GOTT NYTT ÅR ! :D ♥

Heeejsan ! :D

Jag kom faktiskt upp i tid i morse och hängde med mamma och morfor på jympa, skit kul det var fem ledare som turades om osså bara abba låtar, vi var as många 85 personer i kyrkskolans idrottshall så man blev ju svettig bara av det.

Nu har jag precis målat naglarna, Vit silver glittriga, skulle egentligen ha mörka men det blev inte fint, egentligen inte detta heller men det får duga, nu ska jag hoppa in i duschen och ta ordentliget med boddy skrubb och sen blir det att smörja in sig i brun utan sol ! får gå halv naken här hemma hela dagen och torka haha.

Mitt största problem nu är nog vad jag ska ha på mig, men det löser sig nog ! ;D

ha det bra och var försiktiga !,

pusspuss :)

ps. om jag inte sagt det så hette filmen "flickvännen från förr" :) ds.

Miss i nassen ♥

Öööh , jag fastnade i en film på trean innan den med Hillary Duff och Chad michael murrey,

Han´är typ den absolut sexigaste och snyggaste människan som finns på denna jord, han är så fiin hans ögon är bara så oooh.

Ja i vilket fall som hälst så kom jag aldrig ut så nu ska jag sova och försöka gå upp tidigt imorgon och hänga med på jympan imorgon eller ja nu idag klockan elva.

2 problem bara :

1. Jag har sjukt ont i magen för jag ätit massor av gammaldags kola vilket var dumt...
2. Jag har skoskav och kan inte använta de nya skorna :(

Nu är det tröttheten som talar, godnatt
Jag önskar er alla en riktigt härlig nyårskväll imorgon och var rädda om er !

pusspuss :) ♥

Onsdag ♥

Hejsan,

Ursäkta min lathet men jag har verkligen inte orkat gå in och skriva, men nu har jag ingenting bättre för mig så...

Igår var jag hos Jerker på dagen och sen träffade jag matilda på kvällen och vi hyrde film och åt chipps, Jag minns inte riktigt vad filmen hete men den var bra , det enda jag störde mig på var att han öppnar fönstret och frågar en kille vilken dag det är precis som i en julsaga annars var den skit bra.

Sen vid tol tiden stack hon och lite senare kom Jerker hit så sov han här, har haft mardrömmar de senaste nätterna så jag ville inte sova själv. Idag har jag bara tagit det otroligt lugnt och typ bara umgåtts med Jerker och familjen men nu börjar jag bli trött i huvudet så jag funderar på att gå ut en runda.



Tröjan jag fick av matilda i julklapp :)

pusspuss :)

Tisdagen den 28 December 2009

Hejsan,

Idag vaknade jag ganska tidigt, gjorde ingenting och sen vid tre tiden ? åkte jag in till malmö med matilda, gick runt och kollade lite men jag hittade ingenting eller jo present till Jerkers syster, puder och en ansiktskräm. Vi var klara vid åtta och gick till bussen men den kom inte på länge så Jerker och Andreas kom och hämtade oss, i svedala träffade jag nathalie en stund och sen kommer jerker på att vi ska till hans syster så vid tio kommer mamma och hämtar mig och nathalie så lämnar vi henne sen hem snabbt slå in sakerna och tvätta av mig snabbt sen kommer Andreas och Jerker och hämtar mig så kör vi dit med sakerna, stannar där en stund sen kör vi ute lite hämtar filip, möter Tonny men jag bestämmer mig för att jag vill hem, mina nerver tål inte alla dem plus bilar så nu sitter jag här och ska snart sova.

Pusspuss :)<3

16 år och minnet sviker ?

Hejsan,

Det känns som att jag börjar varje inlägg så men jag kommer inte på någonting bättre.
Stack ut och träffade matilda innan och satt och snacka en massa, tills vi frös rent för mycket och gick till mc donalds och värmde oss. Alltid lika trevligt haha. Nu sitter jag bara här och fryser så jag skakar, har kollat igenom min bilddagbok och jag skrattar och blir ledsen och skäms på samma gång. Vissa bilder är så pinsama att jag bara vill ta bort dem men jag kan inte , för innan kom jag ihåg iprincip allting men nu när jag kollar igenom så minns jag faktiskt inte saker så jag måste ha kvar det som minne, och många är väldigt roliga minnen.

Nu ska jag gå och lägga mig så jag kommer upp imorgon och mår jag bra så blir det förhoppninhgsvis till malmö med matilda :) .

