pladder

God morgon!

Dagen igår blev väll inte riktigt som jag tänkt mig...skulle egentligen jobba efter skolan, en städfirma behövde hjälp med en flyttstädning så jag var väldigt glad över de, men det blev ändrade planer så de blev klara tidigare än planerat.

Istället åkte jag hem till svedala och träffade Jerker, vi handlade mat till mitt projektarbete, jag gjorde sallad med potatis, fisgratäng och panerad fisk. Vår handledare har sagt att vi bör ha någon som smakar på sakerna vi gör så de var Jerkers uppgift haha.

Skulle egentligen ut och gå men jag lagade mat ganska långt in på kvällen så det blev inte av, snackade med nathalie i telefon och sen sov mitt lilla hjärta hemma hos mig, han även hem om till andreas i 20 min och fixade bilen, så mycket vi han med!

Nu på morgonen gjorde jag en till rätt till projektarbetet, ska snart hoppa in i duschen och sen blir det att sticka till skolan! lång dag idag men roliga ämne!

Hittade busskortet igår! i min andra väska, ööh att betala 70 spänn för att åka fram och tillbaka till skolan är ganska surt MEN jag hittade ett par riktigt snygga byxor som jag nog ska köpa!

ååh klyddigt men jaja måste dricka lite vatten, har ont i huvudet!

Busskort var är du!?

Denna morgonen har varit lite annorlunda än vanligt, skulle gå på bussen men mitt busskort är spårlöst försvunnet, ringde halvt panikslaget till pappa för jag måste in till Lund idag!

Han påminde mig om att jag kunde betala med kort men bussen hade ju redan åkt så jag fick cykla till tåget och betala 41 spänn!

Men sitter här nu på klassrådet och känner mig lite off, blev lurad av en telefonförsäljare igår öööh ja mycket att göra idag!!!

Mer pepp!

Var sjukt pepp på att börja träna igår men jag har mått ganska så dåligt idag och knappt kunnat äta, fick i mig rester av glass och choklad, toppen!

Sen nu har jag precis dratt i mig en kopp yoghurt med kiwi, yoghurten var inte laktiosfri så jag kan väll vänta mig ännu mer magkramper... men jag är intre bitter!

Har gjort planeringar, gjort ltie läxor och naturligtvis kollat på kläder hihi!

Det finns så sjukt mycket snyggt i affärerna i år!! någonting jag vill ha är blå byxor, chinos, färglada korta toppar, lösa linne och SHORTS jag har fått dille på shorts älskar shorts och det är min motivation till att komma i form! jag har nämligen två par gamla byxor som hade kunant bli så jäkla snygga shorts! har även ett par byxor som jag vill slita riktigt mycket aaaaah längtar till våren, sommmaren jag vill dansa med fina vänner!!


blåbyxor från Gina



blåbyxor från Nelly



Höga shorts från Nelly ÄLSKAR DEM!


pallar inte

Sjukt att åka från snörik vinter till solklar vår på tio timmar men riktigt skönt att vara hemma! fast jag hade nog kunnat stanna kvar lite till jag älskar vädert jag vill jobba där uppe någongång i mitt liv!

Åkte till skolan idag eller jag åkte till klågerup, oppade av och tog nästa buss tillbaka, mådde inte alls bra och mår fortfarande inte bra. Har kollat på kläder och skor till student. nu tänkte jag kolla topmodell sverige och sen blir de att fortsätta med projektabete och andra skolsaker, ska göra planering över veckan, läxor, arbeten,träning mm...



Kan inte släppa att jag är 19 år och har världens sunkkropp
och denna vackra donna är så jäkla slimmad efter att ha fött barn!


Jaghar nog fler bilder på snygga tjejer än va min pojkvän har...
Lite sjukt kanske men jag behöver insperaton, inte för jag tror jag kan se ut som dem
men för att peppa mig själv till att bli(som ptfia så fint utrycker det) den bästa versionen av mig själv!

Hejsan!

Igår var det superfint väder, lite blåsigt och ganska isigt efter måndagens blåsväder men underbart ändå!

