omotiverad

ÅÅH Jag är så omotiverad att göra skolarbete så det finns inte och jag har hela helgen planerad till annat!!

Jag har fortfarande en fuckung recenssion att skriva och jag klarar verkligen inte det ! Jag får lov att göra det muntligt öm jag vill men det är ju läskigt!

Sen ska vi ha prov i svenska på tisdag NÄR ska jag plugga till det ? VAR ska jag få motivation ifrån !?

Jag köpte skorna idag i alla fall, jag älskar dem! de var betydligt högre än vad jag trodde men jag älskar dem!!

Fler än jag som kanske har lite..."speciel...

img_4054 (MMS)

Fler än jag som kanske har lite..."speciella" sätt att bestämma kläder på:-p

kär



Jag borde göra läxa men jag är kär och har huvudverk så jah ska nog vila
Provade skorna idag och de är äckligt snygga på

Helgen

I fredags träffade jag matilda, det var riktigt längesedan det bara var vi två så vi hade as mycket och snackade om och snackade i flera timmar vilket var riktigt skönt. Träffade Nathalie och Daniella också en lite stund men sen var jag riktigt kissnödig så jag stack hem, snackade med tobbe i telefonen på väg hem.

I går skulle jag ju på kalas men jag började må riktigt dåligt så jag fick stanna hemma. Jerker kom sen och vi tog det lugnt, stack ut och körde en liten runda sen hem igen. Fast på dagen var vi och shoppade ! :D

Idag har jag och jerker fixat med bilen eller han har, jag har bara hängt på. Sen stack vi till Andreas där jag och Elin satt och snackade i två timmar medans de köpte en bil! Sen nu på kvällen borde jag ha pluggat men jag gick ut en runda med Lullu istället :)

Fucking idol!

OOOH! jag blir så förbannad på idol!!!! visst vi ska ha en jämställd värld det tycker jag men om det finns FEM killar som sjunger bra och FEMTON tjejer som sjunger bra VARFÖR tar de då med fem kilalr som inte sjunger bra och skickar ut MOLLY!?!?!? Jag har hejat på henne från början och hon gjorde ju ett betydligt mindre misstag på solosången än den tjejen de valde mellan, inget illa mot henne men hallå, nä nu är jag flrbannad och ska gå och duscha för snart ska jag på kalas ! WOOHHOO :D

Lördag

Snacka om trött (Rubriken)

DEt är självklar FREDAG idag och jag är väldigt trött, fredagar är vår längta och mest intensiva dag. Jag mådde inte alls bra i morse så jag kom till skolan lite senare, men sen blev det bättre och fredagarna blir så härligt snuskiga när alla är övertrött hahah.

Ska vila lite nu sen käka sen står det minnsan träffa matilda på schemat ! :D

Torsdag

Goderkväller!

Idag mötte jag upp Amanda på svedala station vid halv elva ( han köpa en maskara innan) Så skulle vi till PRO men vi råkade hamna på fel avdelning men det blev rätt till slut. Vi lämnade lappar till vårt projektarbete. Det tog inte alls lång tid så vi köpte bullar och stack hem till mig och käkade innan skolan.

I skolan så började vi med vår "djupdykning" OCh jag tror att min grupp kommer fungera väldigt bra ihop, eller jag hoppas på det i alla fall.

Efter skolan så köpte jag tröjan som jag tittade på igår. Jag vill egentligen ha ett annat linne och ett bar skitfina byxor, men de är på whoops och de har ju så små storlekar så jag lär aldrig få det på mig. Men jag vet inte om jag vill ha den röda tröjan längre, alltså den är snygg men jag måste köpa nya byxor till den ! och ett nytt linne:P

Jag börjar snart gråta för jag har en svenska sak att skriva och jag är helt blank i huvudet och börjar bli lite sjuk känns det som.

Men ja nu får jag väll snart gå och lägga mig kanske ska försöka skrvia lite men tror inte det blir så:P

Idol

Nu när Idol satt igång så blir det mycket snack om vad de gamla idolvinnarna blivit av. Och någon som verkligen har blivit stor, kanske inte i sverigen men utomlands, är ju Agnes Carlsson.

När hon var med så retade jag en kille i min klass lite för han var kär i henne och tyckte hon var skit snygg. Vilket jag inte kunde förstå, men nu är jag helt såld på henne hon är så jäkla snygg !



Bildlänk

Shoooes !

