sovasova

klockan är 01.27 och jag är svin trött.

stack på jympan nu ikväll vi var typ inte alls många och jag vann en vattenflaska (H). Stack direkt hem, käkade och duscha, fixade mig och sen bar det av ut och träffa matidla vid "stenen" så jag cyklade där och tänkte var fan är stenen men jag hittade. snackade lite sen gick vi in på mc donald för hon skulle ha koffie för att piggna till. Så valde hon vilka kläder hon ville ha haha skönt att dom blir andvändna men saknar dom i byrån just nu haha helt tomt eller så kan det vara för jag slängde halva mitt um i tvätten. I alla fall sen stakc vi till Roslett och snackade sen hemm till nathalie såg film med henne och två andra som jag itne kan stava deras namn men a&n. Mötte upp Jerker när jag cyklade hem och nu sitter jag här och ska sova men först måste jag tvätta bort sminket ,
(ps har gjort mycket idag men inte fan har jag fixat naglarna ! för dåligt haha ;) ds)

sov gott godnattpussilussi

possitiv stress

gaah! många uppdateringar idag men jag är så glad idag ja gvet inte riktigt varför haha, nu har jag mycket att göra och är helt stressad men possitivt stressad för engångs skull :D . ska flytta om lite på mitt rum hihi inte mycket men byta plats på lite saker sen ska jag ta på mig kläder till att jympa i sen ska jag cykla till mormor för vi ska ha följe . Ja jag tränar med min mormor och min mamma. och jympan börjar om en halv timme så jag får skynda mig .

gammal bild men såhäär glad är jag idag ! :D

kisses

mina första mål

Okej då var det dags att inviga den nya katogorin "mina mål" och mitt första mål är

att gå ner 6 kilo, inte på bestämmd tid utan bara sådär innom ett år helst

mitt andra mål är

att träna minst två dagar i veckan hela sommaren och två-tre när skolan börjar

mitt tredje och tuffaste/svåraste mål är

att sluta äta godis, chips och massa sånt, (lite choklad går bra under den veckan i månaden som det är ett behov)

ny katogori+ny design

Ja, som ni märke har jag ändrat min design, mest för att jag har haft otroligt tråkigt idag, har som tur är sparat den andra designen ifall jag ångrar mig haha, och är inte helt klar med denna heller. JAg har gjort en ny katogori också mest för min egen skull, jag upptäkte att jag gått upp i vikt och väger nu 70kilo vilket har varit min stora mardrömm men nu så ska jag börja sätta upp mål så jag kommer ner till mina älskade 64 kilo. Därför har jag gjort en ny katogori "mina mål" då vet ni det.

sara är i farten

haha nu är jag på hugget, fixar med massor av saker, dock inte det jag sa(naglarna) men massa saker jag sagt jag skulle göra innan men inte gjort, en sak jag sagt är att lägga upp bilder från norge så här kommer några ... kommer fler.


 

tryck på dom för att få full storlek.



inga roliga biler men alltid något.

rensning

oj, nu blev det tomt i garderoben eller byrån haha, så mycket för smått jag har egentligen, ska nog fråga om folk vill ha det istället för att slänga eller ja jag tänkter inte gå runt på stan och fråga folk om dom vill ha utan vänner såklart. Sen har jag även Rensat ur Jerkers kläder haha har nog halva hans garderob här så nu får han tillbaka det. är skit svettig det är ju helt jobbigt att slänga av och på kläder hela tiden haha.

pussen

sätta upp mål.

Så , datorn klyddade skit mycket igår så det gick inte att uppdatera eller ja det var säkert blogg.se också men även datorn. I alla fall så har jag bestämt mig för att jag ska sätta upp mål vad jag ska göra aningen som nu sätter jag ett mål att jag ska fixa mina naglar idag både på händer och fötter. eller på kvällen vad jag ska göra dagen efter.

vet inte vad som händer idag kasnke träffa matilda&nathalie men först ska jag i alla fall fixa mina nagla och börja stor städningen av mitt rum. När jag var liten hade jag och mamma en sån dag en gång om året tror jag det var när vi rensade ut hela mitt rum, eller så var det bara en eller två gånger vi gjorde de haha men jag minns hur vi satt i röran och bara slängde. Ja och det ja gska göra idag är att jag ska gå igenom mina kläder och se vad jag ska behålla och vad jag inte ska.

så ska börja med det nu.
 
puss

duktig !

Jag känner mig jätte duktig nu är klockan halv två och jag ska gå och lägga mig, eller ja först fixa mig sen gå och lägga mig och för en gångs skull så ska jag göra någonting jag bestämmt mig för och inte bara skjuta upp det hela tiden måste börja få mer ordning på mig själv så godnatt på er alla och sov så gott.

pussen

haha redan nu tänkte jag aah jag hinner göra om en bild men nej icke sa nicke eller vad man sä'ger nu blir det läggdags för mig !

nattinattisussisussi

killkväll vs tjejkväll

En riktigt mysig tjejkväll ser jag med en hyrd film, tjejfilm med snygga killar, godis, pyjamas och massa tjejsnack. Jag älskar tjejkvällar när man bara sitter uppe och pratar hela natten, det är så skönt jag f¨år alltid en speciell lycklig känsla då. Har inte haft tjejkväll på överlänge nu saknar det, och det gör ju ingenting om man har typ lite tjej saker med i den som tex: ansikts mask eller fixa naglarna. haha :)

En riktigt killkväll ser jag som ett gäng killar sitter och spelar tv/data spel, dricker öl och snackar om tjejer. och dom gör sager som är typiskt killar typ rapar högst och sånt eller så har dom djupa samtal haha vad vet jag det är ju ingen riktig killkväll om där är tjejer så jag får väll aldrig veta. Ikväll var jag på en halv killkväll jag med tre killar, (Jerker andreas och tonny) och vi spelade tv spel dom track öl oc hdet rapades! haha endå trevligt men vissa uppskattade tjejen när hon kliade dom i nacken ;).

