aaahhrg!

FYRA VECKOR KVAR !

Jag orkar inte med skolan just nu vi har så mycket att göra innan vi slutar och allting är bara klyddigt och med massa skit ! Jag vill ha sommarlov nu tack ! Jag vill på semester och koppla av med familj och älsklingen jag vill ha massa roliga sommar nätter med mina underbara vänner !

Imorgon blir det körskola och teater och jag ska komma på en sak att visa upp på teatern i skolan, Jag ska skriva ett engelsk grejs och göra en röstuppvärmning sen är det nationella torsdag fredag och redovisning på onsdag.

aaarg så j*vla trött på det !Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0