24 januari, en månad.

Sneglade över telefonen innan skärmen släcktes och möttes av ett slag i bröstet. 24, den 24 januari. En månad, det är en månad sedan mamma skrev till pappa, en månad sedan pappa suckade till mig, en månad sedan jag viskande pressade fram till Jonathan, en månad sen du tog ditt sista andetag här på jorden, en månad sen du lämnade oss. En månad, den 24 januari. En månad.

Promenad

Var ute och rörde på fläsket WOHO!! Eller nä jag jerker, Jessica och Wilma var ute och gick en lugn promenad i skogen då både jag och jerker legat sjuka flera dagar och behövde lite frisk luft och låta kroppen minnas hur det är att vara i annat läge än vågrät i sängen..spenderade resten av dagen med jerker vilket var mysigt med tanke på att han sovit ca 20 h om dygnet när han varit sjuk.

Har dock en jäkla huvudverk och är helt slut, antagligen för jag varit ute och gått men är det inte konstigt att jag nästan känner mig sämre än vad jag gjorde när jag hade feber? Jaja ska snart sova, Nelly har vaknat efter att ha vilat hela dagen, bra timing..

Fick en nypa luft igår när jag slängde soporna, så otroligt skönt väder, det kändes inte så kallt utan bara uppfriskande

23/1-13

Vaknade av ett sms där det stod att jag har jobb i dag! Vaknade på två sekunder och fick ringa runt och säga att jag inte kunde, så nedrigt att jag glömt bort att ta bort mig från kalendern nu när jag är sjuk! Hoppas verkligen de inte har ratat mig för de utan kan boka mig igen!

Nu är min mage hungrig så jag ska ta och äta! Lockade håret i går utan värmetänger! Kan visa hur man gör någon dag, måste nog träna på att ta rätt mängd hår bara för nu blev det typ affro:P

Sjukstuga

75% av familjen är sjuka!
Mår bättre i dag, mindre feber, har ätit lite, ingen frossa, kollat på youtube hela dagen typ..

Kolla in denna fina videon, ja jag älskar skor men förutom skorna så har filmen ett viktigt budskap och den är väldigt kreativ och konstnärlig tycker jag

http://www.youtube.com/watch?v=O6w0DpLBGEg&feature=youtube_gdata_player

21/1-13

39.5 graders feber, verk i kroppen, frossa. Lite sömn. Äta isglass mums. Äta vanlig glass blä. Snora som en bebis. Dregla som en gamling. Hejhej trött tjej. Skulle kunna steka ägg på mina bröst vilket inte är mycket till tröst.

Helt off! Poff poff

20/1-13

Hejhej!
Började morgonen med att baka scones, har inte gjort mycket i helgen mer än att ta han om min sjuka pojkvän. Som tack har han delat med sig av baskiluskerna så jag ligger här och snorar..

Igår var jag taxi största delen av kvällen, hann ha en middagsdejt med min älskade också de timmarna han var vaken. Kände att jag skulle göra någonting CRAZY som tonåringar gör.. Det galnaste jag kunde komma på var att värma en blåbärspaj klockan ett på natten och vara uppe till klockan tre( jag är nog redo att gå in i "vuxen världen").

Nä nu ska jag sova, käkade middag hos svärföräldrarna och sminkade mig och fixade håret WOHO! Ägde både svärmor och svärsyster (japp nu är vi förlovade så man får säga så) i tv-spel så jag är helt slut ;p




19/1-13

Hej! 10 dagar kvar på mina tonårsdagar! (nej jag brukar inte räkna ner men jag ser det när jag skriver datumen)
Igår blev det en trevlig middag med hela familjen (-mamma som jobba) även Andreas kom över på en snackis när ungdomarna stuckit.

Idag fick vi gå upp halv nio, lasta bilen med gamla soffan bl.a. och körde runt och lastade av till de som ville ha saker resten kördes till tippen. Nu kom pågarna precis hem från gymmet, valde att inte följa med då de nog tränar bättre när inte jag är där plus att det känns som mina äggstockar vill fly ur min kropp så jag har legat i fosterställning sen de körde..

Kanske blir en promenad sen eller yoga i morgon..