Jag älskar att vara med killar jag känner mig så fri då med tjejer känner jag mig underlägsen men även om jag hade roligt ikväll och skrattade åt deras sjuka kommentarer så finns det ingenting som slår en riktigt mysig tjejkväll med dom aldra bästa !

puss&godnatt

Jobb

Ja, jag fixade mig och stack ner till coop för att skriva på mer papper, har även mer jobb onsdag nästa vecka och har jag tur så får jag extra jobb när skolan börjat. När jag varit där stack jag till Jerker eller ja jag han knappt komma dit innan han sa att vi skulle till andreas. Men vi skulle ta det lugnt så jag körde en lång omväg eller ja det kändes som det, vi handlade på preem och sen hem till honom , käkade och spelade nått bilspel. vid fyra stack vi till Fransson&bok för att hålla kenny sällskap, köpte mc donalds till dom hungrika pojkarna och själv käkade jag en paj. Efter det stack jag och träffade tjejorna en liten stund sen hem och åt nu ska jag fixa vid mig lite sen ska jag nog ut eller så blir det sitta inne hos andreas vet inte vad dom planerat.
 norge bild, dom hade skrivit massa typ ordspråk eller nogot i marken kanske poesi jag fattade nada.

ingen kusin idag heller

Jag tycker riktigt synd om min moster, thomas också men mest min moster. Dom på sjukhuset säger att dom måste börja förlossningen en vecka tidigare (denna veckan). Så fick hon då en tid igår och alla är ju jätte spännda min mamma gick här hemma bara "ska jag fråga hur det går eller vänta tills dom säger till" men så får vi veta att dom har ändrat tiden till idag. Jag har legat spännd hela natten för att jag bara vill vakna och veta könet på den lille. Men nu när jag vaknar får jag veta att dom skuttigt upp det ytterliggare. Tänk endå så spänd jag är för att få en kusin hur spännda är dom inte då för att få se sitt lilla kärleksbarn, och när man fått en dag och speciell tid blir man ju förberädd på att nu ska det ske så händer det aldrig. som sagt tycker grymt synd om dom. (det var sjukhuset som ändrade)

Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag, hade tänkt åka in till malmö och shoppa men det går nog inte , kom precis på att jag måste till coop och skriva på sånt anställningsbevis, det gör man egentligen innan men jag får göra det efter. Får se vad jag hittar på sen.

puss

man kan ju alltid drömma...

Så nu äntligen går det, måste göra om alla bilderna i picnick för att kunna lägga upp dem, om det är paint bilder från början.




Jag brukar ju sitta och titta kläder på interner och detta är ett gammalt kollage som jag gjorde typ lite efter jul eller något eller våren och det är endast en sak jag fått haha det är den gråa koftan till höger. La upp bilden för jag fortfarande vill ha klänningarna(i alla fall de svarta), den andra koftan och skinnjackan.


Och denna bilden är helt ny, ja jag är kanske löjlig men jag kommer lättare ihåg sakerna om jag gör kollage av de, önskar dock att jag var en och sjuttio 170cm för då kunde jag haft skorna utan problem nu blir jag lixom nästan 1,80 inte roligt men men man får ju alltid drömma och jag lär ju inte krympa så det är väll dags att jag börjar acceptera min längd.

puss

...

kan inte ladda upp bilden som jag vill så har ingenting att skriva om idag så jag säger bara godnatt !

ändrade planer, förvånad ?

Jo som sagt blev det ändrade planer, jerker mår inte bra så vi skiter i lund och tar det lugnt, självklart har jag glömmt mobilen hemma(så kan inte svara på sms) jag blir helt så nervös typ eller inte nervös men det käns konstigt. tänk så beroende man kan vara. Nu ska vi snart gå och handla mat sen ikväll hoppas jag det blir träning.

ha en bra dag puss

inte nu igen

suck, nu har jag kommit till den biten som jag brukade gnälla om i min andra blogg. ""avsminkningen" är skit trött och vill bara sova så måste jag först gå och tvätta av det suuuuck ! Imorgon är det planerat att åka in till lund, kolla hur långt det är till skolan, gå och fika och kanske shoppa.(om jerker kommer upp) På kvällen blir det förhoppningsvis träning.

puss&godnatt en gång till

måndag;

Jaha, jag vaknade ganska sent i dag. Tog det ganska lugnt, kollade kläder på nätet och så kom Jerker. Vi gick ut en runda och sen tillbaka hit för att äta, träffade filip och pontus haha "min lilla familj". Men pontus skulle hem och käka så filip ramade honom och då stack jag och Jerker hem till honom och då frågar andreas om vi vill komma dit för han är ensam hemma så vi sticker dit och tobbe är där, vi tar det lite lugnt och Jerker och andreas har typ tävling om vem som dricker mest öl. Vi satt och pratade och hade det trevligt sen dansade vi lite på slutet eller ja mitt slut för jag gick ganska tidigt. Nu hade jag tänkt lägga in norge bilderna på datan får se om jag orkar lägga upp dem.

puss&godnatt

Hej och hå det gungade på !

Im home!

Jag orkar lägga in alla bilder nu men det kommer senare. men här kommer lite berättelse från dagarna.


Fredag;
Gick till bussen klockan två och mötte upp farmor,farfar,katrin och ola. Tog bussen in till tjugo över, på vägen hoppar Lena och stellan på och inne på södervärn där vi hoppar av står th&tobbe. Från södervärn tar vi en buss som går direkt till Båten. Egentligen skulle jag,pappa och jonathan dela hytt men jonathan och Th bytade. Minns inte riktigt denna dagen men vi sammlades nog i farmor&farfars hytt och snackade och drack wisky eller ja inte jag men dom sen åt  vi väll och på kvällen blev det dans ! gick upp till hytten klockan ett och denna natten gungade som fan och jag kunde inte sova ! det lugnade ner sig vid fyra fem tiden så sov typ 2 timmar denna natten sen klockan sex var vi uppe och grattade farmor och farfar på deras brölloppsdag.

