Nya fynd och natten till idag ♥

Hellu,

Igår gick jag hem till Jerker eller ja till deras lokal där han och grabbarna hade fest. Vi pratar lite och reder ut ett och annat och jag följer med honom in, jag är inte speciellt taggad så jag bara sitter lite senare möter jag nathalie och snackar lite sen följer jag henne hem och går tillbaka dit och då börjar jag tagga till, inte för jag druckit vilket jag inte hade utan för att jag var skit trött och hungrig, men eftersom resten var ganska fulla så blev det lite bråk så det slutade med att jag stod ensam och dansade typ, till sen när jag slutade då började de andra. Jaja sen sov jag hos Jerker i alla fall.

Idag skulle jag egentligen in till malmö och handla kläder :D men pappa ville inte köra i detta vädert :(. Så vi stack till swedala outlet och jag hittade ett par skor ! :D eller ja stövlar så nu när jag endå visar dem så visar jag de jag fick av mamma med och mina nya mys vantar :D.

de nya stövlarna:


de jag "fick" av mamma:


Vantarna:


Som vanligt, klicka för att få de stora, nu ska jag ta och vila en stund jag gick ju upp tidigt rent i onödan !
Pusspuss :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0