hulken♥

Hejsan, jag hade lite damp igår för jag är så fruktansvärt trött på alla kära människor som sitter gränsle över varandra och slabbar med varandra hela tiden. Men idag är det så fint väder så alla får lov att vara kära så jag ångrade mig och tog bort inlägget från igår.

Ja Igår så åkte jag in till malmö och mötte upp Cassandra Klara Sofia och Hulken. Vi gick och fikade och hade mysigt. Och för en som undrar så är Hulken världens sötaste lilla Chihuahua. Jag har inte tyck om såna hundar innan men Hulken är långhårig och så fruktansvärt söt så nu vill jag ha en !

Ja vi åkte hem efter några timmar och då låg jag mest hemma i min säng för jag hade så ont i min mage, jag låg där till tio då gick jag ut och träffade nathalie, vi har inte träffats så på riktigt och snackat på skitlänge så det var riktigt skönt att träffas.

Nu ska jag snart fixa mig och sticka och jobba, måste gå och lägga mig tidigare imorgon, jag är vaken men min kropp vaknade inte förrens nu och jag är sjukt trött.

Nej ni får ha det så bra ! det är ju riktigt fint väder ute så :)♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

sarapatriicia

Jag heter Sara och är en 24 årig tjej från en liten by i Skåne. Jag är utbildad lärare i fritidshem med behörighet att undervisa i idrott och hälsa åk F-6. Jag har världens bästa jobb men är för tillfället mammaledig för att vara hemma med vår älskade son som föddes i oktober 2016. Jag är gift med min ungdomskärlek och vi har precis flyttat in i vårt efterlängtade hus. Jag älskar att laga mat och röra på mig. I denna blogg får du läsa om min vardag, mina tankar, livet som mamma, fru och lärare samt om goda recept och fysisk aktivitet.

RSS 2.0