papillon ♥

ÖRK !

Jag sitter här hårig svettig fettig och i mitt äckliga stökiga lökiga rum ! Jag måste fixa mig nu innan jag ruttnar bort !

Det blir inte som vanlig nu när vi ska åka, jag brukar alltid packa det sista på morgonen och fixa mig mitt i natten innan eftersom jag lätt får resfeber och inte kan sova. Men nu har vi redan packat in i bilen och vi ska äta hos farmor och farfar ikväll och Jerker ska sova här i natt så allting är helt annorlunda. därför måste jag fixa mig nu och städa på mitt rum.

Jag är riktigt nervös det pirrar i min mage hela tiden, jag brukar aldrig bli nervös förrän samam kväll men nu är jag hel pirrig och vill bara åka iväg nu !

Klyddigt inlägg men skit samma, nu ska jag börja plocka undan på mitt rum

Och just det, jag har ångrat mig jag vill lätt ha en papillon skit söta !

pusspuss :)♥

Godis ♥

Hejsan, nu har jag varit hemma några timmar, jobbade  13-20 sen direk hem och åt massa god mat.

Vi skickade iväg min bror och handla efterrätt, glass och fruktcoktail, mums.

Nu kom Jerker precis med godis till mig, jag älskar honom och nu ska jag mysa och ta det lugnt.

puss och godnatt ♥

The orginal and the best ♥

God morgon  ! och vilken morgon, jag får nästan lite utlandskänsla när jag går ner i trädgården där solen skiner och det är helt vindstilla. Det är underbart !

Någonting som inte är så underbart är jag, hehe vi börjar vår färd till österrike på torsdag alltså om två dagar så jag går bed orakade ben i mjukis och linne och det enda vi har hemma att äta är kelloges corn flakes.

Jag längtar tills imorgon kväll då kan jag raka mig och smörja in mig, jag gör alltid det natten innan vi åker så jag känner mig super fresh sen när det väl är dags.

Igår körde jag in till Elgiganten-Jägersro-Burlöv Center med mamma Jonathan och Jerker, det gick väl ganska bra men jag har tappat riktigt mycket eftersom jag inte kört på länge så jag får börja skärpa mig nu efter semestern och boka kör tider på körskolan om jag ska ha mitt körkort tills jag fyller 18.

Och vi handlade lite fina saker, jag har skor kvar på listan så jag och Jerker tar kanske bussen in på onsdag och kollar på skor till mig och han ska byta en tröja som inte passar.

Nä nu får jag gå och sätta in mjölken i kylen och börja fixa mig för jobb, hoppas ni får en skön dag och njuter av solen :)



pusspuss :)♥

dagen efter ♥

Gutten eftermiddag.

Igår var en härlig dag ! Jag fixade mig ungefär hela dagen eftersom jag itne hade någonting bättre för mig, och jag färgade håret på mig själv för första gången. Käkade hemma med trevliga gäster och sen stack jag hem till andreas och var där till kvart över hem då gick vi hem.

Det var riktigt trevligt fast alal var trötta så det slutade med att jag var den enda vakna tjejen där, de andra sov.

Nu ska jag fixa undan lite på rummet, kolla runt på internet och sen blir det att se vad denna dagen har att bjuda på. Jag är ju ledig enda tills på tisdag nu så det är bara att njuta av att kunna vara uppe länge och sova längre på morgonen ! :D

hoppas att alla hade en minst lika trevlig midsommar som jag
pusspuss:) ♥

midsommar ♥

Jag skakar, fy fan vad jag skakar. Jag skrev precis ett inlägg och han bara klicka på publicera så hör jag världens oljud. Stridsflygplan som har uppvisning eller någonting, jag var tvungen att ta bort inlägget eftersom jag tror på teken. Åh jävlar haha.

Jaja Idag är det midsommar och nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det att handla laktosfri mjölk och rädisor.

pusspuss <3

Jubba jubba juubba ♥

Hipp hipp style på rubriken!

Hejsan, anledningen till att jag inte skriver, är för att jag inte har någonting att skriva. Jag har jobbat 9-18 ett antal dagar nu och sen är jag helt slut på kvällen så det käns inte lönt att skriva någonting.

snart är det midsommar och snart åker jag till Tyskland och Österrike, det ska bli riktigt skönt men samtidigt får jag lite ångest över att jag nästan inte gjort någonting mer på lovet än att jobba.   

