skogstur♥

Gutten morgen !

Igår vaknade jag av att solen lös in genom mitt fönster, mysigt :)

Träffade matilda och senare anslöt sig daniella och nathalie, vi fickade och lite sånt. Stack och träna barnen och sen trog jag och matilda ut i skogen för en liten jogging runda. Vi bestämde oss för 2km, efter bara en liten stund hade vi redan sprungit en, vi fortsatte följa skyltarna men sen slutade skyltarna att komma och efter ett tag inser vi att vi lurat in oss själva på 3km sträckan men det gick bra. Vi var helt slut när vi kom fram men vi klarade det och firade med frukt och vatten.

Sen när jag kom hem så kom jerker hit och vi mös ett tag sen stack han igen och jag gick och la mig eftersom jag ska jobba idag men de är sjukt vad jag sovit dåligt jag har vaknat flera gånger och har drömt massa konstiga drömmar. Antingen är jag nervös för någonting eller så är det välll hormonerna som bråkar.

Aja nu ser jag att datorn har lite batteri så får väll sätta den i laddare, ni får ha det så bra
pusspuss:)


200310♥

Teorin gick väll helt okej, där var någon jag kände vilket var skönt men jag blir nervös jag komemr ju aldrig våga köra bil efter detta. De försöker antagligen smyga in saker så att pojkarna ska tänka till men jag blir ju livrädd för allting som kan hända och alla siffror och allt blablabla...

Nu på kvällen har jag inte alls mått bra, min mage har antagligen inte gilalt min nya godisdiet så den har protesterat och jag hade magknip redan när jag vaknade. Nu ska jag försöka äta igen min mun har vägrat frästas av någonting utan bara gjort mig illamående.

När jag ätit ska jag sova och inna nde ska jag kolla på teve, ha det så bra

godnatt sov så gott
pusspuss:)♥

...

Mina ögon tåras...

länk

helt sjukt !

Det är inte ofta jag orkar klickan in på länkar men idag gick jag in på en blogg och såg att hon lagt upp en länk så jag kollade och det är helt sjukt hur fan kan man göra såhär mot ett litet barn !?

helgmys ! ♥

Sist jag skrev berättade jag att jag skulle gå ut, vilket jag gjorde och då av en ren händelse stöter jag först på Jesper som skrämmer mig och en halv minut senare kommer matilda&daniella gåendes. Lite lustigt, jag gjorde inte mer den kvällen utan gick och la mig direkt när jag kom hem.

I Lördes jobbade jag från 9-18 vilket är det längsta jag jobbat så jag var väldigt trött när jag kom hem. Jag åt med Jerker sen kom matilda så pratade vi lite sen gick vi hem till Jerker och såg film. En mycket bra men skrämmande film. Ja sen sov jerker hos mig.

I går (söndag) var vi ute och rullade, mycket skoj sen åkte vi ut i skogen med andreas, träffade iki mf.. På kvällen åkte vi runt med andreas och typ tjugo över elva hämtade vi elin så åkte vi ut i skogen och de var riktigt taskiga och skrämde oss. Ja sen sov jag hos jerker.

Och nu sitter jga och mår inte så bra jag MÅSTE sluta äta godis ! eller i alla fall inte äta det så ofta :P. Jag hade tänkt läsa lite i teoribokeb och svara på frågor eftersom jag sak på min första teori lektion idag klockan 18. önska mig lycka till ;)

pusspuss:)♥

Fuck it !

Uch fy f'n vad jag mår dåligt !

Vi hade sovmorgon till efter lunch 12.10 åkte in 10.45 för annars hade jag inte hunnit. Satt ute i solen med några tjejer och var övertaggad, sjöng och dansade och mådde asbra. Hade EHL typ 20 minuter sen över en timmes håla. Så vi gick ut igen och samma sak här jag har itne mått så bra på länge är glad. Går in på matten och vi blir klara med vår sak på 20 minuter sen går vi. Är fortfarande glad och sen sätter jag mig i bussen och de j'vla skit ungarna skriker HELA vägen hem och då var jag inte längre glad! Jag cyklade hem, andades lite och sen stack jag till Jerker blev på bättre humör och blev taggad igen.