Godnatt&puss

Gårdagen

HEJSAN , JAG SKRIVER FRÅN TELEFONEN OCH AV NÅGON ANLEDNING VILL DEN BARA SKRIVA MED STORA BOKSTÄVER. IGÅR ÅT VI JULMAT HOS MORMOR OCH JAG FICK ETT PRESENTKORT AV PETRA OCH THOMAS SÅ DET BLIR TILL ATT SHOPPA. SEN PÅ KVÄLLEN TRÄFFADE JAG MATILDA OCH NATHALIE VI VAR FÖRST UTE SEN GICK VI HEM TILL MIG OCH SPELADE SPEL. IDAG HAR JAG BARA VARIT MED MIN ÄLSKLING OCH NU SKA JAG SNART TRÄFFAMATILDA SKA BARA VILA LITE BLEV JÄTTE ILLAMÅENDE HELT PLÖTSLIGT, HA DET BRA PUSSPUSS :-)

Fint besök ♥

God middag,  ;)

idag vaknade jag av att det knackade på dörren och det hördes en massa tillgjorda röster utanför. Och då var det Petra och Thyra som var på besök så jag fick ju gå upp fastän jag såg ut som en fågelskrämma. Vi fikade och så och hon smakade och dräggla ner alla haha så söt , nu ska jag snart hoppa i duschen och fixa mig och mina naglar hade jag tänkt för sen blir det hem till mormor och morfar och äta julmat igen ! och även då träffa thyra :)

aja ha en bra dag

puss puss :)

dagen efter ♥

Hejsan,

Idag har jag inte gjort så mycket så jag tyckte det var dags nu att berätta lite om gårdagen.

Jag brukar vara klar tidigt på julafton men inte denna julen utan jag fick dra på mig kläderna och springa ut och gå hyffsat snabbt hem till farmor och farfar där teven redan stod på och som svar på en fråga så dissade jag Anna Ankas jul och valde den traditionella Kalle Anka julen. När det var slut öppnade vi julklappar och jag visste vad det var i de flesta paketen förutom de från mamma och pappa men det var en iphone :D. Vi gjorde inte så mycket vi löste lite gåtor och spelade julklapps spelet och jag fick mest klappar hihi ;), och jag fick även nöten i gröten och jag blev helt chockad för jag tog jätte lite och tyckte jag såg nöten i tobbes så jag kunde inte hålla mig när jag fick den så folket slutade ju äta, typiskt !

Ja sen vid tolv gick vi hem och då kom Jerker så sov han här och vi har tagit det väldigt lugnt idag, hyrt flickan som lekte med elden, kollat på shreck (stavning?) den tredje. Och nu stack han hem och vi kanske ska gå ut en runda sen. Jag orkar inte lägga upp bilder nu men det kommer. är ni lika trötta som jag denna dag så kan jag tippsa er om att gå in här det är folk som skickat fel sms till folk, vissa är roliga men vissa är ju så äckligt pinsamma att man skäms.

Ni får ha det bra , och God Jul på er ígen :)

pusspuss :)

Nu är det jul :)♥

Haha godmorgon ! :D

Nu har jag öppnat den sista luckan på min chokladkalender (Ja, det hör till) och öppnat några julklappar, fick böckerna När jag hör din röst och Ljudet av ditt hjärta och de är fortsättningarna på om jag kunde drömma, alltså böckerna till twilight och new moon. Haha ja sen fick jag kläder också. Och  egentligen skulle jag hänga med mamma på juljympa men jag tror jag har lite feber så jag hoppar det, träna kan jag göra efter jul !

aja nu ska jag äta frukost så ni får ha en riktigt ...

GOD JUL ! :D

ont :(

Hejsan,

Jag är inte alls på humör just nu jag har ont i magen och huvudet och näsan den rinner och jag tror jag har feber och en ny visdomstand verkar vara på väg opp och jag har fortfarande en julklapp kvar att slå in. Gick ut och träffade matilda och nathalie innan vi gav varandra julklappar och egentligen trodde jag inte jag skulle få någonting eftersom vi inte pratat om det utan jag bara köpte för jag tycker det är så roligt :P. Men det fick jag och de var så fina så mina kändes ganska ynkliga haha :P, men men jag blev jätte glad i alla fall och har redan använt en t-shirt jag fick av matilda eller jag har den på mig nu kommer bilder på allt sen efter morgon dagen.

