Bert ♥

Godkväll ! :)

Helt okej dag i skolan, hade min röstuppvärmning idag så nu är det en sak mindre att göra innan sommarlovet !
Jag ångrar att jag tackade ja till att jobba den 12 eftersom jag vill festa med studenterna natten lång dagen innan !

Jaja sånt är livet, på teatern var jag snickare, jag lånade jerkers kläder och pia sminkade mig hehe, mitt namn var Bert. Trevligt i alla fall men jävlar vad varma de kläderna är ! Nu ska jag ta en snabbdusch och sen blir det till att sova.

Klänningen i förra inlägget är den nya som jag kasnke skrivit om, skit fin tycker jag " Den fan dock itne i min storlek men jag köpte den endå, några dagar senare hittarj ag den i min storlek i malmö men skit samma.

Ja nu måste jag skynda mig måste ju raka(tvätta) bort skägget.

hoppas ni haft en trevlig dag ! pusspuss :)♥

Godmorgon på er, sitter i biblioteket just...

img_0349 (MMS)

Godmorgon på er, sitter i biblioteket just nu och gör tyska eller ja jag sitter och gör min röstuppvärmning som jag ska hålla i dag. Ikväll blir det avslutning och maskerad på teatern, så skönt att ta en paus så jag kan börja träna sen hehe :-p Hoppas ni får en fin dag, pusspuss :)<3

nervös ! ♥

Åååh vad jag längtar till mycket nu !

Jag längtar till sommarlovet ! Jag längtar till jag får min lön ! Jag längtar till jag ska köpa massa fina sommar kläder ! Jag längtar till släktträffen på lördag ! Jag längtar tills vi ska till österrike ! Och jag längtar till massa annat men de jag nästan längtar mest till är den 16 Juni. Jag tänker inte säga varför än men jag ska göra en sak som jag sbsolut inte vågar och jag är väldigt nervös även om det inte är någonting speciellt alls. Det är någonting alla jag och någonting jag gjort många gånger i mitt liv men denna gången är lite speciel.

Denna helgen har jag ätit så fruktnasvärt mycket godis och äckliga saker eller det är ju gott men just nu har jag ätit lite för mycket och mår lite illa. Det var trevligt hos farmor och farfar och vi spelade kort och snackade en massa skit. Vi kom hem vid åtta tiden och jag har kollat på två avsnitt av blåsningen på datorn haha.

Så nu ska jag sova har kollat in massa söta linnen och klänningar som jag MÅSTE ha !

ha det så bra, puss puss :)♥

Morsdag♥

Gutten morgen!

haha bra uppdatering det blivit va ? ;) nä jag har haft för mycket att göra.
Nu väntar jag på att naglarna ska torka sen ska jag duscha och fixa mig för vi ska vara hos farmor om 45minuter.

I fredes hade vi gäster, mycket trevligt dock somnade jag halv tolv eftersom jag skulle upp och jobba.

I Går jobbade jag hela dagen och sen på kvällen träffade jag Jerker&Matilda, Jag och jerker skulle kolla på upp men somnade efter en kvart så vi såg den i morse istället.

Så nu har jag tittat på massa kläder och MÅSTE åka in till GINATRICOT och CUBUS och köpa sommarkläder !

aja ha det så bra pusspuss :)♥

Slut projekt ♥

ÅÅÅH FUCK !

Sitter och håller på med vårt slut projekt på teatern, det ska vara en abstrakt scen på 4-5 minuter. Vi ska vara ensamma och vi får inte lov att prata.

Jag och klara har haft feta problem men nu har vi snackat lite så båda är på G nu, vet dock inte hur jag ska göra mitt ! jag behöver musik men pappa är inte hemma, behöver hjälp.

Denna skolveckan har varit totalt meningslös. Eller måndagen var okej men

Tisdag: hade 15 minuter muntliga nationella i engelska, fyra timmars håla, tio minuter muntliga nationella i tyska.
Onsdag:Ledig
Torsdag: Sprang 2km på idrotten, håla i fyra timmar, musikal.

