regn kan ge glädje ♥

Hejsan, förlåt men vilket underbart väder det var igår !

Ärligt alltså eller det var ju inte härligt så det var kallt och blött men vi skulle på teater igår och vi gick dit och det öste ner, jag hade regn jacka och regnskor så jag blev inte blöt om fötterna i alla fall. Ja de jag skulle komma till var att det kändes som att när regnet kom på en så åkte alla problem av allting som störde mig bara rann av med regnet. Det kändes underbart och jag var jätte glad :)

Sen hade vi ju nationella igår och det gick kattastrof, det var den enda lektionen vi hade alltså den enda riktiga sen hade vi eget arbete och gick på teater och regnet gjorde dagen så bra :)

hoppas ni hade en bra dag igår
pusspuss:)♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0