Lördag;
Började då med att gratulera farmor och farfar ett under att alla var uppe klockan sex. Vi satt där inne och dom drack champanj men me var icke sugen efter natten. käkade vid sju och fixade oss och sånt. var i Oslo halv tio. Där regnade det och var inte roligt men vi tittade lite i afärer och jag hittade två par skor som jag vill ha ! somn kostade 200 norska båda två tror jag vilet blir typ 240 svenska men jag fick inte köpa något. (nu när jag kommer hem ser jag att dom kostar 399 här i sverige surt !)  Jaja vi gick runt där och fikade lite och tog bilder, eftersom jag fotograferade kom jag inte med på bild bara en där jag fotade mitt finger som bevis på att jag varit i norge och någon på min fot. Mina skor läckte in så dom ska nog bara kasstas. Vi gick tillbaka till båten ganska tidigt och gick och la oss, äntligen fick jag sova fast innan det blev det lite klydd med våra boarding kort för dom hade gått ut och vi fick byta massa. När vi vaknat och bara jag och th är på "rummet" så ringer hytt telefonen så frågar någon om jag pappa th och tobbe ä rmed på båten haha då hade båten redan gått så vad skulle dom gjort annars ? direkt när jag lägger på knackar det på dörren så undrar som hur många vi är på rummet egentligen. 

På kvällen åt vi på resturangen jätte fin mat men jonathan mår inte bra, synd. efter maten dansade vi satan och jag blev uppbjuden två gånger första av en norsk som var jätte trevlig och jätte duktig och den andra av en dansk som nog ville mer än dansa. När vi dansade var vi på samma ställe som när jag inte kunde sova så vi flög ju över allt så lena kom fram till mig och sa "ja detta var ju en billig fylla " haha man verkligen vinglade fram haha och kissa var ju inte det lättaste.
Vi gick upp och samlade oss när dansen var slut och tod en nattfösare/stänkare haha stellan är så jävla lik han i beck och dom mobbade mig för jag drack "murmelman och cola" det var nämligen så att vi fick vcar en sån liten flaska och dom andra halsade den ju nästan men det var för starkt för mig så jag sparade den till kvällen. Sen gick vi och la oss som lite bättre denna natten. gick upp sju eller ja vaknade då, käkade frukost sen packade vi. 
  
idag/söndag
 var vi hemma vid elva och då gick jag vinglande hem till Jerker, har nästan inte sovit alls på två dygn för båten gungade så mycket och det gungar fortfarande kan jag säga. Jag somnade där i alla fall och vaknar klockan fyra, mår skit sticker hem, vid sex han följer med och vi vilar här hela kvällen har inte alls haft lust att göra någonting hela världen gungar så en bra kväll att mysa med min pojke. har i alla fall haft mycket trevligare än jag trodde dock kändes det meningslöst att vara i oslo haha.

det blev ett långt innlägg, puss&godnatt

Resan

Jag glömde ju berätta om resten av resan haha.

Vi börjar då härifrån svedala och tar bussen till malmö 14.19 Där hoppar vi av vid södervärn och går på en annan buss som klockan 15.00 kör oss ner vill danmark. Vi går på båten som avgår 17.00 och sen åker vi båt hela natten. Vi ska vara i norge klockan 10 på Lördag morgon så det blir frukost på båten sen går vi i norge hela dagen och tar båten hem sen på kvällen antagligen vid fem eftersom vi ska vara hemma i sverige igen runt tio på morgonen. 

puss :)

norge here i come !

Jaha, jag vaknade faktiskt när jag skulle idag och fixade mig på den tiden jag skulle haha, packade undertiden och blev klar snabbt. Jag orkar inte sticka ner och köpa nagellack utan ska bara ta det lugnt. jag träffade Jerker i tio minuter för att säga hejdå haha, bussen går tjugo över två men vi ska nog gå till bussen redan klockan två eftersom vi har resväskor och sån och ska möta upp folk där. Hoppas det blir kul men det blir det nog, ska ta åksjuke tablett nu snart så det inte blir som när vi åkte till tyskland med skolan.

ha det bra pusspuss

nagellack

hmm.. detta var ganska pilligt och gick inte så bra för mig har färg överallt men det får gå. imorgon ska jag köpa tre nya nagellack innan jag åker har jag tänkt,  om jag hinner då förstås. har tänkt gå upp klockan tio, äta och fixa mig till halv tolv tol packa till kvart i ett och då hinner jag precis fixa det innan vi ska åka med bussen vid 2 . men ni vet ju hur bra jag är på att planera. Nu ska jag bara låta detta torka och måla ett lager till sen ska jag fixa mig och sova, kanske ta en macka haha blir alltid hungrig på kvällen nu för tiden.

 kanske inte syns så bra men kladdigt haha första gången så ha förståelse, nä nu får jag stänga av. puss puss

sämst på att planera !

var det två minuter sen jag skrev det senaste inlägget ? , jag har i alla fall redan ångrat mig och ska bara fixa naglarna ikväll så duschar jag och fixa sånt i morgon. haha om någon vill veta, kommer in bilder på naglarna också hihi hoppas det blir bra.

pussen !

Torsdag kväll

Ja jag fixade mig då och drog till mia och nettans och köpte fransk manikyr set och efter det stack jag och mötte nathalie. Vi satt och pratade vid teräng tills en gubbe körde iväg oss där ifrån för dom skulle spela boul. Träffade alan och en annan snubbe och senare hem till nathalie käkade grillade hamburgare och pratade med hennes familj, dom är så gulliga. När vi var klara stack vi ut och mötte matilda och lina. Satt på roslätt och sen bar det av hem till nathalie för att se resten av bam bam bam bam .... Ebba och Didrik. Tyckte serien var bra men slutet var dåligt och dom kunde gjort lite fler avsnitt så man fick vissa saker mer förklarade och så.

