to school for cool

Jag är måttligt irriterad över flera saker just nu men det beror nog mest på att jag är sjukt trött. Har jätte svårt att somna på kvällarna och det blir segt att gå upp på morgonen, speciellt utan sovmorgnar.

Jag älskar frukost det är enligt mig det bästa målet på dagen, men när jag tar bussen 07.04 så får inte den här riktiga frukost känslan för jag är rent för trött.

Jag har lämnat in en uppgift idag tillsammans med emma och jag har även läst en läxa och nu hade jag tänkt få en till avklarad innan jag somnar.Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0