Trötter ! ♥

Hejsan

Jag orkade inte skriva igår men jag såg i alla fall på film med jerker andreas och tonny och sen stack jag och min älskling hit så sov han här :) myspys

Idag var jag först och handlade julklappar med jerker, har köpt nästan alla nu men ska fixa det sista i morgon och även slå in alla, med mera. Sen åkte jag in till malmö en gång till och såg new moon med matilda&nathalie, när filmen var slut var jag ganska besviken men nu när jag fått smälta det lite så var den faktiskt väldigt bra, på  vägen hem hade jag följe med lullu som också hoppade va bussen :)

puss&godnatt :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0