Nice ♥

WOW sicket väder det är ute, det är ju sjukt så härligt det är, precis lagom varmt med små lätta vindpustar.

Nu börjar jag bli osäker på vad jag ska ha på mig imorgon, det ska ju bli skitväder imorgon som det alltid är på valborg men sen har det skullat regna hela veckan också så man vet ju aldrig. Jag hade planerat att ha den nya tjocktröjan och leggins eftersom vi kommer sitta ute men om det blir såhär skönt väder så behövs ju inte det.

Jaja jag har bara tagit det lugnt nu hämtade min fina cykel idag iiih ! :) sen har jag provat en innpackning och mm mm mm så gott den luktar, tyvärr känner jag inte så mycket själv eftersom jag har massa hudlotion på mig.

Vad händer imorgon ? :)

Jag har lite ont i magen så nu ska jag sova.
ha det såbra pusspuss ;)♥

var ska vi sova inatt ♥

NU HAR VI FREEEEDAG I BLODET IGEEEN !!!

Åh sån besvikelse, jag vaknade imorse och trode det var fredag men insåg snabbt att det bara var torsdag.
Hela denna dagen har känts som fredag och jag är övertaggad ! sitter och lyssnar på Perikles och Drängarna och snart blir det Timbuktu, kan man ladda bättre ? nä jag tror knappast det, ska snart hämta min nya cykel och sen blir det att hoppa in i duschen och raka mig och skrubba mig och smörja mig så jag slipper tänka på de imorgon och bara ka nta en snabb dusch då. Risken är att jag är så glad idag att jag är helt trött imorgon men det får vi inte hoppas !

Igår var jag i Burlöv med mamma och jag fick tag i en jacka och en tjocktröja, på kvällen träffade jag en katt och tjejerna sen vid nio så kom Jerker.

Så ni får ha en bra dag bilder på de jag köpt kommer kanske upp sen man vet aldrig.

Pusspuss :)♥

Fika ♥




Ja datorn hacka men jag han ta en bild på vad jag skrivit innan de la av därför är texten lite konstig.

Puss&Godnatt :)♥

Klockan ♥



Det var svårt att få en bra bild på den men här är den i alla fall, det är
små diamanter i sifrorna och man kan spegla sig i de runda sakerna
haha perfekt !

NewYork ! ♥

Godkväll kära vänner, har inte orkat skriva eller jo men jag har inte haft tillgång till att skriva förrän nu

Igår var jag i malmö med jerker för att hitta en jacka till mig, hittade ingen men jag köpte en skjorta/blus att ha på kvällen och jerker köpte ett par skor och jag blev totaltförälskad i ett par skor från nike ! helt vanliga vita sneakers men ack så sköna de var ! om jag hittar en billig jacka eller ingen jacka alls innan lördag så kanske jag ska köpa dem. ååh har hittat så många skor nu som jag vill ha !

Jaja på kvällen var vi på kalas hos hans syster och hennes pojkvän/sambo trevligt att se deras nya lägenhet. Åt massa gott och sen sov jag hos jerker.

Imorse
var det ju underbart väder så vi satt ute med hans mamma och kastade boll hehe. Annars har jag kommit på ett underbart recept på hamburgare och ett eventuellt jobb om jag inte kommer på någonting annat. Jag har läst lite i körkortsboken eller ganska mycket men har lite kvar, pratat i telefon med mormor och träffat matilda,daniella och nathalie. Nu ska jag fortsätta läsa i körboken.



Mormor och Morfar har varit i USA och köpte med sig en väska och en klocka till mig
Väskan var väldigt speciell men jag gillar den och klockan älskar jag, bilden ovan har
Jerker fixat ihop o photoshop och som ni kanske förstår så är det den väskan jag fått.

Klockan får ni se imorgon, ha det såbra pusspuss :)♥






Boooriiing !

Jag har så fruktansvärt tråkigt just nu, hela denna dagen har bara varit bajs...