Nu ska jag gå in här och läsa lite så jag blir på bättre humör sen ska jag ta mig i kragen och packa in den sista paketen :P

pusspuss :)

snart jul ! :D♥

God dag på dagen innan doppare dagen :D

Nu har jag packat in nästan alla julklapparna och hittat på massa roliga rim så vissa vågar nog inte öppna sina hihi. Ska ner till byn nu och skriva på någonting på coop och även köpa de sista julklapparna till jerker tobbe och smulan.



ha det bra,
puss på er :)


Trötter ! ♥

Hejsan

Jag orkade inte skriva igår men jag såg i alla fall på film med jerker andreas och tonny och sen stack jag och min älskling hit så sov han här :) myspys

Idag var jag först och handlade julklappar med jerker, har köpt nästan alla nu men ska fixa det sista i morgon och även slå in alla, med mera. Sen åkte jag in till malmö en gång till och såg new moon med matilda&nathalie, när filmen var slut var jag ganska besviken men nu när jag fått smälta det lite så var den faktiskt väldigt bra, på  vägen hem hade jag följe med lullu som också hoppade va bussen :)

puss&godnatt :)

Slappedag ! :) ♥

Hejsan,

detta har varit en otroligt lugn dag, jag har julpyntat och sovit :) nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det film med pojkarna :). Är riktigt förkyld och har lite feber men det får jag sova bort i natt,

pusspuss:)

ett medelande ♥

Hejsan,

Jerker&Andreas hämtade mig vid halv två eller halv ett, vi åkte hem till andreas och såg lite på en film på teve men de tröttnade så stack ut och körde en runda. Sen får jag ett sms från nathalie med frågan vill du ha picknick i snön haha så efter en stund kör de mig hem så förbereder jag mig för picknicken. Sen möter jag nathalie så picknickar vi och åker pulka haha. Sen går vi in för vi fryser och då sminkar hon mig och efter det sitter vi och gör "sonkar" med hennes syskon haha. Vid tio tiden hämtade pappa mig och nu sitter jag här och ska snart gå och lägga mig.

puss&godnatt:)

gårdagen och en märklig drömm ♥

Hejsan,

Igår skulle jag med matilda&nathalie till Lomma för nathalies klass hade fest.
Så vi hämtade matilda vid sju och stack hem till nathalie (det skulle egentligen vara en "överraskning" att jag skulle med, men så blev det inte:P) Nathalies pappa körde oss dit och det var inte alls som jag tänkt mig. Musiken var itne speciellt bra men vi dansade endå, men det roligaste på kvällen vad jag tyckte var när några killar trollade för oss haha. Men sen när vi skulle ta våra saker (som vi lämnade in) så har någon idiot dragit av matildas pälls från hennes jacka, jag menar vem fan gör så !? så kvällen slutade inte så bra eller jo sen när vi blev hämtade bjöd mats på falaffel och ajg var totaly starving så det var gott ! Jag gick och la mig direkt med kläder och allting och vaknade med smink i helal ansiktet.

Och nu till drömmen, igår hittade matilda en tia så undra hon var hon skulle göra av den så sa jag syoppa den i bh'n och de gjorde hpn och självklart drömmer jag om att jag och matilda hittar massor av pengar och stoppar ner det i bh'n, och det var inte det konstiga utan jag drömde att jag och en gammal  tant piercade oss i foten, ? 

nu i efterhand tyckte jag det var ganska konstigt, Jaja nu måste jga gå och fixa mig för Jerker och Andreas ska hämta mig men takc så mycket tjejer för en trevlig kväll  ♥ Pusspuss:)

Nya fynd och natten till idag ♥

Hellu,

Igår gick jag hem till Jerker eller ja till deras lokal där han och grabbarna hade fest. Vi pratar lite och reder ut ett och annat och jag följer med honom in, jag är inte speciellt taggad så jag bara sitter lite senare möter jag nathalie och snackar lite sen följer jag henne hem och går tillbaka dit och då börjar jag tagga till, inte för jag druckit vilket jag inte hade utan för att jag var skit trött och hungrig, men eftersom resten var ganska fulla så blev det lite bråk så det slutade med att jag stod ensam och dansade typ, till sen när jag slutade då började de andra. Jaja sen sov jag hos Jerker i alla fall.

Idag skulle jag egentligen in till malmö och handla kläder :D men pappa ville inte köra i detta vädert :(. Så vi stack till swedala outlet och jag hittade ett par skor ! :D eller ja stövlar så nu när jag endå visar dem så visar jag de jag fick av mamma med och mina nya mys vantar :D.

de nya stövlarna:


de jag "fick" av mamma:


Vantarna:


Som vanligt, klicka för att få de stora, nu ska jag ta och vila en stund jag gick ju upp tidigt rent i onödan !
Pusspuss :)

Julkläder ♥

Hejsan, idag var det julavslutning i skolan wiii ! :D

Vi bytade julklappar och hade mysigt, sen gick jag till tåget för att åka in till malmö men det var någonting fel så de tågen stod helt stilla så då sprang jag till bussen. Hoppade av vi entré och mötte upp nathalie och kerstin i hennes klass. vi gick runt lite och när kerstin skulle gå sprang jag och nathalie och provade kläder och nu har jag hittat jätte mysiga kläder till julafton :).

