filmmys♥

Godmorgon, hade tänkt gå ut och springa idag men det regnar ju, *suck*

Igår hade vi massa mys med film och godis hemma hos Elin. Filmen sög men det är väll umgänget som är det viktigaste. Igår bestämde vi att vi ska haa klänning på grabbarnas student men nu inatt drömde jag typ massa drömmar om att jag blev helt pank om jag köpte klänningen...Men jag gör det nog endå.

Nu ska jag ta och mysa lite med min pojke och sen klockan tre ska jag sälja kaffe och kakor på flamman då det är musikcafé som jag helt glömt bort.Ser jätte sur ut men här är de "nya" kläderna jag skrev om
för några veckor sedan.

Ha det så bra :) pusspuss :)♥Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0