Får fortsätta nu, behövde bara en paus ifrån allt tänkande !
ha det så bra pusspuss:)♥

Har sjukt mycket att tänka på just nu, uppdaterar till helgen

ha det så bra, pusspuss :)

tandis♥

Okej nu har jag bestämt mig, jag tänker göra det, jag ska verkligen nu, har tänkt på det i över ett år så nu får det vara dags ! Jag kommer skrika och gråta och ångra mig men jag känner att jag måste sluta vara så feg och istället ta mod till mig och göra det. Även om jag ångrar mig efteråt så har jag endå provat och vet hur det är så slipper jag gå runt i flera år och undra hur det varit om jag gjort det.


Har varit hos tandis idag, hade inga hål och altl såg bra ut, åt glass med jerker och nu har jag pratat i telefon med en totalt okänd man i 5.33 minuter, han ställde massa frågor som jag knappt kunde svara på haha. Om det är någon som missat att det regnat kan jag tala om att jag har världens vattenpölar utanför mitt fönster så det blir att dra på sig regnkläderna och ta cyklen till teatern istället för moppen.

Är as taggad på typ allt i skolan nu, eller i alla fall teatern för för första gången har jag fått en idé som aj gnog kan använda mig av ! :D

hoppas ni haft det bra :)
pusspuss:)♥

skogen ♥

Hello, jobbade ju som sagt igår så j*vla kvavt var det, var sjukt trött i huvudet och drack en liter vatten under den tiden jag satt i kassan.

På kvällen sen åkte vi hem till Viktor&Therese, de bor mitt ute i skogen i en super snygg modern stuga. Vi gick ut och gick ca 5 km i skogen, så jävla fint och tänk endå, om man blir sugen på att springa en runda så behöver man inte köra i tjugo minuter för att komma till skogen utan det är bara att gå utanför dörren. Det var jätte trevligt i alla fall fast det var så sjukt dimmigt när vi körde hem så vi såg knappt någonting, riktigt obehagligt man kände att vägen svängde men det var så dimmigt att man inte såg att den svängde. Hämtade upp Jerker så sov han hos mig :).

Idag har jag varit sjukt trött, var ute i skogen med Jerker, Andreas och Elin, skönt men sen var jag så trött när vi kom tillbaka, alltså inte trött av att gå utan trött i huvudet har druckit typ 2 liter vattten och känner mig fortfarande uttorkad. Stack hem vid sju och har bara tagit det lugnt sen dess.

Nu ska jag se färdigt på Wallander, har redan sätt det men endå har inget bättre för mig.

Hoppas ni hade en trevlig kväll, puss puss :)

WOW ! ♥

Jag sitter och tittar ut genom fönstret och kan knappt slita blicken f¨rån de blöta gröna här utanför. De är sjukt fint och påminner mig om en regnskog där allting är lugnt och bra. Jag känner mig trygg och harmonisk när jag kollar ut och igår var det ju sommar på riktigt !

Det var sol och varmt hela dagen och sen på kvällen regnade det i halva svedala, helt plötsligt hör jag ett typ brak, jag tittar ut och ringer Jerker och säger "DET ÄR SOMMAR!" och han fattar ingenting men jag fortsätter "JA, DET ÄR SOMMAR NU DET ÄR VÄRSTA SOMMARREGNET UTE !" han frågar om jag är dum i huvet och skickar en bild på hur det ser ut utanför honom, och medans det regnar as mycket utanför mitt hus så det blir vattenpölar efter fem minuter så är det helt tort utanför honom. Jaja jag tycker sommarregn är så mysigt, det bara regnar skit mycekt i fem minuter och sen slutar det. Plus att det var jätte härligt att cykla hem i natt alla blommorna doftade och värmen kändes exotisk på något sätt...

Igår hade vi vårt sista skriftliga nationella, nu är det bara muntliga i tyska och engelska kvar, vu slutade så jag kunde ta bussen två timamr tidigare än vanligt, och jag åkte direkt hem till Jerker, vi satt ute en stund och sen mös vi lite grann. På kvällen hyrde vi film och käka så mycket godis så jag trodde jag skulle sprängas.

Vi såg den Jack&Jill, jag tyckte den var bra och mysig MEN Jack hade en tatuering OCH den satt på olika armar hela tiden ! ena gången på höger och andra på vänster i olika scener hela tiden, jag menar HALLÅ är inte de sånt man kollar om man gör en film?

