färgglad ♥

Hej kära vänner ! (har fått det på huvudet från tv)

Idag har jag varit överspidad och jätte glad. Nu är jag jätte trött och somnade nästan fast jag "vaknade" precis innan av att jag trodde jag skulle klökas? Jaja jag har nästan läst färdigt allt i körboken, inte riktigt ajabaja.

Förra gången frågade en tjej på teatern varför jag alltid var så tråkigt klädd på teatern, jag har alltid tights eller mjukis och svart eller vitt linne när jag kommer dit för jag rör mig lättare i det men eftersom hon frågade lovade jag att vara färgglad denna gången så det ska det bli. måste byta om nu. och sen blir det först körskola och sen teater.

puss på er :)♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0