Onsdag?

Jag har ingen koll på vilken veckodag det är längre, det känns som tisdag idag men det är onsdag och jag ska snart börja jobba, jobbar 14.30-21.00 idag, och imorgon jobbar jag 10.00-19-00 sen på fredag morgon 06.50 går vårt plan och jag är såååhääär nervös! Jag kan inte fatta att vi åker om mindre än två dagar !

Jaja igår var jag ju som sagt med Lullu, rikttigt kul att träffas ! Sen träffade jag Jerker, vi grillade och hyrde film, The Turist verkligen sevärd ! Och när den var slut så träffade jag tjejerna och snackade och kramades haha:P

Nu borde jag gå och fixa mig jag ska lämna film och handla rakgel innan jag börjar.



Jag är riktigt sugen på en massa färsk frukt !
mums




salad

Hej bloggen eller ja hej, detta skriver jag väldigt fort för jag ska iväg och köpa salad när pappa kommer hem.

Idag har jag varit hemma hos lullu och solat sen bestämmde vi oss för att rulla en runda ca en mil eller så men ja nu måste jag hinna duscha för jag stinker puss

Spagetti!

Tjeeeenare! (kan inte komma på från vilken serie det kommer)

Idag gick jag upp runt 06.30-käkade-fixade inbjudningar till Jerkers 20-års fest-duschade och runt 07.00 stod jag på östratvärgatan´s busshållplats.

Åkte till Lund för kl:8.00 hade jag körtid-efter det så stannade jag och pluggade lite teori-sen hem och skrev ut några fler inbjudningar-stack och handlade-hem till Jerker åt med honom och Pia-Swedala outlet med dem-Fika hemma hos Jessica-hem kollade på tv-åt

och NU har jag varit ute och "tränat lite" Jag satte vikter på armarna och gav mig iväg, efter en stund märkte jag att jag nog inte väntat tillräkligt länge efter maten och fick gå lite men jag gjorde övningar med armarna, gick till en liten "plats" där ingen såg mig och gjorde lite styrke övningar och konditionsövningar där tills det kom någon, då fortsatte jag gå och sen satte jag vikterna på benen och joggade, öööh vad mycket tyngre det är med vikter!

haha ja här var i princip hela min dag, nu är min kropp helt spagetti och jag ska hoppa i duschen!



Det går inte att ladda upp den bilden jag vill ladda upp
 så här kommer hem från förra sommaren typ

puss puss



trötter

Har slutat jobba nu vilket var riktigt skönt, morgonen började med att endast EN kassa fungerade, frysarna gick sönder och burkatumaten var trasig. skoj !

Jag har fått i mig lite mat nu i alla fall och snart ska jag packa. eller ja så fort jag plockat undan maten.

har fortfarande svårt att fatta att det är söndag idag :P

Jobb

Hejsan!

Idag är det söndag, käns dock som måndag för jag börjar jobba om en timme !

Jag hade en väldigt lugn och mysig midsommar med Cassandra,Sofia och Burlesque(stavning) eeh grillade och sånt och hade allmänt trevligt ;)

Igår umgicks jag bara med Jerker, vi såg The Green Hornet, en perfekt film en lördagskväll som känns som en söndag...

Nu ska jag som sagt jobba, jag har även klippt av mig mitt hår, vilket jag ångrar lite smått eller ganska mycket, men jag fick lite panik när jag satt hos frissan att jag inte skulle bli nöjd med det jag egetnligen ville hehe, så jag klippte av det men jag hoppas på att det växer liiite snabbare nu när jag ska utomlands haha av alla vitaminer och sånt ;) på tal om det så har jag börjat få resfeber eller jag har haft det sen vi bokade resan men nu är det helt galet!

Jaja nu ska jag förbereda min lunch haha knäppt men ja det ska jag, det blir nog turkisk yoghurt med äpplen och päron och en macka till det ! Mums i hope ! ;)




Två bilder från Daniellas 18-års dag !
 (Bilderna ser lite "konstiga" ut för att jag har en sånhär "fest-effekt" som gör att ljuset kommer
överallt, vilket blir ganska coolt om man rör sig men står man still så förstör det bilderna lite)

och sen kanske det har att göra med att fotografen inte var helt nykter haha men jag älskar er tjejer ni är bäst !




nelly.com

Mina designade klänning på NELLY.COM


Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM


Haha lekte lite med klänningar på Nelly.com de har en tävling där nu, gå gärna in och rösta, gjorde dem dock bara för att jag inte har någonting annat att göra. ska jobba mellan 12-21.15 idag och jag är inte alls taggad på det !

blablabla

Hej hej jag har klippt mig och köpt en ny musikspelare och nu ska jag hem till Louise för "teater-träff" C U LATER !