Jaja detta blev ett långt inlägg och nu ska jag hoppa in i duschen, ska ju jobba om en timme, vilket var anledningen til latt vi tog det lugnt denna härliga fredagskväll.

Ni får ha det så bra, wii kom precis på att vi ska till therese ikväll i hennes lilla hus, skoj !

ha det så bra, pusspuss :)

Rädsla ♥

Så nu äntligen ahr jag gjort nationella i tyska, vi hade allting idag utom det muntliga så det tog typ tre timmar med två pauser. De som är lite underligt är att det känns så jävla bra att ha gjort det. På de andra nationella har det känts skit, men nu känner jag mig jätte lätt.

Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det trelleborg, jag vill itne jag vill verkligen inte jag började gråta igår eller gråta och gråta tårarna bara rann utan att jag kunde kontrollera det, sen kom det. Jag har nästan gått och väntat på att paniken skulle komma. De var sjukt obehagligt men jag klarade av det, är dock orolig över hur det kommer gå idag. Förra gången jag skulle dit mådde jag så dåligt så mamma tvingade pappa att köra mig men nu får jag ta mig dit själv helt ensam.

Det är ganska lustigt att jag har gått och pratat med en kurator som hjälp mig med mina problem och rädslor, hur jag ska hantera panikångest med mera och det jag är mest rädd för och känner mest ångest över, det är att åka dit igen för nu har jag mått bra sålänge och jag ser de stället som ett mörkt ställe där jag lämnar mina rädslor, jag är rädd att om jag går dit så kommer de komma tillbaka.

Skit samma får gå och duscha nu sen kommer jag antagligen vara ute och gå med jerekr den största delen av kvällen och även sova. Jag behöver det.

Imorgon är det fredag !! wiihoo !
ha det så bra, pusspuss :)♥

Fika mys ♥

Jag hade egentligen tänkt träna idag men Istället satt jag i tre timmar och fikade och pratade med Sofia efter skolan, mysigt att sitta ute i detta underbara vädert och sjukt skönt att kunna sitta så och bara prata med någon så länge.

Jag var endå ganska "nöjd" över att jag valde att fika istället för att träna men naturligtvis träffar jag amanda på bussen och då hade hon varit och simmat i mer än två timmar, då kände jag mig jätte lat.

Nu sitter jag och kollar på efterlyst och Rune med hans kundvagn haha fastän det är hemsk så är det endå jävligt cool. Tänk att vara känd som "Rune med kundvagnen". För er som inte sett det så är det en älsdre man som stoppar en rånare genom att köra sin kundvagn på honom.

Har inte mycket att skriva, mina tankar bara snurrar runt och jag får inte rätt på någonting. Vad ska jag ha på mig på killarnas student?, hur ska jag klippa mig?, när ska jag börja träna, varför är jag hungrig hela tiden?

Nä ni får ha det såbra så ska jag försöka samla mina tankar, nationella i tyska imorgon 8.20-11.40

pusspuss :)♥

lite smått panik ! ♥

Hejsan, allt bra med er ?

Jag har lite smått panik ! var ju överglad att jag hittat en klänning till alla studenter MEN när jag gick dit idag för att prova den så var den inte alls som jag komm ihåg den. Den är rent för fin att ha på sig och är i ett sånt varmt material så man kan inte ha den på sommarkvällar direkt.

Så nu har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig ! Ska jag träna satan och ha små shorts och en kavaj och sattsa på snygga smycken eller vafan ska jag göra !?

jaja det är ju några veckor kvar tills dess. Har fått tider om sommarjobb nu och det blir totals 17 dagar från den 22/5-18/9 alltså inte så många dagar i veckan vilket är väldigt skönt. Ca ! dag i veckan haha fast vissa veckor är jag helt ledig och vissa jobbar jag tre dagar i samma vecka.

Jája nu ska jag försöka fixa lite saker sen ska jag lära mig om mitt ARL-yrke.

ha det så bra,
pusspuss:)♥

sömnproblem

Åh så jobbig natt alltså. Jag bara låg i en och en halv timme och blundade men jag kunde inte sova, jag var så rastlös, fruktansvärt rastlös och inte trött ett enda dugg. åt lite och satte igång teven men nä inte trött. sist jag kollade på klockan var den tio över två och då vände jag mig in mot väggen. Sov i ungefär tre timmar och vaknar över pigg !? har gått på någon konstig spar energi hela dagen. Tvingade mig till att sova nån timme i eftermiddags inna jag gick på den sista teori lektionen ! WOHO lite mindre stressigt på måndagar nu.