Men nu efter att jag ätit mår jag asdåligt, jag tror jag måste ta de med mjölken på allvar nu. Åt övermycket skitgod sås, de behöver inte vara de men för säkerhets skull...

Jag ska jobba imorgon så antagligen kommer jag bara kolla på film eller gå ut en runda själv eftersom jag måste sova ganska tidigt.



Nytt- tröja+byxor från veromoda,
hoppas ni får en härlig fredagkväll
pusspuss:)♥



trött ♥

Jag är astrött, skriver om denna dagen imorgon. Jag har i alla fall haft det trevligt med många vänner. och bilderna kommer men ja provade systemkameran, ska försöka få in photo shopp på min dator och har för mig att kameran måste in i datorn men jag hittar inte sladden så det får va så.

ha det bra pusspuss :)♥

Taxi ♥

Humöret kan ändras snabbt. Jag var skit glad hela dagen enda tills jag kom hem, därför orkar jag inte ta bilder och lägga upp på sakerna jag köpt så jag berättar en liten historia om en taxi till prins...

Jag var pigg och glad och la ner lite extra tid på att fixa mig, såg att klockan var mycket och började småspringa till bussen. Kollade på klockan och insåg att jag han om jag gick fort. När jag är nästan framme ser jag bussen svänga in till hållplatsen, jag tar upp klockan och börjar springa. Bussen är för tidig och jag springer och viftar men endå så kör den. Jag vet inte hur många svordomsmeningar jag kom på tio sekunder men många var det. Då märker jag att en bil stannar brevid mig och jag tänker att det är en sliskig gubbe eller nått som ska skratta åt mig, men det en en kille i en taxi som frågar om vi ska köra ifatt bussen. Jag svarar att jag inte har några pengar men han säger att han ska på samma håll så det spelar ingen roll. Anfåd och svettig slår ja gmig ner i bilen och han släpper av mig på långgatan. Jag tackar flera gånger, han säger att han själv varit med om att missa bussne och då önskat att någon annan gjort det samma för honom. Det gjorde min dag, jag blev riktigt lycklig då. Och jag han med bussen, som kördes av världens suraste man. Jag var nära på att skratta honom rakt i ansiktet men behärskade mig.

JA, så började min dag sen shoppade jag loss och träffade jerker och åkte hem med honom och bla bla bla.. nu har nog alla barnen slutat lyssna så godnatt ;)

pusspuss :)♥

åå malmöö ♥

Jag kollade igenom alla bokstäverna på tangentbordet och insåg att jag inte hade en enda rubrik som började på å. Det förklarar alltså dagens rubrik, och läs det inte som om jag dyrkar malmö utan mer som en hejarramsa i lite hipp hipp stuk ;) "åååå malmö *klapp klapp klapp*" De spelade ju igår också, och vann om jag inte minns fel ?

Jaja, jag sitter här pigg som en lärka och ska snart fixa mig för att åka in till malmö, hade egentligen tänk se film igårkväll men jag har tydligen somnat framför teven strax efter elva och vaknade nio idag utvilad och glad. Jag började morgonen med att äta lite och läsa, mysigt.

Jag ska åka in till malmö vid tolv och sen ska jag åka hem med jerker runt tre, ja gär lite orolig för att jag kommer bli rastlös av att vara där i 2,5h men sen är 1,5h lite för lite. äh nu snackar jag massa strunt..

