mackor !

Mackor är underskattat !

Jag älskar mackor det är mitt nya beroende, har precis käkat middag och direkt efter tof jag två mackor med te, tjockis jag vet men jag käkade faktiskt ciabatta och apelsin istället för kakor idag på "teater fikan".

På väg till bussen efter skolan provade jag två par jeans men ingenting jag gillade så jag köpte en almenacka istället, den värkade helt perfekt men sen märker jag att det itne står med namnsdagar förrän i slutet av den, lite tråkigt för jag tycker inte den blir så "hemtrevlig" utan namnsdagar så jag får skriva in det sen för hand.

Jag ska plocka undan maten nu sen ska jag börja fylla i den lite grann tror jag.

kisses


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0