Jag stack hem ganska tidigt typ halv tio och nu ska jag snart hoppa in i duschen för att skrubba bort all den bruna färgen har blivit jätte fläckig nu, sen ska jag smörja om mig och fixa naglarna. Jag har äve nfått en ny nivea kräm som jag pratat om tidigare, happy ! :)

ni får ha det bra imorgon blir det norge ! puss

Torsdag morgon

Hej och godmorgon allihopa hoppas ni sovit gott, det har jag i alla fall tills det blev för varmt men då öppnade jag rutan och somnade om. Vaknade ganska tidigt också eftersom jerker är klängig när han sover. Försökte väcka honom också och vid tolv fick jag upp honom ur sänge noch vi tog med smulan ut på ballkongen för jag tyckte hon var varm. Nu har vi ätit frukost och jag försöker fåtag på m&n för att ta reda på när vi ska träffas och om jag måste fixa mig nu. Åker ju till norge imorgon så ska packa ihop saker ikväll. Jag undrar hur det kommer bli utan mamma. Nu måste jag publicera detta och gå för Jerker börjar snart klättra på väggarna.

 Puss

onsdag

eh ja jag hade tänkt ut vad jag skulel skriva men hade fått en konstig kommentar så kom helt av mig haha.

idag har jag iallafall förs varit med Jerker oc hsen med matilda och nathalie, vi såg Ebba&Didrik som är en svensk film som är ganska gammal haha jag tycker den är bra men dom är helt dampiga i den men absolut sevärd hahah. Lina kom också efter en stund föresten.
Nu sitter jag här i sängen och tittar på teve med Jerker som ska sova här. vet inte vad som händer imorgon men ska nog i alla fall fortsätta kolla på Ebba&Didrik. det är en serie föresten med 9 avsnitt och vi hann se 6 idag dom är typ en halvtimme långa.

får vara lite social nu , godnattpuss

its raining man !

Hejsan, denna regniga dag sitter jag hos min pojkvän och vi spelar spel på datan haha , eendå ganska roligtt närdet är sånt här piss väder! vet inte vad som händer sen får väll se . Jag är skit trött så ska nog bara ta det lugnt och jerker gäspar brevid så han håller nog med haha. Ni får ha det bra och göra det bästa av denna regniga dag.

 pussen

God morning ;

Godmorgon, sitter här i sängen och har precis tittat på sjunde himmlen, älskar det programet men dom är lite för mycket drömmande ibland. Jag ska snart fixa mig och träffa Jerker så får jag väll se vad vi hittar på.

störigt på morgonen:

1. När det ringer , Det ringer aldrig till mig enså är det jag som måste svara !
2. När min lillebror efter tolv år inte förstår att teven inte stänger av sig själv !

får väll gå nu, pussen

Svenska filmer/serier

Ligger här och tittar på youtube och tänk ändå  så många bra svenska filmer och serier det finns.
Som

Halv bra :

-Wallander
- tjenare kungen
-festival
-hipphipp hora
-hata göteborg

Bra:

-Bert
-Eva och Adam
-Sixten
-dårfinkar och dönickar
-Pelle Svanslös
-lotta på bråkmakar gatan
-pippi långstrump
-emil i lönneberga
-Bröderna Lejon hjärta
-alla älskar alice
-små deckarna

Bäst ! :


-Beck
-Kalle Blomkvist älskar det !


kommer inte på fler just nu men visst kan sverige också göra bra film/serier

godkväll

Idag har varit en lugn dag eller kanske inte, Började med att äta  frukost med mig själv, tog en lång dusch och lite sånt sen stack jag och handlade ´hamburgerbröd och pommes till ikväll och en deoderant. När jag kom hem och skulle äta lunch såg jag att vi bara hade en tomat som jag ahde tänkt ätamen jag gjorde två mackor med majonäs,rostad lök, skinka och tomat och sen fick jag köra ner och handla tomater och även ost till hamburgarna som vi skulle ha. hämtade även upp jerker på vägen och han började med att äta hos mig, vi satt i uterummet och sen gick vi in och mös medans vi väntade på att papap skulle komma hem. Pappa kom hem och sa att ha nska hämta jonathan i malmö och sånt så vi ska inte äta förren över en timme, Jag kör Jerker hem och sätter mig hemma vid teven och väntar. en timme går men ingen pappa. då ringer han och säger att jonathan skadat sig så dom åker in till mamma på sjukhuset och Jerker kommer och håller mig sällskap när jag gör mat för han ville inte jag skulle vara ensam, och mitt vi sitter där och äter så kommer jag på att vi har glömmt ta den jävla osten men jaja.
När jag ätit och vilat en stund sticker jasg ut till lekplatsen och träffar matilda&nathalie vi snackar hela kvällen men förflyttar oss lite.

såg ett stjärnfall ikväl ockå, ska ta en frukt nu och titta lite saker , mina älskade brills har gått sönder :'(

pusspuss

Godmorgon

Good morning, är uppe ganska tidigt idag tycker jag. Vaknade av att det var någonting som smällde så hela rummet skakakade, det är väll vinden tänkte jag men när det inte slutade så vågade jag inte ligga kvar i sängen. När jag kom ut i köket fattade jag att det var vår sån markis som slog när det blåste och därför det lät så mycket. Nu är det mindre än en månad kvar tills skolan börjar och jag är ganska nervös efter mina mardrömmar.

Ja nu ska jag snart gå och fixa mig ska bara ta det lite lugnt först, kunde inte somna igår för jag hostade hela tiden så jag är ganska trött. Sen ska jag duscha, fixa mig, hansla till pappa och efter det blir det förhoppningsvos nathalie&matilda.

pussen

Shortsen


Kanske inte världensn snyggaste men så mycket snyggare som shorts än som byxor! :P

nattnatt

Uch jag är rent för trött måste sova nu, imorgon blir det förhoppningsvis stranden med matilda&nathalie.
nu ska jag sova , jag måste även om jag inte orkar, onödigt innlägg men har verkligen mega tråkigt! en bild från annan idag, godnatt puss

måndag kväll

Jo det blev inget matilda&nathalie ikväll.