Nu ska jag hoppa in i duschen sen bär det av utåt någonstanns, nej men jag har mina stopp men orkar itne skriva nu jag skriver sen hur det blev :P

ha en riktigt härlig fredag :D
pusspuss:)

Sista skoldagen för dethär året ♥

Hejsan, då var det sista skoldagen idag då och jag hade en lektion !

bussen var försenad 20 minuter så jag kom lite sent till skolan men det gjorde läraren också, han kom typ en halv minut efter mig, vi hade dator kunskap och sen hade vi tydligen ingen tyska och på engelskan var jag 20 minunter och de var 20 minuter disney reklam så det räknas inte som lektion. Jag åkte till Trellenorg men somnade på bussen och vaknade i panik när jag var frame och folk gick av. Rusade av bussen och glömde kvar min mössa. Efter "doktorn" gick jag till vahlen och träffade på mormor och morfar, jag hittade bara vantar och en mössa som jag antagligen bara kommer ha om det verkligen är kallt eftersom jag fryser väldigt lätt och väldigt mycket om mina öron. Och eftersom jag inte hittade någonting så åkte jag med dem hem.

Nu har jag nästan skrivit klart NK- arbetet, det är bara resultatet kvar och det har jga glömt i skolan så jag får ta det imorgon.

Om morgondagen går som planerat ser den ut ungefär såhär:

avslutning 11.00

in till malmö, kolla kläder och köpa julklappar.

möta upp Jerker

Lokalfest hos Jerker.

somsagt om allt går som planerat, eller ja ingenting är helt planerat förutom avslutningen så jag får se hur det blir:P

pusspuss :)

skolan

Godmorgon,

Sitter i skolan just nu, är riktigt hungrig och alla pratar när otto försöker förklara, jag blir tokig och får sår i öronen !

men det blir en kort dag för halv ett måste jag åka till trelleborg. Jag ska även gå och titta på kläder sen och när jag kommer hem ska jag börja med mitt NOarbete och det som inte blir klart får jag fortsätta med imorgon.

ps, jag slår snart dem som sitter och gnisslar med sina blöta skor ! ds

ha en bra snöig dag ! :)



allt blev svart

Hej igen, jag gick ut och träffade nathalie nu på kvällen och rätt som vi går kommer ett grönt ljus sen blir allting hela svart, en eller möjligtvis två sekunder senare är allt som vanligt igen men fyfan vad läskigt det var !

Nu sitter jag bara hemma och försöker få upp värmen, jag har fått ett par nya stövlar eller jag har köpt men mamma köpte dem till mig, det blev inte de jag ville ha så först var jag lite besviken men nu tycker jag dem är riktigt sköna. Sen har jag kollat på kläder till jul och nyår. var inne på HM´s hemsida och hittade en rolig sak där man klä på modeller kläder eller ja för att se hur det ser ut och hittar jag ingenting annat till nyår så tänker jag sattsa på detta, om det verkligen inte finns någonting annat.





Puss&Godnatt :)

sjukling ? ♥

Hejsan och godmorgon på er.

hade det varit 0.12 grader kallar så hade jga kunnat säga att jag sitter här inne och ska snart gå ut och ta en promenad ner i svedala och njuta av den fina snön. Men eftersom det inte är det får jag väll berätta att jag snart ska slaska ner till svedala och hoppas på att mina skor inte läcker in.

Jag mår inte prima så jag stannade hemma från skolan och har sovit till  elva/halvtolv. Det var riktigt skönt men tyvärr mådde jag inte mycket bättre när jag vaknade men därremot hade jag så många olika fantasier till engelskan så jga satte mig och åt och skrev ner en sak med det samma.

Och nu ska jag som sagt snart ner till byn och köpa Julklappar till min person i skolan eller jag hoppas att jag hittar någonting och förhoppningsvis till några andra också. Sen blir det nog att börja på non om jag får några idéer, skriva ner engelskan på datorn och kanske klistra in lite foto i mitt album ! :D

ni får ha en otroligt bra slaskdag !
puss&kram :)<3

Barn ska få vara barn !

Ett ämne som är aktuelt just nu är att barn ska få vara barn.

