the litle black one ! ♥

Hej hopp, idag är det¨min brors födelsedag, hurra för honom !

Det var även sista riktiga skoldagen i ettan, och vår första, sista och enda lektion idag var Tyska, vi redovisade vår sak och de gick skitbra förutom att jag tappade bort mig lite grann och vände mig åt fel håll.

Slutade tidigt och åkte hem och träffade Jerker, nu sitter jag bara hemma och mår dåligt, har nog sovit för lite och ätit för mycket socker. Funderar även på om jag ska måla naglarna vita och ha en blåvit randig klänning imorgon eller om jag ska ha löstippar och ha en svart klänning i morgon. hmm det återstår att se,
Puss puss :)♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0