fullt ös medvetslös !

Hejsan,

igår var jag ju och bowlade och åt med familjen på lets go, det var riktigt trevligt och jag kan verkligen rekomendera er att gå dit. Sen på kvällen träffade jag matilda och vi gick hem till nathalie.

Sen idag har jag varit med familjen för att handla kläder till julafton, jag hittade inga kläder men lite annat som brun utansol, nagellack och läppstift och två julklappar. Sen bar det av till lund direkt och kolla på terater, jag ahr precis skrivit klars resensionen, mamma ska godkänna den sen och se om den är bra, och nu ska jag börja på non.pusspuss:)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0