Jag minns knappt vad som har hänt i skolan jag ahr haft sån jävla spänningshuvudvärk och har inte varit helt klar hehe, Jag kunde inte äta någonting i skolan för jag var helt snurrig så när jag kom hem var jag vrålhungrig. Åt en skål flingor och sen däckade jag i sängen och sov i nästan exakt två timmar mellan fem och sju. gick upp halt åtta och åt lite och sen tittade jag på så ska det låta med mamma&pappa. Efter det var jag vaken, har inte haft någonting att göra så jag kollade på talang och la över lite låtar från skivor på datorn. Jag måste börja köpa med CD-skivor det är ju sjukt fint och roligt. Nu ska jag ta ett glas vatten och hoppa i duschen sen kommer Jerker hit så ska vi ut och gå :)

har ni haft en bra fredag? jag hoppas de och önskar er en fortsatt trevligkväll !
pusspuss :)♥

Just dance ! ♥

Hejsan jag hade tänkt gå och lägga mig tidigt idag men ser att klockan redan är tio i elva hehe...

Jag trodde att jag fått upp ett inlägg från mobilen innan men det har tydligen inte kommit fram, jag har i alla fall varit i skolan idag och mått som f*n, jag ahr haft sån huvudverk och har itne haft ork till någonting alls. Men det har gått bra endå förutom att jag tror jag råkade skriva en krönika på svenskprovet istället för en artikel hehe jg var somsagt gasnka off. Annars har jag abra träffat Jerker som nu har fått en tand !! han fick sin tand utslagen för snart två år sen och har gått utan men nu har han fått en låtsastand, så ska han typ byta tand varannan vecka eller nått för att töja ut hålet så han kan få en riktig. om ni nu är intresserade, så tänk på de innan ni slår ut erqa tänder.

Imorgon tänker jag nog tillåta mig själv att äta godis, ja ghade ju en liten vadslagning med mig själv om att jag skulle klara mig en hel vecka utan godis, men samtidigt var jag så dum att jag sa at jag bara får äta på helgen och nu är jag riktigt sugen på choklad.


Jag brukar inte använda klänningar men dena blev jag helt kär i
tänk att vara solbränd och dansa runt i denna åååh jag vill ha sommar !

puss&godnatt:)♥






Träning ! ♥

Som ni kanske förstod så var det den nya ringen jag hade på den förra bilden, eller jag kanske inte har skrivit det? Men i alla fall när vi skulle handla jacka till mig så hittade jag ju ite EN ENDA i min storlek så jag tröstade mig med att köpa en ring från ginatricot. När jag provade den på ringfingert satt den perfekt. då var ioförsig prislappen på men jag måste ha varit jävligt varm och uppsvullen om fingrarna för när jag tog på den där hemma är den nästan förstod för långfingret haha.

Ja så går det när man gör en kort historia lång ;). Skolan idag gick riktigt drygt jag hade sjutk ont i huvudet och när det väl var prov var jag heelt off. Vi ska skriva imorgon också så jag hoppas det går bättre då.

Jag har även tränat idag, första gången på länge, tod nog i lite för mycket för jag har helt svårt att andas nu. Suck jaja så kan det vara. Nu går mina ögon snart i kors så jag ska ´borsta tänderna och gå och lägga mig.

Jaha, nu kan jag helt plöttsligt inte ladda upp bilder men ni får ha det så bra endå ;)
pusspuss:)♥

Gogmorgon, just nu sitter jag i skolan, or...

img_0266 (MMS)

Gogmorgon, just nu sitter jag i skolan, orkar egentligen inte men vi har låtsas nationella i svenska så jag kände mig tvungen att komma hehe, ni får ha en bra dag ! Pusspuss:)

ångest

Redan igår kände jag att det var någonting som inte stämde, jag var varm och svettades mycket mer än vanligt men jag klarade av att göra allting jag hade planerat. Idag var det samma sak när jag skulel gå kändes det som jag hade feber jag blev skit varm och började svettas. Jag trode det var samma som igår och gick ut för att cykla iväg men längre än så gick det inte, jag stannade vid cyklen och började gråta, sen började jag skaka. Jag låste snabbt och sprang in.