Ni får ha en härlig dag så får jag se om jag hittar någonting i staden ;)
pusspuss :) ♥

G- :D ♥

YES JAG BLEV GODKÄND PÅ TYSKPROVET ! :D iiiih

Har ni haft en bra tisdag ? det har nog jag, eller jag är väldigt glad just nu i alla fall haha. Har hittat ett par jeans på veromoda som jag vill ha och de kostar bara 199:- , visst jag börjar tveka på kvaliten men endå passar de mig så köper jag dem, och jag kanske har bestämt mig för att köpa stadium skorna iår för jag tror mina fdötter hade tackat mig för de. Deras sulor är mycket tjockare än HM och dinsko's tygskor.

Ja nu ska jag snart träna barnen, försöker hålla mig från godissuget så jag sitter och äter massa banan, måste fixa mer frukt, speciellt röda äpplen.

Ja ska sluta snacka skit nu, är ledig imorgon, har nog sagt det men då blir det kanske in en runda till malmö och shoppa lite, woohoo.

pusspuss :) ♥

bla bla bla ♥

Ja körningen igår gick faktiskt väldigt bra, Jerker satt i baksätet vilket var lite nervöst men jag klarade det nästan galant.

Jag kände mig väldigt varm och svettig och naturligtvis hade jag feber. Men på kvällen gick jag endå ut och träffade matilda och daniella. Jag var helt glad när jag cykla sen för jag och matilda pratade om gamla minnen haha, stack in om jerker och sa hej och sen stack jag hem, skulle färga ögonfransarna men jag var inte så bra på det så det sket sig hehe.

I Fredags var jag på bio med matilda, vi såg alice i underlandet den var betydligt bättre än jag trodde men endå inte en wow film.

Sen i Lördags så var jag i malmö med teaterklassen, det var teaterns dag och först vill jag medela att hipp numera är malmöstadsteater för er som inte viste det, ja gviste det inte men fick reda på det. Ja och vi såg först en öppen repetion på Hipp, måsen tror jag den hete. Riktigt kul faktiskt. Sen tog skådespelarna oss på en rundtur så vi fick stå på scenen. och det var lite wow så stort där var !

Vi slutade med att gå på en väldigt konstig och obehaglid föreställnig på weimans? de var fyra stycken på "scenen" två snacka teckenspråk och de andra två bara sa ord och meningar till läskig musik.

Vi hade kompledigt för det idag så jag skultade tidigt och skulel köpa skor på HM men de fanns naturligtvis inte kvar i min storlek. Jag har även sovit för jag har haft en tråkig huvudverk hela dagen och nu klockan fem var jag på körskolan och hämtade böcker. Nu ska jag snart byta om och sticka till teatern .

ha det bra !
pusspuss :)♥

drive drive drive

Jag hatar när man skriver innlägg och så händer det någonting så försvinner dem ...

Så jag orkar inte skriva om allt nu eftersom jag ska ut och köra med pappa, är faktiskt lite nervös eftersom det var flrea månader sen sist.

ha en trevlig söndag, pusspuss :)

Pink♥

Sitter här i min ensamhet och fryser, har precis målat naglarna ljusrosa och det blev skitfult :P satte på en liten blomma som ioförsig blev fin, funderar på att mina en vit stjälk till den, men jag har redan tagit sånt topplack och jag orkar inte måla mer idag..

Nu ska jag hämta mig bror sen ska jag fixa mig och åka in till malmö med matilda och se alice i underlandet och som vanligt är jag nervös över min mage speciellt eftersom vi inte varit så bra kompisar i veckan. Men jag hoppas på det bästa :)

Ni får ha en härlig Fredags kväll, imorgon är det teaternsdag i malmö om mi vill veta, och jag ska dit med klassen.
Skriver mer imorgon, pusspuss:)♥

smörgåstårta !♥

Hemma från skolan hyfsat tidigt idag, dock var bussen en kvart sen, inget ovanligt men jag höll på arr kissa på mig så det kändes som betydligt länghre tid.

