happy birthday !

Hello tjenare hallå !

Jag har inte skrivigt på en halv evighet jag vet men jag har pluggat och tränat och pluggat och tränat så jag har inte riktigt hunnit.

Igår var det i alla fall min födelsedag och jag är så nöjd med den, den blev så mycket mer lyckad än vad jag trodde den skulle bli! jag fick en kamera i födelsedags present så om jag pallar skriva här så kanske det kommer lite mer bilder ;)

Jag tog det lugnt med drinkarna igår för jag var så hungrig att jag mådde illa så jag vaknad upp utan huvudvärk :)

nu ska jag ta någonting att äta och fotografera lite nya saker ! :D

pusspuss:)

örk

Hejsan ursäkta min lathet men jag har varit så trött hela veckan att jag helt enkelt inte orkat blogga.

Igår fick jag ett brev från Trelelborg, "åh en ny telefontid med min doktor" tänkte jag men så fel man kan ha.
Det var nämligen ett brev som medelar om att jag ska göra ännu en gastroscopi, vilket betyder att du sväljer en slang som filmar din mage, det var så äckligt så vidrigt och jag klöks bara jag tänker på det.

theather

Teatern börjar tydligen inte förrän nästa vecka fick jag reda på.

Jag tog ett litet danspass innan så nu ska jag lata framför teven. är helt trött i huvuder men jag ska inte se chuck för jag och jerker ska se det tillsammans i helgen :P

free your minds !

Så nu kommer en liten sammanfattning av helgen.

I Fredags var det ju Måndag i skolan, men på kvällen var det fredag med film och mys.

Lördag kom vår/min älskade matilda hem från mexico brun som vanligt ! Efterson hon flugit länge trodde jag att det skulle bli en lugn kväll men tvärt om, en liten stund efter jag kommit drar vi neer till stationen och vidare till oxie. Det var väll en upplevelse det där ja. Jag åkte hem vid halv tre tiden.

Sen igår var det äntligen dags !! det jag så länge längtat efter, det var nämligen malmlödansakademi's avslutnings show. Dem var så duktiga och jag vill värkligen börja dansa. Tyvärr verkar det inte bli av denna terminen men kanske efter sommaren eller någonting ! :D

mamma frågade om jag skulle med på jympa idag men jag sa att teatern börjar idag, när jag tänker efter hade jag hunnit med både och. Nu är frågan den samma som igår, ska jag lägga mig och slöa framför teven eller ska jag ta på mig träningskläder och shacka loss till mitt älskade wii just dance.

Igår blev det dansen men det lutar nog mer åt sängen idag.



the helg

Jag tänkte skrivs lite om helgen nu men jag är lite för trött för det så det får bli ikväll i sånna fall.

Det är sjukt stor skillnad på att lägga sig 3-4 på ett lov och på helgen. På lovet är det inga problem för mig utan jag kan gå upp pigg som en (ärta tänkte jag skriva) lärka. men nu är jag heeelt slut när jag nästam sov till ett. Och även om jag inte har drukigt så dunkar mitt huvud och jag har deagit på mig en billig baksmälla !

Nu ska jag plocka undan frukosten och antingen slänga mig i söngen ocg glo på teve eller så ska jag trottsa tröttheten och köra ett danspass...hmmm...

ohoh

Hehe sitter här helt lugnt i köket och käkar och har det mysigt, trodde att klockan var halv tio när jag kom hem så jag tänkte att jag hade massor av tid att duscha och fixa håret men eh nä klockan var lite mer så nu får jag slänga in detta i kylen och hoppa in i duschen.

får påminna mig själv om att jag ska skriva lite om kläder jag inte klarar av / har svårt för imorgon.

pickning i parken

En man en rolig utflyckt fick
När han en dag på picknick gick

Fåglarna kvittrade och solen den stekte
Han hölom sin tjej och hans fingrar i hennes hår lekte

Hon gav honom en kyss och han blev varm
Han såg på henne och smekte hennes arm

Han satte sig på knä framför henne
och talade ut om vad han egentligen kände

"Jag älskar dig, vill du bli min fru?
Du behöver inte svara här och nu"

Han han knappt avsluta innan hon ett bestämt "JA" svara
"Älskling det är med dig jag vill vara"

Där på gräset låg ett lyckligt par
de gifte sig och levde lyckliga i alla sina dar

skriven av mig 20110113

Här kommer två dikter, "om jag var en blom...

img_7138 (MMS)

Här kommer två dikter, "om jag var en blomma och du var en get, då skulle jag varit glad om du inte på mig sket" Den skrev jag till Andreas på hans födelsedag. "din fru kan dig inte kastrera för nu då fått någonting fint att i servera" Denna var till kusin Tobbes födelsedags present

tulpaner

Anledningen till rubriken är att det står väldigt fina tulpaner på bordet framför mig, som jag till och med flyttade på innan men inte la märke till föränn nu.