Och det roligaste som hänt där var den kvällen då de var kunga bröllopp och fotboll samma dag, då var ingen och handlade vi vi hade ingenting att göra. När jag var på rast städade killarna så kommeer Jesper in och säger "ååh sopa !" Ja de låter inte kul men de gjorde min dag.

Sen gick jag och gnällde över att jag inte hade någonting att göra så (Detta är nästan för pinsamt för att berätta) Jesper säger "Men gör mig en känst, gå bort till tändvätskan och hämta ett ögonmått så jag kan slå in en prisfråga på den" Så tänker jag ju "vad fan är ett ögonmått, är det typ ett glas så man kan hälla upp typ olivolja i så man ser hur mycket man har?" Så jag gick ju runt där och letade efter ett jävla ögonmått tills en snäll person sa till mig att han bara lurade mig.

Sen kunde jag inte sluta le när jag förstod hur dum jag varit.

Ja och nu kanske det är förståligt att jag inte skriver någonting när detta är de roligaste som hänt mig på länge :P

nu är det snart dags igen så hopp in i duschen för min del.

Pusspuss :)

hulken♥

Hejsan, jag hade lite damp igår för jag är så fruktansvärt trött på alla kära människor som sitter gränsle över varandra och slabbar med varandra hela tiden. Men idag är det så fint väder så alla får lov att vara kära så jag ångrade mig och tog bort inlägget från igår.

Ja Igår så åkte jag in till malmö och mötte upp Cassandra Klara Sofia och Hulken. Vi gick och fikade och hade mysigt. Och för en som undrar så är Hulken världens sötaste lilla Chihuahua. Jag har inte tyck om såna hundar innan men Hulken är långhårig och så fruktansvärt söt så nu vill jag ha en !

Ja vi åkte hem efter några timmar och då låg jag mest hemma i min säng för jag hade så ont i min mage, jag låg där till tio då gick jag ut och träffade nathalie, vi har inte träffats så på riktigt och snackat på skitlänge så det var riktigt skönt att träffas.

Nu ska jag snart fixa mig och sticka och jobba, måste gå och lägga mig tidigare imorgon, jag är vaken men min kropp vaknade inte förrens nu och jag är sjukt trött.

Nej ni får ha det så bra ! det är ju riktigt fint väder ute så :)♥

Running ♥

Gutten morgen !

Jag har egentligen varit vaken ganska länge men för en del är det väll morgon. Igår blev det 2,5km med Jekrker, ingenting att hänga i julgranen kanske men jag blev inte så trött som jag brukar bli så det var ett framsteg.

Nu har jag precis målat tånaglarna vita eftersom jerker tyckte jag skulle ha det,de känns väldigt konstigt för jag brukar ALLTID ha mörka färger på tårna. Jaja nu ska jag klä på mig och gå ut i solen.

Ha det så bra, pusspuss :)♥

en dag som idag ♥

Hejsan Svejsan ! nu är det sommarlov !

Det känns inte alls som det, men det är i alla fall sol och fint väder ute, jag hoppas att det håller i sig.

Idag åkte jag in till lund halv fyra, innan dess gjorde jag inte så mycket, jag avr bara ute och cyklade lite med Jerker. I lund snackade vi med politiker om vad som skulle hända med oss teater elever de närmsta åren och som vanligt när man pratar med politiker ska allting de säger låta övertygande och smart men de hade ingenting att säga och vi vet fortfarande inte var vi ska bli av eller var vi ska gå.

Två roliga saker som jag sett idag,

På hemvägen satt det en dam framför mig på bussen, hon var ganska varm såg det ut som.
På denna buss fanns det två lampor och två fläktar vid varje säte och denna dam börjar snurra på lamporna och känner om det kommer luft, hon var inte så gammal så jag tyckte det var ganska skoj att kolla på, visst var lamporna och fläktarna lika men när man försökt snurra på dem ett tag förstår man väll att det inte går, plus att där är knappar brevid med en "lampsymbol på"


Den andra saken var inte jätte rolig men endå. På en dörr satt en lapp där det stod "Dörren ska hållas stäng på grund av dålig lukt".