They are MINE

Efter många månaders trånande är de äntligen MINA!! Jag älskar dem de är så fina!! Det dumma är dock att de är förstora!! Har ett par i samma modell i 38 men tänkte att de säkert bara var de som var stora i storleken men icke, får hålla tummarna på att remmen vid tårna INTE töjer sig! Nu går de att gå i men min häl är nästan inte uppe på klacken men de var på rea så kan inte byta, bara retligt haha men nu är de mina och jag är glad!

De roliga är att jag låg med telefonen hela förmiddagen för jag väntade på ett sms att de kommit till Ica, när de inte kom tänkte jag att jag skulle få vänta till på måndag men nu när mamma kom hem från jobb satte hon in dem, ALLTSÅ HAR DE LEGAT I BREVLÅDAN HELA DAGEN!!

Shooes

Åååh NELLY.COM har så stor REA nu och det är svårt att stå emot dessa finingar nedan men än så länge har jag klarat det

Att äta ett äpple

Vi lär oss nya saker varje dag, även i dag.
Efter 19 år (det pirrar i hela mig (jag vet inte om det är av obehag eller välbehag) när jag tänker på att det är 12 dagar tills jag fyller år!)

Jaja i alla fall, i helgen såg jag på skyfall med jerker och min bror och mitt i filmen vänder de sig mot mig och frågar hur lång tid det ska ta för mig att äta upp mitt äpple. Jag har aldrig tänkt på det innan men nu när jag sitter här igen och småtuggar på ett äpple kommer jag på att jag alltid gör lika dant, anledningen är att jag inte tycker om hela äpplen, jag vet inte varför men det är bara inte gott och jag kan inte förstå att jag aldrig reflekterar över att jag ofta slänger halva äpplen.

Jaja inte så intressant fakta kanske men HALLÅ JAG HAR VARIT "INSTÄNGD" I HUSET SEN I MÅNDAGS!

Fy katten..

..vad jag är trött!!

Jag skrev klart arbetet men vet inte om det är rätt, skickade in det så hon skulle kunna ge feedback till den riktiga inlämningen imorgon men hon har inte svarat så jag kanske lämnade in det för sent.

Oavsett vad så är det skönt att ha gjort det, blir det fel får jag göra om-göra rätt!

Nä nu ska jag borsta tänderna och försöka ragga mig själv att träna i morgon, i alla fall lite, två armhävningar är bättre än inga alls..

Aja borsta tänderna var det ja..

16/1-13

DEt är helt fantastiskt, på 3 timmar har jag hunnit stiga upp-läsa en uppsatts-ätit lite frukost-läst böcker-varit och handlat mat till pappa-kört hem om och hämtat dressing- kör till pappas jobb och lämnat maten-ätit lite lunch plus borstat tänderna och bytt om när jag körde till affären och när jag kom hem- kollat facebook och instagram minst två gånger och läst bloggar samt tagit fulbider på mig själv när såg att jag kunde spegla mig i datorn. om jag klarar av att göra allt detta på tre timmar HUR I HELA FRIDENS NAMN KAN DET DÅ VARA SÅ ATT JAG INTE KUNNAT SKIVA PÅ MITT ARBETE PÅ TRE DAGAR !?!?!?!

...

Jag är fortfarande fast! Jag hittar inte inspirationen att skriva och det stressar mig för nu har jag två dagar på mig att skriva ett helt arbete och jag vet att jag kan klara det så länge jag hittar inspirationen!! Det som är det sämsta med skolan är att fastän jag är hemma så går jag i skola ungefär 24 timmar om dygnet och det är den största anledningen till att jag skulle hoppa av för jag blir så stressad av det, jag hoppas verkligen att jag kan släppa allt som har med skola att göra under vår semester och bara NJUTA av ledigheten för det behöver jag, en vecka av rejäl njutning innan det är dags att kasta sig in i fyra veckors praktik haha

Men det är inte än, nu måste jag gå och lägga mig men jag kan inte riktigt slappna av, det är de bästa med ett jobb(i alla fall de jag haft) när man går hem så är man LEDIG!!!

I'm stuck!

