lång dag

Det har varit en riktigt lång dag idag. Jag åkte med bussen tio över sju och hade alla lektioner, sen höll vi på med teatern till klockan sex, vi skulle egentligen hållt på till sju men treorna skulle ha kvällsföreställning. Tur det för hade vi slutat klockan sju vet jag inte hur jag skulle kommit hem eftersom bussarna tydligen slutar gå fem över halv sju och nästa inte går förrän kvart över nio.

Jaja när jag kom hem till svedala stack jag till flamman, tyvärr missade jag hela klas klättermus föreställningen, men jag träffade i alla fall alla trevliga människor och var med på "avslutningen" nu innan jul, vi börjar igen den 18 januari och det ser jag fram emot ! :D

nej nu får jag ta och sova lite så jag orkar med dagen imorgon,

puss&godnatt :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0