Sängen väntar ♥

Jodå, jag har börjat på novellanalysen men jag har inte kommit så långt, denna novellen är det konstigaste jag någonsin läst tror jag och jag är helt förvirrad och jag kan abolut itne skriva en sammanhängande sammanfattning. Sen tyskan blev det inte så mycket med, jag måste verkligen börja skärpa mig nu !

Jag borde nog sova nu, är fortfarande förkyld så jag kan bara andas genom en näsborre, tar nässpray varje kväll och har gjort det nu i fyra veckor vilken inte är bra när man bara får göra det typ fem dagari rad men vad ska man göra liksom? Det som är bra är att jag redan sminkat av mig, har gjort det nu varje dag efter skolan vilket är väldigt skönt nu på kvällen.Godnatt pusspuss:)♥

Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0