Jag sitter helt fast! Jag har information men vet inte om den är tillräckligt tillförlitlig och jag har tagit upp ett dokument och skrivit syfte men jag kommer inte längre och det är frustrerande!!
Jag tror bestämt att jag ska käka, städa nellys bur, diska, städa på rummet, gå och duscha och försöka igen, hjälper inte det ska jag ta en promenad i det underbara vädret!

14/1-13

När jag skrev listan över dagens schema i natt så kände jag att jag aldrig kommer palla gå idag men jag gjorde ett försök i att tänka (om jag har skrivit det så andra ser så måste jag göra det) men jag var så sjukt hungrig i morse så jag tog faktiskt och cyklade och handlade i stället plus att jag gick upp 1,5h senare än planerat men jag är inte perfekt ;)

Nu ska jag i alla fall börja med arbetet! Är jag taggad nej men det måste göras!

Planen för i morgon:

*Morgon promenad till Ica för att köpa hallon!
*göra smoothie med hallon+frukost till en film skriva vad jag önskar mig till farmor
*plugg
*lunch
*plugg
*TRÄNING
Fri tid!

Får se hur det går med detta om jag pallar gå ;)

Garderobensdag

Denna dagen eller nästan hela helgen har på olika sett gått i utrensning tecken och jag kallar denna dagen för garderobens dag!

Inatt började det med att jerker rensade ut alla dumma tankar ur min hjärna haha får se hur länge se håller sig borta, vi rensade även ur många chipspåsar som det bara var lite kvar i samt choklad!

Idag skulle vi egentligen åka till greveholm men vi körde in till mormor (pinsam att vi körde då de tar fyra minuter att gå!) och hon hade börjat tömma bland morfars kläder och Jonathan och Jerker fick soppsäckar med kläder! Vi fikade där och snackade ganska länge innan vi stack hem då Amanda skulle äta

Efter det blev det utrensning ur jonathans garderob och då fick jag också ett ryck och rensade ur min ( för någon vecka sedan sa jag att jag inte hade saker att rensa ut..jag hade fel! Favorit klänningen, favorit koftan, favorit jeansen och favorittrosorna var helt urtvättade så det blev utrensat alltihop tillsammans med massa annat antingen urtvättat eller Nelly bitet..

Nä nu ska jag borsta tänderna och hoppa i sängen, är väldigt trött och i morgon blir det att plugga och motionera hade jag tänkt! Måste få tillbaka min vardag nu efter allt som hänt och all ledighet, så nu är jag redo att med små steg böra köra i gång igen!

My man

Det värker i både mage och bröst, det rann tårar jag behövde tröst, det som hjälpte var att höra Magnus Ugglas röst

Årets nyårslöften

Jag skrev ju nyårs råd/vägledning/vad jag vill uppnå och inte jätte många löften men jag har minsann vissa nyårslöften/utmaningar som tar en ganska lång tid att nå fram till, ett av dem startade i dag! Haha kan ni gissa vad det är? Jag startade utomhus för att inte slå ner någonting här inne, min bror frågade varför jag började nu när jag har ett helt år på mig, när jag satte i gång blev han varse om varför haha det gick sämre än vad jag räknat med men jag ska klara det!!

10/1-13

Åt precis en pizza, dåligt val! Måste ut och promenera lite sen, börjar bli förkyld och apelsinerna är slut!

Jag BORDE plugga men jag har morgondagen i bakhuvudet hela tiden och kan inte riktigt hitta någon motivation..

Har inte gjort mycket i dag, typ suttit här tittat lite efter födelsedagsklänningar, eller nä jag bara tittade så hittade jag några kandidater

Vet inte i vilken ordning den kommer upp men den med blommor är från H&M (sugen att ha den på festen) den långa är från Nelly(släktkalaset) och den glittriga är från Rutstore, den gillade jag mest innan men den börjar kasa ner från listan

Hehe

Ps filmen hette your sister's sister hehe:p

Vikariepoolen och senapssås

Var på kommunhuset klockan tio då jag skulle skriva in mig på vikariepoolen, trodde jag..hade skrivit upp idag i almanackan men skulle egentligen inte dit förrän i morgon men de fixade så jag fick skriva in mig i dag så nu är jag inskriven och det känns skönt!

