fortsätta studierna

Jag har aldrig funbderat på att läsa vidare efter gymnasiet...förrän nu!

Satt och snackade om utbildningar med tjejerna igår och jag tror nästan kanske möjligtvis att jag ska söka in på socionom utbildningen. Jag vill jobba med ungdommar och den utbildningen kan ge enorma möjligheter innom den kategorin...får väll se...ska snacka med syon när jullovet är slut!

Fast det är ju två veckor dit typ och jag vill njuta av lovet och ledigheten nu!

Att planera fest

Uuh så mycket saker det är som ska fixas när man ska ha en sånhär tyå av fest!!!

Igår hängde jag med jerker och tjejerna på kvällen, vi körde runt lite och så tvättade vi bilarna mitt i natten.

Idag har jag haft fullt upp vi har handlat en massa mat och dekoration och saker till imorgon, nu har jag bakat kakor som blev mer eller mindre misslyckade!! och ssnart ska jag måla mina naglar så de är fina tills imorgon. Det låter inte som mycket men det har tagit sjukt många timmar men jag hoppas det blir fint och lyckat imorgon i alla fall!

spotify premium måste fixas, sen imorgon ska vi hämta kyckling fixa lokalen,träna, fixa mig och förhoppningsvis ha sjukt kul!!!

Men ikväll blir det bara att vila, jag mår ju sjukt dåligt av att stressa och när mina förbaskade tänder växer får jag feber haha typiskt men vi fpr hålla både tummar och tår för att det blir en awesome night!

kan inte bestämma mig för vilken färg jag ska ha på mina naglar så jag tror jag blandar några olika!!!

Ingen som har en canon sladd liggandes där hemma !?

Kamerasladd kamerasladd var är du?

Det hade ju varit så mycket enklare att ladda upp bilder om jag viste var min kamerasladd tagit vägen!

Jag är rastlös och hungrig och vill bara iväg och handla till lokalen nu all mat och allting som ska inköpas, det kommer bli dyrt men jag hoppas det är värt det ! Är väldigt frustrerad över min kamerasladd! min kamera har klyddat mycket nu verkar den dock fungera men jag vill prova den på nyår men den måster laddas! garantin går snart ut nämligen så om den nu är sönder så måste jag ju lämna in den men måste ju ha en jäkla sladd!!!

Jag är helt uppe i varv nu! borde ducha för jag är svinig!

PUSS

dator!

Heeeeeejsaaaaan!!

Har fått tillbaka min dator nu och den fungerar nästan...eller halvt kanske jag ska säga...min bror omformaterade datorn ( man tar bort allt innehåll på datorn och instalerar en helt ny programvara) när han skulle göra den på min stationära dator så hade jga INGEN HÅRDDISK men på denna hade jag tydligen TVÅ min dator är alltså lite schizo...

När jag startar datorn kan jag nämligen välja mellan två olika datorer eller cvad man ska säga, antingen går jag in på Windows Vista där mina gamla program finns ( internet fungerart inte) eller så går jag in på det nya Windows 7 där jag inte har någonting verken bilder eller program men internet fungerar..

knäppt! förstår mig inte på datorer över huvud taget men så länge den fungerar så är jag glad :)

Funderar på att dansa lite´nu men jag har sjukt mycket träningsverk sen friskis och svettis i tisdags haha ja jag är SJUKT OTRÄNAD!

Behöver även köpa guldigt nagellack om det finns, fixade ju silver för jag trodde jag skulle ha det på nyår men jag ska ha en guldig kofta tror jag så det matchar inte :P

Jaja ilandsproblem ilandsbroblem.

ska försöka göra någonting vettigt...kanske fotografera skorna jag fick av jerker i julklapp....blir så JÄKLA LÅNG I DEM så det är helt galet !

Klydd

Det förra inlägget skulle upp för någon dag sen tillsammans med bilder men det kluddade och kom upp nu...

Jaja igår såg jag victoria's seacret fashion show, älskar sånt!! Sen på kvällen tränade jag med mamma, inte mer med det, sov hos jerker, vaknade sent idag har inte gjort mycket försöker planera till nyår men vet inte hur många som kommer än, har planerat att baka för jag blir alltid super sötsugen när man är vaken länge och sånt men jag vet inte om jag ska göra kladdkaka eller muffins eller cupkakes eller en blandning av allt, får se, sen ska jag fixa nattmat men vet inte vad jag ska göra då heller, funderar på minipizza eller varma mackor, ja det återstår att se...