Fast det var riktigt jobbig massa filmer som psyka en. Har varit på teater och nu ska jag tvätta bort sminket och försöka sova.

ni får ha det så bra, pusspuss :)♥

aaahhrg!

FYRA VECKOR KVAR !

Jag orkar inte med skolan just nu vi har så mycket att göra innan vi slutar och allting är bara klyddigt och med massa skit ! Jag vill ha sommarlov nu tack ! Jag vill på semester och koppla av med familj och älsklingen jag vill ha massa roliga sommar nätter med mina underbara vänner !

Imorgon blir det körskola och teater och jag ska komma på en sak att visa upp på teatern i skolan, Jag ska skriva ett engelsk grejs och göra en röstuppvärmning sen är det nationella torsdag fredag och redovisning på onsdag.

aaarg så j*vla trött på det !

.

JÄVLA ÅNGEST !

filmmys♥

Godmorgon, hade tänkt gå ut och springa idag men det regnar ju, *suck*

Igår hade vi massa mys med film och godis hemma hos Elin. Filmen sög men det är väll umgänget som är det viktigaste. Igår bestämde vi att vi ska haa klänning på grabbarnas student men nu inatt drömde jag typ massa drömmar om att jag blev helt pank om jag köpte klänningen...Men jag gör det nog endå.

Nu ska jag ta och mysa lite med min pojke och sen klockan tre ska jag sälja kaffe och kakor på flamman då det är musikcafé som jag helt glömt bort.



Ser jätte sur ut men här är de "nya" kläderna jag skrev om
för några veckor sedan.

Ha det så bra :) pusspuss :)♥

strumpisar ♥

Skor har ju om inte alltid så väldigt länge varit en stor passion för mig,
Just i år har det inte varit de då jag inte provat ett enda par sommar skor som jag efter provningen skulle vilja ha.
Istället för skor tror jag att jag hittat en ny passion, strumpbyxor, leggins dessa underbaringar som man kan matcha till allt ! Jag har köpt väldigt många olika leggins och strumpbyxor på denare tiden jämfört med innan då jag inte köpte det alls. Mitt senaste kap är ett bar svart och svart randiga leggins från Åhlens jag köpte de förra veckan och har redan hittat en massa fler jag vill ha. Dessutom har jag hittat en jätte fin liten klänning på veromoda som jag kanske ska köpa till tobbes student. :)



Eh ja inte värdens bästa bild men skit i det !
Jag är glad och man ser strumpbyxorna lite grann

ha en underbar torsdag på er nu, pusspuss :)♥

regn kan ge glädje ♥

Hejsan, förlåt men vilket underbart väder det var igår !

Ärligt alltså eller det var ju inte härligt så det var kallt och blött men vi skulle på teater igår och vi gick dit och det öste ner, jag hade regn jacka och regnskor så jag blev inte blöt om fötterna i alla fall. Ja de jag skulle komma till var att det kändes som att när regnet kom på en så åkte alla problem av allting som störde mig bara rann av med regnet. Det kändes underbart och jag var jätte glad :)

Sen hade vi ju nationella igår och det gick kattastrof, det var den enda lektionen vi hade alltså den enda riktiga sen hade vi eget arbete och gick på teater och regnet gjorde dagen så bra :)

hoppas ni hade en bra dag igår
pusspuss:)♥

Åhh jag vet inte vad jag ska ta mig till!!!

Jag är helt slut och utmattad, jag är arg och jag tänker bara på mat!!!

skolan har varit lika tråkig som vanligt, varför valde jag inte musik ? jag ångrar mig lite grann...

snart träna barnen, ja tråkigt innlägg men jag känner mig riktigt tråkig idag !

färgglad ♥

Hej kära vänner ! (har fått det på huvudet från tv)

Idag har jag varit överspidad och jätte glad. Nu är jag jätte trött och somnade nästan fast jag "vaknade" precis innan av att jag trodde jag skulle klökas? Jaja jag har nästan läst färdigt allt i körboken, inte riktigt ajabaja.

