the helg

Jag tänkte skrivs lite om helgen nu men jag är lite för trött för det så det får bli ikväll i sånna fall.

Det är sjukt stor skillnad på att lägga sig 3-4 på ett lov och på helgen. På lovet är det inga problem för mig utan jag kan gå upp pigg som en (ärta tänkte jag skriva) lärka. men nu är jag heeelt slut när jag nästam sov till ett. Och även om jag inte har drukigt så dunkar mitt huvud och jag har deagit på mig en billig baksmälla !

Nu ska jag plocka undan frukosten och antingen slänga mig i söngen ocg glo på teve eller så ska jag trottsa tröttheten och köra ett danspass...hmmm...Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0