Så jag spenderade början av kvällen med jerker o filip, vi var bara hos honom och snackade och tog det lugnt. Vid sju halv sju tide nstack vi ner till andreas jobb där han Kenny och Tonny var haha trevliga människor det där. Och själv klart börjar det ösregna på vägen dit och slutar när vi kommer fram. Men det börjar sen igen och här står dom och typ tar tiden på hur lång tid det tar innan det börjar ösregna igen. Hahah filip är ju sjuk han gick runt och låtsades att ha nvar typ arab och hade kepsen så uppe på huet och han såg verkligen ut som en utlänning. Vid nio tiden stack vi igen för alla tre skulle se beck haha men jag och Jerker stack hem till mig och käkade och filip hem till sig.
Nu har Jerker precis gått och jag ska kolla runt lite sen försöka sova, hostan har blivit värre och det värker i bröstet.

  puss

utgång

Ja, det gick ju bra med städningen, haha nämen jag kom en bit på vägen. Måste ha en riktig städar dag någon dag där jag rensar ut ALLT onödigt skit för det var det ända jag hittade nu och blev trött på det. Fast jag hittade ett par byxor som var sönderklippta eftersom jag behövde trasor til lmaskeraden så jag bestämmde mig för att klippa av dom til lshorts och själv tyckte jag dom blev riktigt snygga haha kommer bild sen. Nu ska jag ut och träffa Jerker en stund sen ska jag ringa nathalie.

puss

no sleep for me

Jag somnade inte förrän halv fyra och har vaknat flera gånger avatt jag fått hostattacker så jag har inte sovit så bra i natt. Sen nu vid halv elva ringer pappa och väcker mig men jag går och lägger mig igen och en timme senare kommer farmor och väcker mig, det är inte menat att jag ska få sova.

Jaja nu är jag i alla fall uppe och mår som sagt inte så bra, åt flingor med mjölk till frukost, jag kan inte minnassist jag gjorde det, får ju se om jag märker någon skillnad. Vet inte vad som händer idag, ska i alla fall plocka undan och fixa på mitt rum

 pussen

nattinlägg

Hejsan sara heter jag och jag är egoist, nej men nu har jag äntligen lärt mig hur man fixar dendär headern haha så nu kan jag ta och fixa ihop en bild som jag vill ha haha känner mig ganska duktig nu som jag kan :D. vet inte om jag hinner klart inatt klockan är halv tre så annars får ni stå ut med ganska mycket sara ett tag.

pussen

hemma dag


Det blev aldrig att jag stack ut, jag gick och duschade men sen fick jag helt ont i bröstet så jag stanande hemma. Jerker kom och häll mig sällskap. Pratade med nathalie i telefon idag och samanlagt var det nog mer än tre timmar längsta på länge. Har även tittat på kläder på internet oooh ! i love it ! längtar tills jag får min lön då ska jag shoppa loss! eller spara till en bärbar dator jag vet inte riktigt än, det känns bara så skönt att ha det nu till skolan.
ska väll snart sova alelr någonting jag är skit hungrig så kanske ska äta först. Vet inte vad som händer imorgon, kanske nathalie&matilda? får väll se om jag mår bättre då också, känner att det börjar rinna vätska ur örat nu, öörk äckligt !

pussen

min dag !

Vaknade och hade så ont i örat och näsan var täppt och munnen helt torr. Gick ut i köket där mamma och pappa satt och mamma började hälla saker i örat på mig för det skulle lätta för det kändes helt av domnat. gick och la mig igen och när jag och Jerker gick och åt frukost fick jag ta antibiotika så ja gska nog bara ta det lugnt idag får se senare om jag orkar gå ut ikväll men just nu vill jag bara vara hemma och ta det lugnt eller kanske gå ut med jerker en liten stund. Snart bär det ju av till Norge och måste ju vara frisk då.
och idag är det även min namsdag ! :D

pussen

Jerkers dag !



Igår vaknade jag halv sju och började göra pannkakor och saft till lille jerker, och eftersom han tjatat om att han vill ha öl till frukost så fick han det.
Klockan åtta var jag hos honom med presenten och frukosten och sånt. han fick en orange tröja med Homer simpson på . Sen efter det fixade oss sen bar det av till malmö, käkade och kollade film ice age 3 (3D) haha den var bra fast det var typ bara vi och barn familjer.
vi missade bussen så satt där och väntade ett tag och sen bar det hem. Fixade mat och åt med min bror och hans kompis.
Vid nio tiden stack vi hem till Jerker där båda hans systrar var och pappa och en kompis så käkade vi tårta med dom sen hem igen hyrde en film och käkade glass så ja vi var ganska mätta sen.
jaja han sov här och dagen blev lyckad fastän det regnade.

ett konstigt inlägg men jaja, pussen

älskling 18 år

Hejsan, ligger och myser med min älskling. vi ska ut på ballkongen och ta lite luft nu med både data och teve igång blir det skit varmt på mitt rum.
Ville bara säga att dagen gått jätte bra men orkar inte skriva allt just nu det kommer imorgon.

pussen

ångrat mig



okej nu när jag duschat så ångrar jag lite det jag skrev innan om hårfärgen, visst hade jag velat ha det lite ljusare men det blev endå ganska fint förutom att luggen är röd! men det är ju för jag tonade bort de ljusa slingorna inna nså de inte skulle bli gröna så får skylla mig själv.

vet inte vad som händer idag har över tråkigt så sticker nog hem till jerker sen även om ah ninte är klar för ha nsover bort hela dagen ! :P
(bilden är redigerad så jag har inte den hårfärgen)
puss

Fredag morgon

Vaknade vid tio idag tror jag men låg kvar och små drömmde tills typ elva. Käkade lite och just som jag satt där hörde jag en jävla smäll och så har grannens persien (felstavat säkert men sån i fönstert) åkt ur fönstert som tydligen var helt öppet och ligger och smäller mot väggen på ovan våningen.