Förra gången frågade en tjej på teatern varför jag alltid var så tråkigt klädd på teatern, jag har alltid tights eller mjukis och svart eller vitt linne när jag kommer dit för jag rör mig lättare i det men eftersom hon frågade lovade jag att vara färgglad denna gången så det ska det bli. måste byta om nu. och sen blir det först körskola och sen teater.

puss på er :)♥

otillräcklig

Jag vet inte vad jag ska göra, det känns som jag försöker göra rätt men endå blir det bara fel, jag känner mig otillräcklig. Att hitta vem man är och vad man vill att försöka passa in men endå vara sig själv fuck det är så jävla svårt. Jag vill värkligen försöka jag tänker inte ge upp men varje gång jag misslyckas får jag en klump i magen, en känsla av otillräcklighet som kan sitta kvar ett tag. Hur vet jag vad som är rätt och hur vet jag vad som är fel och hur vet jag vad jag ska göra för att räcka till, för att duga för alla och för mig själv?

at tonny´s ♥

Ja gäster igår då, det var tre fjärde delar av familjen ahlberg som var här, alltså alla utom frida.
Jag hade riktig kramp i magen i flera timmar men sen blev jag för rastlös så felicia och andreas hämtade mig, köpte lite godis och sen bar det av hem till tonny, hade mysigt där en stund sen blev det hem till jerker och sova, eller vi kollade på en film. Ja ghar sett massor av film dena helgen.

I hate the Valentine's Day- En bra och mysig film absolut se värd

Avatar- Jag såg ju den på bio, roligt att se den igen för det är mycket jag missade första gången. Den är absolut se värd. Fast den förlorar lite när man ser den på en liten teve-

Happy Gilmore- eller någonting i den stilen. Den gick på femman i fredags en härlig film med adam sandler i huvudrollen.

Sen har vi sett en dans film som gick på teve och nu wallander haha men det är bra så har jag sett på film vad jag ska denna månaden ;).




Gårdagens klädsel bytte till den nya tjocktröjan senare på kvällen


Idag har jag bara tagit det lugnt inte gjort mycket alls faktsiskt, var en runda på swedalaoutlet men hittade ingenting.

pusspuss:)♥

trist

det är så sjukt trist väder ute, jag orkar inte göra någonting alls. Vi ska ha gäster om 40 minuter, borde nog ta och fixa mig 

 

en lätt fråga men ett svårt svar ♥

Vi hade affro-dans idag i skolan skit kul värkligen och jävlar vad ma nblir svettig ! För er som inte provat det kan jag värkligen rekomendera det, de finns ju olika sorter me nalal är säkert lika rolliga ! har en jävla träningsvärk i ryggen nu bara.

Uch så svårt jag har länge vilja göra om mitt utseende eller alltså itne operation men mitt hår jag har tyckt det är astråkigt och nu gick jag in på facebook så har jag fått en "försfrågan" av en kompis som går frisör om jag skulle vilja vara "modell" alltså låta dem få helt fria händer att göra om mitt hår. Jag blev nervös iih vad ska jag välja ja eller nej, ja eller nej? jag måste nog sova på saker och fråga mamma imorgon. Vågar jag elelr är jag för feg ?

Godnatt på er :) pusspuss♥

fotsvett ♥

Hejsan, skolan idag gick väll som vanligt jag är så skoltrött så det käns knappt som man är i skolan jag är liksom inte riktigt närvarande. Men imorgon ska vi ha affro-dans och nån kampsports/dans sak halva dagen och sen är vi lediga så jag längtar tills imorgon.

Jag har tagit det lugnt idag och mitt lilla hjärta kom hem till mig när han slutat jobba, han fick lite mat och sen somnade han hehe, väckde han med lite glass han åt glatt och sen somnade han igen. Ni kan ju bara tänka er hur det stinker i mitt rum nu av kill fötter som varit instängda i jobbskor hela dagen.