Så  jag vet inte riktigt vad jag ska göra, jag väntar på att få ett sms av min kära pojkvän för vi ska nog ut och springa ikväll, vi har i all fall sagt det sen hur det blir med det är ju en anna femma.

Ni får ha det så bra i alla fall,
pusspuss :)♥

autch ♥

Här sitter jag i min ensamhet, tycker synd om mig själv och nyser.

Jag mins inte när jag skrev sist, men jag har antagligen inte gjort så mycket sen dess, jag har mest tagit det lugnt, varit på studenter, jobbat, träffat vänner och sovit.

Just nu har jag ont i magen och är hyfsat irriterad. Varför vet jag inte, jag fryser också så nu ska jag ta på mig en kofta.

pusspuss

Jag kom precis på en sak som gjorde mig glad. Min käre far var på Sweden Rock för någon dag sen och han har köpt två jätte fina t-shirtar till mig :)

Nu blev jag glad men jag fryser fortfarande så
pusspuss :)♥

Avslutning idag, tiden har gått sjukt fort. Sen två studentfester. Ska sova nu är så jävla trött ! eller inte sömning men är trött på känslor, jag är sjukt trött på obegripliga känslor som får mig att gråta.

puss och godnatt

nails ♥

hejsan svejsan, nu har jag precis målat mina naglar och kanske bestämt kläder tills imorgon.

Naglarna blev vita och båda ringfingrarna fick en liten sån blomma man klistrar på och så ritade jag en stjälk med hjälp av mörkblått nagellack och en tandpetare, hoppas nu att det hålelr sig fint till imorgon.

Jag har sjukt mycket att göra imorgon, måste upp och fixa iordning på mitt rum för mamma ska städa och det ser verkligen hesmt ut på mitt rum just nu. Sen blir det snabb fix och till skolan (hoppas hoppas hoppas att jag mår bättre då) efter det blir det hem, kanske byta om sen utspark på nisses klockan fyra, hos tobbe klockan fem, efter det till Tony och Andreas och sen tidigt hem och sova och sen upp igen för att jobba på lördag, direkt efter jobb blir det klassträff med "9B".

Så jag får väll börja mitt lugna somamrlov på måndag, :)

Nu måste jag sova, kan knappt hålla ögonen öppna längre.

ha det så bra, pusspuss :) ♥

the litle black one ! ♥

Hej hopp, idag är det¨min brors födelsedag, hurra för honom !

Det var även sista riktiga skoldagen i ettan, och vår första, sista och enda lektion idag var Tyska, vi redovisade vår sak och de gick skitbra förutom att jag tappade bort mig lite grann och vände mig åt fel håll.

Slutade tidigt och åkte hem och träffade Jerker, nu sitter jag bara hemma och mår dåligt, har nog sovit för lite och ätit för mycket socker. Funderar även på om jag ska måla naglarna vita och ha en blåvit randig klänning imorgon eller om jag ska ha löstippar och ha en svart klänning i morgon. hmm det återstår att se,




Puss puss :)♥




klipp ♥

Datumet jag skrev om för ett tag se, när jag skulle göra någonting jag inte riktigt vågade blev flyttat till igår.
Då klippte jag av mig mitt hår, jag grät inte och jag skrek inte jag tyckte bara det var sjukt skönt att bli va med min kaluffs. Vill egentligen ha det lite mer uppklippt men är nöjd som det är, det kommer dock ta mycket tid att hålla det fixat, jag kan ju inte direkt sätta upp det om jag har en "bad hairday".

Här kommer i alla fall före och efter bilder, inte världens finaste men man kan ju itne se bra ut alltid eller hur ;)



Vad tycks ;)♥

Helgen ♥

Okej helgen blev inte riktigt som jag tänkt mig, trodde jag skulle hitta på jätte mycket eftersom det varit så fint väder men nej.

I fredes vet jag inte riktigt vad som hände, jag mådde itne bra så jag stack ut och sprang en runda, riktigt nice. Sen träffade vi typ elin och andreas en halvtimme kanske sen hem till jerker och sov där.

I går (Lördag) Var det släkt träff uppe i hörby tror jag, skit trevligt vi var där från 14.00-22.00 sen orkade Jerker itne göra någonting så vi somnade rund 23-tiden.