Gjorde tyskprovet idag och det gick väll inte bra precis men jag har endå fått en liten gnutta hopp om att jag kanske kan få ett litet litet g. Jag hade tänkt skriva klart min analys nu men såg att klockan var mycket om vi ska på kalas till mormor halv fem och äta smörgåstårta *mums*. Så jag får helt enkelt skriva den senare, den ska vara inne 21.20 och jag har värsta ångesten för innan kunde jag klämma ihop bra saker men nu är jag helt fantasilös, innan har jag lixom försökt, så har jag skrivit en sak som bliriv okej och sen på kvällen dagen innan det ska lämnas in har jag fått massa idéer och skrivit om allting men nu har jag suttit och försökt och försökt och försökt och det står helt stilla i huvudet. Får hoppas på lite insperation nu ikväll.

Får väll fixa till mig lite nu, om jag orkar.
pusspuss:)

Sängen väntar ♥

Jodå, jag har börjat på novellanalysen men jag har inte kommit så långt, denna novellen är det konstigaste jag någonsin läst tror jag och jag är helt förvirrad och jag kan abolut itne skriva en sammanhängande sammanfattning. Sen tyskan blev det inte så mycket med, jag måste verkligen börja skärpa mig nu !

Jag borde nog sova nu, är fortfarande förkyld så jag kan bara andas genom en näsborre, tar nässpray varje kväll och har gjort det nu i fyra veckor vilken inte är bra när man bara får göra det typ fem dagari rad men vad ska man göra liksom? Det som är bra är att jag redan sminkat av mig, har gjort det nu varje dag efter skolan vilket är väldigt skönt nu på kvällen.



Godnatt pusspuss:)♥



Woho en sak avklarad ! ♥

Yeeah ! nu kan jag bocka av en sak på "att göra listan" vi hade nämligen datorkunskaps prov idag och det gick bättre än väntat då jag inte kollat igenom någonting alls.

Det blev aldrig någon promenad igår eftersom snillet åkt bil och kom hit utan jacka...

Nu ska jag antingen skriva novelaalysen,göra tyska eller sova. Eller kanske lite novelanalys och sen sova.

kisses♥

vår kännslor ♥

ååh så härligt väder det har varit idag :)

Vår tysk lektion idag var frivillig, jag behövde egentligen gå men har somsagt en tre timmars håla på tisdagar så jag åkte hem halv tolv istället och jag har faktiskt pluggat och jag kunde alla de orden jag läst innan får väll de om de sitter kvar nu. Jag har varit riktigt trött idag så jag gick och la mig efter jag gjort typ hälften av glosorna och ska snart fortsätta med det. Jag skulle egentligen gjort det igår men jag orkade värkligen inte... sen ikväll ska jag träna barnen och förhoppningsvis gå en runda med Jerker, vi ska försöka komma igång nu igen och eftersom jag fortfarande är förkyld så får det duga med promenade så länge men jag hoppas verkligen att jag är helt frisk på påsklovet för då är det riktigt mycket skoj på friskis och svettis då det är så kallad påskjympa !



ah sicka minnen, tänk att kunna gå runt i bara shorts och linne:)♥

snygga ryggar ♥

Om det finns någonting jag älskar så är det snygga ryggar på kläder, jag tycker det är grymt sexigt att visa lite rygg och funderar starkt på denna bodyn (129 kronor) från ginatricot. Sen får man ju se om den är lika fin i värkligheten...



finns även i andra färger och former ;)

kärlek ♥

ååh jag älskar att se kärlek hos andra personer, men samtidigt så blir jag så fruktansvärt avundsjuk !

Jag har en underbar pojkvän och vill inte byta honom mot någon i världen (inte ens Joel Kinnaman om jag fått chansen) men vi har ju varit tillsammasn i mer än 2,5 år och det är liksom en del av vardagen. Jag saknar det där pirret i magen och den där härliga nervositeten som nästan gör en illamående. För låg jag upp hela nätter och skickade sms och fick massa gulligt tillbaka och kunde ligga i timmar och bara titta på telefonen och vänta på att den pep och sen när jag vaknade på morgonen så fanns där antingen tre stycken olika sms eller ett jätte långt gulligt som fick hjärtat att slå trippla slag. När vi väl sov över så låg vi vakna hela natten och kollade film eller pratade. Jag saknar det, och jag saknar att ha tio olästa sms om jag haft prov och inte kunnat svara.