Satt och tittaed i fotoalbum med mamma från när jag var liten, vi pratade om det innan vem jag firade min första jul hos , för snart kommer ju den lilla bebisen och vi kopmmer itne fira jul tillsammans lite tråkigt. I alla fall och då hängde persienen fortfarande ut, är lite orolig att någonting hänt men han kanske är i duschen eller inte hemma vem vet.

Nu ska jag titta lite saker till imorgon sen ska jag duscha och handla till imorgon, och sen vet jag inte riktigt vad som händer, vet inte när matilda och nathalie kommer hem och vet inte när jerker vaknar så det kanske blir en pyssla om mig själv dag haha :P

ooh föresten så färgade jag ju håret och jag ha rfärg typ överallt på armar och i ansiktet som inte vill gå bort, och det går inte bort från badrummet heller, plus attdet blev lite för mörkt och ser jätte fekat ut så den sorten komemr jag nog aldrig andvända igen!

pussen

Sommarlista/kvar att göra

  • få lön
  • Jerker fyller 18
  • norge
  • Lisseberg med tjejerna
  • äta med älsklings släkt
  • köpa saker till skolan
  • 2år med älskling
  • andreas 19
  • träffa frida och maria
  • HA ETT UNDERBART LOV MED DOM PERSONERNA JAG ÄLSKAR MEST !

mysdag ;

Mysdag och mysdag det har varit en lugn dag.
Vaknade av att mamma städade och åt typ direkt, solade en stund och sen fixade jag mig på en halv timme och mötte Jerker vid marbäck. Har umgåtts med honom hela dagen och vi såg twilight igen felstavat men endå. Vi satte oss ute i solen och jag somnade typ direkt..
Nu på kvällen har jag spelat the sims fick bara ett sånt ryck och han tittade på någon aktion film på sexan.
ska snart sova är riktigt trött och jag behövde värkligen en riktig slappdag.

pussen

home;

Hejsan, har varit hemma ett tag nu.
Gick ju ut och träffade matilda och nathalie, vi satt på taket och bara typ mös eller vad jag ska kalla det, mådde faktiskt bättre när jag väl kom dit. Kom på att om en månad börjar skolan eller ja nästan vilket betyder att teatern också snart börjar så jag måste börja träna på mitt manus för om det ska bli någonting alls av rännstens ungar så ska alla kunna sitt manus när vi börjar.

Nu ska ja gta någonting att äta och sen titta på kläder på internet love it !

puss

ny hårfärg

Minns inte när vi vaknade men satt ute och käkade frukost och köpte hårfärg. Sen blev det doktorn, vi pratade ganska mycket bara och det blev inga nya prover idag utan vi ska vänta till hösten. Sen ska jag få prata med en korator där om lite saker.

Kom hem och tonade dom ljusa slingorna och låg och tittade på teve tills håret torkat. Då åt vi och nu yhar jag precis sköljt ur färgen ur håret. Får väll se hur det blir, jag valde mocca/ chaklad brun.

ska kanske ut och träffa matilda&nathalie, får se ja gvet inte riktigt mår inte så bra nu men ja får se sen.
Jag har även bekräftat mitt gymnasieval eller så att ja gvill gå där så nästa är spyken.

puss

Hos min älskling !

Träffade matilda på skolan och sen kom nathalie, satt bara och snackade lite och nu är jag hos Jerker och tänker sova här haha , skit längesen sist.

sovgott godnattpuss

sola och bada;

Kommer älsdig på några bra rubriker eller jo engång när jag hittade pengar i jacka noch döpte inlägget till "jacka med värde" tyckte det var fyndigt haha.

I alal fall, gick ut och solade en halv timme med mamma efter att jag målat mina naghlar. Sen mötte ja gmatilda vid skolan och efter en stund även nathalie. Vi körde och köpte mat och dricka sen vidare till badet. Där var några killar som inte kunde låta oss vara och när jag har mens är ja gsjukt lätt retlig och jag tyckte inte om att dom höll på just idag! jaja sen stack jag och tränade , utan Jerker men snackade med honom efter och nu ska jag ta en snabb dusch och träffa m&n. mina mandlar eller va ddet är har svulnat upp nu och halsen gör ont och det är extremt ansträngande att prata.
Ska till doktorn imorgon. Inte för det utan på återbesök med min mage. är svin trött och vill bara sova men ska gå nu orkar inte vara sån tråkmåns som bara liggfer hemma. Fick ju inte färgat mitt hår idag så ska träffa Jerker imorgon så gör vi det då.

och rubriken för att vi solade och bada idag glömmde ju skriva det, jag och nathalie gjorde bomben haha ;D
puss

blabla design

Ja, jag fastnade här för jag var tvungen att prova en sak, det är inte denna headern jag ska ha sen jag skulle bara prova att göra ett bild kollage på picknik.com eftersom det inte fungerade med dom bilderna jag gjort i paint och det fungerade så får ha det såhär så länge. Ska nog ut nu, ikväll blir det träning.

puss

sol och sommar !

Godmorgon världen, vilken underbar dag !

Japp det sjunger ´Jimmy Jansson och det var precis så jag kännde när jag gick upp i morse. Solen sken och 25 grader ute, så jag gjorde frukost och gick ut och satte mig på ballkongen. Solade där en liten stund och sen gick jag in för att ducha. Jag tänkte " jag kan ju sitta och sola där tills matilda vaknar." men när jag kom upp möttes jag av moln! Neeej! men kag ska nog sätta mig där ute endå för det är ju fortfarande varmt.

Ska nog lyssna på lite Jimmy Jansson låtar också haha blev sugen på det nu hans låtar är så uppiggande.

pussen

haha fuck of!

tyckte först att blogg. se var helt bra och lixom inte höll på att klydda, haha jo visst har hållt på och försöka fixa min fucking design nu men jag kan inte ladda upp bilder längre, jävla skit blogg får väll försöka igen imorgon, riktigt arg nu , hate it ! och nej den ska inte se ut såhär men den vill ju inte ändra sig!