Jag kan inte annat än hålla med, jag lever tillsammans med en bror som vuxit upp rent för snabbt och har kompisar som har gjort mycket saker som man inte borde göra.

visst har jag varit väldigt barnslig av mig men jag och mina vänner lekte med barbie när vi gick i fyran och femman, hela vår klass lekte dunkgömme när vi gick i sexan. Tjejerna i klassen som andvvände smink hade maskara och läppglans. Det var nog i femman eller sexan  som jag fick min första bh, jag tyckte det var överpinsamt att mina bröst började växa. Nu går små tvåor och treor omkring med bh de sminkar sig i fyran och det är inte lite maskara utan det är puder foundation flera lager, de tupperar håret och ursäkta med många klär sig riktigt slampigt.

Och det är inte det värsta utan, fråga de barnen vad leka är, jag lovar 75 procent tittar på en som om man är dum i huvudet, "vaddå leka, vi leker inte längre" Nähä när slutade barn att leka? Jag tycker detta är hemskt, jag blir så glad när jag tränar barnen och alla hoppar glatt när man nämner ordet lek, jag hoppas verkligen att de kommer fortsätta att leka när de är tolv.

Jag och mina kompisar pratade just om det, nu när vi är 16 så har vi helt glömt bort hur man leker, alltså med barbie och sånt. Nu när jag börjat på jymnasiet så har jag lekt mycket mer än på flera år, vi har lekar på teatern, jag leker med barnen på träningen och jag är otroligt klad över att jag får vara barnslig ibland. Vissa av mina vänner tycker att jag är rent för barnslig och själv tycker jag att jag är rent för vuxen. Men vilket är egentligen bäst ? Man är myndig när man är tjugo år sen är man vuxe ni typ 50-70 år, varför ska man då sluta leka när man är 12 ? eller yngre ?

Nej mer lek ! , tänk på dumlereklamen hur fan skulle världen sätt ut om små sju åringar hade gått klädda i kostym och jobbat på kontor? Nej var barn så länge du kan och våga leka även om du kommit upp i tonåren ! skäms du för barbie så lek dunkgömme, barbie tröttnar man på men man tröttnar aldrig på gamla trogna lekar.

det blev klyddigt men jag hoppas mitt budskap går fram ! 

 

Tidag ♥

Hejsan,

Det är tisdag kväll och bara två riktiga skoldagar kvar innan lovet ! Jag längtar riktgit mycket men kommer endå sakna min galna klass.

Ja gahr inte gjort så mycket idag, har haft den sista barnträningen för detta året och jag fick massor av kramar :D. Nu ska jag gå in på it´s learning och kolla när engelskan ska vara inlämnade sen blir det att kolla på klänning till jul, Jag vet inte om jag ska ha klänning ens eller om jag bara ska ha en rös myströja och ha min dopklänning till nyår, eller ja självklart inte min dopklänning utan klänningen som jag hade på Thyras dop.

Godnatt sovgott

pusspuss :)



I know you love me
You know i love you


:)

Månadagen ♥

Hejsan, igår var ja gså trött så jag somnade nästan direkt när jag kom hem...

Jag började som vanligt med NO på morgonen och lärde mig ganska sjuka saker som jag nog kommer skriva här sen. Vi jobbar med miljö nu och alla borde vara mer miljömedvetna.

Jaja sen hade språk och svenska men eftersom Hanna är jätte snäll fick vi sluta tio minuter tidigare, slänga i oss lunch och sen ner till spyken södra och sminka oss för föreställning. Den första var för skolbarn och det var även de nroligaste eftersom de hade rätt ålder och skrattade glatt. Sen var de de på skolan, det var itne så många mest såna från vår klass. Ja och efter den föreställningen hade vi lite rast så jag och några tjejer gick och åt sen var det samma sak om igen för föräldrar, syskon och vänner släkt ja allt möjligt.

När allting var över så kändes det jätte skönt men samtidigt kännes det som vi blivit mycket tajtare så just nu känner jag inget behov av att studenten ska komma snabbt.

take care :)

Lucia ♥

Hejsan alla glada människor ! :D

Dagen idag har varit lugn men endå fartfylld. Jag vaknade med min älskling brevid mig, men han skulle och jobba så han stack och jag åkte med familjen till min faster där även farmor och farfar och kusinen och hennes kille kom och tobbe med såklar. Åt lite och sen till coop köpte socker och vi skulle ta en ny tidtabell men de var slut. Hem och skrev klart en recension och direkt efter det så bakade jag. Sen blev det lucia i kyrkan med matilda&nathalie, visst var det trevligt men jag hade förväntat mig så mycket mer.

