en dag som idag ♥

Hejsan Svejsan ! nu är det sommarlov !

Det känns inte alls som det, men det är i alla fall sol och fint väder ute, jag hoppas att det håller i sig.

Idag åkte jag in till lund halv fyra, innan dess gjorde jag inte så mycket, jag avr bara ute och cyklade lite med Jerker. I lund snackade vi med politiker om vad som skulle hända med oss teater elever de närmsta åren och som vanligt när man pratar med politiker ska allting de säger låta övertygande och smart men de hade ingenting att säga och vi vet fortfarande inte var vi ska bli av eller var vi ska gå.

Två roliga saker som jag sett idag,

På hemvägen satt det en dam framför mig på bussen, hon var ganska varm såg det ut som.
På denna buss fanns det två lampor och två fläktar vid varje säte och denna dam börjar snurra på lamporna och känner om det kommer luft, hon var inte så gammal så jag tyckte det var ganska skoj att kolla på, visst var lamporna och fläktarna lika men när man försökt snurra på dem ett tag förstår man väll att det inte går, plus att där är knappar brevid med en "lampsymbol på"


Den andra saken var inte jätte rolig men endå. På en dörr satt en lapp där det stod "Dörren ska hållas stäng på grund av dålig lukt".

Så  jag vet inte riktigt vad jag ska göra, jag väntar på att få ett sms av min kära pojkvän för vi ska nog ut och springa ikväll, vi har i all fall sagt det sen hur det blir med det är ju en anna femma.

Ni får ha det så bra i alla fall,
pusspuss :)♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0