sömnproblem

Åh så jobbig natt alltså. Jag bara låg i en och en halv timme och blundade men jag kunde inte sova, jag var så rastlös, fruktansvärt rastlös och inte trött ett enda dugg. åt lite och satte igång teven men nä inte trött. sist jag kollade på klockan var den tio över två och då vände jag mig in mot väggen. Sov i ungefär tre timmar och vaknar över pigg !? har gått på någon konstig spar energi hela dagen. Tvingade mig till att sova nån timme i eftermiddags inna jag gick på den sista teori lektionen ! WOHO lite mindre stressigt på måndagar nu.

Fast det var riktigt jobbig massa filmer som psyka en. Har varit på teater och nu ska jag tvätta bort sminket och försöka sova.

ni får ha det så bra, pusspuss :)♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0