Även detta inlägget är försenat så början av det skrevs igår! Fixade med datorer hela kvällen får se om min är fixad nu, vill ju köpa dekoration till nyår men är inte på humör för att slåss med folk på mellandagsrean så vi får se om det finns sånt på Ica maxi eller någonting liknande!

Nu städar mamma här så jag får flytt på fläsket !

Jullov

Hejsan!
Jag har tagit lite jullov från bloggen men nu är jag back on track eller jag har inget att göra just nu!

Vi fick jullov i onsdags...började med att säga till en hemlös att det var tisdag var helt övertygad om att det var tisdag men tydligen inte....läste upp en bit av tomten i aulan 2 gånger, sån skillnad det är på samhälls avslutning och på estets hahah, på kvällen sen hämtade jag Matilda så stack vi till Nathalie där lina var... Nathalie hade fixat värsta middagen(3 rätters med meny) det var super gott! på kvällen körde vi runt lite med Jasse+3killar-lina mysig kväll:)

I torsdags var jag i stan med jerker och Jonathan för Jonathan skulle köpa kläder sen i fredags var det julmys med familjen, vi klädde granen, åt julmat och spelade spel:)

Sen på självaste julafton gick jag mamma och mormor på jympa oj vad jag måste fortsätta med det igen jag har sjukt dålig kondis och det var ju skitkul! Sen blev det Kalle anka och julfirande hos farmor och farfar med faster kusiner och viktor, fick massor av fina saker, mycket till jag ska flytta hemmifrån men även annat! Och mina föräldrar hade gjort en frågesport till mig och min bror så istället för att öppna en julklapp kunde vi få ledtrådar till ord och när vi klarat alla orden fick vi ledtrådar till en "nyckel" och när vi klarat det så trodde jag att de lurat oss för det var just det sista ordet "lurad" men nä våra julklappar från dem stod i källaren och snacka om att jag blev chockad när jag ser att jag fått en TV jag hade inte önskat mig det men blev skitglad för fjärren till den jag hade hade gått sönder två dagar tidigare!

Sen har jag bara tagit det lugnt igår och idag var jag hos mormor och morfar där Thyra rastade både mig och Jonathan! Var även på Ikea med jerker i morse och hos Andreas nu på kvällen,
Nu måste jag gå och tvätta av mig mitt smink! ( klippte även lugg förra tisdagen den är ojämn och sned men strunt samma lugg som lugg;))
(Det gick inte att ladda upp bilder nu, men ååh jag är så sugen på att träna nu!!! Har varit det sen julafton, då fick jag nya träningsbyxor haha:)) puss och godnatt;*

Den här bloggposten innehåller nötkräm

Det pågår en tyst katastrof. En katastrof som varje dag dödar 21 000 barn under fem års ålder. De flesta barnen dör av näringsbrist, diarré eller andra sjukdomar. De dör av orsaker som med enkla medel skulle kunna förebyggas. Det som saknas är vaccin, medicin, rent vatten och näringsriktig mat. Saker som UNICEF kan leverera. Saker som vi tillsammans kan leverera.

Den här bloggposten är mitt sätt bidra. För i och med att jag publicerar den här bloggposten blir inte bara fler uppmärksammade på den tysta katastrofen utan dessutom innebär det att re:member skänker sex påsar av den nötkräm som UNICEF använder vid behandling av undernärda barn. Tre påsar nötkräm om dagen är allt som krävs för att ett barn som lider av undernäring ska kunna överleva.


Foto: UNICEF

Har du också en blogg och vill göra något viktigt i jul?
Hämta bloggmaterial här!
 Tillsammans räddar vi barns liv. 

Ni behöver bara klicka på länken, följa instruktionerna, göra ett inlägg och pinga er blogg på Twingly

Gran

Hejsan!

Ligger i sängen och ska skriva ett "brev" som är den sista uppgiften detta läsåret! MEN jag sitter fast kommer och kommer absolut ingen stans.