Shooopppiiiing !

Hellu !

Idag har jag varit i den stora staden Malmö med mina älskade töser !

Jag hittade lite smått och gott och de gjorde de andra med, jag hittade även en väldigt fin piercing i matildas navel som hon köpte ! Jag vill också ! Måste (Ja jag har ingen aning om vad jag skulle skriva här för jag började snacka med mamma mitt i allt i hopa så det var förhoppningsvis ingenting jätte viktigt) Jo jag måste börja träna på riktigt nu, behöver energi ! 

Jo jag måste duscha haha, sen ska jag lägga upp bilder på de jag köpt antingen idag eller imorgon! :)

Puss puss

Pirates!

Det blev inte att vi såg Kunfu Panda utan vi såg den nya Pirats filmen, skulle egentligen se den med matilda så kanske får se den en gång till haha:P den var riktigt bra i alla fall, saknade Orlando bara.

Det var kaos på jobbet för kortsystemet slutade fungera, så jag var ganska trött på kvällen, där vi hade bokat bord var stängt så det blev att hitta en annan resturange, blev olearys på centralen, riktigt god mat. Sen stack vi då till Entré och såg filmen.

Åkte hem, sov sen utt och iväg på teater från 11.30 till 21.30 typ var riktigt trött, men Jerker kom och vi såg film sen sov jag men har blivit väckt några gånger imorse så är inte speciellt pigg nu. Ska snart käka och sen blir det att jobba 14.30-21.15.



Är riktigt sugen på wook!

...

ligger i sängen ögonen svider, har varit på bio har jobbat, teater imorogn borde sova puss

kunfu panda

God morgon godmorgon hör fåglar sjunga glatt, god morgon god morgon i köööör !

Halv ligger i sängen, ska snat duscha sen blir det att jobba 9-18, är inte jätte taggad precis haha men det är goa pengar !

Efter det så ska jag pappa och Jonathan till Malmö för att käka och se på bio eftersom pappa var iväg på Jonathans födelsedag.

Igår så tog jag det lugnt till två tiden sen stacka jag jerker och andreas ner och köpte färg sen målade vi andreas rum.

Tog det lugnt på kvällen, var bara hemma, mådde inte alls bra.




Dröm outfitten just nu, från Nelly

om jag hade pengar lalalalalala lala lala lala lala laa ;)

veckans planer

Hej hej ! mina ögon svider så det blir snart att hoppa i bingen!

första sommarlovsveckan och nästan varje dag är uppbokad !

Måndag- Ledig

Tisdag- Körtid sen föreställning (blev filmade idag med omtagningar så kom hem seeent)

Onsdag- Halkan sen föreställning kanske göra någonting roligt senare på kvällen?

Torsdag- Föreställning

Fredag- Ledig

Lördag- Jobb 9-18 kanske konsert på kvällen ?

Söndag- dubbla föreställningar

Ja nu ska jag plocka undan sen ska jag gå och lägga mig !

Burlövcenter

Hejsan !

Igår var min helt lediga dag ! Jag hade massor av saker inplanerat men mamma skulle till Burlöv så jag följde med hehe eller ja jag körde dit men jag var mest smakråd till henne, hittade även någonting litet som bekini och sånt. vi hade väldigt trevligt och var där i flera timmar.

När jag kom hem så cyklade jag och Jerker en runda sen fixade vi oss var för sig och möttes vid halv nio och hyrde Trassel. Den filmen var faktiskt riktigt bra fast jag förstod inte riktigt var de fått namnet ifrån.

Jaja nu ska jag plocka undan frukosten och gå och mysa lite men mannen som ligger i sängen sen blir det in till körskolan !



Ett par av skorna som jag köpte förra veckan ! Jag blir skit lång men jag äääälskar dem !!!

...

Hej hej !

Jag tänkte göra ett fin inlägg och göra om hela designen och sånt ikväll men jag är så fruktansvärt tröt så jag ska bara plocka undan och tvätta mina skitiga fötter sen blir det att krypa ner i sängen, sitter snart och somnar vid köksbordet...

puss&godnatt

HeejHeeej

HeeejHeeej!

Idag är det avslutning i skolan, ska dit om tre kvart och sitter fortfarande ofixad hmmm...har ingen aning om vad jag ska ha på mig det är ju kallt ute idag !

Jag har inte skrivit på ett tag tror jag men jag har varit ledig hela veckan, varit på körskolan, pluggat teori och invigt mina nya joggingskor på det första ute-passet med friskis och svettis!

