Tidag ♥

Hejsan,

Det är tisdag kväll och bara två riktiga skoldagar kvar innan lovet ! Jag längtar riktgit mycket men kommer endå sakna min galna klass.

Ja gahr inte gjort så mycket idag, har haft den sista barnträningen för detta året och jag fick massor av kramar :D. Nu ska jag gå in på it´s learning och kolla när engelskan ska vara inlämnade sen blir det att kolla på klänning till jul, Jag vet inte om jag ska ha klänning ens eller om jag bara ska ha en rös myströja och ha min dopklänning till nyår, eller ja självklart inte min dopklänning utan klänningen som jag hade på Thyras dop.

Godnatt sovgott

pusspuss :)I know you love me
You know i love you


:)Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0