Detta händer mig lite då och då och om jag är pigg och glad kan jag bara skita i det och fortsätta som vanligt men om jag är trött och stressad kan jag bryta ihop totalt. Eftersom det händer ibland blir jag inte riktigt förvånade men det är lika obehagligt varje gång, att få sån panik/ånges och inte veta varför, det är ganska knäpp jag tycker själv jag är knäpp men jag vet att det kan gå över. Jag har klarat mig i flera veckor nu utan någonting men det är som en karusell, det går så jäkla sakta uppför och sen när man är där uppe så åker man ner skit fort.

Jag ska bara ta det lugnt idag hade jag tänk, snart ska jag till doktorn, inte för detta utan för min mage hehe:P och sen blir det barträning och så ska jag träffa jerker och få massa frisk luft och massa kramar, kramar är den bästa medicinen mot ångest enligt mig ;)

Så nu har jag skrivit av mig lite och jag hade tänkt visa upp en riktigt ful bild som jag lyckats konstruera i Photoshop, anledningen till att jag visar den fastän den är ful är för att jag klarade av att göra den hehe.



Min första utklippning och kopiering+vändning i Photoshop
som ni ser klarade jag inte av att få bort allting där vid handen haha men skit samma ;)

ha det så bra pusspuss :)♥

Hejsan jag måste bara se om detta fungera...

Hejsan jag måste bara se om detta fungerar, jag skriver från mobilen hehe aja nu ska jag fixa mig för sängen, har pratat lite med min älskling i telefon så jag mår lite bättre i alla fall Ha det så bra pusspuss:)

Helt off

Jag är helt off nu, jag har skrivit ett långt inlägg som jag antagligen inte kommer publicera så de mest bara är massa skit. Idag fick vi reda på att vi kanske kommer flyttas till polhem i trean, har vi "tur" kommer vi bara ha teaterlektionerna där och om vi har "otur" så kommer vi ha alla lektioner där vilker resulterar till att vi inte får ta studenten med hela vår klass då vi är en blandning av musik och teater elever. Detta suger verkligen, tanken på att inte få ta studenten på spyken med vår kära klass utan i stället på polhem med en massa okända människor gör mig helt tom.

Som tur är är ingenting beslutat än så om vi har tur kan vi påvärka deras beslut och kanske få gå kvar vårt sista år på spyken.

Jag har inte mycket mer än så att säga, mår inte riktigt bra för tillfället men jag ska till doktorn imorgon vilket käns väldigt skönt.

ha det så bra pusspuss♥

In school

God morgon! Jag sitter i skolan nu och ska ha tyska, Jag har precis haft stöd engelska och fick veta att jag fick VG på mitt tal. jaja ni får ha en bra dag puss puss

I'm awesome ♥

"I'm awesome ! No you're not, dude don't lie."

Jag har blivit helt kär i den låten, inte för den är bra men den är väldigt rolig...

Ja kvällen igår var mer eller mindre awesome, fast jag hade en väldig "kvinnovärk" så hade jag väldigt rolig och de hade nog de andra också. Vi var några stycken hemma hos jerker och vi lyssna på musik de skrattades och dracks och dansades en hel del. Jag tog det dock väldigt lugnt, när alla gått hem gick jag och Jerker och la oss och somnade bums !

Idag var jag på Entré med mamma och letade efter en jacka men det fanns inte en enda i min storlek ! Sen nu på kvällen har jag och Jerker läst om bilen, ska ha läst det till teorin imorgon.