Aaah jag är galen i skor skor skor !!!

För typ ett år sen så ville jag jätte gärna ha ett par reebok rumpskor men jag fick det inte i julklapp och palalde inte köpa dem själv. Men nu när jag verkligen vill börja träna så trot jag att ett par såna hade hjälp till med motivationen. Även om de kanske inte gör så jag får en sexig rumpa så kommer jag i alla fall ut och rör på mig!

Sen är jag kär i ett par skor från Bianco, tittar på dem varje morgon när jag går förbi

Vet inte om jag skrev det innan men jag har hittat kläder som jag vill ha på 75 års kalaset nästa helg ! Jag har inte hunnit pröva det så jag hoppas det finns kvar imorgon och att de sitter snyggt !



Reebok "rumpskor" just nu 999:- medlemspris på Stadium ! Svårt med färgval, rosa är ju mycket piggare, men mina joggingskor är ju också rosa haha...


Dessa skorna har en liten (som Cassandra kallar det) för bananaktig form, men jag älskar dem ändå !!! 650:- på Bianco




Sen så brukar jag ju köra en "Om jag hade varit kortare så hade jag lätt köpt dessa" OCH DET HADE JAG DE ÄR SÅ JÄKLA SNYGGA !!!! 700 spänn på Bianco!! Ibland så önskar jag att jag var lika modig som typ Linn och Tyra så jag kunde springa runt i såna skor fastän jag blir skitlång i dem! Nu är jag ju inte det men jag kanske blir vem vet

dans

Hello!!!

Jag ligger och halvsover i min säng ! men ska gå mot bussen om tio minuter så får inte somna !

Ska dansa idag, kul men har ont i magen ööh har köpt nya kläder så ska inviga dem ikväll, dagen i skolan har väll rullat på, blir trött på håltimmar!

Jaja såg att Knappen och Hakim ska spela på salgt i helgen, hade endå varit sjukt kul att komma ut lite men jag vet inte...ska på kalas också kul men nu ska jag borsta tänderna och dra mot bussen:)

Pusspuss!

Sovmorgon

God morgon!

Börjar inte förrän 11.35 idag, ska försöka hinna med lite läxa innan skolan!

jag hittade föresten min kamera igår haha utan att städa, den låg bakom min stationära datorsärm, måste nog städa endå dock annars kommer jag få sätta upp skyltar för att komma ut typ,

Jaja får väll börja nu bussen om två timmar

Dofter

Idag är det tisdag och vi hade en lektion i skolan, sen gjorde jag en läxa som tog ganska lång tid.
Har även kört i malmö kaos! Och i lund hittade jag nya kläder som jag vill Dansa i så ska nog prova dem imorgon och kanske köpa om de sitter bra.

Har även köpt en nya deodorant idag, alltså jag är lite galen i deodoranter, det låter säkert asknäppt eller ja det är knäppt men kommer det en ny så måste jag köpa den, har tolv styken nu tror jag som jag växlar mellan.

Sen på tal om doft så älskar jag perfymer ! DKNY Calvin Klein, Boss jag är helt såld men min absoluta favorit just nu är inte mindre än Brittans doft som lanserades förra vintern. Jag älskar den, jag blir chokad varje gång jag märker att det är jag som luktar gott typ den är underbar och den passa typ till alla tillfälle, sen är den väll lite mer party natt men även de dagarna man bara vill piffa till sig lite extra:)

Haha märks det att jag är trött? tror det va detta har inget sammanhang alls ! Har ätit massa onyttigt idag uch men gott var det ! Min kamera är borta jag kan inte hitta den ! hur kan den bara försvinna?

Jaja ska försöka kolla idol nu sen borde jag nog plocka undan lite så kanske jag hittar kameran...

Sen måste jag säga att jag är väldigt ledsen, mina nya älsklingsskor är sönder!!! jag har använt de typ tre till fyra gånger och jag har antagligen slängt kvittot.. typiskt men ja nu Idol !

Promenad

Hade lite "lära känna varandra" övningar på teatern idag imed att vi slagit ihop två grupper till en.

fick en märklig upplevelse på toaletten idag när jag helt plötsligt blev helt statisk på armen och över ryggen, riktigt obehagligt! sen domnade armen av...