Träffade mormor på vägen hem och pratade om begravningen som ska äga rum på fredag, det kanske är därför jag har svårt att sova för jag omedvetet är orolig inför den, trotts att det är hemskt och sorgligt så hoppas jag att det blir bra, som tur är har jag aldrig varit på begravning innan så jag vet inte hur det är men Lars är en fantastisk präst så jag tror att vi i sorgen även kan känna kärlek. Jag vet inte vad jag ska ha på mig bara, jag vill egentligen ha min mörkblåa kavaj med matchande byxor men det är nog betydligt bekvämare i klänning och då finns det vit, aprikos eller svart att välja mellan och jag vill egentligen inte ha svart men jag får se hur det blir..funderar på att köpa en ny har hittat en fin på H&M men ja vi får se, det kanske inte spelar så stor roll jag vill bara att det ska kännas rätt! Mormor skulle till frissan så jag stack hem och gjorde fisk i ugnen tillsammans med wookgrönsaker, till detta ser jag ris med stuvadspenat och fem minuter innan fisken skulle ut hällde jag på senapssås gjort på kvarg, senap, salt, peppar, vatten och citron, det låter kanske inte gott men det blev helt okej faktiskt!

Tittade på min systers syster under tiden jag åt och det var en speciell film får jag säga!

Nä nu ska jag minsann ta och käka en apelsin! Mums

9/1-13

Ännu en natt med lite sömn, jag förstår inte grejen, förra natten var jag inte trött men i natt var jag så trött att ögonen sved men ändå kunde jag inte somna, jag låg bara och "drömde" massa underbara drömmar men jag somnade liksom aldrig, kanske just därför för jag inte ville missa drömmen ;)

Nu är jag vaken i alla fall! Svintrött men vaken, ska snart bege mig in i duschen måste bara vila lite först ;)

Lite ur balans

Kunde absolut inte somna igår och dålig sömn bidrar till dålig träning, dåligt mående, dålig kost så fortsätter det runt så..

Hade examination idag men eftersom jag knappt sovit och knappt ätit var jag helt off, hoppas det gick bra ändå skoj var det i alla fall! Nu är jag väldigt trött och har precis ätit, bra jobbat Sara!

Någonting bra jag ätit i dag är en saftig apelsin! Äter en om dagen nu för det är nu de är som godast! Inte för torra, inte för söta och inte för sura! med andra ord är se absolut utsökta :)

Största fördelen med att ha pojkvän

De största fördelarna med att vara upptagen i ett förhållande kommer fram nu under den kalla vintern!

1. Jag har någon att ligga inte hela dagen och kolla på film med
2. Det finns alltid ett levande element till hand när man fryser som till och med kan hålla om mig!
3. Det är okej att vara ute och tramsa i snön, jag behöver inte oroa mig för att någon snygging ska gå förbi
4.jag kan tänka på hur jag ska klä mig ute för att vara varm inte för att vara snygg
5. Jag kan köpa varma skor till fjällen istället för de snygga för jag är inte där för att ragga WOHO!!

Nummer fyra och fem kunde prickas av idag då jag först var och köpte skor till fjällen och valde de som ska vara varma och bra för vinter väglag, alltså skor som funderar typ som dubbdäck, jag valde mellan de och ett par mer moderiktiga som i snö kan jämföras med ett par nedslitna sommardäck

Var även ute och gick en runda med Lullu nu på kvällen frisk luft och snack, känner att jag skulle behöva lite mer catchup tid med henne! Men då hade jag i alla fall på mig denna snygga outfit tillsammans med termobyxor, skidjacka och en mössa som får huvudet att de ut som ett färgsprakande ollon!