Idag vaknar vi till snökaos! Skulle egentligen till ett annat fjäll idag men det blev två åk sen gick vi in, mådde inte så bra så stannade inne på eftermiddagen också...nu har vi precis ätit och det blir höll snart att lägga sig i sängen vi får väll hålla tummarna för en bättre skiddag imorgon!:)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/1182599/images/2012/pic_190716421.jpg" class="image">

Storm

Der var typ någon slags snöstorm nu på eftermiddagen och lavinvarning 3 så jag och grabbarna åkte bara i några svarta backar ( som till en början var underbara sen snöade det så mycket att de bara var is) sen begav vi oss hem, resten av sällskapet hade redan gett sig...så konstigt det kan bli det var underbart väder klockan nio imorgon och solen sken och de blåste inte alls!

Men deg har ändå varit en bra första dag här får jag väll säga, familjen Ahlberg stod för fika och varm oboy idag, de satt fint!

Ligger i sängen och har ont lite här och var som jag frusit och träningsvärk så klart, i och med att snön blåser bort från toppen så samlas de längre ner och de bränner i låren när man kör i djupsnö kan jag berätta!! Visst det känns bra att träns låten men knäna tycker inte det är sådär överdrivet roligt,

Jaja nu ska jag träffa ozzy en stund innan jag ska ladda upp inför en ny dag i backen,

Ryggläge

Förmiddagens åk är avklarade och efter sopplunch ligger jag nu på soffan och försöker få upp värmen igen, det var superfint väder i morse men nu har solen gått i moln...

Ska nog ta en liten powernap innan nästa skidrunda

Tandådalen

15.30 FRAMME

Efter en lång resa är vi nu framme i tandådalen och jag kan knappt bärga mig! Jag vill ut och åka NUNUNU!!!

Har köpt mig ett par fett snygga pjäxor och hoppas de är bra att åka i!!

I bilen med familjen

Uppstigen 04.12 duschning (rekommenderar inte er att använda helt nya rakblad kl:4 på morgonen efter tre timmar sömn)
05.33 avfärd, hinner backa ner från uppfarten så säger GPSen att vi ska göra en U-sväng

08.30 första kissepausen

09.43 befinner vi oss utanför Mellerud

Varför jag skriver detta? Jo jag valde att ta åksjuke tabletter som man inte blir trött av så nu efter några powernaps är jag pigg som en nötkärna, eller kanske inte men jag pallar inte sova nu,

Lyssnar på två olika låtar samtidigt, märkte nu att jag bara har en hörlur i örat, jaja smell you later

Erly in the morning

Körde precis hem jerker, har inte packat klart än och inte duschat heller så det blir att sätta klockan på 04.12 istället så jag hinner med allting, ja super intressant jag vet!

Känna nästan inte lönt att gå och lägga sig men det är nog bäst, såg mästerkatten i stövlar innan och den var sjukt mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara, det säger inte jätte mycket kanske för jag trodde den skulle suga men den var riktigt bra helt klart värd att se och jag kan tänka mig att köpa filmen när den kommer ut faktiskt!

Lördag

Hejsan!
Tog lång sovmorgon idag eller jag låg kvar i sängen länge, vaknade nio men åt inte förrän halv tolv:) har grejat lite inför resan imorgon, har dock inte packat min väska så får nog ta och göra det, ska upp 04.30 imorgon så får väll försöka gå och lägga mig hyfsat tidigt

Har kollat melodifestivalen annars har jag inte gjort mycket idag, snälla Molly sanden ge mig ditt hår!

Torsdag

Hejhej idag är det fredag! Jag är ju egentligen ledig idag men vi har musikal alla lediga dagar, utom lov...

Igår var en onödig skoldag haha hade prov på morgonen, fyra timmars håla, som jag spenderade på espressohouse med fina cäss, när vi sen kom till lektionen så skulle vi helt plötsligt lyssna på skönsång, mysigt, MEN vi fick vänta 20 min innan vi fick komma in haha

Drömde om studenten inatt uch vad vemodigt det kommer vara, skönt att sluta skolan men fuck älskar ju verkligen klassen

Träffade lilla cobra igår och busade så jag blev helt svitt, tror min motivation till träning är en hund haha kan man hyra typ en träningshund? Nä nu måste jag fixa mig aka sticka om 35 min

plugg

När jag omringad av religions begrepp och termer får jössebagares pepparkaksbagarsång på huvudet tror jag att jag tagit in nog med information för dagen och får hoppas på att informationen tillsammans med Jösse kan baka fram ett G på provet imorgon eller någonting...