Fick ett sms av Lullu och det blev 1,5 timmes promenad, härligt :D

arg

Blir arg av att ha godis, fick spel och åt upp chokladet från helgen och nu mår jag illa! ÖRK

äter jag inte på ett tagg så räcker det med en bit sen mår jag illa...vill träna nu, känner träningsverken komma mer och mer för varje steg, längtar efter ett hårt pass på gymmet ett riktigt styrkepass med mjölksyra i hela kroppen fastän jag hatar mjälksyra.

Nu ska jag på teater, är trött men det får jag strunta i, hoppas vi får manus idag !!!

kinamat

Hejhejhej vad jag är slut i min kropp!

Var på gymmet med frida, hon är värsta muskelknutten och fick mig att köra mycket och tungt haha. Eller ja tungt för mig hon tog dubbelt så mycket men ändå haha!

Jag firar träningen med rester. En friterad räka, fyra falaffelbollar, kina ris, stektris med kykling, sötsur sås, salad och chillisås, fast chillin var inte god idag.

Jag ska kolla lite kläder på internet och sen så småningom jag jag orka duscha och kanske köra en helkropps behandling, fuck måste köpa rakblad, ööh ! men då får jag köpa rakblad, raka mig smörja in mig, ta bort nagellacket köra peeling på naglarna haha, hår inpackning. Skoj ska bara sammla krafter först :P

äckel

Igår agerade jag och Jerker taxi eller ja jag var väll mest sällskap. Vi körde hans syster och hennes sambo till en lada någon stanns, det tog en timme dit och en timme tillbaka sen käkade vi, vilade i tre timmar sen var det dags att hämta dem igen och dirket efter så stack han och hämtade sina förädrar, sen sov vi gott. Käkade choklad i bilen för att hålla mig vaken. 

Resan hem från där vi lämnade hans syster blev ett äventyr, först hade en tröska kört ner i diket och stod över hela vägen så vi fick vända och det var hundar bilar motorcykel och lite allmänt kaos, men vi kom hem. Och när vi hämtat dem sen så sa jag att vi skulle köra rakt fram men det skulle vi inte så vi fick en liten utflyckt till svalöv och klågeröd haha men vi kom hem i alla fall och var inte så jätte mycket vilse.

Nu ska jag snart fixa mig för att sticka och gymma med Frida, egentligen vill jag bara gå och duscha för jag är så ofräsh och luktar skunk !

För lite sommar

Jag är inte den som brukar gnälla på årstider för jag tycker alla har sin charm på något sätt men iår har vi fått för lite sommar för min smak.

visst hade vi några underbara solmornar när jag satt och åt frukost på ballkongen, men mina över snygga shorts blev använda två veckor på mallorca och inte mycket mer. Jag tycker inte om när det är sånthär grått väder med blåst och lite små regn och kallt det tycker jag faktiskt inte är kul jag blir lite ledsen det känner mig omotiverad att göra saker även innomhus när det är såhär grått, det känns som en söndag.

Men till någonting roligare så fick jag en underbar kväll igår med både Jerker, mina töser och mina nya skor som visade sig hålla värmen fasten vi satt ute och snackade i några timmar ! :D haha

Jag måste egentligen plugga, både i skolan och för körkort men jag har ingen motivation alls ! Känner mig allmänt gnällig idag men så kan det vara ibalnd, ganska ofta just nu dock men skit samma!

Förra veckan skrev jag varje dag att jag inte ätit godis och denna veckan har jag inte ens tänkt på det men jag har inte ätit godis ändå haha! men är lte sugen på choklad ! :P

Jag är inte jätte taggad på att köra upp i snö men just nu längtar jag litte till vinter och snö så man kan springa runt och hoppa i den i alla fall!



En underbar dag på Tosselilla!



Det possitiva med dett vädert är att jag kan ha mina älskade regnbyxor
haha:P

Just dance

Som sagt en av de vanligaste rubrikerna här för tillfället men idag har den verkligen en mening!

Jag har enormt mycket tankar och känslor som roterar i mitt huvud, i min kropp och runt om mig, jag vet inte riktigt vad jag ska ta mig till, om jag ska försöka sortera tankarna, få någon slags struktur eller om jag helt enkelt bara ska låta det vara.

Åkte in till malmö vid halv sju tiden för att dansa och jag tänkte inte på någonting annat än dans bara dans, stegen musiken rörelserna rösterna omfamnade mig och fick mig avv vara här och nu och det var så skönt kan jag tycka nu i efter hand

Sitter i köket nu, har recis käkat och ska snart hoppa in i duschen sen blir det att dejta kudden, det är en lååång skoldag i morgon men det ska bli spännande att börja på monologerna nu. Jag har valt ut en som jag kan tänka mig göra, jag känner mig inte ett med den än men kommer kanske göra det sen.