Undiies

Mitt humör går upp och ner just nu och det har varit ganska mycket ner men sen för en stund blir det bra igen, det är pinsamt att jag märker direkt då det börjar bli lite bättre igen för då älskar jag att titta på kläder på nätet!! I flera veckor har jag bara tittat omkring när jag haft tråkigt, nu verkligen TITTAR jag FANTISERAR och DRÖMMER om outfits, matchande plagg och var och när de kan bäras..ja jag älskar kläder och jag kan inte hjälpa det

För tillfället har jag tillräckligt med kläder och vill inte rensa ut någonting annat än underkläder, det hade verkligen behövts!! Hittade massa fina på H&M som skulle passa fint i min garderob, skulle till och med kunna tänka mig den "vanliga" modellen tror den hade varit väldigt sköna i fjällen eller under en fladdrande klänning till sommaren

Walk

Var ute och gick en runda, blev kanske inte världens motionsrunda då jag först snackade med jerkan sen sprang jag på Corine och tillslut mötte jag Nathalie och gick in och snackade, hängde med henne och mötte Daniella sen fortsatte jag min promenad hem,

Fick ändå ihop lite mer än 4 km och frisk luft:)

Vi älskar dig

Lyssnar och låter tårarna hitta sin egen väg längs kinderna, låter de smärtsamma värkarna i kroppen komma, sanningen, så nära men så långt bort, kan inte förstå att du är borta att jag aldrig mer kommer få se dig, samtidigt kommer du för alltid ha en plats i mitt hjärta och jag känner att du är nära när vi tänker på dig, jag vet att du är här fastän jag varken kan se dig eller höra dig, men vår kärlek håller dig kvar, du kommer ner och tittar till oss ibland, du finns bland oss för vi älskar dig morfar❤

6/1-13

Woho idag fyller världens bästa lilla Tobbe år hurra hurra hurra!! Han firar i fjällen och jag är inte alls avundsjuk!

Åt fondue och marängsviss här hemma med mormor igår, mysigt! Satt och snackade hela kvällen sen följde jag och jerk henne hem, gjorde inte mycket sen stack hem till jerk så han fick duschat, släppte ut nellan och såg på film sen somnade vi..

Var så trött när jag vaknade i morse så jag inte ville gå upp, är inte taggad för någonting men nu är jullovet slut så jag vill ändå göra någonting idag men ja får se

Igår var det massa sol så det blev barfota skor hela dagen :D

Wall

Det blev lite spelande och lite tränande fast mest spelande faktiskt..städade även mitt rum vilket mycket väl kan räknas som ett litet träningspass;)

Tog en promenad med jerker nu på kvällen ( gick och köpte godis) vi gick i hans tempo, han hade ont i fötterna och mitt gick för fort..mår illa efter godiset, MÅSTE sluta!! Både för kropp och min hälsa, speciellt för min IBS, jaja så tråkiga i lägg jag lägger upp! Nu borde jag duscha och gå och lägga mig är tröttis

Sexigaste fredagsoutfiten på länge känner jag ;*

Rain

Trist att det regnar..det ska egentligen inte få stoppa mig men eftersom det inte är så varm ute än så vill jag inte gärna vara ute på Powerwalk i regnet då inga av mina walking skor är ens lite vattentäta, funderar på att köra min träning framför Wii! Både Wii sport och Wii just dance (UNDERSKATTAT) så blir det nog, puss!

4/1-13

God morgon!
Trodde det var onsdag i dag men tydligen så är det fredag! Jag måste verkligen ta tag i mig själv nu och göra saker under dagen! Igår fixade jag håret innan jag skulle gå och lägga mig och då fick jag själv nog haha så nu blir det att gå upp och göra någonting att äta, släppa ut lilla snuttisen, som så sött somnade i min famn i går kväll, sen funderar jag på om jag ska dansa eller ta en promenad..börjar få ont i halsen och då ska man ju inte träna men jag kanske kan ta det lite försiktigt:)

Ilandsproplem!

Jag känner mig lite vilsen nu, i flera veckor har jag sett alla tillgängliga gossipgirl avsnitt men nu är de slut och jag vet att det finns fler men inte tillgängliga på viaplay eller någonting..vad ska jag nu göra om nätterna!? SOVA!?

Haha skoja men lite trist är det faktiskt..

