Books ♥

Åh denna morgenen började riktigt dåligt ! För det första försov jag mig en hel timme och sen attakerade smöret mig. Jag vaknade mitt i en dröm där jag bråkade med min pappa och min mamma var bortrest. Jag mådde inte heller bra när jag vakna utan hade ont i magen, jag stannade hemma och hela morgonen bestod av att torka tårarna som rann, än en gång var jag ledsen för ingenting jag var inte ledsen för att jag försov mig jag hade lätt hunnit med bussen men jag var endå ledsen över att hela dagen var förstörd från de att jag öppnat mina ögon.

Jag har fått en massa skolarbete gjort eller ja mer än vad jag skulle fått i skolan i alla fall. Jag har även varit på biblioteket och lånat två engelska böcker. The chain av Keith Gray och Heroes av Anne Perry. Nu hade jag tänkt lägga mig en stund jag är svintrött.Jag hoppas att er dag har varit bättre :)
pusspuss:)♥Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0