Haha föresten så har jag inte sett en enda studentklännig innan jag la upp bilden på
klänningen igår, den var ett undantag, men idag när jag gick till bussen så kunde jag skymta en hel del vitt genom ett skyltfönster så kanske får ta en tjik där imorgon eller någonting, kanske bara fanns fula saker eller så kanske studentdrömmen fanns där, vem vet... ;)


Näsan slog i väggen

Åååh nej!!! Nu ångrar jag att jag tog den där 1,5 timmens extra sömn när jag sitter här med magont över att jag ska ha en presentation idag som jag trodde var imorgon och jag har prov imorgon som jag skulle plugga till nu så skulle jag träna men det hinner jag inte och nu är det kaos!

Alla hjärtans dag

Tjenare tjenare!

Idag är det, som alla nog vet, alla hjärtans dag! woho eller? nä jag vet inte jag har haft en jobbig dag i skolan eller utmattande inte så jobbig, sen direkt hem och laga mat till familjen och min kära! Gjorde lax och kotlet med bakad potatis, till efterrätt skulle jag göra chokladmousse men det blev snarare kaffemousse haha örk jag tyckte den blev riktigt äcklig men mamma och pappa gillade den i alla fall.

Jag har tagit paus från plugg idag men får väll ta upp lite nu ikväll. Jag har fortfarande ont i armen efter sprutan.

Uch uch uch det här med studentklänning är ju lika svårt som balklänning haha jag har hittat en klännig som jag vill ha men jag är helt rädd att jag kommer hitta en anna sen som jag tycker är snyggare, denna är ju så jäkla snygg men typ alla de som kommenterat ska ha den som studentklänning så det är lite så typ kommer halva skolan med såna sen... den är i alla fall helt okej haha men jag är nog fortfarande kär i den jag såg förra året, vill bara ha den...



 



Den blir finare och finare för varje gång jag ser den
kanske borde slå till

Mammor och minimodeller

Heeeej!

Jag har varit störigt aktiv här idag, vilket jag alltid är när jag ska plugga...

Instuderingsfrågorna var mycket större och svårare än vad jag trodde har inte ens hunnit hälften. Slappnade alltså inte av riktigt till mammor och minimodeller utan jag hade de på och skrev i pauserna.

Jag fick en helt annan syn på mammorna efter detta avsnittet, de visade att de är mänsliga och har kännslor, vilket många inte trodde innna. De älskar sina döttrar precis som vilken föräldrer som hellst och vill bara de bästa för sina döttrar. Sen kan de ju diskuteras om vad som är bra och dåligt och rätt och fel men det tänker jag inte gå in på.

Jag hade tänkt svara på någon fråga till sen ska jag slappa lite på min boll, kan inte köra styrka med armen så tänkte bara slappna av och sammla energi, vilket jag lär behöva mycket av om jag ska orka göra alla dessa frågorna plus socialkunskapen! Har inte ens tittat på samhällskunskapen, har FN-rollspel imorgon och jag viste inte ens vilket land jag var, bra jobbat! haha fast nu vet jag att jag är Förenade Kungariket, hahah älskar google translate!

Läste nästa fråga och bestämde mig för att det får räcka för idag! Får ta resten imorgon... får istället försöka bestämma mig för vilken färg jag vill ha på balklänningen, men det är svårt för jag vet inte vilken hårfärg jag vill ha, eller ja alltså jag vet inte om jag ska ha de mörjare eller guldigare eller rödare, jag vet inte om jag ska köra på lugg, page, hårförlängning, ingenting och de olika allternativen passar på olika färger på klänning!!


Internetet och/eller datorn segar, hittade en bild men strunt samma, har skrivit en massa skit idag som sagt, ska hoppa i pyjamas, skrubba och smörja in mina fötter för de är trötta

Puss Puss

halv åtta hos mig

Trodde att klockan var halv sju och traskade lugnt in på mitt rum planerandes på hur jag ska lägga upp kvällen, sätter mig i sängen och får en smärre chock när jag ser att klockan är HALV ÅTTA!!! hur gick det till!?

Jag har bara hunnit skriva ihop de sakerna jag hade om projektarbetet och laddat på med ny energi i form av veggosnitzel, potatis, sånadär "vita träd" och ostsås. blomkål heter det nog.

Jaja back to buissnes (stavning) nu blir det att ta tag i religionen. Jag har tänk jobba intensivt i en och en halv timme för att sen ta rast med en kopp vaniljtee framför mammor och minimodeller...NEJ det är inte mitt favorit program men jag tittade på alla avsnitt när jag var sjuk och nu måste jag ju bara följa det. Plus att det är lättare att ta ställning i alla hetsiga debatter om man faktiskt sett programet.