Uch nu blir det att locka undan här, är bara så trött! :P

Ge mig denna frisyren!!:( trött på mitt ko...

img_6941 (MMS)

Ge mig denna frisyren!!:( trött på mitt korta hår:(

Lidia&Ben

Jag borde egentligen skriva en resension om en föreställning som vi var och såg på i Tisdags men jag kan inte komma på någonting att skriva. Föreställningen heter Lidia&Ben och jag brukar ha massor av idéer direkt men jag är helt tom, massor av tankar svävar som myggor ovanför mitt huvud men hur högt jag än hoppar så kan jag inte få ner dem till min nivå.

Tog det bara väldigt lugnt igår, mådde inte alls bra var gråtfärdig hela kvällen för ja jag vet inte riktigt varför men så var det i alla fall. Men idag börjar jag inte förrän halv två så jag fick en liten sovmorgon och det behövde jag nog verkligen.

Har fått ett brev från vägverket om uppskrivning och uppkörning, det är flera månader framåt men snacka om att jag är nervös ! På ett sätt blev jag besviken för jag trodde det skulle vara i oktober men jaja jag har ett datum och nu kan jag plugga efter det och köra efter det så jag kanske känner mig lite mer redo då ! :D

förbannad!

Jag ville slita av mig jeansen och sitta halvnaken i skolan på samhällskunskapen idag.

Vi såg en film om de barn och ungdomar som tillvärkar Jeans, dyra märkesjeans!

Barnen tjänar mindre än 50 öre i timmen och de arbetar runt 20 timmar om dygnet!

De som beställer de dyra märkes jeansen vill ha dem för dryg 36 spänn, detta var för både byxa och jacka så alltså ca: 17 spänn per jeans och sen säljer dem det för minst 1500. När personen prutar och vill ha jeansen billigare så dras det på de arbetandes löner, hur mycket han man dra av från 30 öre i timmen !?

Kan då inte dessa säljare välja att köpa jeansen för 100:- och sen sälja dem för minst 1700 i stället så tjänar de pengar på det i vilket fall som hälst ! Om vi som konsumenter vi har pengar vi kan köpa jeans som är tvåhundra kronor dyrare än vad de hade varit annars.

Senast igår så tänkte jag att jag ska börja samla pengar och köpa ett riktigt plagg för en större summa istället för de billiga för de dyrare måste ju kosta mer att göra alltså är det från bättre fabriker men nädå. Jag SKÄMS jag skäms över hur vi i de rika länderna blundar för vad som sker i de fattiga länderna, hur inspektörerna inte reagerar över att tolv flickor delar samma rum, får äta stående på rummen eller sittansdes i deras sängar eller på golvet!

Jag känner mig bortskämd när jag på 6 timmar kan få ihop en lön på över tusen kronor när de inte ens är vad de får i månadslön.

Och inte nog med det, cheferna dröjer med två veckor med lönen och de håller inne den första lönen helt. Alltså arbetar 14-17 åriga flickor 20 timmar om dagen utan att få betalt det är SJUKT!!!

Jag mår dåligt över detta jag vill bara krama dem och ge alla i fabriken en kram och en tjuga extra på lönen som nog hade gjort dem mycket ( en tjuga låter lite men det var flera hundra som jobbade i butiken)

Det finns en anledning till att jag skulle vilja satsa på en "ytlig karriär" att ge allt , komma till hollywood starta en blogg som tjänar pengar och stjänka allting till välgörenhet, eller bara starta ett stort företag och på något sett bli fucking rik och det hade varit för att ha pengar att hjälpa dessa barn, aldrig att jag hade velat bli det för min egen skulle men enda sedan jag var liten har man ju sett att pengar ger makt. Och kan man omvandla det bergeppet till någonting possitivt så gör jag det gärna!!!

Paj

Jag tänkte först lyxa till det för mig och laga falafel med ris men magen kurrade så det fick bli en mozarellapaj istället.

Nu ska jag göra lite läxa och sen blir det att fixa mig för att gå på föreställning i Lund. För övrigt så måste jag verkligen skaffa mig ett jobb jag får panik av att inte tjäna egna pengar!!



nelly.com

skool

Måndagar är riiiktigt dryga skoldagar!