Nu tror jag faktiskt att jag ska ta en snabb dusch så jag slipper göra det imorgon, jag har ju lovat fler bilder men mitt fotoprogram eller ja de jag förstår mig på fungerar inte för tillfället så det får bli enu ett bildfritt inlägg.

ha det så bra pusspuss :)♥

Bowling ♥

Igår var jag och bowlade på Entré med Matilda,Daniella och Nathalie...
Skit kul ! när vi kom hem spelade vi spel, trevligt. Jag hinner inte skriva mer ska iväg nu. Ni får ha en härlig Lördag med massa skoj och mys  !

ps. Jag slog en strike woho och det gjorde min kväll ;)

pusspuss:)♥

Skrämmande ♥

Godmorgon folk ! :)♥

Idag har jag lite ont i benen, kanske efter altl gående denna veckan vad vet jag, har i alla fall hoppas av på mejeriet två dagar i rad och gått därifrån till skolan och sen har vi varit ute och gått i skogen två dagar i rad också.

Så det var ett tag sen nu men jag får ju berätta hur det gick med karusellerna...

Det var såhär att de stängde ju på fredagen när vi köpt biljetter så vi gick dit på lördagen för att åka men tror ni inte att det släcker ner när vi kommer !? en hel timme för tidigt ! så vi får gå dit tidigt på söndagen och åka med alla barnen när det var ljust haha. Men skoj var det i alla fall även om jag blev lite yr och trodde jag skulle svimma;)

Nu ska jag hoppa i duschen och sen bär det av till Lund för utväcklingssamtal. Vi är lediga idag för att vi ska ha det, och sen blir det typ plugga hela dagen eftersom vi har ett stort prov i Arbetsmiljökunskap imorgon.

Ni får ha det så bra pusspuss:)♥

GLAZE ♥

Hejsan,

Jag har så mycket att göra denna veckan och är jättesugen på att skriva massa skit här i stället som jag tyvärr inte hinner men nu innan jag ska skriva en recension hade jag tänkt slänga in ett litet innlägg...

Okej jag är väldigt glad över att jag inte är pinnsmal men idag upptäckte jag att ytterligare ett par byxor och ett par shorts blivit för trånga, det gav mig krafter i morse och jag hoppade av en hållplats tidigare och istället för att gå till skolan på ca:4minuter tod det istället 20 minuter, en riktigt bra start på dagen :). Nu ska jag skriva sen träna barnen och förhoppnigsvid ut och gå i skogen sen ! :)

Jag måste bara tipsa om en sak också vilket jag inte gör speciellt ofta men nu är jag så fruktansvärt trött på ALLA såkallade "tjejtidningar" som kostar typ 50 spänn och innehåller så mycket tråkigt att jag kanske läser tre sidor. Om det är någon som känner som ja gka njag rekomendera tidningen GLAZE som jag köpte av misstag i sälen. Den kostar bara tjugo kronor och har lite av allt och jag har typ läst alla repotage för de är inte lämgte än en sida så tummen upp för GLAZE !



så nu måste jag gå ha det så bra pusspuss:)♥

Humör ? ♥

Äntligen hemma, efter en hektisk dag !

Mina ögon har svidigt hela dagen och gått i kors och allt möjligt så trött jag varit. Vi har inte gjort speciellt mycket i skolan heller vilket gör att det känns meningslöst att gå dit. Slutade halv fyra och jag han med bussen, vi har flyttat fram lektionen så vi slutar en timme tidigare än innan. Jag kom hem, åt han ligga ner en liten stund och sen bar det iväg till körskoan för teorilektion. När den slutar börjar teatern så det var att skynda sig dit...

Men nu är jag hemma och tycker synd om mig själv då jag har ont i hela kroppen efter helgens karusell åkande (berättar mer sen) jag kan även passa på att gnälla över att mina bröst ömmar då jag snart ska in i "tjejveckan" och även över mina feta lår som sdnart slitigt sönder enu ett par leggins !

Måste även säga att jag är smått förvirrad, mina vänner och mina klasskamrater kallar mig kåt medans de på teatern säger att jag måste "kåta till mig" för min roll... hmm

Jaja nu måste jag sova, ni får ha det såbra kära vänner
Puss&Godnatt ! :)♥

Put your hand up in the air ! ♥

Hellu !