Igår var jag och såg Robert Gustavsson med Jerker och Familjen! Jag älskar att göra såna saker, det var riktigt mysigt, vi åt och skrattade och sen körde vi in om MAX på vägen hem hahaha och det var ganska kul för jag körde för långt ut från luckan och mamma skulle betala så ja det blev lite kaos men det gick bra.

Jag har föresten köpt en gran! ingen i min familj vill ha gran men jag älskar att ha en gran så jag fick köpa en gran om den fick plats i volvon och det fick den.

tror jag ska göra en fruktsmoothi så jag får lite energi till att skriva! Tränade igår föresten WOHO så jäääkla skönt och idag har jag träningsvärk i benen! men jag älskar gymmet speciellt när man märker att man klarar av mer och mer vikt för varje gång :D




Vill köpa nya träningskläder och jag är sugen på att få min studentmössa så jag kan bestämma
hur jag ska ha mitt hår! :P

Ledighet

Hej hej bloggen är inte klar! Ska fixa bolster typ imorgon eller någonting!

Har varit ledig länge nu eller jag mådde inte bra i onsdags, läraren var sjuk i torsdags, kompledigt i fredags och nu sitter jag här lördag morgon och är förvirrad över vilken dag det är...

I torsdags åkte jag in till Malmö, träffade Matilda på bussen haha sen shoppade jag med Lullu, hittade nyårsklänning och nästan alla julklappar, på kvällen träffade jag Nathalie

Igår körde jag och jerker runt och letade efter en knäckebröds burk till mamma, någon som vet var det finns? Den ska ska stor i metall helst men plast går också bra bara den är stor, vi träffade Elin och Andreas en stund och lille hunden, åkte till Elgiganten med Andreas TV och på kvällen var jag taxi till mon kära vän Lullu haha,

Skulle tränat men vet inte hur det blir får se, måste skriva ett brev också men jag hittar inte koncentrationen...

under uppbyggnad

Bloggen håller på att renoveras

Tisdag=Torsdag ?

Hej! är helt förvirrad, det känns som torsdag idag!
Hade vara en lektion, umgick med jerker när jag kom hem och på kvällen stack vi och tränade med Jonathan, det blev bara en knapp  timme för när vi skulle köra på slut jog så blev alla kräkfärdiga då ingen av oss hade käkat så det blev artt åka hem.

Imorgon börjar jag klockan tre och har en lektion men det är socialkunskap och jag tycker sånt är sjukt intressant!

Jag har tittat lite på klänningar nu och ska förhoppningsvis in till stan på fredag och köpa julisar och lite sånt och kanske hittar jag några av dessa godingarna...












Jag har inte bestämt mig för om jag vill ha byxor, kjol, klänning eller shorts på nyår men om jag hittar någon av dessa som är snygga i verkligheten och som passar så blir det nog klänning, har hittat ett par snygga byxor också men det är lite konstigt material i dem så jag får väll prova dem och se haha, kolalr twilight på femman nu, måste köpa alla de filmerna jag älskar dem !

Blöblöblö

Hej!

Jag har inte skrivit på länge då jag inte haft någonting vettigt att skriva...det har jag inte nu heller men jag väntar på att alla mina låtar ska gå in i iTunes och det tar en jäkla tid!

Kan ju börja berätta att jerkes syster ( Som jobbar på Ginatricot) hittade en sån paljettklänning och hängde undan den till mig. Tyvärr var den rent för stor i omkretsen och så kort att jag visade rumpan när jag böjde mig ner och även extremt obekväm, dock väldigt fin att titta på, men jag får hitta någonting annat till nyår helt enkelt.

Sen hade jag, Cassandra, Klara och Sofia tjejmys framför idol i fredags, vi åt massa gott och tyvärr så ringde min gamla chef och frågade om jag kunde jobba vilket förstörde kvällen lite men man surar inte när man är med så underbara vänner. När jag skulle köra hem så hamnade jag i trelleborg, en väldigt intressant resa på 1,5h då de egentligen bara tar en kvart att köra hem från Cassandra.