En lektion-2timmars håla-en lektion- en timmes håla-en lektion.

Fick även veta att vårt fördjupningsarbete i socialkunskap ska vara på minst 10 sidor!!! UTAN källförtäckning och fram+baksida ööh!!

Är riktigt taggad på att klippa mig !! jag vill ju ha långt hår nu, tycker att kort hår är så mycket snyggare men jag har tröttnat nu haha. Och nu är mitt hår ingen fryisyr utan bara en kaluffs. Så får fundera lite på vad jag vill göra så länge :P

Teater nu snart ( har inga bilder för tillfället så extra tråkiga inlägg)

Frukost!

Godmorgon!!

Idag blev det en vääldigt enkel och klassisk frukost nämligen fil&fligor vanliga cornflakes. Det är helt klart underskattat!

Igår gjorde jag inte speciellt mycket, tränade ju och sen körde vi nog bara en runda, tittade på film och käkade naturgodis,torkad frukt och nötter. Jag kan ju säga att jag hellre tar färsk frukt framför torkad.

vill bara nämna att jag skriver det här med godis mest för att peppa mig själv. Mitt mål är ju att bli av med mitt sockersug och såklart att bli vältränad, men just nu strävar jag efter att bli av med sockersuget för man mår sååå mycket bättre utan det.

Ska snart slänga på mig kläder, det blir nog bara träningskläder och en knorr på huvudet. Måste även kolla kläder till farfars 75 års kalas!

Jag sa ju att jag inte skulle köpa nya kläder förrän jag gått ner lite grann men nu har mamma och papap köpt helt nya assnygga kläder till den dagen och då vill jag ju också ha det annars ser jag bara billig ut brevid dem haha. så får kolla runt lite på det också!

trötter

Haha somnade nog innan elva igår, var så jäääkla trött !

Vaknade innan åtta idag, körde och köpte bullar och var på apoteket vid nio, köpte någon sak mot finnar, får se om det fungerar.

Stack även till gymmet med pappa och Jerker, skööönt!!! Efter det lånade jag två böcker som kanske kan hjälpa mig att hitta en monolog till på fredag.

Käkade inget godis igår heller woohoo!

Duschen kallar!

footsteps

Haha skrev i ett tidigare inlägg att jag och Jerker typ bara träffas på helgerna i vanliga fall men nu när jag varit ledig mycket denna veckan och han slutat runt 13 tiden så har det blivit så att vi träffas en del. Och igår tog vi med Wilma ut i skogen, eller Jerker tog med mig och Wilma ut i skogen rättare sagt! :P
Det blev två km, inte jättelångt kanske men alltid nått. Plus Inget godis denna dagen heller men sockersuget finns där !

Käkade gröt till frukost och ska väll snart gå och fixa mig vet inte alls vad helgen har att bjuda på, det känns inte som Fredag idag, trodde att det var torsdag bara men jaja jag klagar inte ;D

jummy

Kom hem från körskolan för en stund sen och käkade veggonuggets med bulgur! mm mm mm !

Har inte käkat godis sen i söndags och sånt sötsug jag har det är heeeelt galet ! Men jag käkar russin i stället haha det hjälper lite grann. Hjälper inte det så får man borsta tänderna och gå ut en runda !

drive like crazy, man !

Haha såg Andreas igår och tänkte skriva " You drive like crazy man" men min morgonhjärna skrev " you drive like a crazy man" Jag struntade i att berätta att det blev fel ;)

Efter körskolan så träffade jag Jerkan, vi tog oss ut till Torup och avverkade 3 km, pallade inte springa så mycket denna gången, får ta det nästa gång istället.

På kvällen somnade vi till en väldigt bra film tror jag. När jag vaknade var det fett kallt i rummet då rutan stod öppen brrr it´s cold in here...badadambdadam dadadamdadam

ska göra prov på körskolan så det blirr att ta bussen om en timme måste fixa mig nuuu! ( fixa betyder att jag ska ta på mig kläder och dra en borste genom gåret. Fick väldigt mycket finnar för ett tag sen så för tillfället använder jag inte smink) om någon ville vetqa qoch ville ni inte veta så fick ni veta det endå !

Just dance!