Nu har jag precis sätt Idol finalen på nätet och jag är så glad inom mig! Jag blir så lycklig av att se andra stråla av sån glädje som Erik gjorde när han vann. Jag har sett överallt att folk tyckte hans tjej var pinsam så jag trodde hon skulle göra någonting som var ännu värre än när den blonda tjejen hörde fel namn och trodde hon gick vidare men hon gjorde ju ingenting som var ens i närheten av det.

Nu ska jag i alla fall gå och lägga mig och dränka mina torra händer&läppar i hudsalva.

puss&godnatt :) 

Helgen ♥

Hejsan,

Igår blev det att jag gick ut och träffade matilda&nathalie. Vi var på sportan precis som resten av svedala och kollade på lussekuppen och sen gick vi runt och pratade och frös halvt ihjäl:P

Idag träffade jag Jerker och snackade lite, sen har det bara avrit mys och film med han och familjen och nu har vi sätt nästan alla avsnitten av guds tre flickor en riktigt bra serie tycker jag man blir helt besatt och måste se nästa avsnitt, elelr ja vi blir det i alla fall:P

Imorgon ska vi antagligen hem till Katrin och Ola, ville egentligen inte med först har massor av läxa känns det som. Men eftersom therese ska dit och vi aldrig träffas så vill jag med.

hoppas ni haft en trevlig kväll,
pusspuss :)

denna eviga stress, ♥

Nu ska jag försöka vila en stund typ tio minuter skriver mer sen... :)

huh?, en ko ? ♥

Hellu, det var en lång dag i skolan idag, eller egentligen inte men vi börjar tidigt och har världens lääängsta datorkunskap. Efter skolan åkte jag buss till malmö med Cassandra och även lilla Sandra kom på, ja för jag skulle möta Jerker i alla fall, och han skulle sluta fyra så jag köpte en bulle jag kunde ha när jag väntade på honom, men han slutade tidigare så det blev så att han stod inne på södervärn och väntade på mig haha.

Nu har jag precis nästan hämtat min cykel och även sytt teaterkläderna till imorgon (Jag ska vara en giraff mne eftersom jag inte är någon mästare på att sy ser det ur lite som en ko). Vi ska samlas i skolan kvart över åtta och sminka oss sen blir det lucia och efter det är det genrep. Uppspel på måndag ju, och vi har inte kört igenon hela i ett streck än ! Jaja jag ska nog ta och läsa igenom manuset, inte för jag har några repliker precis men halva pjäsen är struken så det är bra att kolla efter när jag ska vara vaken ;)

godnatt på er
pusspuss:)

Ett gott skratt förlänger livet :)

Jag glömde ju berätta en sak som hände igår. Det är hyfsat svårt att försöka skriva en bra förklaring på det hella men jag försöker.

Det började med att jag hoppas av bussen och blev lagom irriterad på mitt skosnöre som låg under hälen så jag trampade på det (den hårda plasten som är längst upp) så jag stannade och fiixa till det, fortsätter lite till och då är båda skosnörena under min fot så jag ställer mig på ett ben och ska fixa det och tappar naturligtvis balansen så jag tappar min ena västa och trampar på den, snubblar framåt och fastnar i samma väska och snubblar yterligare en gång, när jag tror jag ska hamna rak lång på marken snubblar jga rätt in i en byggnad. Snabbt springer jag tillbaka och plockar upp mina väsker och fortsätter gå och skrattar för mig själv.

Sen idag hände det också en lustig sak, Vi hade haft no-prov och jag skulle gå till teatern där äver byggarna hller hus, på hål lser jag att de håller på att bygga någonting, där är stora fönster över hela stället som de är. När jag kommer närmre blir det ett jävla bankande (jag går då mot sidan mot) så jag vänder mig om efter en stund och hela klassen står och vinkar åt mig haha, sen bankar de en gång till så gör en kille sånt "ring mig" tecken så jag nickar och blinkar lite flörtigt och går i väg  och det börjar shoa och applodera. haha och då fick jag ett såntdär fånigt leende på läpparna som man kan leva på resten av dagen.

Nu ska jag försöka sova,
godnatt puss :)

från skolan

Godmorgon,

Just nu sitter jag på engelskan och har ont i huet. Har haft matte vilekt jag inte tycker om längre och jag är allmänt irriterad på allt och alla just nu !

Jag hade feber igår och en liten del av mig önskade att jag inte skulle orka gå till skolan idag så jag slapp göra provet men det är väll lika bra att få det gjort. Men jag orkar inte få IG , men jag får verkligen inte in det.

aja får väll vara lite aktiv nu.

ha en bra dag, puss :)

no-prov !