Nu är det mer så att om vi har tid skickar vi nått sms innan gav man tid till det och sket i allt annat och nu sover vi tillsammans mycket oftare och somnar ifrån filmen inna klockan tolv...

Varför måste det vara så ? måste det vara så, måste det där härliga pirret försvinna bara för man varit tillsammans så länge?

Nä man borde nog skärpa till sig lite, även om man inte kan få tillbaka den där nykära känslan så måste man nog endå visa att man uppskattar varandra lika mycket endå,

Massa kramar till alla kärleksfulla därute och massa kramar till er som väntar på kärleken, ge inte upp det är vår nu det är väll då kärleken sprudlar som mest ? :)



Visst saknar jag hur det var då men när jag tänker efter så hade jag nog
inte vilja byta bort det vi har nu mot det vi hade då.




utstrålning ? ♥

Jag har mått väldigt dåligt av stress blandat med sömnbesvär för ett tag sen så min mamma frågade mig om jag inte kunde ställa min klocka lite senare så det gjorde jag idag. Jag gick upp kvart i sex och åt och duscha och sen var jag klar tio över sju! jag brukar vara klar halv åtta och endå gick jag upp en kvart senare än vanligt.

När jag skulle till skolan så kom det två bussar och "förstärkningsbussen" var nästan helt tom vilket var väldigt skönt. Skolan har gått på som vanligt men folk har påpekat att jag ser väldigt trött och ledsen ut och jag hade ingen aning om att jag utstrålade det om man säger så.

Ja nu ska jag i alla fall hem till Jerker och hämta en novel och sen ska jag försöka komma igångmed att göra lite läxa eftersom vi har två prov och en innlämning denna veckan och jag inte börjat på någonting va det än.

pusspuss

melodifestivalen ♥

Yes nu har jag äntligen sett melodifestivalen och det känns som att de jag känner antingen hejade på Salem eller Anna men jag tycker faktiskt att Ola var helt fantastisk.

Han bjöd på sig själv och hade fart i sitt nummer och han sprudlade av energi och det är sånt jag gillar att se i melodifestivalen.

Skulle fixat mig innan men gjorde äggröra istället, får se om jag orkar gå ut, mår inte alls bra för tillfället...

Helgen ♥

Sitter här i min ensam het och ser ut genom fönstret och gissa vad jag ser, jag ser solen !

Egentligen borde jag nog plugga till tyskprovet jag ska ha på torsdag. Jag kan verkligen ingenting men jaja skit i det nu...

I fredes träffade jag matilda, första gången på typ tre veckor ! vi var ute och snackade lite skit och så och senare kom jerker medflera så vid tolv tiden följde jag med dem. Åkte runt lite med Elin och Andreas och vi blir stoppade va polisen, jag kunde inte hålla mig för skratt, det var ganska kul men hade det varit jag som kört hade jag varit nervös och undrat om det var nått fel men andreas fick blåsa ite och visa körkortet sen fick vi köra igen hehe. Vi mötte upp tonny och jerker och sen åkte jag hem och sov.

Sen igår träffade jga först jerker på dagen och sen var vi hos Elin på kvällen och dansade och sjöng kareoke, vid halv tre gick jag och jerker hem till honom och åt twix och rostade makor sen sov vi gott och nu sitter jag som sagt här och ska fixa mig´om en stund. Sen får vi se vad denna dagen har att bjuda på..

pusspuss:)

Lunch ♥



Jag var bara tvungen att lägga upp en bild på vårt "mellanmål" för jag tyckte
den såg så färgglad ut med det röda,gröna,gula,vita. lite vårigt med
andra ord :)

Torsdags"äventyr"♥



Anledningen till att det ser konstigt ut är att det började lagga men jag hann printsqreena (stavning?) det innan allt la av... ja så nu ska jag snart sova men jag kom på en lite lustig sak... imorse kollade jag på franklin-barprogram och det enda som visas så tidigt typ, i alla fall där åt de spenat pizza och det gjorde jag också nu ikväll, fast det var gott och jag trodde det var broccoli tills jag läste på förpackningen.
 
pusspuss:)

Förändring pågår !

