ont :(

Hejsan,

Jag är inte alls på humör just nu jag har ont i magen och huvudet och näsan den rinner och jag tror jag har feber och en ny visdomstand verkar vara på väg opp och jag har fortfarande en julklapp kvar att slå in. Gick ut och träffade matilda och nathalie innan vi gav varandra julklappar och egentligen trodde jag inte jag skulle få någonting eftersom vi inte pratat om det utan jag bara köpte för jag tycker det är så roligt :P. Men det fick jag och de var så fina så mina kändes ganska ynkliga haha :P, men men jag blev jätte glad i alla fall och har redan använt en t-shirt jag fick av matilda eller jag har den på mig nu kommer bilder på allt sen efter morgon dagen.

Nu ska jag gå in här och läsa lite så jag blir på bättre humör sen ska jag ta mig i kragen och packa in den sista paketen :P

pusspuss :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0