Nu ska jag nog hoppa in i duschen och kanske fläta håret så det är vågigt imorgon på "äffro-dance" hehe. Idag lärde ja gmig även några steg i street dance trro jag det var eller hipp hopp. Sjukt kul, det gjorde min dag alltså :)

Nä ni får ha det så bra, händer det någonting skoj i helgen ? :)
pusspuss :)♥

Sitter i skolan nu och har matte jag fatta...

img_0305 (MMS)

Sitter i skolan nu och har matte jag fattar ingenting om grafer och sånt shit, vill bara ha maaaat!

lockar ♥

Haha jag hade tänkt vara duktig och träna idag men icke sa nicke jag somnade hehe. Jag vaknade med fin volym och nästan lite lockar på ena sidan håret medans andra var helt platt. Jag vill ha lite små vågigt år det är så fint och jag hade de ett tag i åttan, i alla fall på vissa bilder så hoppas det blir så igen*peppar peppar* nu när jag ska låta håret växa långt igen.

Jag stack ut och träffade matilda och senare anslöt sig både nathalie och daniella. Det var svin kallt ! men lika trevligt som alltid.

Nu har jag suttit och väntat på att toaletten ska bli ledig men när en är klar går nästa in så jag undrar när jag får chansen. Får väll gå där nere och använda min "sova över" tandborde som jag såg var här på rummet. Aja massa bullshit som vanligt men jag är så sjukt trött ! 

 
      
Den första är platt och den andra är lite små lock liknande saker, är det inte fint ? :)

så nu får jag sova och toaletten är ledig, gonatt på er,
pusspuss:)♥

politik

Först vill jag bara säga att jag blivit uppdaterad om att novel på engelska är roman på svenska. så bra är ja gpå engelska...

Jag kunde ta den senare bussen imorse för vi började inte förrän halv nio i aulan idag där vi skulle kolla på när politiker debaterade. Det var en person från skolan som stälde olika frågor så skulle alla partierna svara på dem och vad deras partier stod för i den frågan.

Jag tyckte det var så hemskt att av alla dessa partier var det tre personer som var hyffsade talare. Det är ju skrämande att de var så fruktansvärt dåliga som de var. Vi är ettor och de skulle svara på frågor men de var så ivriga att berätta om deras partier att man inte hörde någonting jag hörde bara blablabla. De som nästan var hemskast av allt var att en av de tre som var en bra talare var en sverige demokrat. Jag kan ingenting om politik men jag gillar inte sverige demokraterna alls men när han pratade så lyssnade man, är inte de ganska sjukt ? ÄH de går inte att beskriva om man inte var där men jag tror faktsikt att jag hade kunnat göra det bättre de var typ såhär

"Jo vi tycker blablabla" så åh vad bra MEN sen kom de med sina "MEN" och "OCH" och sen snackade de i evigheter. ååh ja ni förstår säkert ingenting men jag tycker att om man ska ut till skolor och representera sitt parti så åste man ju vara en bra talare. De som talade bra för sig var vänsterpartiet, kriskdemokraterna och sverigedemokraterna jag kan ingenting om politik över huvudtaget men ååh jag blir så arg !

de roliga var att när en tjej frågade om de tyckte de var okej att flytta elever till en annan skola mot sin vilja svarade alla nej men hallå !?! varför gör ni då de. Jag kommer nog aldrig förstå mig på politiker dde säger ju emot sig själva hela tiden. Till och med han sverige demokraten sa att de var klart de tyckte att de med utlänskbakgrund skulle få sommar jobb och att det var extra viktigt eftersom de redan hade de svårt eller någonting i den stilen. Jag förstår ingenting. Jag ska nog ta och läsa lite om politik nu hehe.

äh detta var ett långt klyddigt innlägg men jag är helt förvirrad just nu.
pusspuss:)♥

nationella

Ja somsagt var det nationella idag och det käns som jag kan förvänta mig ett IG Jag tyckte det var skit svårt och fatatde ingenting. Sen var jag ju på biblioteket igår och letade efter en NOVEL som vår lärare skrivit att vi skulle läsa så visade jag den så sa hon att jag skulel välja en roman och en roligare. suck

Jaja nu ska jag snart ta och snora iväg ut och träffa jerker, så ska vi bestämma om vi ska gå ut och gå eller om vi ska köpa frukt och glass...



pusspuss ;)♥

Gårdagen ♥

Igår var jag i malmö med Jerker och Filip, de krängde Pizza i massor på ett sånt ställe där man betalar 69:- så får man ta så många pizza bitar man vill. Sen körde vi runt lite, träffade Johanna och sen på kvällen träffade vi matilda, daniella och nathalie en liten stund.