Boring ♥

Jag är helt slut idag, förkyld och trött och har suttit på en och en halv timmes lång föreläsning och det var den tråkigaste föreläsningen jag någonsin varit på. Killen som höll den var jätte gullig men jag höll på att somna. Nu hade jag gärna velat sova men jag måste skriva en Novelanalys, den ska vara på två sidor, klar imorgon och jag har hittat EN sak om det hela.¨

Önska mig lycka till...





typ såhär kul har jag nu... puss puss

Så skönt att vara ledig idag, vaknade vid elva och kunde ta det hur lugnt som hälst, åt och fixade mig och sen vid ett tiden stack jga hem till Jerker eftersom den lilla skiten slutar tolv varje måndag!

Vi gjorde itne så mycket jag läste en Novel som vi fått på svenskan och  den var faktiskt ganska läskig eller så jag fick en väldigt obehaglig känsla när jag läst den. Och jag målade naglarna godisrosa och gjorde sneda streck över ringfingrarna som blev väldigt fula haha men det var ju första gången så...

halv åtta var det dags för teater igen där vi fick veta våra roller och jag blev inte de jag hoppades på utan jag blev en överkåt mamma typ men det kan nog bli bra haha. Ja det finns inte mycket mer att säga, jag är fortfarande helt täppt i näsan och hostar väldigt mycket så det blir nog tyvärr ingen träning denna veckan :(.



De ser aprikos färgade ut på bilden men är riktigt  "godisrosa" ;)

ha det så bra, pusspuss :)♥

typiskt

Yeah !

Kvällen igår var asbra jag var väldigt nervös först och tog några tabletter för magen och jag klarade av hela kvällen.

Vi åt god mat och skrattade tills vi fick ont i magen och hade väldigt trevligt, eller jag hade i alla fall och jag antar att alla hade det. Sen vid halv ett kom Jerker och Filip och hämtade mig på centralen och sen så sov Jerker hos mig och jag somnade typ direkt.

Idag har jag bara umgåtts med Jerker andreas och filip typ eller bara och bara men vi har inte gjort så mycket bara tvättat bilar och kört runt lite. Och såg lite på innebany.

Jag är ledig imorgon och på tisdag och tänkte köra hårdträning måndag,tisdag,onsdag men igår var jag ute och gick och har nu världens skoskavsblåsa så jag får se hur det blir med det...

Ja nu ska jag inte göra så mycket bara ta det lugnt och kolla på Wallander.



Den ser kanske inte jätte stor ut men den gör väldigt ont...
ha det så bra pusspuss :)

go away !

Sitter här med bultande huvud, halvtäppt näsa och magvärk....

så det blir väll att vara inne hela kvällen idag med , jag hoppas verkligen att det är bättre imorgon och jag fattar inte varför det kommit tillbaka i magen bara för att jag varit förkyld så länge.

Yeye lugn dag i skolan idag det var någon sån sak i lund som alla var på så vi var typ tolv stycken på näst sista lektionen och nio på sista så det var skönt och vi hann få mycket gjort.

nu ska jag stänga av datorn och ta en dusch och hoppas på att det blir lite bättre.

ha en underbar fredagskväll
pusspuss:)

överraskad, check ! ♥

Igår var jag ju somsagt i lund och kollade på en teater och den var... intressant.

Den heter porslinsneger och jag kan egentligen inte beskriva vad den handlar för jag fick inte riktigt klämm på vad handlingen egentligen var...