Godnatt

bats ?

Jag skack ju ut för att möta matilda, så ringer nathalie och frågar om hon kan vara med så jag möter båda dom två, dom handlar och sen stack vi till dagiset, efter ett tag kom lina så snackade vi och lite sånt och jag hittade min nya vän Uffe/ Teddy/mini Jerker. När vi satt där och mörkeret började falla så kom där fladdermös läskigt. Fast lina och matilda var mer rädda än mig haha.
Stack där ifrån, ner och handalde och se nvidare till skolan. Efter en stund stack matilda och sen stack jag med efter det. Imorgon är det planerna

Vakna, göra yoga (kanske)
Träffa matilda och sola
träna med Jerker och mamma, kanske fler ;)
kanske färga håret eller gå ut eller något.

haha inte jätte planerat men endå. Nu ska jag titta på lite saker som jag skrev upp innan och titta på en sak till Jerkers födelsedag och försöka fixa lite med bloggen.

bilden är på teddy/uffe

pussen

måndag;

Hejsan, började jobba klockan åtta, sista dagen idag. Th jobbade också och bara av att veta det blev allting mycket roligare. Vi käkade lunch tillsammans, ostbullar .

Var klar med det jag skulle göra redan innan elva kanske innan tio så fick extra uppgifter men det var rätt skoj. Endå skönt att vara ledig då kanska jag kan börja göra yoga på morgnarna haha , tror inte det men ska försöka.

Efter jobbet som slutade kvart i fyra stack jag hem till Jerker, vi satt ute och pratade lite och sen gick jag med honom och Jessica till sibylla och handlade mat. Halv sju stack jag hem och möttes av två brev och det ena var om lisseberg och det andra var om sommar matte, det är tydligen för oss som ska gå i Lund. Tror inte jag ska göra det jo visst verkar det bra men eleverna som gått har sagt att dom lär sig mer på fem dagar där än på tre år i skolan så om jag går där en vecka vad fan ska jag då göra i tre år ;) nä bara skojade men jag pallar nog inte. just nu väntar jag på att matilda ska svara sen ska jag kanske träffa henne om hon kan.

För några dagar sen skrev jag om en ansikts kräm som var bra bara fel av mig den är köpt på ica och är en nivea kräm. Mamma hittade inte någon på coop så hon köpte brun utan sol haha hon är för go .

ska tvätta va mig nu eller typ bara ligga kvar i sängen , tittar på kläder och har hittat lite saker hihi.

puss

godmorgon!

god morgon på er.
Vaknade någon gång i morse och trodde jag försovit mig men nej, somnade om ( tror jag och ) vaknade kvart över sex. Och då började det låta som fasiken utanför först fatta jag inte vad som hände det lät ju som värsta stormen, men det var nog ett stort jävla moln som blivit för tungt och trillat ner från himmelen eller något, det såg ut som det regnade i alla fall och varade bara tre minuter men ja i alla fall. Nu har jag ätit och ska snart fixa mig hoppas jag tjänar mycket nu, har ju lite planer för vad jag ska göra med pengarna hihi ;D

Ska börja träna nu på tisdag, meningen är att det ska bli friskis tisdag och torsdag sen springa i skogen söndagar men får väl lse hur mycket jag orkar med och sen ska sex kilo veck, mest för att ha ett mål.

puss

Det sjukaste!

Ja, blev mysdag idag med Jerker, väkte honom vid elva så kom han hit  och när videosaken öppnat eller ja lite senare så hyrde vi film. "i taket lyser stjärnorna" jag som läst boken tyckte att dom missat jättte mycket och tagit bort hela anledningen till att Jenna och Ullis börjar prata oc hsånt. Men den är helt klart sevärd och väldigt bra skådespelare. Sne får fyra av fem flugor hihi.

Efter det spelade vi lite kort i trädgården sen in igen mös, åt och tittade på the mentalist älskar honom haha. Vid kvart över nio stack jag och skulle möta matilda och nathalie, och ja dom är dom sjukaste vännerna man kan ha, först trodde jag inte do mville träffa mig för dom tog lång tid på sig (förlåt) men sen när jag såg dom så fattade jag varför. Dom hade klätt ut sig haha hel flippade. Jaja vi satt och snackade och sånt och sen nu när jag kom hem så frågade mamma mig om jag ville anmäla mig till att vara statist i en reklam film lixom eeh, vågar jag det ? jag får ju pengar för det men så bra är jag inte och kommer vara nervös som ett svin. Ska tänka på det ett tag och sen se vad jag väljer jag som värkligen älskar reklam !

ska fixa mig nu jobba imorgon sista dagen. puss

oj då ?

eeh, jag vet inte riktigt hur det gick till men efter jag skrivit i natt somnade jag tydligen helt på klädd vid datorn som fortfarande var igång, ska fixa mig och sova igen.

puss

mc donalds

Jaa, har haft en jätte trevlig sommarrock, var tagad till tusen i början.
Började hela dagen med att köpa en somamrrocken t-shirt jag är nörd jag vet men älskar dom dom är så sköna. tittade på lite små band och träffade lullu. Senare mötte jag och jerker upp tobbe och johanna och på kvällen även matilda och nathalie. och kvällen slutade på mc donalds haha, hatar egentligen maten där ifrån men fyfan vad gott det var nu!

ska snart fixa mig och sova. imorgon blir det nog mysdag.

   puss

here we come !

Nu dras det, pusshej ! :D

Godmorgon !