Igår var det inte mycket till skola, första lektionen hjorde jag ingenting typ, jag fick min text rättad av Robert hehe snacka om att jag var trött när jag skrev det:P

Andra letionen var det studiebesök på Kulturen i Lund och sen slutade jag. Fast jag och Amanda satt kvar och skrev vår idéskiss till projektarbetet. På kvällen blev det dans, ååh vad jag har längtat ! skit kul !

Nu ska jag snart fixa mig, ska ta bussen till körskolan om en timme. Jerker sov här inatt föresten imed att jag är ledig från skolan idag och det är verkligen vardagslyx för annars så träffas vi iprincip bara på helgerna och kanske snabbt någon dag i veckan.

Jaja ska plocka undan lite nu...

Nyår

Åh vad jag längtar till att köpa en nyårsklänning. Eller jag längtar inte men jag vet vad jag vill ha och jag vill bara hitta en sån nu haha :P.

Jag fick ett ryck igår och skrev om hela svensktexten, jag var så trött och har ingen aning om vad jag skrev så det ska bli lite spännande att läsa det sen.

Jag ska skriva ut det nu eller försöka skriva ut det och sen får jag väll fixa mig för skolan, har bara två lektioner men efter det så måste jag och Amanda få ihop en idéskiss till vårt projektarbete, Skoj ! :D

miss

bara jag som missat att idol börjat igen ? :P

musikalitet

Jag är svag för killa som är musikaliska, blev helt förvånad över att Andreas Wijk kan sjunga och spela piano, hothothot !

en av mina högsta drömmar har varit att kunna sjunga, jag tror att jag håller på med teater just för att jag inte kan sjunga haha nä eller kanske men nä teater är kul det med även om jag inerst inne vill bli rockstjärna haha

Idag har jag varit i skolan, började med socialkunskap sen två timmars håla där jag skrev min svenska och jag skojar inte utan när jag var klar och skulle maila sen så är batteriet slut, den typiska bortförklaringen många kör med hände faktiskt, surt när man verkligen gjort det.

Jaja efter skolan så stack jag till körskolan och gjorde lite prov jag vill ha det där körkortet NU!!!

Har varit på teater nu ikväll och ska snart gå och lägga mig.

Vill även säga att jag inte ätit godis idag WOHO!!! däremot så käkade jag västerbottenost&spenat paj som mamma gjort MUMSIGT !!!

Har mycket planer i veckan haha mycket att göra men det mesta är kul ! :D

en kärleksdos varje dag
ligga brevid och höra dina andetag

lyssna på ord smekta av din röst
höra hjärtslag och känna värmen från ditt bröst

höra kärleksförklaringar av renaste toner
slippa alla falska fasoner

jag är kanske inte världens bästa tjej
men en sak är säker...jag älskar dig

skogen !

Vi var även en runda i skogen idag!

vi tog 3km, började med utfall i nedförsbacke sen joggade vi och jag sprang mitt snabbaste upp för uppförsbackarna och gjorde lite indianhopp och sånt för att få lite variation. Vi skulle egentligen köra lite styrka också men där var en kille radan på stockarna så vi orkade inte vänta, istället så firade vi med vattne och banan i bilen innan vi begav oss hem.

När jag kom hem så stekte jag veggonuggets och tog pastasalad från igår MUMS !!!



woohoo taggad efter träninng !

dock inte på att skriva svenskan...ska duscha nu i alla fall för det behövs !

Söndag

För det första så fyller Elin år idag grattis till henne !

för det andra så har Jerkers mormor och morfar fyllt år och de brukar bjuda på middag då och i år var vi någon stanns förbi ystad minns inte vad det heter men det är väldigt fint och de har god mat där !

Jag borde skriva svenskan nu egentligen...

tränaträna

Är så sugen på att träna aaah springa och hoppa och leka i skogen!!

borde skriva ett repotage men jag har ingen inspiration alls...

ostabil

Uch jag känner mig riktigt ostabil i både kropp och själ för tillfället, jag vill bara vara hemma i min säng med min kära pojkvän och titta på film, eller bara sitta helt tyst på ballkongen, jag känner inte alls för att prata och jag kan ju säga att jag ångrar att jag "anmälde intresse" till en förestälning idag  som slutar halv åtta.

Men ja jag ska ( haha stannade upp i skrivandet för det var en över söt kattunge på tv som inte kunde gå framlänges utan den kasade baklänges aaw snutte) ja men jag ska väll gå och fixa mig för skolan nu

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0