I alla fall så hämtade min pappa mig och när vi kommer till staffanstorp så frågar jag honom var det är som låter där bak (någonting gled fram och tillbaka) och när jag vänder mig om så sitter min bror där och jäklar vad jag blev överraskad ! Då har han alltså gömt sig i bagageluckan och sen krympgt fram när jag satt i bilen utan att jag märkt det. Han hade även skickat sms till pappa om när vi kom hem och sånt, fast pappa hade inte sätt det men endå bra jobabt får jag säga haha.

Ja idag har jag åkt skridskor, första gången sen typ trean och det var spännande haha men det gick bra i slutet och jag vågade åka mitt på banan utan att hålla i mig ;).

Nu ska jag fixa klart mig och sen blir det kalas för morfar :)

take care !
pusspuss:)♥

Nytt 2010 ♥

Som sagt drömma kan man ...



vår&sommar2010♥

tajt or not ♥

Godmorgon alla pigga och glada :)

Idag är jag sjuk vilekt inte är så roligt men endå skönt att kunna varva ner lite. Dock måste jag endå åka in till lund ikväll för det är en sån teaterföreställning som vi ska kolla på och den är obligatorisk och om jag inte mins helt fel måste jag åka in redan halv fem för bussarna har uppehåll halv sex, och teatern börjar klockan sju.

Aja igår kämpade jag igenom hela skoldagen och jag och klara avr även inne på Nova, det blev massa klydd med bussarna med tillsist kom vi fram. Jag hittade bara örhänge och tre ringar men det är ju alltid någonting.

Vi gick även in på JC där de just nu har väldigt snygga jeans för bara 399 kronor. MEN jag vet inte om jag ska våga gå in och prova dem och köpa om de passar elelr om jag ska beställa ett par militärbyxor jag sett i Sweden Rock Shop.

Sen hände det väll inte så mycket mer, fast vi är några tjejer som ska ha tjejkväll på lördag och jag vill jättegärna ha någonting nytt på mig och hade spanat in en t-shirt från veromoda som var typ svart, lite genomskinlig med nitar på axlarna men den satt inte alls bra på mig så jag har ingenting att ha på mig än. Men jag kanske hittar någonting om jag ska vara i lund så långt innan idag.

Jaja nu känner jag att detta inlägget har blivit lite drygt men äe man sjuk och inte har någon att prata med så får det väll lov att bli så ;)

ha det så bra pusspuss :)♥

Nova Lund ! ♥

Yeeah, för en gångs skull har jag faktiskt en hel del att berätta men jag orkar inte skriva ner allting jag känner mig lite smått sjuk så jag ska snart gå och lägga mig så jag kan gå i skolan imorgon eller rättare sagt så att jag orkar gå runt på Nova med Klara imorgon ;)

Jag orkade gå till teatern där vi läste igenom mannuset, vi fick dock inga roller idag men det var endå skönt för vi fick roller som vi skulel läsa och samtidigt spela upp det och då blir det ju lättare för dem att se vem som passar i vilken roll. Jag läste två stycken väldigt små roller men jag kan mycket väl tänka mig att ha dem sen för det är två totalt olika roller vilket hade blivit lite spännande men vi får vänta i spänning tills nästa måndag.

Ja nu ska jag gå och fixa mig och gå och lägga mig...

Godnatt
pusspuss:)

Rött ♥

Sicken lång dag det var idag...

08.40-16.20 Fast dagen har endå varit ganska lugn, det känndes som att både lärare och elever var trötta hehe.
Nu sitter jag här och målar naglarna röda, vill ha de mörk röda men just nu ser det bara "tant röda ut"Halv åtta blir det förhoppningsvis teater om jag mår bra tills dess, har maassa kramper i magen så jag vet inte om jag kan men jag vill så gärna för vi ska få våra roller idag !

ha det så bra puss puss :)

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0