Anlednigen föresten till att det är så lite bilder här, är heltenkelt att min kamera gått sönder :(. Jag får önska mig en ny i födelsedagspresent. Vilket är sorgligt för jag älskar min kamera !

to school for cool

Jag är måttligt irriterad över flera saker just nu men det beror nog mest på att jag är sjukt trött. Har jätte svårt att somna på kvällarna och det blir segt att gå upp på morgonen, speciellt utan sovmorgnar.

Jag älskar frukost det är enligt mig det bästa målet på dagen, men när jag tar bussen 07.04 så får inte den här riktiga frukost känslan för jag är rent för trött.

Jag har lämnat in en uppgift idag tillsammans med emma och jag har även läst en läxa och nu hade jag tänkt få en till avklarad innan jag somnar.

dance baby dance

Godkväll, det blev inte mycket skrivande i almenackan utan jag tog på mig träningskläderna och dansade loss till wii Just dance 2 !

Sen nu har jag snackat med elin lite och snart ska jag hoppa in i duschen men jag ska nog äta lite rusin först ;)



mycket gammal och löjlig bild men jag
får lite smått ångest om vad jag ska göra med
mitt hår, jag älskade det korta men oj vad jag saknar att
ha det långt :P

(jag saknar den kroppen också för den delen haha)

mackor !

Mackor är underskattat !

Jag älskar mackor det är mitt nya beroende, har precis käkat middag och direkt efter tof jag två mackor med te, tjockis jag vet men jag käkade faktiskt ciabatta och apelsin istället för kakor idag på "teater fikan".

På väg till bussen efter skolan provade jag två par jeans men ingenting jag gillade så jag köpte en almenacka istället, den värkade helt perfekt men sen märker jag att det itne står med namnsdagar förrän i slutet av den, lite tråkigt för jag tycker inte den blir så "hemtrevlig" utan namnsdagar så jag får skriva in det sen för hand.

Jag ska plocka undan maten nu sen ska jag börja fylla i den lite grann tror jag.

kisses

Gooood moooorgooon! Sitter och halv sover ...

img_0067 (MMS)

Gooood moooorgooon! Sitter och halv sover på matten, promenaden till skolan var halkig men jag kom i tid i alla fall , får nog räkna nu så jag slipper läxa

my name is earl

Provet gick riktigt dåligt, får snacka med min lärare för de flesta frågorna fanns inte med i min bok (jag har en annan).

Var helt slut när jag kom hem men kunde inte sova och nu är jag för trött när det liksom sprallar i kroppen så trött man är.

Jag har bara ätit hela tiden idag, är över sugen på mackor när jag försöker att undvika socker, sjukt svårt.
Sne kollade jag och Jerker på Chuck, får fixa mig nu eftersom det blir upp tidigt imorgon.


bild på mig och amandaälskling sen tjejkväll

10Januari2011

God morgon :)

Jag har sovit riktigt dåligt inatt har vaknat hela tiden och vridigt mig, somnade nog runt tre tiden eller senare.

Jag hasr i alla fall läst genom alla sidorna till provet hoppas jag men jag känner mig inte alls redo, är ganska nervös. Jag åt chilli con carne med jerker igår och sen blev det kaka och hund pansionatet eller ad den hette, en film i alla fall.

Nu ska jag fixa mig sen blir det att åka in till Lund !

hunger

På Torsdagar har vi ganska sen lunch vilket resulterade till denna "dikt"

Vi har en väldig hunger
Mat hade smakat bra på våra tungor

Undra vad det är för mat
Kladdkaka hade varit underbart

Inte den bästa men alltid nått.

Back on Track !

Hejsan alla glada människor !

Jag har tagit ett välnehövt jullov från bloggen men nu när jag sitter här och stinker i min pyjamas men massor av plugg framför mig kännde jag att det var dags igen. Får se om det blir mer efektivt sen när skolan börjar.

Jag har pluggat hela dagen idag för jag ska göra ett omprov imorgon, trisst att jullovet redan är slut eller ja snart i alla fall.

Nu tänkte jag gå och duscha innan jag fortsätter, funderar även på att ta ett bad sen för jag stårr inte ut med hur äcklig jag är just nu.

kommer lägga upp ett rim också.

smell you later !

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0