Kvällen blev inte riktigt som planerad, skulle egentligen träffa Jerker mf men det sketsig men istället träffade jag matilda och daniella...

Vi gick till marknaden och skulle åka karuseller, vi han åka en sen stängde dem, och de hade dålig musik där de sjöng typ "put your hands up when i say so" eller nått men nu har jag rubriklåten på huvudet och den är bra haha. Senare träffade vi Lina Nathalie och Nanní? Och även tim och Lenni och lite såna men dem gick vi ifrån hehe. Jaja jag har väll inte myckert mer att säga förutom att jag hade jätte trevligt. Jag hittade även en sten att sparka på, ja gsparka den lite långt men sprang och hämta den och nu när jag gick hem märkte jag att jag fortfarande höll i stenen haha så jag la den i en kruka där ute.

Så nu ska jag fixa mig och sova ska ju jobba imorgon och sen får man se vad den dagen har att bjuda på...
Ni får ha det så bra och ursäkta att det är så tråkigt utan bilder men det kommer när vädert blir bättre hehe.

pusspus&Godnatt :)♥

Så j*vla typiskt !

åååh !

Idag när jag hoppar av bussen tror jag att jag kommit fel, någonting fattas "brukar jag hoppa av här eller har jag hoppat av fel" jag kollar mit busskuren en gång till och jo jag brukar hoppa av här men det är någonting som saknas. Min cykel! min älskade älskade älskade cykel är borta !

Det är den andra cyklen som jag har fått stulen nu jag blir så less på de.

Jaja nog om det, nu ska jag snart gå och duscha för om en timme ska jag nämligen klippa mig och jag har lite smått panik för jag vill göra en förändring typ klippa håret kort men jag är rädd att inte trivas i det så jag vill bara klippa topparna men om jag låter det växa ut är jag rädd att det ska se enu tunnare ut än va det är.

Jaja vi får se hur det blir, ha även blivit kär i en jeansjacka på H&M som jag nog ska köpa, den är i en sliten bikermodell med massa dragkedjor, me like ! ♥

ha det så bra pusspuss:)

teaterhögskola♥

Jag kom på en sak till...

Vi var på monteatern idag och snackade med skådespelare&musiker och de berättade att på teaterhögskolan är det 12 av typ 1200 som kommer in varje år eller varje termin.

Det är endå ganska sjukt, men ni som vill in ge inte upp! går det inte första gången så prova om och om igen tills du klarar det !

puss♥

Melonernarnarna&annanasarnarna♥

Anledningen till rubiken är att en roll i vår pjäs har massa sånt konstigt för sig när han ska göra om ord till plural (ser de inte ut som ett väldigt smart uttryck? ;D )

Jag orkar egentligen inte skriva, jag vill skriva men jag har ingenting vettigt att skriva om. jag är sugen på att doppa frukter i choklad, typ frukter som man får utomlands och jordgubbar och hallon och såna bär. Jag köpte ett par tights idag eller leggins eller what ever men jag har inte vågat prova dem då jag har en ny visdomstand som håller på att krypa fram, detta gör mega ont och jag får humör svängningar och ska snart ha "minvecka" så jag är värsta pms trollet idag och antagligen en tid framöver ! JA så om jag provat dem hade jag bara sagt att jag var fet och ful så jag väntar tills imorgon eller om en vecka eller så...

Jag har även tränat idag ! Det var skoj fast jag har redan träningsverk sen i måndes. Ja och nu nbär jag endå berättar massa ointressant kan jag tala om att jag just precis fick väldigmagknip och jag har även gjort lite av mina tyska glosor elelr jag ahr tittat på alal men das problem är att jag fatatr de från tyska till svenska men inte tvärt om... Som jag brukar säga nu har nog alla barnen slutat lyssna (läsa) så jag ska fixa mig och krypa till kojs.

