En riktig svacka

God morgon!

Jag har hamnat i någon sorts svacka med hetsätning och utesluten träning. Jag har ständig huvudvärk och humöret är förjävligt. Trodde inte jag skulle sjunka såhär långt men hej här är jag! Nu är det bara att kämpa för att det ska bli bättre! För det ska det bli!

Fetto

Nähä det var ingen träning igår för den var flyttad men det har inte blivit registrerat på schemat haha snopna som vi blev tog vi en promenad och snackade i stället. Innan på dagen träffade jag Cassie! Fikade och kollade i affärer:).

Idag var jag hos tandläkaren sen shoppade jag lite inför skolan, matlåda bl.a. Haha. Har även varit flitig och städat lite:).

I morgon är det planerat att träffa Sofia Pira som äntligen kommit hem på en kort permission! Sen på kvällen ska vi göra ett nytt försök att träna;)

Älskling

Jag vet inte hur många gånger jag fått höra "jäääävlar vad länge hur pallar du!?" När jag svarat på frågan hur länge jag och jerker varit ett par. Fått höra visdoms ord om att det finns fler fiskar i sjön, att jag är ung och borde "leva livet" (vilket man tydligen inte kan görs tillsammans med EN kille?). Dessa ord gör faktiskt ont, det har fått mig att tänka, är det rätt? Kommer jag ångra mig sen? Jag vet inte jag har ingen jäkla aning. Det ända jag vet är att jag är tillsammans med en kille jag älskar och som älskar mig tillbaka, någon som alltid finns där för mig och som skulle släppa hela världen för min skull, någon som alltid ser mig som nummer ett och som inte skäms för att visa sina känslor. Och jag kan tycka att det är konstigt att jag fortfarande är tillsammans med min tonårskärlek men faktum är att jag fortfarande älskar honom lika mycket nu, som jag gjorde då. Han är en del av mig, en del av mitt liv. Vi bråkar och vi skrattar, vi går varandra på nerverna men visar varje gång att vi båda är beredda på att ge allt för att det ska fungera mellan oss. Så ja vi har varit tillsammans väldigt länge och det finns fler fiskar i havet men sanningen är den att jag inte är ute efter någon annan.

Träning

Ikväll är det dags för att börja träna igen! Dock inte förrän klockan halv nio i kväll så det är sent! Men jag ser fram emot att röra på fläsket! Innan dess ska jag träffa Cassandra innan hon flyr landet till varmare breddgrader:)

Ser fram emot att börja skolan nästa vecka faktiskt :) förhoppningsvis ska det bli kul med idrott! Tror det är svårt men samtidigt kul!:D

Sommaren är kort men den har inte regnat bort

Jahap, NU har jag sommarlov. En hel vecka innan det är dags att börja skolan igen. Jag har ju jobbat mesta delen av sommaren men jag hann klämma in några riktigt trevliga dagar med vänner och familj lite här och där vilket har gjort denna sommaren underbar!
 
Igår jobbade jag mitt sista pass på Coop i Svedala vilket känns lite märkligt med tanke på att jag för två år sedan nästan sprang ut där ifrån med en otrolig lättnad och lovade mig själv att aldrig mer gå dit och jobba då de åren varit så mentalt påfrestande. Igår kände jag inte den lättnaden jag gjort tidgare, nu kan jag känna att jag är nöjd med min sommar där, jag är otrligt glad att både jag och coop gav mig möjligheten att arbeta där igen under med fantastiska chefer och medarbetare. Trots att det ibland varit en pina att gå till jobb och möta alla sura människor som skiter totalt i att 15 personer blir av med jobbet utan anklagar oss för att personen i fråga måste hitta något annat ställe att köpa sin liter mjölk på, har det känts roligt att jobba för de finns kunder som är glada och som tar sig tid att prata en stund, otroliga männsikor som ger en så mycket glädje och så klar som sagt fantastiska medarbetare. Jag känner mig väldigt nöjd men är mer än redo för en veckas lov :)

internetshopping

När jag var liten beställde vi kläder från Linus&Lotta. Jag tyckte alltid att det var så spännande när vi skulle hämta ut paketen. Idag köper jag mina kläder i butik då jag så ofta blivit besviken över att kläder inte ser lika dana ut i verkligheten som på nätet, samt att jag är rädd att bli shoppingberoende haha. Men nu har jag faktiskt gjort en rejäl beställning på träningskläder, jag är lite nervös haha men det ska bli spännande. Håller tummarna för att de passar och är bra nu!

Those days

Kunde inte sova i natt. låg klar vaken till klockan fyra sen brydde jag mig inte om klockan längre. Min pojkvän som somnade fyra timmar innan mig vaknade ganska tidigt så jag är trött idag. Jag älskar sommaren, det känns som man får drömma sig iväg i tre månader. Nu kommer hösten och drar en tillbaka till verkligheten vilket urartade i en total panikångestattack innan idag. Känner mig orolig, ledsen och rädd. Idag är en sån dag då man längtar efter morgon dagen och glädjs åt att det är en måndag.
 
 

Motivatonslös

Huvudvärk,magvärk, sömnlöshet,trötthet. Biefekterna är många när min kropp inte får den motion den behöver. Just nu har jag ingen motivation över huvud taget, jag är nästan rädd att börja för jag är rädd att inte klara det, men det är väll bara att masa sig iväg så jag får känna hur härligt det verkligen är.

Jag saknar att känna mig stark, känner mig som en plastpåse halvfull med mjöl, fluffig och hängig..