Jaja som sakt tillbaka till verkligheten( märker att jag fortsätter skriva massa strunt för att tiden ska gå, jag som just klagade på att tiden sprungit iväg)

de hade suttit fint med en bild men jag har ingen på denna datorn tyvärr...

korkat

Kom på att det var jäkligt korkat att skriva att jag håller på med design och är långt ifrån klar, för ni ser ju inte hur det ser ut när jag skriver de...men nu är jag kanske klar.

Jag tänke egentligen ha headern och bakgrunden i ljusare färger för att allt annat blev så ljust men Jerker tycker jag ska ha kvar denna....

Jaja annars då, jag är sämst på att skriva men samtidigt är jag nog bäst på att skriva sjukt menningslösa och ointressanta inlägg haha men i vilket fall som hälst så har jag precis tagit min andra gardasil spruta hatar sprutor!
Och nu ska jag sitta hemma hela kvällen och göra läxor, har egentligen teater men jag hinner inte för jag har fett mycket att göra till på torsdag ( aj min arm värker när jag skriver snabbare än en snigel)...Skulle göra träningsövningar innan, trillade av bollen som var nypumpad och jag fick blåmärke.

Har hittat en eventuell studentklännig på nelly, den är fin men den verkar dock vara kräm vit eller gammalvit och det passar nog inte superbra till den kritvita mössan eller?

Ja detta var en liten uppdatering bara, har även fått mitt efterlängtade jordnötsmör, mums!

Blablabla nu blir det läxor, börjar med att få klart antekningarna för projektarbetet sen blir de religion, samhällskunskap, socialkunskap, manus manus manus(japp tre olika manus) och två stycken roll analyser

JIPPI!!

Design

Heeeeej!

nu har jag antligen fatt tummarna ur roven och haller pa att fixa ny design!

Den ar absolut inte klar och nagon stanns pa vagen lyckades jag med att trolla bort mina tre sista bokstaver i alfabetet...

Muta

Från H&M

Skogs utflykt

Hej, har haft en lugn helg, ganska skönt efter att ha firat och kalasat två helger i rad,

I fredags hade jag mys med jerker, igår skulle jag egentligen på en föreställning men det blev istället att kolla tyger i balklänning, hittade tre olika färger, svårt att välja!!! vi höll på och sydde prover och sånt hela dagen och sen mådde jag så jäkla dåligt på kvällen att jag inte ville träffa någon så jag kröp ihop i min säng vid halv elva sen sov jag, mår fortfarande inte bra men var ute och gick i skogen, trillade flera gånger men skönt med frisk luft, nu ska jag äta sen blir det Film

Trött

Haha godmorgon! Är fett seg idag!
Jerker: godmorgon allt bra?
Jag: jodå det är bra sjukt seg bara...brukar gå upp halv sex men gick upp sju idag, lite stressad
Jerker:haha klockan är inte ens sju än

Eh snackade om trött..gick upp klockan sex vilket jag menade, klockan har gått sjukt fort nu!!! Ska snart gå och duscha blöblö onödigt inlägg haha puss
FREDAG FREDAG FREDAG

Nomnomnom

Har ätit sjukt mycket frukt eller nä inte jätte mycket egentligen före åt jag alltid 3-5 frukter per dag men jag jag inte ätit så mycket på flera månader!! Jag har mina olika perioder, ibland är jag helt beroende av päron och nu är det kiwi!! Har käkat tre kiwi och en såndär Sharonfrukt idag!

Inte jordnötssmör men gott!

Mitt största sug

Aaah jag håller på att bli galen!! Är sjukt sugen på jordnötssmör!!

Skoooor

Du är det dags igen! SKOOOR JAG ÄLSKAR SKOR!!!!

Jag har försökt ladda upp lite vettigare inlägg från min mobil men det har inte gått!
Jag har varit hemma igår och idag för jag inte mått bra...

Har inte orkat göra någonting alls, jag har kommit in i en sån period där jag är svinit stressad så jag orkar inte göra någonting alls, har ingen energi alls...

Men någonting som får mig på bättre humör är att kolla på skor och drömam mig bort i ett bar underbaringar på fötterna!! aaah jag vill träna och ha klänningar och snygga skor och dansa loss OCH använda min nya assnygga väska jag fick i födelsedgaspresent av cäässsii! looove it !! Låter även mina naglar växa för jag fick fett coola nagelstickers av Sofia, som jag bara måååste prova!






aaah jag är kär i dessa skorna!! både de svarta och de beiga äckligt snygga!