ååh jag är så rastlös nu men måste endå vila, ikväll är det ju både teater och körskola som väntar och jag har inte läst på nått av de.

Jag borde verkligen få ordning på mitt liv och min skolgång, det är sjukt tröttsamt att alltid ha massa rester att lämna in och högen bara växer och växer. Jag måste nog köpa en ny väska så jag känner det som en ny start där jag alltid har med min allmenacka. (Jag skojade lite med väskan) men min almenacka borde jag börja använda. Som tur är slog jag ett öga på den i morse och naturligtvis har vi nationella i engelska imorgon som jag helt glömt bort och jag har inte skrivit någon sal eller någon tid ås det var bara att maila engelskläraren.

Sen har jag inte tagit tag i mina körlektioner än. Jag har ju sagt att jag ska ha mitt körkort samma dag jag fyller 18 och då måste jag börja köra på körskola. Ska nog boka in de ikväll när pappa kommer hem, eller prata med honom om hur jag ska göra.

Så detta blev en massa mer trams än om gårdagen men det behövdes, så nu får ni ha en fortsatt trevlig dag.

pusspuss
:)♥

Sneakers ♥

Jag är ett stort fan av tygskor I LOVE IT ! men när jag gått i dem ett tag får jag sjukt ont i fötterna. De är ju ofta ganska tunna i sulan så man känner liksom marken under.

När jag var inne i malmö med Jerker för ett tag sen hittade jag ett bar ordentliga skor som jag så gärna vill ha. Jag provade dem åh de var gudagåvor för fötterna.


Jag tycker egentligen att sneakers ser sjukt klumpigt ut på mig men jag borde
nog skaffa ett par för att skona mina fötter ;)

pusspuss:)♥

Books ♥

Åh denna morgenen började riktigt dåligt ! För det första försov jag mig en hel timme och sen attakerade smöret mig. Jag vaknade mitt i en dröm där jag bråkade med min pappa och min mamma var bortrest. Jag mådde inte heller bra när jag vakna utan hade ont i magen, jag stannade hemma och hela morgonen bestod av att torka tårarna som rann, än en gång var jag ledsen för ingenting jag var inte ledsen för att jag försov mig jag hade lätt hunnit med bussen men jag var endå ledsen över att hela dagen var förstörd från de att jag öppnat mina ögon.

Jag har fått en massa skolarbete gjort eller ja mer än vad jag skulle fått i skolan i alla fall. Jag har även varit på biblioteket och lånat två engelska böcker. The chain av Keith Gray och Heroes av Anne Perry. Nu hade jag tänkt lägga mig en stund jag är svintrött.



Jag hoppas att er dag har varit bättre :)
pusspuss:)♥

Tjenare tjenare kisen (från reklam på the voice)

Det blev inte så många kläder provade igår, jag tröttnade efter att ha rensat ut fyra par jeans som inte passade !

Jag måste sluta äta dåligt och börja träna asså, inte för jag ser mig själv som tjock men det är ju ganska sjukt att byxor som var förstora i sommras inte kommer på nu, suck !

Öh nu måste jag sova är svin trött och mår inna som blöö... sovmorgon i morgon wiho kommer ha det varje måndag nu fram till sommarlovet som kommer snart!!! :D:D:D

Idag har jag kommit fram till att jag inte riktigt fattat att jag är sjutton jag säger alltid att jag är 16, förra veckan var det en kille som frågade hur gamal jag var så svarade jag sexton och samma sak idag jag menar det var endå i januari jag fyllde år.

Nä somsagt man bor¨de sova, ha det såbra pusspuss :)♥

Valborg ♥

Godmorgon ! :)


Jag är rent för trött och oseriös för att kunna skriva om valborg nu, det varade inte så länge som ja ghoppats på men det var trevligt så länge det vara. Nu hade jag tänkt hoppa in i duschen och sen ska jag prova alla mina kläder och se om jag behöver rensa lite kanske.

Ikväll blir det kalajs och sen är det väll bara att se vad kvällen har att bjuda på. Hoppas ni hade en trevlig valborg.

Pusspuss :)♥

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0