna veckan har jag slarvat och ätit typ ALLT. Igår såg jag en gammal bild på mig själv när magen är lika stor som i 7 månaden som gravid och det var en helt vanlig dag för mig, Jag såg ut så alltid. Idag står jag här igen. Kramp i magen och en svullnad som skulle kunna lura vem som helst att vi väntar syskon. 

Jag tänkte att det var okej att slarva veckan mellan jul och nyår men detta är inte kul så det får bli ordning i morgon igen.
Vill även tillägga att klockan är 01.35 och jag och ante ska käka veggibollar och makisar 

30 års kalas

Idag har vi firat Antons faster som fyller 30. Ett mysigt litet kalas. Jag fyller ju själv 25 i januari och hade inte tänkt ha någonting speciellt men nu har jag ångrar mig och tänker gå all in! Kalaset är planerat i maj så jag har gott om tid att planera. Det ska vara ett kalas, inte en fest utan ett riktigt kalas, mycket barn, fiskdamm, lekar. Ska se om jag hittar roliga saker som är kul för vuxna också. 

Jag har känt mig så vilsen hela tonåren och känner först nu att jag har hittat mig själv och känner en självsäkerhet som jag inte känd tidigare så jag tänker ha kalas även om det är töntigt för jag är tönt och jag står för det! 


Ante var så stilig idag i fluga och hängslen! 

Första natten ensam i sängen.

Den 13 oktober 2016 föddes vår fantastiska son. Från den dagen har jag tagit varje natt med hobom. Nu börjar jag jobba om två veckor och hans pappa ska börja ta nätter, under denna veckan semester tar vi varannan natt för att de ska lära sig tillsammans. Vad gör jag då när jag har min första ensam natt på över ett år? Jag är vaken 02.15 med myror i brallan. Jag började dekorera sovrummet och delar av köket, sånt jag inte hinner när jag är med Anton hela dygn och han sover otroligt dåligt. Klockan tolv tvingade jerker mig i säng men jag vill bara fixa mera!! 

Jaja  nu ska jag verkligen försöka sova så får jag ta resten i morgon

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0