Idag blir det kalas för lillebror...

Jag har varti över taggad på sommarlov men just nu är jag inte ett dugg taggad...

tråkgt inläg jag vet men jag är tråkig idag har sovit förlänge och gjort för lite...

Sommar ! ♥

AAAAH !

Silket väder ! tyvärr är det någonting fel med min mage jag har haft såna kramper hela veckan och jätte ont när jga äter och även när jag inte äter, jag vet inte om jag är stressad eller vad. Men skit samma det är sommar ute och det gillas !

Jag har knappt några lektioner nästa vecka och har bara haft betygsnack på de vi haft idag. Sitter här ochg lyssnar på massa musik. Jag började med Ted Gärdestad eftersom jag har så ont i magen och han är en riktig talang, ååh människor som han borde itne få lov att dö, de ska leva och visa upp sin talang. Sne nu är det Avril, Europ och Takida, laddar för somamrrocken hehe,

ska snart gå och duscha sen blir det att träffa lite folk om jag mår bättre.

Har även träffat matilda, hon åker ju till Kreta imorgon den lilla fuskisen.

aja ha det jätte bra, måste kissa nu har druktigt sjukt mycket vatten idag !!!

pusspuss ha det så bra ! ♥

mina mål ♥

Haha länge sedan sist, men nu måste jag ge mig själv lite nya utmaningar.

Jag vill ju bli någonting om man säger så jag har sjukt många drömma och sjukt mycket jag vill göra och jobba med så om jag ska kunna uppfylla detta måste jag lära mig engelska alltså så mitt mål är att jag ska lägga ner extra mycket på engelskan i tvåan och mitt mål är ju självklart att få godkännt !

Sen mitt andra mål är att jag ska klara matte B och få VG !

Jag känenr att jag har varit så jävla lat i skolan hela detta året eftersom jag är sjukt skoltrött så nu i tvåan måste jag skärpa mig och börja göra läxor och vara aktiv på lektionerna.

Pratade med min mattelärare idag och hon sa att jag fick VG i slutbetyg i matte A , att jag var duktig på prov och jobbade bra på lektioner och jag menar jag har nog gjort två tal på hela denna terminen typ, tänkt då så bra jag kan vara om jag faktiskt gör någonting hehe ;)

Så mitt stora mål är att sköta mig bättre i skolan och försöka lära mig någonting fastän det är sjukt tråkigt hehe...

Klänning ♥

Godmorgon på er !

Igår var det skola som vanligt då fast lite varmare och lite skönare, satt ute i solen med tjejerna och mös.

Sen efter skolan åkte jag och Sofia in till Burlöv och shoppade loss, elelr jag hittade lite grann och nu vill jag köpa mer ! Jag är jätte sugen på att köpa massa massa massa sommarkläder !

Jag var hemma runt åtta och jävlar vad jag var trött ! gick och la mig klockan tio och itne är jag piggare idag.

Nu ska jag ta på mig, hmm vågar man ta på sig shorts eller, jag med mina vita ben?

aja ha det dså bra och grattis på Daniella som fyller år ! :)

Sommar ♥

Hejsan :)
Idag är en riktig toppen dag, fint väder massa sol och värme. Helt perfekt sommar väder helt enkelt !
Idag var vi och såg hedern i behåll där Klara var med och spelade, pjäsen var skit bra men públiken sög, fy fan vad jobbiga de var som pratade och skrattade på de hemska ställena.
Jaja nu har jag precis ätigt och innan dess tog jag ne liten power nap. Ska förhoppningsvis sanart ut och rulla med Jerker, sen blir det tidigt i säng.
Jag har föresten lämnat in min telefom på service så jag har en gamal så länge men typ inga nummer.
Aja hoppas ni njutigt av solen, får börja ta på mig nu, ha det så bra,
pusspuss :)

goda männskor ! ♥

Jag kan varna redan nu om att detta kommer bli ett långt inlägg men de är det värt !

Jag kan ju börja med att hela dagen från början eftersom nästan allting har en speciell betydelse just idag.

Jag gav mig själv en liten omedveten sovmorgon och gick lugnt upp en halvtimme senare än vanligt, käkade extra mycket frukost eftersom jag glömde äta middag igår och var vrålhungrig. Jag plattade håret och fixade mig tidigt och satte mig sen vid datorn och kom i tid till bussen. (Jag valde att ta bussen en halvtimmer senare än vanligt). Jag kom i en hyfsat fräsh buss med lite folk i och var glad för de. 