Borde ringa till frisören, har väntat för att låta mina ögonbryn växa ut och det har de gjort! har världens buskar nu så dags att ringa!

Ja annars så var jag och Jerker på Nova igår och köpte present till min lillebror som blir hela 14 år idag GRATTIS!
Fick även med mig två par skor.

Nu ska jag fixa mig puss så länge !




Haha just det, mitt hår har blivit så långt att jag kunde ha det uppsatt i någonting som nästan
får kallas för hästsvans hästvans och inte i en  "getsvans" som jag brukade kalla den innan ;D

Böcker böcker böcker...

I morse hade jag betygsamtal i två minuter, ända lektionen jag har denna veckan haha lite drygt för sen fick jag vänta i två timmar på bussen:P

Har precis varit hos Jerker och nu hade jag tänkt börja på kompletteringen som jag ska göra som kanske kan ge mig ett VG i betyg.

Har helt missat att alla skolböcker ska vara lämnade idag så jag får åka dit imorgon och hålla tummarna på att det går att fixa. Annars inga lektioner imorgon och inga på torsdag heller vad jag vet.



Älskar tröjan ! Vill verkligen sommarshoppa nu (kanske inte stickade tröjor) men massa shorts kjolar
eller nä KLÄNNINGAR är vad jag behöver och skor och bikini och massa smått och gått :)

na nanananana naaaa

Igår var det riktigt varmt i ladan, men publiken var helt underbar även igår.

Det är så härligt att det varit så mycket publik och att de ger så mycket respons. Efter åt så käkade jag hemma, farmor och farfar var här så snackade med dem och fikade sen stack jag och jerker till dinx träffade matilda där och sen var det direkt hem och somnade innan vi han se hur det gick i Criminal Minds !

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen till teatern för ännu en föreställning, det är ju även Sveriges national dag idag kom jag på, grattis.

Jag älskar min nya kamera MEN blev besviken på att den inte ger färgen på skorna rättvisa, de är ju egentligen typ skrikrosa men ser lila ut på bilden.

Nu ska jag filma Jerker och Jonathan för de ska göra nått hyss...

daddy DJ

Det första som ploppade upp i mitt huvud haha:P

Igår var det då premiär och det var fullsatt och publiken var helt fantasktisk ! Det är så roligt att spela för en publik som ger respons i form av applåder:P

Efter föreställningen så åkte jag hem, fixade daniellas present ( lotter cider och ett stort grattis kort med massa bilder) Hon van 60 kr och det var kortet jag fick spel på igår haha tog aslångtid att göra.

Sen stack jag dit och dansade med de bästa hela natten lång, sen hade vi följe hem vid halv fyra och runt fyra tiden befann jag mig hemma hos Jerker, var hur pigg som hälst haha men somnar och vaknar först nio sen elva, och nu ska jag börja plocka undan på mitt rum för det lovade jag mamma, sen blir det ännu en föreställning och jag hoppas att den blir lika bra som den första, nummer två är alltid den värsta att spela för det är lätt att man slappnar av och inte presterar till 100% Men vi får hoppas på att det går bra.



Körde även in till Malmö igår för att pappa skulle ha nya joggingskor, när vi kommer in så är vi där i typ fem minuter om ens det och sen bara nä detta "kändes lite beiget" sa han så jag fick köra ner till Jack Sport där vi båda hittade skor, han röda och jag rosa haha. Tack så mycket, har inte hunnit prova dem än men det blir nog en runda antingen ikväll eller imorgon.

Nä nu kallar städningen ;)

 

Daniella18år

Håller på med daniellas present och den gör mig tokig !

HAr övningskört innan idag och köpt nya joggingskor och snart ska jag på teater, premiär idag och innan dess måste daniellas present vara klar ha good luck !

Italianiancario

Hahah tycker det är lika kul varje gång jag hör den Italienska bilden komma haha den som säljer pizzor och pasta och sånt. Liksom först glass sen italiensmat,Jag undrar om det snart kommer en thai-box-bil (alltså inte sporten thaibox utan maten.). Hade det kört runt en Tacos-bil så hade jag lätt varit stammis !

Föreställningarna igår gick väll helt okej, glömde lite saker på den andra bara och tabba mig lite i första men folk var nöjda och glada så det är väll jag med. Idag var det genrep med 1811. Helt okej det med, Premiär på Lördag kl:18.00 kommer spela fram till och med den 19Juni, 60%av biljetterna är redan bokade, haha riktigt skoj ! :D

Nu ska jag fixa mig sen blir det nog minsann att sticka ut och träffa min lilla matilda :)

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0