God morgon, eller kanske eftermiddag nu.
Jerker sov ju här i natt, vi somnade väll runt halv fyra snåret och vaknade typ elva. Gick upp kvart i tolv, käkade taco makor. Nu har jag dusachat och smörjat mig och ska snart fixa mig. Igår sa jag till amtilda och nathalie hur skönt det var att jag inte hade fjällat i år. det skulle jag aldrig sagt för när jag kom ut ut duschen flällade jag mellan tuttarna och på ryggen så det blev en snabb dränkning i hud lotion.
Nu när jag är förkyld är min näsa skit torr och gör ont och den enda ansikts krämen vi har är mammas som är så tonnande så jag är helt fläckig i hela huet nu, ska köpa ny nu i veckan på apoteket. Har även tänkt färga mitt hår, skulle ju egentligen göra det måndagen när jag kom hem men började jobba och sen dess har jag inte fått tummarna ur röven.

aja ska fixa mig nu sen blitr det sommarrock för hela slanten ! :D
 pussen

natti natti

Så, nu sitter jag här hemma i sängen medans min pojkvän kliar mig på ryggen, love him :)
Var taggad som fan innan älskar somamrrocken och dregen är så jävla sexig, jag vet att jag kanske är ensam om det han kanske inte faller alla i smaken men jag tycker han är riktigt het och dom är riktigt bra allihoppa och har fantaskiska uppträdanden, och för er som inte vet snackar jag om backyard babies som var på sommarrocken, ville ha en tröja men hade inga pengar:P.

Efter rocken skulle vi egentligen till mc donalds och köpa glass men träffade två muppar på vägen haha så det blev inte av, stack hem till mig åt lite mackor och nu ska vi väll snart sova antar jag. (när jasg är klar vid datorn) ;).

Ni får ha det så bra pussen Anledningen till att jag lägger in bilder alltid är för jag tycker det ser så tomt och tråkigt ut annars :P

lalalla

Ja, har inte skrivit på ett tag nu men jag har i alla fall jobbat röven av mig alla dagar gått upp kvart över sex varje dag och slutat vid tre. Efter det har jag sovit med min älskling och träffat matilda och jerker igår även lite annat roligt folk. När jag och jerker var på väg hem hörde jag jimmy sjunga och vi vände snabbt om till somamrrocken och lyssnade på två eller tre låtar sen var jag tvunge natt gå hem, var ensam hemma så fixade mig i lugn och ro och somnade innan de andra kom hem.

Idag jobbade jag ju då som vanligt sen direkt efter tog jag bussen in till malmö med matilda och nathalie, vi fikade och pratade. Tyvärr bara en liten stund sen skulle jag ta bussen hem igen för att se EMD gaaah ! dom är så snygga !
Nu har jag ätit och ska fixa mig sen drar jag och jerker iväg till sommarrocken igen. är väldigt trött idag men är ledig hela helgen så imorgon hoppas jag att jag mår bättre för då blir det sommarrock till hundra procent!

pussen

oh!

Blir skit förbannad! försöker få bort min profil bil och byta den men den vill inte bytas !

Idag gick jga upp 06.30 som vanligt nu för tiden och jobbade till lite över tre idag. Kom endå ganska långt tycker jag.
Jag har blivit helt jätte förkyld och har ont i halsen och allt möjligt må r verkligen inte bra. Hoppas verkligen det blir bättre imorgon. Då är det ju sommarrock och på fredag kommer nattis hem! :D

Efter jobb stack jag hem till Jerker, snackade lite med pia sen stack vi hem här och åt. gick ut en liten runda nu på kvällen.

Vet bara inte hur jag ska göra när jag ska jobba sen morgonen efter sommarrock =/.

  pussen

ooh saknar solen

igår träffade som sagt matilda igår. Vi stack hem till Jerker och satt på hans altan och gjorde låtar och rappade haha dom spelade bara data där inne. Stack vid elva tiden, bums i säng.

Idag gick jag upp kvart över sex, käkade och fixade mig sen stack jag till coop för det är där jag jobbar, jobbade fem timmar idag, sen aparaten jag har bara dog hela tiden så jag pallade inte mer. Dom verkar inte tycka det är speciellt roligt att ha mig där eller jo a-m men hon är alltid snäll och stefan som ja gavr kär i när jag var liten haha, och dom som jobabt där länge vet ju vem jag är eftersom både mormor och peter jobbade där.

När jag slutat stack jag till Jerker och hade myspys åt där och nu ska jag nog bara vila mår inte så bra.

saknar Rhodos och solen vill tillbaka en eller två eller tre veckor till!
puss

home sweet home

Nu har jag äntligen kommit hem igen.
Planet igår var försenat en timme så kom hem vid sju svensk tid, Jerker var här när jag kom hem och vi spelade lite kort och så sov han hos mig.
Idag gick vi upp kvart över sex eller egentligen halv sju för jag skulle upp och jobba klockan åtta. det gick ju jätte bra, hm not. Ingen visste vad jag skulle göra eller någonting och det jag gjorde var riktigt drygt men ja ska dit imorgon igen.

Nu ska jag snart fixa mig och träffa lilla millis tilldis ! :D

 pussen

sol=fräknar

Nu har jag pressat hela dagen idag och hela dagen igår och det börjar arta sig. Blir konstigt nog inte brun på ryggen vilket är konstigt för det brukar jag bra. Idag märks det att jag börjar få färg i huet eftersom det spridit sig fräknar över hela min näsa. Det har blåst som in i nu de senaste dagarna och min pepsi blåste ner över mig och min nya handuk.

nytt för idag är den nya snackbaren som öppnat haha mumsiga saker iden som typ hamburgare.

ha det bra puss

äntligen!

äntligen har jag börjat få lite färg! dock bara på benen och magen och inte i ansiktet men endå äntligen!

igår var vi då inne i Rhodos stad och shoppade lite, jag blev kär i typ alla väskor men fick ett skärp :P så har jag köpt lite saker till folk. ångrar jerkers födelsedagspresent men har en liten överraskning också som jag har tänkt ut som han inte får veta förrän det är dags och det enda han får bestämma är vilken dag det blir hihih , vet att du läser detta så nu har du någonting att tänka på tills dess.
Nu ska min datanörd till bror ha datorn men ni får ha det bra.

puss

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0