16 år och minnet sviker ?

Hejsan,

Det känns som att jag börjar varje inlägg så men jag kommer inte på någonting bättre.
Stack ut och träffade matilda innan och satt och snacka en massa, tills vi frös rent för mycket och gick till mc donalds och värmde oss. Alltid lika trevligt haha. Nu sitter jag bara här och fryser så jag skakar, har kollat igenom min bilddagbok och jag skrattar och blir ledsen och skäms på samma gång. Vissa bilder är så pinsama att jag bara vill ta bort dem men jag kan inte , för innan kom jag ihåg iprincip allting men nu när jag kollar igenom så minns jag faktiskt inte saker så jag måste ha kvar det som minne, och många är väldigt roliga minnen.

Nu ska jag gå och lägga mig så jag kommer upp imorgon och mår jag bra så blir det förhoppninhgsvis till malmö med matilda :) .

Godnatt&puss


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0