Så segt det var att komma upp i morse, jag måste börja gå upp tidigare så jag hinner fixa mig på morgonen. Jag orkar inte gå runt som en luffare hela dagarna. Stöd engelskan gick bra och jag börjar faktiskt förstå när jag sitter ner i lugn och ro. På EHL bestämde vi att vi ska köpa julklappar till en hemlig person eller ja vi gick vars ett namn men vi får inte säga det till någon. Jaa matten var lika tråkig som vanlligt men idrotten var rolig, som jag skrattade, jag gick riktig kramp i bröstet och fick knappt luft, sen fortsatte det på tyskan, den är så rolig på torsdagarna för då är sophia så trött så vi kan ha riktigt roligt.

Nu på kvällen har jag tränat barnen och sagt hejdå till andre som åker till "tahiland ;)" nu i veckan. Nu sitter jag med non och ögonen går i kors, jag börjar få feber och vill egentligen bara sova men det måste göras. 

puss&godnatt 



bild från bowlingen, ljuset visade ganska tydligt var
jag missat med mitt genomskinliga nagellack;)

lång dag

Det har varit en riktigt lång dag idag. Jag åkte med bussen tio över sju och hade alla lektioner, sen höll vi på med teatern till klockan sex, vi skulle egentligen hållt på till sju men treorna skulle ha kvällsföreställning. Tur det för hade vi slutat klockan sju vet jag inte hur jag skulle kommit hem eftersom bussarna tydligen slutar gå fem över halv sju och nästa inte går förrän kvart över nio.

Jaja när jag kom hem till svedala stack jag till flamman, tyvärr missade jag hela klas klättermus föreställningen, men jag träffade i alla fall alla trevliga människor och var med på "avslutningen" nu innan jul, vi börjar igen den 18 januari och det ser jag fram emot ! :D

nej nu får jag ta och sova lite så jag orkar med dagen imorgon,

puss&godnatt :)

fullt ös medvetslös !

Hejsan,

igår var jag ju och bowlade och åt med familjen på lets go, det var riktigt trevligt och jag kan verkligen rekomendera er att gå dit. Sen på kvällen träffade jag matilda och vi gick hem till nathalie.

Sen idag har jag varit med familjen för att handla kläder till julafton, jag hittade inga kläder men lite annat som brun utansol, nagellack och läppstift och två julklappar. Sen bar det av till lund direkt och kolla på terater, jag ahr precis skrivit klars resensionen, mamma ska godkänna den sen och se om den är bra, och nu ska jag börja på non.



pusspuss:)

Fredag

Jag vill börja med att gratulera andreas som äntligen fått sitt körkort ! :D

I skolan igår var det som vilken annan fredag som hälst förutom att vi kollade på teater på svenskan, ganska kul men nästan alla var helt slut sen i torsdes.

Efter skolan stack jga hem till jerke och somnade på hans soffa, hem åt sen träffade jag amtilda&nathalie en stund och när de skulle iväg stack jag till Jerker så åkte vi med andreas till malmö och hämtade Jerkerssyster, sen gjorde vi inte mycket körde ett varv i svedala sen tröttnafr vi och stack hem till jerker och kollade på film, och jag sov där.

Jag är helt slut idag och ska bara ta det lugnt nu på dagen sen ikväll blir det bowling&julbord med familjen, vet inte om jag hinner gå ut efter eller hur det blir.

take care :)

morgon

Godmorgon, jag kan ju säga såhär för att vara i skolan så länge igår är inte en timmes sovmorgon speciellt länge. Speciellt inte när mnusikeleverna som var där lika länge som oss inte börjar förren halv tolv.

Men lite hjälp är det i alla fall, så jag har hunnit kolla på julkalendern haha, såg två avsnitt och den är inte så dålig som jag trodde men visst var julkalendern bättre förr..

'
vill du kämpa för att pandan ska överleva och på så sätt rädda en stark symbol för djurensrättigheter?
bli pandafadder idag.
haha förlåt var bara tvungen att fortsätta lite på mitt tal såhär i efterhand.



ska gå och fixa mig nu klockan var mycket.
ha en trevlig fredag, pusspuss :)

en riktigt lång dag...

Hejsan, godkväll. Jag kan redan nu ursäkta mig för att jag är extremt trött så skriver jag något konstigt förklarar det en del ;)

Jag vaknade i morse och mådde riktigt "BLÄ" men stark som jag är ;) kravlade jag mig ur sängen och kom till skolan lagom för datorkunskapsprov. Sen på tyskan gjorde jag mitt svensktal. Ja´engelskan blev inte så lyckad men jag har i alal fall fått hem min bok nu så jag kan börja vara med på lektionerna igen. Jaja sen svensktal nervös som ett svin och jag minns inte vad jag snackade om eller jo rädda pandan men jag hade ju inget färdigt tal bara en power point men folk sa att det var bra så jag hoppas att hanna med tyckte det.