(Bilder från Google)

dagens lunch

turk på burk

med hallon mmm

I'm in love!

Åååhhh jag och jerker fick äran att passa en husky för en kort kvällspromenad och jag är förälskad!!! Jag är inte värsta hundmänniskan då jag tycker det är äckligt när de slickar och de smutsar ner. Har sagt att en chihuahua är okej för de är inte mycket större än nelly men alltså jag hade såååå kunnat tänka mig en husky, om den är snäll och inte äter upp nelly! Wow så fin hon var och det var ett nöje att gå ut och gå med henne eller hon gick med oss haha riktigt stark tjej!

Systembolaget stay!

Ser allt fler och fler som önskar att systembolaget ska försvinna så man kan köpa all alkohol och starksprit i varenda matbutik och visst det hade kanske varit smidigare men personligen tycker jag inte att det är någon bra idé. För det första tycker jag det känns tryggt att gå till Systembolaget om jag vill köpa någonting till någon annan för jag kan alltid få hjälp med att få precis det jag vill ha. Som "butiksbiträde" i mataffär vill jag inte ha ansvar över att sälja alkoholhaltiga drycker då de är mycket mer folk i en matbutik och svårt att hålla kolla på om någon är där för att snatta. Det är redan massor av snatteri av godis och lättöl och det kanske är bättre om 15åringar kan snatta vin i en matbutik istället för att köpa HB av en langare men jag skulle inte vilja ha det på mitt ansvar. 
 
Det är ungefär samma sak som att jag inte skulle köpa djurmat ur en matbutik. De tar inte in samma varor och har inte samma kompetens innom området som de har i en djuraffär. Vill jag ha råd om hur jag ska göra med mitt djur vill jag gå till någon som kan och som valt det yrket av intresset för djur. Jag som jobbar i en matbutik där vi säljer blommor kan inte ett skvatt om blomor och kan inte ge folk råd om hur de ska skötas, vill de veta får jag  hänsvisa dem till en blomsterbutik eller så skulle jag skämtsamt sagt att de kan googla det.
 
Haha jag vet inte vart jag vill komma jag kände bara för att skriva ett inlägg och det var det första som poppade upp i mitt huvud.

Väskdjungel

Det var väldigt länge sedan jag kände ett riktigt väskbehov men nu börjar det så smått visa sig igen. Jag kan inte hjälpa det jag älskar kläder,skor och väskor speciellt de två sistnämnda, jag fantiserar om de perfekta ouftsen och kan bli helt såld på vissa saker. Nu vill jag ha en skolväska, en enkel rak lite högre modell och när jag letade efter det hittade jag denna vackra skapelsen. Så enkel och inte alls speciell men jag är kär!

ofattbart

Satt och kollade igenom facebook och såg att en vän delat denna artikeln.

Tårarna rann när jag läste den och jag trodde jag skulle spy. Att sånthär får lov att hända år 2013 är sjukt och skamligt. Hur kan man göra så, hur kan man våldta barn. Jag förstår det inte och jag vill inte förstå det. Jag äcklas över att människor medvetet tar bort någonting som är väldigt betydelsefullt, oskulden, och förstör hela de barnets barndom. Med oskulden mennar jag inte bara den fysiska oskulden utan även den psykiska, att som barn tvingas bevittna hur ens mamma blir brutalt våldtagen och mördad. Att kvinnor som redan förnedrats på värsta tänkbara sätt ses som gärningsmänn och inte som offer är också någonting som jag inte kan få in i mitt huvud. Att bli utslängd från sitt hem, sin by, inte får fortsätta vara gift med sin man och att man som kvinna till och med kan få fängelse för utomäktenskapligt samlag när man blivit våldtagen. Nä det är sjukt.
 
 

eye of the Tiger

åååh vad jag saknar boxningen!
Det skrämmer mig nästan men jag behöver gå dit 2-3 gånger i veckan och slå skiten ur mina problem och gå där ifrån med slutkörda muskler.
 
Jag är gnällig, tjatig, otacksam och blir irriterad för minsta lilla nu, jag känner inte igen mig själv. Är inte jag en tjej med otroligt lång stubin som ser det fina i naturen runt omkring och tror gott om människor!? nu känns det som jag är en tickande bomb redo att explodera för minsta lilla dispyt och det känns inte bra. Jag försöker komma ut och gå men det ger mig inte samma...tillfredställelse och samma glädje som efter ett monsterpass ute i östra svenstorps gamla skola.
 
Får väll komma på något sätt att hitta mitt inre lugn på något annat sätt tills de börjar igen.

ost och choklad

Jag hade såna förhoppningar om att min mage skulle bli bättre om jag slutade med gluten och laktos. Tyvärr verkar de inte vara fallet. Jag känner att magen är annorlunda men blir fortfarande uppsvälld. Och jag är otroligt sugen på ost och choklad. Mest ost faktiskt, haha sjukt det vattnas i munnen bara jag tänker på det, ost är det bästa som finns, i matväg.

fyra veckor strikt kost

Jag blev så trött på min mage sist jag fick otroliga kramper så jag har bestämt mig för att helt utesluta både Laktos och gluten i fyra veckor för att se om det kan hjälpa mot mitt magen.

Det kan bli en utmaning som kräver mycket planerande då de mesta innehåller Laktos och/eller gluten

men kan det hjälpa mig så att jag inte svullnar upp till 5 månaden varje dag jag ätit så är det värt det

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0