Har tittat på detta länge och de är sååå mycket finnare i verkligheten!
Vill ha de till ett par snygga tajta jeans!

Heelgen!

Godmorgon!
Förra helgen bjöd ju på födelsedagsfirande med familj och Gina vänner, den här helgen var inte sämre!

I fredags var jag svintrött efter musikalen och somnade tidigt, i lördags hämtade jag min studentmössa med jerker och klara, hahahah tycker inte jag passar inte i den men jaja jag är ändå glad wooohooo!!!!

I alla fall började jag fixa och dona en massa sen kom mina fina "lundatöser" på besök, hade melodifestivalsmys och åt massor av choklad! fick även superfina presenter och fin sång haha

Igår var det dags för firande nummer fyra haha, var på museum och malmöhus med Jerker och hans föräldrar och efteråt åt vi gott!

Avslutade helgen hemma med pappa jerker och bror, en mysig helg helt enkelt!

Har "sovmorgon" idag borde skriva den jäkla analysen eller Har tre analyser att skriva men jag jag inte orkat!

Någonting som inte var så kul var att jag brände mig på en lampa och fick en "2 gradens brännskada" haha men över lag så var det en superhelg!

Bild:en tjuvtitt på present:)

Tunga

Mina ögon är såååå tunga tror nästa jsh sommnar när jsh skriver sett!!!

Jag tänkte skriva ett inlägg innan jag gick och la mig men det blev inte mer än texten ovan sen slocknade jag...idag vaknade jag med ett fett svullet öga! Kan inte öppna det hel ens, det känns helt förlamat typ, jaja, jag hade tänkt skriva och sånt idag (läxa) och sen fixa mig på kvällen, men jag måste hämta min studentmössa idag så jag måste nog duscha redan nu för jag är sunkis nummer ett, duschar jag nu och fixar håret håller det inte till ikväll och fixar jag inte de är det i stort sätt omöjligt att fixa håret ikväll...ilandsproblem, nu ska jag dock äta för jag börjar bli hungrig!

Sämst

Någonting jag är riktigt dålig på just nu är att äta, att sova och att plugga...

Det har blivit en ond cirkel, mår illa när jag vaknar så äter typ en vit rostat macka, sen blir jag hungrig så jag når illa till lunch så kan inte äta tillräckligt, då äter jag mackor när jag kommer hem och sen blir det sen middag, att jag får i mig så lite energi gör att jag ofta somnar när jag kommer hem, oavsätt om jag läser, är med jerker, kollar tv, försöker plugga, så slocknar jag direkt och sover några timmar, sen blir jag stressad av att jag inte hunnit skriva mitt arbete så jag kan inte komma till ro så jag sover för lite sen börjar det om såhär igen aaaah måste bli bättre!!
Ligger i sängen och är så fruktansvärt trött! Jag vill hu vara pigg!!!

Uch får gå och "fixa" mig snart
Bild:kan inte bestämma mig för om dess är fina eller fula...

Träääna träääna!!

Hejsan! Har inte fixat ny header för vårt internet har humör svängningar eller så är det min dator men i vilket fall som helst så blir det bara kontakt när det själv vill och det vill inte!

Till något helt annat så fick jag ju en så kallat "gym boll" i födelsedags present och jag ÄLSKAR den!!! Jag trillade av några gånger när jag skulle hålla balansen då den är så mycket större än den på gymmet men med tillräckligt mycket tålamod så är det underbart avslappnade att balansera på den när man väl fått kläm på det! Provade att göra lite övningar på den och fy tusan vad jobbigt det är haha den är ju så stor så ska jag ha armarna i marken och benen på bollen så blir det sjukt tungt haha jag kan inte bära min egen vikt,

Idag har vi haft musikalrep HEEEELLA dagen, ändå ganska chill, var även på planeringskonferans med cässi:)

Nu på kvällen träffade jag min bättre halva eller vad man säger och sen tränade Friskis jag SÅ SKÖNT!! Ska gå och duscha nu snart och fixa mig för sängen! Måste gå och lägga mig tidigare för jag är helt slut på dagarna!

Bilden: haha när jag fick bollen så pumpade vi den "mycket" och den kom in genom dörren, så frågade jag jerker om han kunde pumpa lite till för jag blev åksjuk av den, det gjorde han och nu kommer den inte ut:p

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0