Jag kunde inte jobba för jag blev dålig under natten och låg och skakade så ont jag hade i min mage så fick sjuka mig både lördag och söndag. Jag hade filmmys med Pappa, Jerker och Jonathan i Lördags och bakade med Jerker och Jessica i Söndags.

Idag skulle jag och lillebror träna men halv fem påminner mamma mig om att jag skas ta den första gardasilsprutan tio i fem så det blev att strunta i träningen och ta sprutan i stället.

Jag gick ju även med stegräknare förra veckan och idag och jag kom fram till att jag går mindre än hälften så mycket som man ska på en dag, så på en hel vecka, går jag för ca 3,5 dagar vilket är sjukt! måste börja gå mer !!

Ska försöka fixa designen här igen, utan att stänga ner hela sidan när jag ska spara!

Måste köpa julklappar i veckan! Jag är helt ledig på Fredag och jag har bara en lektion imorgon :) sen så måste jag köpa gran om vi ska ha någon i år och jag älskar granar jag tycker det är supermysigt och det ger riktig julkänsla men ja nu är jag trött på att sitta här i köket och armen verker så jag får ta och förflytta mig till sängen, Inga bilder har jag heller nä...

Slut såld!

Den glittriga paljett klänningen med urringning i ryggen sålde slut skit fort :( får leta upp en ny nyårsklänning...

Lathet

Ett av de finaste Svenska orden jag vet, inte just för des betydelse utan för att det inte ser ut som ett svenskt ord...lathet...

I alla fall så har jag blivigt otroligt lat ! och jag hatar det ! På helgerna ligger jga för det mesta och latar mig och på veckodagarna är jag så trött på kvällen att jag inte orkar någonting! Jag är trött på att vara lat och nu ska jag tusan försöka mig på att börja träna igen jag tror fullt på att man orkar mer om man tränar för det vet jag själv att jag gör, orkar mer i skolan ocrkar med i vardagen och orkar mer på helgen :)

Det är 27 veckor kvar till studenten och om 27 veckor vill jag orka! jag vill vara nöjd med mig själv och jag vill orka hoppa runt hela dagen och vara sådär löjligt glad som man ska vara när man tar studenten!
ingen diet eller någonting sånt bara börja träna och kanske skippa att äta godis när jag egentligen inte är sugen och att äta ordentligt alltså alla målen man ska äta på en dag.

Nu till denna helgen!

I fredags hade den andra halvan av teaterklassen föreställning på sina monologer, på kvällen var det bio med matilda och nathalie, den nya Twilight aaah love it! hahah nathalie tappade sin tand i en godis haha så jäkla sjukt från ingen stans!

I Lördags var jag och Jerker hundvakter till Wilma, det är inte snällt att hon ska behöva vara ensam hemma på kvällen nu när det är mörkt plus att hon springer runt och skäller ibland så vi passade henne. Käkade tacos och såg film, sen kom Nathalie och Matilda utanför så vi snackade med dem och Wilma var överglad för hon hittat nya lekkamrater, Jerker stack och hämtade sina föräldrar och jag och tjejerna blev utelåsta i en timme och 40 minuter...Snälla som de är så stannade de kvar och snackade med mig tills Jerker kom hem, och det var till Wilmas glädje för hon lekte med matilda typ hela tiden, kan ju berätta att Wilma stod länge vid vattenskålen sen när vi kom in haha...

Idag har jag bara latat mig och sovit och latat mig och sovit och jag får spel på det!!

Vill försöka träna Måndag-Onsdag-Lördag eventuellt Tisdag-Torsdag-Söndag och jag ska även försöka använda min stegräknare och gå de 10 000 stegen man ska gå på en dag så om någon är sugen på att träna någon av de dagarna varav den första träningsdagen i veckan+helgdagen är gym och den i mitten är öppen för förslag, eller om någon är sugen på att ta lite promenader på kvällarna så är det bara att höra av sig! Alltid roligare att träna när man är fler !

Första passet är förhoppningsvis redan i morgon i Torup :)
Nu ska jag fixa mig för sängen, det är kaos på mitt rum får ta tag i det också någon dag när jag orkar ;)

Nyår!

Är lite sugen på denna till nyår älskar ryggen! Kanske inte alls är fin i verkligheten i och med att den är från Ginatricot...

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0