Första lektionen var engelska och där skrev jag klart ett arbete som jag skulle lämnat in Februari kanske. Sen skrev jag även klart min röstuppvärmning och lämnade in den. 

Sen hade vi matte och där fick folk veta sina nationella betyg och vi löste saker som inte alls hade med matte att göra, ledtrådar som man skulel göra om till land och huvudstäder, skit svårt men kul för vi sammarbetade med såna man aldrig gör det med annarsa liksom och helt utan att någon sa till oss.

Sen åt vi, det var den enda goda maten på skolan och det är sjutk gott, fisk med någonting och någonting annat.

Efter det hade jag egentligen skullat gå ensam i tre timamr men jag följde med Cassandra på gemu och träffade lite musikelever. Sen fikade vi och hade mysigt tills halv två då går vi till skolan så träffar jag Emma och Sofia och vi fixar ihop en sammanfattning till vår ARL och skickar in den. 

På tyskan fick vi veta nationella betygen och jag blev så jävla stolt över mig själv, verkligen !

Sen händer det då, de riktiga äventyret... 

 Jag får sluta tidigare från tyskan och hinner med 14.36 bussen som är sen. Efter staffanstorp är det väg arbete så det går ganska segt ett tag men sen blir det bra, tills efter klågerup. Gär har en lastbil satt sig rakt över vägen och ingen kommer fram, inte från någon av hållen, ha nstår alltså rakt över båda körfälten och sitter fast.

Busschaufören medalar oss att bussen är för stor för att kunna vända och att vi kommer sitta fast i några timmar, inte en timme utan några timmar. Jag sätter mig och läser min engelskbok då en tjej kommer fram till mig och säger att hon sätt att vi brukar hoppa på på samma hållplats och undrar om jag vill åka med henne för henens mamma ska hämta henne.

I vanliga fall hade jag varit osäker och sagt nä men jag sa ja utan att tveka en sekund, vi går förbi lastbilen där en utlänsk i typ rutiga kallsonger och grått linne försöker snacka med någon om hur lastbilen kunde hamna sådär.
När vi väntat ett tag träfar vi mamman och hoppar in och innan de hinenr vi prata lite och så, väl i bilen kör vi massa småvägar till staffanstorp och hämtar henens brödrar och shit silka roliga. De pratar och skrattar hela vögen och är riktigt trevliga.

Vi kör igenom malmö och på motorvägen är det naturligtvis också kö för det har hänt enu en olycka? och då utbrister den ena broren "nämen vem är hon, hur kom hon in" och den andra skrattar "Ja vem är du?"

Det var kul när man var där och där sitter jag och tänker att jag sitter i en bil med fyra toltalt främmande personer och har skittrevligt. Tänk så mycket som kan hända för att en lastbil står i vägen, att man kan lära känna nya personer och att man är så snäll som hon var att fråga en främmande tjej om hon vill ha sjuts hem.

När jag väl kommit till svedala 2.5 timmar senarare än väntat tyckte jag att de gjort mig en så god gärning så jag gick bort till en kille som väntade på bussen och sa att det hänt en olycka och att bussen var sen, då hade han stårr där och väntat i mer än 40 minuter. Jag kände att jag gjorde någonting bra så slapp han stå ute i regnet och frysa.

Det kanske inte var någonting speciellt för er men jag tycker att dessa människorna är guldvärda och att de borde finnas fler av dem i denna värld vi lever i.

AAAH :D♥

DEnna dagen har varit ett riktigt äventyr, haha ingenting har varit sig likt jag är helt stirrig just nu och måste träna barnen men berättar mer sen detta är helt sjukt, det är som att jag levt ett annat liv idag. Jag har lämnat in TVÅ "arbeten" FRIVILLIGT och jag fick VG, VG, G och G- på de olika delarna i tyska ! AAH och sen hände massa efter det.

Jag måste gå berättar sen iiih är så glad ! :D

pusspuss !

Jag ser till och med fram emot en hel kväll av datorkunskap vilket ör riktigt jävla sjukt !

ahah

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0