ååh en sak till "Kom an" måste väll vara en rejäl försvenskning av "come on" ? aijt !? (ja jag har fått de på huvet från filmen och jag och Jerker springer och säger de till varandra hela tiden)

Ni får ha det såbra, godnatt och sov gott
pusspuss:)♥

Så det kan bli ♥

Godmorgon !

Jag skrev ju igår att jag skulle ut och köra och det blev ju ett riktigt äventyr. Jag var ju över trött så jag trodde att vi "bara" skulle köra runt lite i svedala men så helt plötsligt säger pappa "kör rakt fram i rondellen" och det var ut på motorvägen(!!!) Jag var riktigt nervös och trodde jag skulle kissa på mig jag körde om bilar och ja gblev omkörd och jag sitter här nu och tänker "lever jag verkligen" Det tog väldigt mycket på krafterna eftersom jag var så nervös och spännde mig hela tiden. När vi kör sen gör jag lite fel och när jag möter en buss ser de ut som att vägen är för liten så jag kör ut lite för långt i kanten, hehe men det gick bra (var en typ lantväg). Jag säger att jagv är helt off så vi kör mot vårt hus och när vi kommer till firman så (!!!)SKRIKER(!!!) pappa en jävla massa svordommar så jag blir asrädd att jag gjort fel och att någon ska köra på oss eller en kanin åkte framför vägen, men han pekar in på firman(där papap jobbar) och skriker "sväng" eller nått sånt och vi in där och han av bilen och då står där en lastbil med skrotsamlare, såna som snor skrot, vilket de inte får så pappa skriker på dem och jag bara sitter och skakar och Jerker där bak och sen kommer pappa och Jerker bara "hoppa ut" så jag ut ur bilen och pappa in och sen blir det en jävla biljackt. Vi följer efter dem enda tills de kör in på en skogsväg och stannar då kör vi om, tar de nummert på skylten och sen ringer vi polisen men jävla vad jag skakade när vi kom hem det var helt sjuk och ja ghar fan minnesluckor från de som hände precis innan och när pappa skrek.

Ja så mina vänner kan det gå under en vanlig övningskörning, nu ska jag gå och fixa mig och sen blir det att åka till skolan.

Ni får ha det så bra
pusspuss :)

Medel puls ♥

Åååh sååå skönt det var att träna i morse !!

Jag är dock helt slut nu och hela jag är värsta spagetti, det märks att jag inte tränat på sex veckor så jag varit sjuk, jag kunde inte göra en vanlig armhävning på tå och knappt några på knä, ganska sjukt :P.

Nu ska jag hoppa i duschen och sen ska jag ut och köra en runda och hoppas på att min kropp och jag kommer lite mer överens ;)

Vi hörs sen :)
pusspuss:)♥

Remember me ♥

Har precis varit och kollat på bio med matilda, vi såg Remember me den var sååå bra.

Det var en otroligt fin film från början till slut, eller den var sorglig men endå fin och fylld men kännslor. Det tar ofta ett tag för mig att smällta en film och börja tänkta på om den var bra eller inte och denna var verkligen bra och gav mig många tankar på vägen hem.

Jag kände att detta blev lite klyddigt och ska gå och lägga mig nu efterso jag är väääldigt trött. Imorgon blir det kanske medel puls på friskis klockan 11, för er som är morgonpigga är det i sporthallen i svedala. Så vi ses där om jag orkar :P

Ni får ha det så bra
puss&godnatt :)♥

massa film

öööh, jag har ätit så mycket choklad att jag mår illa, eller jag har nog itne ätit så mycket men jag har en jävla migrän fortfarande, har haft det sen i fredesnatt.

Så nu ska jag alltså sova en stund och hoppas på att det är bättre när jag vaknar :)

Såg film i natt American History X jag älskar den filmen har du inte sett den så se den och om du har sett den så se den igen ! Sen imorse såg vi ne film som jag tror heter Sydney White en typisk amerikansfilm med olika student klubbar. Riktigt bra tyckte jag.