7km

Det blev 7km allt som allt, men vi stannade utanför henne och snackade ganska länge då det tog inte två timmar att gå 7km haha men skönt att komma it och få frisk luft och motion

Do it whit passion or not at all

Nu är det dags för skola igen och det knyter sig i mitt bröst, jag är så glad och tacksam över att jag får en möjlighet att gå i skolan och få en utbildning men det är någonting som inte känns rätt

Visst jag älskar att vara med barnen de är underbara och tänker på ett så lekfullt sätt, jag älskar att höra deras tanke och all säger att jag passar så bra som fritidspedagog men det är någonting i mig som tar emot, visst denna utbildningen kanske är perfekt för mig och det kanske är precis det jag ska syssla med i framtiden men just nu känns det inte rätt, jag tror att jag behöver en paus från skolan! När jag jobbade i somras gjorde jag det med passion, vist jag stod och kantade skåpdelar men när jag gick hem där ifrån längtade jag till att få ställa mig där morgonen efter, jag älskade mitt jobb, jag älskar inte min utbildning och känner bara att jag skulle behöva ta ett steg tillbaka och prova på att jobba ett tag

Några ser det som att ge upp om jag hoppar av men jag vet inte om det kanske är så att jag ger upp om jag fortsätter med någonting som jag inte brinner för just nu.. Jag ska i alla fall försöka klara av denna terminen och försöka planera vad jag vill göra sen, jag har några planer men nu har jag en partner som jag måste ta hänsyn till och diskutera sådana här saker med

Nu kommer kanske den negativa energin tillbaka och det vill jag inte! Var ute och gick en runda med Nathalie precis och det var så skönt att bara umgås lite, jag har varit i min bubbla så länge att jag stött bort mina underbara vänner och det vill jag inte göra igen, jag har även stängt ute träningen men så skönt det är att röra på sig så kläderna blir fuktiga av svett!! Jaja massor av tankar haha förlåt

2/1-13

Hejhej!!

Läste igenom lite inlägg på båda mina bloggar och insåg att denna innehåller så mycket mer positiv energi och det är det jag behöver just nu, läste igenom mitt inlägg om att man har så kul man gör det och det är ju så sant så jag skäms att jag inte lyssnat på mina egna råd!

Nu måste jag dra mig upp ur sängen och kicka igång denna dagen!

Bilden passar kanske inte alls med texten men har inga andra bilder och jag gillar denna haha

Hej bloggen

Det är nytt år vilket förhoppningsvis innebär nya tag och nya krafter

De senaste veckorna har varit känslofulla men jag känner mig redo att möta det nya året i alla fall i dag, i morgon kanske det är annorlunda men det är väll bara att acceptera att ingen dag är den andra lik och att känslorna just nu kan vara de vildaste berg och dahlbanor

I alla fall den 31/12-12 fick jag min prins på riktigt, vi har skojat om det länge och den 22/11-12 bestämde vi oss för att sluta snacka och sätta saken i verk och så blev det, efter mycket sökande hittade vi tillslut de ringar vi ville sa, jag skickade en bild på ringarna till jerker för jätte länge sedan på skämt men det blev dem vi beställde!

Först var meningen att vi skulle gå ut precis innan tolv slaget men efter att pratat om det så bestämde vi oss för art göra det på morgonen, vi hade planerat värsta frukosten och ställt alarm men vi pallade inte gå upp så en timme senare gick jag upp, ledsen över att det inte blev så perfekt som jag tänkt, men sen slog det mig att bara för det inte blev som tänkt behövde det inte inte bli perfekt så jag slängde ihop en enkel frukost på rostade mackor, yoghurt och banan, tände ljus, satte igång musik och gick in till en sovande J, jag satt faktiskt på knä med ringarna och vi tog på dem till musiken, det blev kanske inte så romantiskt som i sagorna men det blev helt perfekt, sen kom nästa steg, att berätta för våra nära och kära, jag var rädd att folk skulle rynka på näsan och tycka att vi är för unga men de har varit så glada för vår skull och ja hela dagen var underbar och jag levde på något slags lyckorus som jag inte känt på väldigt länge och det har fortsatt hela dagen i dag, det är så fantastiskt att ha så underbara vänner och familjemedlemmar, att veta att folk stöttar en oavsett om de är på jorden eller i himmelen, det är fint och jag är så oerhört rörd och tacksam för det jag har, att sedan dessutom verkligen knyta band med min älskade är fantastiskt och så mycket större än jag någonsin kunnat drömma om

Nu är klockan mycket och jag måste försöka sova lite, vill egentligen se på gossip girl men tror min huvudverk behöver sömn

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0