Sen bestämde jag mig för att stanna i lund, det kändes inte lönt att åka hem, vara hemma en timme sen sticka igen så jag var med på NOn idag, sen gick jag, klara amanda och cassandra och käkade falaffel, fy fan vad gott det var, jag var hungrig som ett jävla svin emn endå mums !

Ja sen blev det då spynfkonsert som vi ska skriva en resension om. 17 band alal hadde typ två låtar var, jag ska resensera de fem sista, och just nu minns jag ingenting, men men jag får sova på saken. Mamma kom i alla fall och hämtade mig klockan tio. Det har varit en riktigt lång dag. 15 timmar hemmifrån och jag tycker synd om amanda vars tåg var inställt.

jaja nu måste jag sova,
puss&godnatt

go ask alice

Jag har inte orkat börja med någon av läxorna igen så det får gå som det går imorgon.

Men snart ska jag stänga av datorn, borsta tänderna och lägga mig och läsa färdigt go ask alice än så länge är den riktigt bra. För er som inte vet så är det en dagbok skriven av en tjej i min ålder har jag för mig och det handlar om hennes liv (såklart) och hur hon kom in en värld full av drogor. allting är så bra beskrivet och man vill inte sluta läsa den eller jo det är så hemskt men samtidigt vill ja så gärna veta vad som händer med henne. Men jag tror inte det är någon som någonsin vill vara inblandad i någonting som har med drogor att göra efter att ha läst denna boken.

godnatt :)

utmattad

När jag vaknade imorse så var jag helt slut. För en gångs skulle valde jag att lyssna på mig själv och kom överrens med mamma om att jag skulle till skolan och göra provet sen åka hem igen. Det har blivit rent för mycket för mig nu på senaste tididen och stress är det som får mig att må som sämst. Ja i alla fall så var det precis vad jag gjorde, fast jag missade bussen hem så jag gick runt i kylan i 40 minuter, och kollade lite i affärer. Sen hem och läste engelskboken som snart är klar nu. Mamma sa att Jerker kunde komma över en stund, hon skulle jobba och jag blev riktigt glad för jag vill inte vara ensam när jag är såhär. Ja, vi gjorde väll inte så mycket mer än att sova i typ tre timmar. Och när pappa kom hem så fortsatte vi med läxan och Jerker gick hem.

Jag orkar inte göra klart allt på en gång det går bara inte jag bryter ihop då så jag tare lite i taget.

imorgon blir det ganska stressigt, flrst skola med tal&prov sen hem snabbt, konsert klockan sex tror jag och den varar typ till tio. Så jag är antagligen inte hemma förrän sent, Men tänk så mycket skönare det blir att få sova en timme extra på fredag !

puss

datorn brinner?

Just som jag satt här som bäst och kollar runt överallt så börjar det plötsligt ryka upp pakom datorn. Som tur var så var det ett ljus som stod gömt bakom datorn men jag tar det hela som ett tecken på att jag borde ta tummarna ur röven, stänga av datorn och göra min läxa !

Det är ju den första deccember idag, vilket börjar bli ganska tjatigt att höra.
Men i alla fall jag tror att alla minns när man var barn att så fort man började skolan igen efter sommarlovet så ville man ha julafton och jag i alal fall önskade så det knaka att tiden skulel gå fortare så det blev första december. och då sa alltid mina föräldrar "vänta tills du blir större då komemr tiden gå skit fort" och som liten förstod inte jag det. Vi hade ju lärt oss att det finn 24 timmar på ett dygn, en timme är 60 minuter och en minut är 60 sekunde och hur sjutton kan då tiden gå snabbare för dem när allting går så himmla snabbt för mig ?
Då förstod jag det inte och har inte riktigt gjort det förrän nu, det är sjukt vad tiden gått fort efter jag började gymnasiet.

så ta vara på tiden helt plötsligt bara springer den iväg...

Lov, ja tack

För varje dag som går blir jag bara segare och segare i huet. Har varit riktigt trött hela dagen. Fast jag har inte gjort så mycket. Var på stöd engelska en halvtimme och vi är bara två där och läraren så det är ganska nice. Sen EHL typ som mentorstid fast det tar 10-15 minuter sen får vi gå. Sen gymade vi på idrotten och det var askul ! fast jag var helt slut på tyskan. Nu ska jag ta ett glas vatten, kolla på prodjekt runnway, läsa i pauserna, träna barnen, kolla på matten, läsa engelska. Sova gott.

ungefär, jag vill verkligen ha lov nu !

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0