Mest för att jag är glad att jag kom i mina gamla jeans ;)
pusspuss:)

Polis Polis solrosfröfågel ♥

Så nu ska jag försöka skriva igen och hoppas på att det fungerar som det ska...

Jag kunde inte somna om igår när jag kom hem från Jerker fastän ja gvar svintrött så jag satt och klistrade in foto från avslutningen i mitt album och jag blev helt tårögd. Var ganska seg och hade mindre än en halvtimme på mig att fxa mig för att sedan cykla till familjen Persson. Det var som vanligt mycket trevligt och kvällen bjöd på många skratt.

Senare stack jag ut och träffade matilda, vi snackade om jag vet inte allt men vi kom i alla fall fram till att vi måste köpa nya underkläder...

Efter ett tag kom det poliser som lös på oss med sin bil och sa till matilda att hon spottat mycket men det var bara frö så de bad om att få se på fröna så hon gick fram till dem pratade lite och sen matade hon polisen med saltade solrosfrön. Eller hon gav honom några som han åt hehe.

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig sen blir det antagligen att smörja in sig i brunutansol och fixa iordning inför ikväll då vi ska ha massa gäster.

GLAD PÅSK ! :D♥

...

Jag skrev precis ett jättefint innlägg om gårdagen och internettet la av! Jag blir så arg och tycker fortfarande att blogg.se borde ha det lika dant som blogspot.com där innläggen sparas i "utkasst" var femte sekund så om det händer så finns det fortfarande kvar när jag loggar in sen.

Jaja jag orkar inte skriva om allting just nu utan jag tänker gå och äta rostade mackor ! mums !

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPA OCH GRATTIS PÅ ER BROLLOPPSDAG !!! ♥

morgon♥

Nu har jag precis kommit hem från Jerker eftersom han ska jobba. Jag passade även på att ta en liten morgonpromenad genom byn för att köpa med mig en tidning hem.

Igår var vi på street race (stavning) och det var hundra gånger roligare än jag trott. Det var fullt i båda bilarna och det blir ju oftast lite trångt men efter att vi stått ute i kylan var jag väldigt tacksam över det eftersom det blir varmare. 

Ja de var väll de, vi fick åka till två olika ställen för polisen var på det ena och filip körde först för han hittade, vi var där sen åt vi på MAX eller jag gick på toa och sen var filip tvungen att köra och vi var inte riktigt säkra på vägen hem men jag valde rätt i rondellen så tillslut var vi hemma i lilla svedala och då hände.... ingenting ... så vi blev hemkörda till Jerker och kollade på CSI och i reklamen vänder jag mig om och somnar tydligen för när jag vaknar till säger jerker "de hittade alla pojkarna" så var det slut.

Nu ska jag nog försöka sova igen och sen är det väll bara och se vad denna dagen har att bjuda på ;)♥

skärtorsdag ! ♥

Dagen har faktiskt inte varit så jobbig som jag trodde. Tiden gick väldigt fort men nu är jag heeeelt utmattad och jag skulle kunna somna vilken sekund som hälst men jag ska ut och träffa Jerker med flera så jag får ta en snabb dusch och vakna till lite grann och sen blir det väll att se vad kvällen har att bjuda på,

pusspuss:)♥

Lilla Jönssonligan ! ♥

Good morning !

Sitter här och kollar på lilla Jönssonligan på TV ! Jag har varit riktigt sugen på att se det i flera veckor och nu äntligen när jag slår på TVn vad ser jag !? :D

Gårdagens jobbdag var helt perfekt. Började klockan ett och slutade sju, dagen idag kommer nog bli lite jobbigare 9-18 men antagligen även mer lönsam hehe ;)

Resten av dagen igår tog jag det bara lugnt och nu ser jag att solen skiner in genom fönstret så jag ska gå och duscha och fixa mig och sen är jag fit for fight i hope ;)

ha en underbar skärtorsdag nu ! :)♥

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0