nails ♥

hejsan svejsan, nu har jag precis målat mina naglar och kanske bestämt kläder tills imorgon.

Naglarna blev vita och båda ringfingrarna fick en liten sån blomma man klistrar på och så ritade jag en stjälk med hjälp av mörkblått nagellack och en tandpetare, hoppas nu att det hålelr sig fint till imorgon.

Jag har sjukt mycket att göra imorgon, måste upp och fixa iordning på mitt rum för mamma ska städa och det ser verkligen hesmt ut på mitt rum just nu. Sen blir det snabb fix och till skolan (hoppas hoppas hoppas att jag mår bättre då) efter det blir det hem, kanske byta om sen utspark på nisses klockan fyra, hos tobbe klockan fem, efter det till Tony och Andreas och sen tidigt hem och sova och sen upp igen för att jobba på lördag, direkt efter jobb blir det klassträff med "9B".

Så jag får väll börja mitt lugna somamrlov på måndag, :)

Nu måste jag sova, kan knappt hålla ögonen öppna längre.

ha det så bra, pusspuss :) ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0