allt blev svart

Hej igen, jag gick ut och träffade nathalie nu på kvällen och rätt som vi går kommer ett grönt ljus sen blir allting hela svart, en eller möjligtvis två sekunder senare är allt som vanligt igen men fyfan vad läskigt det var !

Nu sitter jag bara hemma och försöker få upp värmen, jag har fått ett par nya stövlar eller jag har köpt men mamma köpte dem till mig, det blev inte de jag ville ha så först var jag lite besviken men nu tycker jag dem är riktigt sköna. Sen har jag kollat på kläder till jul och nyår. var inne på HM´s hemsida och hittade en rolig sak där man klä på modeller kläder eller ja för att se hur det ser ut och hittar jag ingenting annat till nyår så tänker jag sattsa på detta, om det verkligen inte finns någonting annat.

Puss&Godnatt :)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0