Back on Track !

Hejsan alla glada människor !

Jag har tagit ett välnehövt jullov från bloggen men nu när jag sitter här och stinker i min pyjamas men massor av plugg framför mig kännde jag att det var dags igen. Får se om det blir mer efektivt sen när skolan börjar.

Jag har pluggat hela dagen idag för jag ska göra ett omprov imorgon, trisst att jullovet redan är slut eller ja snart i alla fall.

Nu tänkte jag gå och duscha innan jag fortsätter, funderar även på att ta ett bad sen för jag stårr inte ut med hur äcklig jag är just nu.

kommer lägga upp ett rim också.

smell you later !


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0